Sjung om studentens lyckliga dagar

Nu är jag hemma - för gott! Nej mem, i alla fall för idag. Jag är verkligen elt slut, så det ska bli skönt att få ta det lugnt en stund nu innan jag ska lägga mig. Jag blev himlans rörd idag av alla studenter och alla underbart glada och lyckliga känslor. Aldrig har jag varit så lycklig som den dagen jag tog studenten. Wonderbart! :D Hade på mig lite somrigt dessutom, hade tänkt shorts, men det var alldeles för kallt för det.


Före och efter

Nu har jag använt min fransnäring i åtta veckor. Och visst ser jag skillnad! Fransarna är märkbart längre, och de fastnar mycket mer i varandra än vad de gjorde tidigare. haha. Men detta funkade faktiskt, så jag rekomenderar det! :D

Före

 

Efter


17. Berätta om saker som gör dig rädd.

Saker som gör mig rädd alltså. Det första jag kommer att tänka på är fåglar. Usch, fåglar gör mig jätterädd. avskyr dem verkligen och de är så himla läskiga! Sedan gör sprutor mig rädd, är himlans rädd för sprutor också. Uscha!! :P

Jag ska dessutom erkänna att jag fortfarande är väldigt mörkrädd. Visst, jag kan sova i ett mörkt rum, men är jag ensam hemma är alla lamporna tända eller om jag går ute sent på kvällen när det är mörkt vill jag helst ha någon i telefon :P



Hem och vända igen!

Nu kom jag precis hem. Fick sluta tidigare från praktiken idag eftersom jag ska på student. Men jag får inte vara hemma speciellt länge, ska strax till gymnasiet med lillasyster och se de glada springa ut. Gud, jag längtar tillbaka till studenten. Så himla kul! Men nu måste jag kila! :)


31-05-12, T O R S D A G

"Sjung om studentens lyckliga dagar..." Idag ska jag på studenter. Det ska bli himla kul! Både till min kusin och till min son! :D (Det är relationer vi har i kyrkan. haha). Jag ska dessutom klippa mig mellan utspringet och studentskivorna. Fördelen är att de båda går på gymnasieskolan här, och dessa båda pojkar bor fem minuter från varandra, så jag hinner ju till dem båda utan några tvivel alls. :)


Inbjudningar - check!

Nu har jag ont i hela min rygg och nacke. Detta för att jag suttit ihopkrökt för att verkligen få texten på inbjudningarna rätt. Inte alls bra för kroppen, men det struntar jag i - för inbjudningarna skulle bli bra! Och det blev de. :D Ska läggas på posten imorgon!

Imorgon ska jag dessutom hämta mina skor som jag lämnade in för omklackning, ska på student och praktiken. Det är fullt upp helt enkelt. Men det ser jag fram emot! :)



What a day!

Jag har varit så trött idag var! Det är helt stört. Jag näst intill gick och sov på praktiken, detta trots att jag sov genom hela natten. Varför måset jag drömma så mycket och så konstigt? Jaja! Det ger sig väl.

Blir lite nervös nu, fick brev från försäkringskassan idag om att jag inte sjukanmälde mig till dem när jag var sjuk där i början av maj. Det var ju  ingen överraskning, det visste jag ju att jag inte gjorde - för att jag inte för allt jag har kan komma ihåg att jag fått information om att jag måste anmäla mig till dem redan när jag blivit sjuk! Det gjorde mig överraskad! Men jag kan ju omöjligt få indraget/försenat aktivitetsstöd för att jag missade det? Det hade ju varit helt jävla sjukt i så fall. Fan! Blir alltid nervös för sånt. Och inte pallar jag att låna pengar av pappa för att betala månadens mobilräkning om jag inte får pengarna imorgon. Kommer bli illa tvungen men i alla fall. Urk! Tycker inte om pengar!

16. Säg tre saker du är stolt över gällande din personlighet.

Inte för att låta allt för själgod eller så, men ajg är väldigt stolt över hela min personlighet, men jag ska försöka dra ner det till tre. :)

1. Att jag är så himla pratglad - jag menar, tänk vad jobbigt om jag bara suttit tyst som en mus ehla tiden? Det hade ju varit jättejobbigt att umgås med, och jag hade nog inte mått så bra då många av mina vänner också pratar mycket och tar en del plats. Hag ghade blivit väldigt bortglömd då tror jag. :P

2. Att jag verkligen kan bjuda på mig själv - Jag är inte rädd för att "göra bort mig". Vilket jag tror att jag kommer vara glad över senare när jag blir äldre och ser tillbaka på mitt liv.

3. Att vågar stå för vad jag tycker - Det tycker jag är väldigt viktigt! Att våga stå för det jag tänker och tycker, och jag är ganska säker på att det har att göra med att jag är väldigt säker på mig själv när det gäller "allmänvetande". Jag vet inte allt, men jag snappar upp allt och de mest onödiga saker fastnar. Våga säga vad ni tycker!

Ignorera luvan :P

30-05-12, O N S D A G

Det är bara en dag kvar av praktiken. Både sorgligt och skönt.Vad ska jag göra nu liksom, eller ja - den kommande 1,5 veckan vet jag, men efter det? Aja, vi får se!

Inatt drömde jag jättekonstigt igen (gör jag itne alltid det?), jag skulle bli sminkad och bruden som sminkade mig (tror det var Tilda, men är inte 100) skulle använda ett bronzerpuder på mig, men så kommer henner "lärare" fram och säger att det är fel och att man ska ha det i armhålorna. Hmm, helknas!

Men nu ska jag gå och sminka mig, ska åka snart. :)

Awsome day.

Idag har det varit en toppen dag! Det var lugnt och skönt på praktiken, jag behövde itne stressa till bussen och sedan  behöver jag inte vänta speciellt länge på bussen. Dock behövde jag och Tilda stressa lite till bussen in till stan sedan då vi trodde att den kom. :P Haha

I stan blev det sushi (på band, mumma), vi kollade i en del affärer och jag hittade klänningen jag ska ha tills jag firas! :D Så nu har jag båda outfitsen klara!! :D Wiiie!


15. Berätta om din drömdejt.

Jag har verkligen ingen aning om hur min drömdejt ser ut. Hmm, middag vore ju en bra början, tror jag. Det behöver inte vara på värsta fansy resturangen, men kanske inte på en pizzeria eller så. Bufféresturang hade inte heller varit ett bra alternativ till en dejt. Och absolut inte en första dejt! Sedan hade jag nog viljat gå ut på promenad eller någonting, längst hamnen i Göteborg eller någon strand om man är någon annanstans, då krävs det ju att det är fint väder. :P Under promenaden får det gärna vara handhållande, lite pussar och gos. (a)

Sedan när båda börjar känna sig promenadfärdiga ska jag självklart få skjuts hem. ;) Och han följer med in - detta betyder dock inte att man måste ha sex när man kommer in. Men kanske avrundar med en film eller bara myser. Jag tror i alla fall det är min drömdejt. Det behövs inte mycket för mig, men en middag på donken och sedan hem för att ha sex är ingenting jag känner ens skulle räknas som en dejt. :P Haha


29-05-12, T I S D A G

I natt har jag sovit hur gott som helst! Somnade tidigt och sov natten igenom. Underbart!! Bra start på allt fixande inför firandet nästa vecka! :D

Tyvärr har det blivit lite sämre väder idag, men jag är faktiskt inte butter för det, ett par dagars regn kan faktiskt vara bra. Dessutom kommer jag ändå inte spendera speciellt mycket tid ute idag, så det gör ingenting om det just idag och imorgon regnar. ;) Ska in till stan med Tilda i eftermiddag. Har dock inte hört någonting från henne sedan i fredags, men hon har ju jobbat så det gör inget. Hehe.

En prinsessa måste ju sova i rosa och vitt. ;)

Från grillningen


Vi hade i alla fall tur med vädret

Nu börjar vädret dra sig tillbaka igen tyvärr. Jag hoppas verkligen att det är fint väder nästa vecka! Struntar nästan i hur vädret är nu, men nästa vecka, eller nästa helg, måste det vara fint! Det blir mycket roligare om det är fint väder, dessutom kan vi i så fall vara på min altan här hemma istället för att knö inomhus. Och när jag ska ner till Helsingborg i näste vecka får det gärna vara fint med.

Ska senare, eller imorgon (har inte bestämt mig) baka inför onsdagen på praktiken. Måste ju bjuda på lite gott när jag slutar på torsdag.Och jag tror det blir lättast att baka det idag istället för imorgon då jag ska göra massa annat. Vi får väl se. Ska prata med mamma och se om hon orkar åka med till ica elelr netto. :)

14. Den bästa saken som hänt dig den senaste veckan.

Ännu en svår grej att berätta om. Då måste jag ju verkligen tänka efter vad som hänt. xD Men det står mellan tre saker.

1. Jag träffade Tilda och planerade inför födelsedagsfirandet.
2. Jag var i stan med min syster.
3. Jag träffade Josefine och bara hade det gött.

Detta är i kronologisk ordning och inte ordningen på vad som var bäst. ;) Haha

28-05-12, M Å N D A G

Good morning sunshine! I natt somnade jag sent! Vissertligen låg jag och messade till ganska sent, men somnade långt efter det. Dock får jag ju skylla mig själv. Sova kan jag göra i natt! :)

Idag är sista dagen jag kan slappna av innan de två hektiska veckorna inför firandet är. Det står shopping, matinhandling, matlagning, städning, klippning och färgning av hår, nagelfixande, studenter, ska fixa naglarna och annat innan nästa fredag. Plus att jag ska hinna ligga i solen lite så jag bibehåller min bränna ordentligt. Det är inte lätt att fylla år! ;) Hehe


13. Berätta om någonting äckligt du brukar göra.

OJ! Någonting äckligt jag brukar göra? Jag vet inte riktigt... Jag har under hela mitt liv varit nagelbitare, men hjar lyckats slut till viss del nu de senaste tre åren. Men är jag nervös så gör jag det fortfarande. Jag tycker det är skitäckligt att göra det och förstår inte varför jag gör det, men that's life. Nu gör jag det bara när jag är nervös typ. :)


Mors dag ♥

Idag är det mammas dag. Vi brukar inte fira det med någonting mer än att mamma får en liten present, så mer än så blir det inte idag heller. Men jag älskar henne ändå och hon är den som gett mig och mina syskon liv. Hon är underbar!


27-05-12, S Ö N D A G

Usch, imorgon ska jag boka tid för att ta ut den hemska p-staven. Har lite smått ångest för det. Jag vet ju att det inte kommer att göra ont när de tar ut den, men det är ändå nervöst. Tack och lov kommer min älskade mamma förlja med och hålla mig i handen. Utan henne skulle jag inte vågat tror jag. Och skulle det bli en dag hon inte kan så... så får jag fjäska med någon av mina vänner!

Nu ska jag in till stan och byta en grej tillsammans med min syster. Hörs sen :)

Sommar ♥

Det finns verkligen ingenting bättre än sommar! Ikväll har jag haft jättetrevligt! Innan ajg gick dit var jag ganska sugen på att dricka och så, men när jag väl hade hällt upp min groggg kände jag "njaeee... inte ikväll". Så det blev typ 1,5 grogg. Men sällskapet var trevligt och vi hade jättetrevligt. Orkar inte lägga upp några bilder nu, så de kommer nog imorgon. Nu ska jag lägga mig! God natt!

Grillkväll

Ikväll blire grillkväll med lite roligt folk. Och eftersom det inte blivit någon forografering under dagen kommer jag nog att ta med kameran och ta lite kul bilder. :) Dock vet jag inte om jag kommer att grilla själv, är inte jättesugen på mat över huvud taget idag, såjag är nog mest bara sällskap. :P  Så jag ska ha på mig en somrig klännig och så kommer det nog blir en enkel sminkning. Orkar inte massa skuggor och grejer nu. jag tycker det både känns och ser fräschare ut nu när jag ändå är brun. :)


12. Saker du vill säga till ditt ex.

Idag ska jag skriva om vad jag vill säga till mitt ex. När jag läste det innan jag började med utmaningarna tänkte jag att jag skulle ha något av de längsta inläggen ever. Men nej, jag har typ ingenting att säga honom. Han sårade mig ordentligt och betedde sig som ett svin både under och efter vårt förhållande och jag har ingenting att ta skuld för. Idag mår jag bra, lever sunt och är så gott som alltid glad! Det har jag inte alltid varit.


26-05-12, L Ö R D A G

Även idag är det underbart väder. Hade viljat gå ut och fota, men det är inte kul att göra det själv, så det blir nog till att lägga sig på altan. :P Ikväll hade jag dessutom tänkt att jag skulle städa mitt rum (som vanligt) så det blir nog bra. Haha


Helgdags

Träffade som ni kanske förstod, Josefine förut idag. Jätteroligt eftersom det var så längesedan vi sågs, men ändå kändes det som att det likaväl kunde varit igår! Det är så riktiga vänner är!! :) Det blev massa tjöt, saft och småkakor i solen, innan vi hann få solsting gick vi in och såg gårdagens bb. Kunde inte bli bättre! Dessutom hade hon beställt lite kako och godis från USA, där bland tart pops tror jag de kallades. Kakor i två delar med choklad i mitten som suklle rostas. Smakade lite udda, men det gick ner. Haha :P

Så innan jag träffade Josefine fick jag köpt en del av outfiten till födelsedagsfirandet. Men jag vill fortfrarande ha en långklänning. Så jag ska kolla vidare lite till! :) Ikväll hade det dock suttit underbart bra med en drink. Men inget drinkmaterial finns här hemma så det får bli en annan gång. :O


Saft med Josefine


11. Är du singel, berätta om singellivet.

Today's challenge - Singellivet! Singellivet för mig är asskönt just nu! Har aldrig varit den som trivts med att vara singel, men den här gånger suger det inte musten ur mig helt! Haha! Jag kan göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill och med vem jag vill! Utan att behöva tänka på någon annan än mig själv! :D (Med viss måtta då, måste ju tänka på folket i min omgivning ändå. :P) Jag mår bra, jag har kul, går ut och dansar, tar hand om mig själv, dejtar lite, har ingen jag behöver höra av mig till(visserligen hade jag inte det i mitt förra förhållande heller men) och det bästa - har ingen jag känner att jag behöver ora mig över! Jag stormtrivs! :D

Ska dock inte ljuga och säga att allt är frid och fröjd. Hade gärna haft någon att krama på, längta hem till, ligga och mysa med och så vidare, så hittar jag en kille jag känner har lite vett innanför pannbetet och behandlar mig på ett bra sätt, inte fan kommer jag dissa honom för singellivet då. Men jag tycker inte att jag "måste" ha någon så som jag känt tidigare. Och det finns en filur där ute som jag är lite intresserad av (honom jag berättade om för någon dag sedan), men skulle det skita sig är inte det hela världen och går det bra så är ju det toppen! Dessutom kommer jag ju träffa massa nytt folk till hösten, så då kan det vara skönt att bara vara jag. :) Men den som lever får se - ingen vet hur länge till jag är singel. Kan vara en månad, kan vara ett år. Den som lever får se! :)


25-05-12, F R E D A G

Jag förstår inte hur drömmar kan vara så ansträngande! :O Inatt drömde jag att jag var höggravid, hade de värsta, värsta förvärkarna, jag hade vidgat som bara den, men ungen ville inte komma ut. Och pappa (som jag inte såg) kunde inte bry sig minre. När jag låg i sängen satt han framför datorn och spelade medan Tilda och Fiia gjorde allt för att jag skulle ha det bra. Sedan efter att jag tröttnade på värkarna gick jag till en bar där pappa satt och pratade med honom. Efter det kom jag till ett kontor där det var en (ursäkta uttrycket) smällfet brud som kom fram till mig och sa att jag behövde banta, när jag sedan sa att jag var gravid tog hon med mig påen promenad runt stan. Hade inte fött barnet när jag vaknade. Haha, shit! xD Jag är helt slut.

Har haft shorts på mig hela veckan. Helt awsome! :D

Test av Remby

När jag nu klickade in på "skapa" såg jag en liten knapp i verktygsfältet som det står "Remby Gör mer" på. Tänkte testa lite och se vad det är och hur mig det känns. :) :P

10. Hur ser du på alkohol och droger?

Idag ska jag prata om alkohol och droger alltså. Och jag är ledsen, men jag känner inte att jag kan prata om det just nu. Det är lite för känsligt för mig än på grund av vissa grejer. Men det kommer en dag som jag kan prata om det antar jag. Men alkohol drocker jag - droger har jag aldrig testat.



24-05-12, T O R S D A G

Den här natten har varit hemsk! Har sovit jättekasst verkligen. :O Not okay! Drönmde massa konstigt så jah inte kunde sova ordentligt. Men, men sova kan man göra i graven antar jag.

Och det känns verkligen att det börjar bli sommar. Både på gott och ont. Men vad jag nu menar är för att min säng är total kaos nu när jag vaknar på morgonen. :P

Så här brukar det se ut om det är två som sover i min säng eller om jag inte bäddat om min säng på en vecka. :P

Sommar och sol och vi har korta kjol...

..."och vi vill ha dig, Marcoolio". Nej inte riktigt, men det är sommar och sol! :D Har under dagen hjälpt mamma i affären, legat och solat och nu har jag precis ätit äggröra. :)

Skulle ju ha pillat lite med inbjudningskort och grejer igår, men det blev inte så. Istället blir det nu. Hade gärna suttit ute i solen mer, men har fått lite mer solexcem. Så det blir till att vila lite.

9. Din senaste kyss.

Hmm, nu måste jag tänka efter. Haha! Eller ja, det låter lite dumt, jag kommer ihåg vilken dag och med vem. Men jag kommer inte ihåg exakt vilkensom var den senaste kyssen och vad jag ska berätta om dem. Så jag kommar bara säga att jag blev kysst för ett tag sedan och ja. That's it. ;)


Har inga pussbilder längre, dessutom hade det inte varit wierd att berätta om en kyss med en kille och ha en annan kyss tillsammans med någon annan. :P

23-05-12, O N S D A G

Klockan är nu halv sju och det är redan 14º ute - i skuggan! Det kan jag helt klart överleva! :D Och då blir det självklart att jag tar på mig shorts idag också. Hehe. Det börjar kännas i kroppen att det inte är långt kvar på praktiken, jag känner mig allt tröttare och tröttare på morgonen och redan på måndagsmorgon tänker jag "Jaa, det är snart lördag". Haha, sån tönt jag är! Men nästa veckan kan jag tänka fredag. Haha, om jag inte får jobba då. Har satt upp mig på vikaren för att få tider där. Hade varit gött att få in lite extra! Speciellt för att kunna betala tillbaka mamma och pappa. :O


Mysig dag!

Idag har det varit en mysig dag! :) På praktiken fick jag hjälpa sjukgymnasterna med några av deras patienter och nu på eftermiddagen har jag umgåts med lillasyster. :)  Det vart änna lite längesedan nu känns det som. Hängde lite på Allum och sedan bara det av hem. Nu ska jag sätta mig lite på altanen och senare ska jag pilla lite med inbjudningskort och grejer för att sedan skicka exemplen till Tilda. :)

8. Berätta om saker som orar dig just nu.

Dagens fråga/påstående vill att jag ska berätta om saker som orar mig. Haha, det brukar jag vara ganska duktig på, right, men just nu har jag inget speciellt så som jag oroar mig för. Eller ja, det finns en sak, men det är tyvärr ingenting jag vill berätta om i bloggen. Hmmm...

Jag är nog lite orolig över hur det blir med skolorna till hösten. Var jag kommer in, om jag är nöjd vid första eller andra allringen, hur det bir med boende... Jag menar - flyttar jag till Lund eller Norrköping måste jag ha boende (eller ja, kommer jag in någon annanstans än i Göteborg måste jag ju flytta). Men ja, det är nog bara det jag kan komma på nu. Allt annat löser sig ju, även detta. :)


22-05-12, T I S D A G

Månaden börjar gå mot sitt slut den här gången också. Och vi kommer alt närmare sommaren! :D Idag ska jag har shorts på mig då jag igår hade mjukisbyxor - satan i gatan vad varmt det var! Inte idag! Det får bli till nästa regndag. Haha! Och har jag tur så kommer det inte regna så mycket nu framöver, och absolut inte 8-9 juni! Behöver bli brunare tills dess och vill ju absolut inte att det ska regna över dagarna med firandet!

Ska till stan med lillasyster idag, eller jah, jag ska möta henne på Allum efter att hon slutat skolan. Ska kolla efter  långklänning som jag funderat på att testa/köpa för att se hur jag passar i det, sedan typ födelsedagspresent till hennes pojkvän. Det blir nog bara bra ^^,


Vilken dag!

Det har varit fullt upp hela dagen! Åkte som jag berättade hem till Tilda näst in till direkt efter praktiken och planerande började. Hade tänkt blogga från mobilen hos henne, men insåg snabbt att detta inte gick då jag inte kommer in i textrutan med tangeterna... Den här telefonen bara sjunker mer och mer i mina ögon. Men den fungerar i alla fall.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan lägga mig. Det är en dag imorgon också och den måste jag överleva. :) God natt alla söta! :-*

7. Berätta om din åsikt angående otrohet.

Vad roligt att detta ämne dyker upp igen. Det var ju inte jättelängesedan jag skrev om detta. Precis som då är jag helt emot otrohet. Tycker inte det finns nåogn som helst anledning till att vara det. Klart, händer det, så händer det och då är det någonting man måste ta när det händer. Men att under en lång period regenbundet träffar en annan person än den man har ett förhållande med tycker jag är helt fullkomligt oacceptabelt! Det finns inte en enda vettig anledning till att vara det. Känner man att känslorna börjat svalna är det någonting man får ta upp med sin partner. Har känslorna helt försvunnit - avsluta förhållandet!

Dock finns det en bok som gör en ganksa rolig och faschinerande skilldring av detta med otrohet, Hon, han och älskarinnan, av Tess Stimson. Där får man se hela affären ur alla tre perspektiven, kvinnan som blir bedragen, mannen som bedrar och älskarinnan han bedrar med.


Finally!

Äntligen! Mamma fixade maskinen och jag har fått mitt kaffe! Dock måste jag ta med mig det på vägen till bussen, Så jag lär ju typ bränna sönder min tunga. :P


21-05-12, M Å N D A G

I natt hade jag lite problem med att somna. Klockan var lite väl mycket när jag till slut somnade, men that's life! Vad som dock suger riktigt hårt är att kaffemaskinen inte gör som jag vill. :O Det är någon liten varningtriangel som lyser och jag fattar inte vad felet är. Så gjorde den i lördags med, men igår funkade den. Jävla baj!

I Eftermiddag ska jag träffa Tilda så ska vi planera inför vårt födelsedagsfirande, det är änna dags att bjuda folk och så. :P Haha!

Ni glömmer väl inte?

Ni glömmer väl itne att äta och dricka nu när det är så här vamrt? Visst kan det vara jobbigt att äta då man inte känner sig hungrig, men ät frukt! Och drick mycket vatten! Nu laddar jag upp för ett träningspass med lillasyster!


Sooool

Det klarnade änna upp en del, så det blev ett par timmar ute i solen för min del. Helt underbart!Och jag har kommit på hur jag ska göra föratt få solat både fram- och baksidan utan att bli rastlös. Jag solar framsidan först och baksidan, tillsammans med en bok sen! brukar i vanliga fall börja sola ryggen med en bok, och sen när jag ska sola mage och bröst ligger jag och blir sjukt rastlös. Men inte nu längre! ;) Haha. Har för övrigt börjat läsa Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer. Den var inte riktigt som jag trodde från början, det är egentligen bara en samling krönikor hon skrivit. Men det är bra krönikor, och jag diggar hennes stil att skriva! :)

Första egobilden med den nya luren. :P

Pluggmardröm

Min lillasyster är en mardröm att plugga med! :P Nu under eftermiddagen har jag hjälpt henne att plugga. Har läst igenom en novellanalys, hjälpt henne att ta fram fakta om kolonialiseringen (hur tusan stavas det?) i Burma och ja... bara grinerier. Men tur att jag är storasyster och vet vad som hjälper. Mat! Haha! Så nu blir det hamburgare åt oss båda, sedan ska vi tillbaka till plugget. Inte alla storasyskon som är lika snälla som jag. ;)


6. Berätta om den person du tycker om och varför.

Oj, den här blir svår. För det första så blir min första tanke "en kille jag tycker lite extra mycket om" - en sådan kille har jag inte för tillfället. Och för det andra - går jag över till mina vänner har jag massor att välja på. Fast å andra sidan så finns det en kille jag gillar lite extra. Men det är ingenting jag erkänt för honom än och kommer nog inte göra det än på ett tag. Men jag kan nog förklara varför jag tycker om honom så här långt ändå.

Något av det första jag sa till honom var att han var tvungen att vara extra speciell pga att vi är lika gamla och jag har lite noja över att dejta killar i samma ålder. Han bara skrattade åt mig och med tiden så märkte jag att han var mer och mer specciell. :) Han är väldigt söt, rolig att prata med. Han får mig att skratta och vi har väldigt lika värderingar. Eller i alla fall i det som för min del spelar roll. Vi båda hör av oss till varandra, så det är inte bara jag som måste höra av mig och sedan vänta i timmar på att få svar.

Men ja, detta betyder ju inte att någonting kommer att hända mellan oss eller så. Men det är den personen jag valt att berätta om idag. :)


20-05-12, S Ö N D A G

Denna underbara söndag. Jag ville verkligen inte kliva upp förut när klockan ringde. Men den här söndagen får jag inte sova bort hur gärna jag än vill.

Idag är det typ asvarmt och jättekvavt ute. Det bara måste åska idag för att det ska släppa. 25 grader visar vår termometer och himlen är typ helt grå. Solen tittar fram ibland. Jag vill ha riktigt sommarväder nu så jag kan lägga mig och sola igen. Min lilla bränna börjar änna blekna. xD Haha


5. Fem saker som irriterar dig när det gäller killar och tjejer?

Idag ska jag skriva vad jag irriterar mig på med killar respektive tjejer. Hur ska jag kunna hålla detta kort? :P Haha Kan börja med att ta det jag irriterar mig på hos tjejer.

1. Till att börja med förstår jag inte allt drama! Det är så mycket skitsnack till höger och vänster, även i de tightaste "bästisgängen" är det massa skitsnack. Väx upp tjejer!

2. Tjejer som med en gång kliver i klackar på 10 cm när de aldrig haft på sig någonting högre än 5 mm. VIsst det kan låta ytligt när jag skriver så, men finns det någonting värre än en brud som går i klackskor och hon inte kan gå i dem, eller ännu värre när hon ständigt klagar på hur ont hon får i fötterna? Ta inte på dig skiten då!

3. Detta är jag oerhört medveten om att jag själv gör också, vilket gör det ännu mer irriterande, men jag stör mig så fruktansvärt på att man som tjej ska överanalysera allt! "Har jag på mig detta kommer de tänka så men har jag inte på mig det kommer de tänka så", "Han har inte hört av sig på två timmar, tänk så vill han inte prata med mig... eller så är han bara upptagen. Men tänk om de thänt något..." Fuck it! Haha!

4. Någonting som är irriterande är när tjejer börjar lyssna på ett band/artist endast för att det finns en/flera snygga killar med. Man lyssnar inte på musik för att folket ser bra ut utan för att de har någonting att ge i sina texter eller så. Och när man sitter med hörlurarna i öronen inte fan ser man dem så?!

5. Sist men inte minst - bara för att en kille säger att man har snygg kropp betyder inte det att man ska visa upp allt i cam! Om han nu tycker att den är så snygg och att du är så underbar, ladi dadi daaa, då kommer han att kämpa för att få dig och få se din snygga kropp på riktigt.
Tro inte att ni killar är helt oskyldiga i det här. ;) Det finns massor jag irriterar mig på hos er med!

1. Killar (framför allt pojkvänner) som anser att flickvännen inte ska få göra någonting. Det låter kanske lite hårt där, men vad jag menar är att jag träffat på killar som tycker det är helt okej att han själv ska få spana på andra tjejer, prata, mysa, strula.. ja you name it, medan jag som tjej (om jag fortsatt träffa honom) inte ens skulle få hålla kontakten med mina killkompisar.

2. Killar - ni vet inte allt! Även om det är jättesvårt att inse det (beilive me I know) så är så inte fallet. Det finns vissa saker som vi tjejer inte vet och vi frågar gärna. Men kom inte och tro att ni kan köra över oss hur som helst med er "kunskap". ;)

3. En annan sak som jag självklart stör mig på, eftersom jag överanalyserar allt är när kilalr säger att de ska höra av sig, så gör de inte det (:pPPpPPPPp). Visst att man kan glömma det ibland, vi är bara människor. Men att varje gång man "ska höra av sig sen" glömmer det, lämna telefonen hemma, somnar, eller vilka andra bortförklaringar jag nu än fått. Det är varken okej eller rimligt!

4. De små "söta" moppepojkarna här i kommunen. Visst, jag tyckte också att min moppe var ascool när jag var 15, men att åka upp och ner för en backa var tredje minut... inte lika häftigt.

5. När en kille säger "nej klart jag inte ska tjata", men de slutar inte tjata i alla fall. Det kan handla om att de ska spela datorspel, att man ska cama med en kille man pratar med på nätet, att man ska träffa en kille man absolut inte orkar med att träffa. Det kan vara massor helt enkelt. Haha. Men sluta tjata om en tjej ber er! ;D


19-05-12, L Ö R D A G

Idag har jag så vansinnigt ont i kroppen va! xD Tränade med lillasyster igårkväll med, ett riktigt dödarpass (i alla fall för mig). Höll seriöst på att svimma efteråt. Men jag överlevde till idag. ;)

Har hållt på med min nya telefon i en timme nu. Den är jättesöt och fin och så, men jag har kommit på en stor nackdel med den. Internminnet är efterblivet litet! Men jag får väl ta och lösa det på annat sätt antar jag. Lär ju inte ha den här mer än något halvår eller så.


Nu är den hemma

Ida fick jag mina nya telefon. Vet inte riktigt hur jag känner inför den, men det blir nog himlans bra til slut. Blev glatt överraskad när telefonen inte såg lika liten ut på riktigt som skalet såg ut att vara, men det är fortfarande jätteskillnad på den och min nuvarande lur. :P


Delicatobollar

Idag har ajg gjrot mig delicatobollar. Eller nästan i alla fall. De är säkert jättegoda sedan! Tihihi! De är inte speciellt fina, men skit sak samma. :) Receptet hittade jag på Bli min jäst. :)

100 g smör (rumsvarmt)
1,5 dl florsocker
2 msk starkt kaffe
25 g ljus choklad, smält
1,5 tsk kakao
1 msk vaniljsocker
4 dl havregryn

100 g smält ljus choklad

 

 

Gör så här:

Mixa havregrynen i en mixer så det blir fina smulor.

Vispa smör och florsocker med en elvisp och tillsätt sedan kaffet. Vispa tills det blandas.

Tillsätt kakao, vaniljsocker och de finmalda havregrynen. Vispa till en fin smet.

Smält den ljusa chokladen i ett vattenbad och häll sedan ner den i smeten.

Vispa eller rör tills allt är ordentligt blandat.

Ställ in i kylen en halvtimme.

Tag sedan fram ur kylen och rulla i lagom stora bollar.
Ställ sedan in dem i frysen i en halvtimme.

Smält chokladen i ett vattenbad rulla bollarna i chokladen.
Avsluta med att rulla dem i kokos.

Låt dem stelna i kyl en stund innan de servering.



Recention av aprilboxen

Tänkte att jag skulle recensera min Glossybox innan jag får nästa den hrä gången. :P Och då tyckte jag att det kunde vara ett trevligt fredagsnöje att läsa det. ;) Fick fyra produkter i full size, vilket jag absolut inte klagar på, och denna mänad var jag nöjd med allt! :)

Ett läppglans från Illsmasqua, Ett väldigt fint glans måste jag säga. Det väcker lite barndomsminnen då mamma hade ett läppstift i typ den hä färgen. Det luktar gott och det var skönt att jag fick just denna nudefärg då jag läste att det hade funnits i rött och lila med.

Showergel och parfym från Replay. Jag är kär! Jag ska så köpa den här parfymen! Har sagt att jag önskar mig presentkort tills jag fyller år så jag kan köpa denna! :D Haha.

BB- cream från Garnier. När jag tänker på Garnier tänker jag på fructis och des goda doft. Hade tur att jag fick den krämen då jag tänkt köpa den i vilket fall som helt. Fick en testpåse i Veckorevyn i förra numret. Den är lätt att arbeta in i huden och jag kommer använda sönder den i sommar, skönt att ha istället för foundation! :)

Ett till showegel fast från The Body Shop, tja, det luktar jättegott och är behagligt mot huden när man duschar. Använder inte så mycket från TBS för att det kostar lite mer än vad jag brukar ha råd med, men den här kan jag tänka mig köpa senare då den var väldigt dryg. :)

Volympulver från Kolorit. Hade ingen aning om vad detta var innan jag läste om den, men det ger verkligen massa volym! Använder det typ när man ska ut eller så fför att håret inte bara ska ligga platt och dött. Asbra! :D


Avund - Anna Godbersen

Ännu en bok utläst, denna gången är det Avund som är skriven av Anna godbersen. Det är tredje boken i seried Delux som hon skrivit och det finns en sista bok, Splendor, tror jag att den hette. Men den finns än så länge bara på svenska. Detta trots att den släpptes 2009. Väntar som en tok på att den ska släppas nu.

Men till Avund. Älskar boken! Det handlar precis som de två första böckerna om sociotetens flickor i slutet av 1800- början av 1900-talet. Hur de försöker vinna mäns hjärtan, hålla sig i topp och behålla familjens heder. Fan- fan- fantastisk serie! Denna bok sluter dessutom jättespännande så nästa bok lär jag sluta med hull och hår! Kan rekomendera den varmt!


4. Vad har du på dig när du ska sova?

Idag är tanken att jag ska berätta vad jag har på mig när jag sover. Haha! Förtår inte riktigt vad som kan vara så kul med att veta det, men jag har antagit utmaningen och då får jag ju stå vid den. :P

När jag sover brukar jag bara ha på mig underkläder, bekvämast så tycker jag. Men innan jag går till sängs brukar jag typ bara ha på mig de mjukiskläder jag har i närheten. Det senaste har jag haft mina blå mjukisshorts och min Anna Panna- tröja. Bekvämt och bra, dock blir det lite kallt ibland. :P haha


Lyxfrukost


18-05-12, F R E D A G

Klockan 2 i natt vaknade jag i panik och trodde jag försovit mig. Har aldrig känt sådan panik för att jag sovit för länge som i natt. Men sedan när det sjunkit in att klockan faktiskt bara var tå då kändes som att jag om somnat alls. Helknas! :P

Idag har jag sådan träningsvärk va, vågar inte ens drömma om hur det kommer att kännas imorgon. Det känns i låren, mellan skulderblanden, i svanken. Asså shit! Enda stället jag inte har ont (än) är magen, men det lär ju komma imorgon. Jisses alltså.

Konstig nagel

Har ingen aning om vad jag gjort, men min nagel har blivit helknasig, och den gör massa ont. Får hoppas det växer bort snart! Men nu är jag inkommen från en promenad tillsammans med Julia och jag måste in i duschen för att sedan hoppa till sängs. Hoppas ni haft en trevlig Kristihimmelfärd och att ni har turen att vara lediga imorgon. Det har nämligen inte jag. ;P

Hmm, what have I done?

Hurtigt Anna

Rummet är inte städat än, men det gör faktiskt ingenting. Istället har jag tränat! :) Syster kom in till mig och frågade om jag vill träna, egentligen kände jag inte för det. Men jag trotsade mig själv och gjorde det ändå! Så en timmes träning! Och jag gjorde bättre ifrån mig än vad jag gjort tidigare. Stolt som bara den! :D  Dessutom ska jag träffa Julia om en stund och gå på promenad med na'. Kan behövas! :)

Efter träning ska man äta inom 30 minuter, vilket är lättast att hålla när man tränar hemma såhär. Därför blev det massa gottigt, två knäckemackor med makrill och ägg, ett kokt ägg, keso med apelsin, pumpakärnor och sesamfrön samt ett glas mjölk. Hurtigt och nyttigt! ;)


3. Vad för sorts personer attraheras du av?

Den tredje fårgan ska idag besvaras. Och den är väl egentligen lätt att besvara - tillsammans med mina tjejkompisar, där kan jag säga rakt ut vad det är för sorts person och det ordet jag brukar säga kanske itne är det snällaste. Jag vet att mitt ex tog illa upp när jag sa det till honom. Dock tycker jag att ordet är gulligt och så, men jah - jag vill inte förstöra mina framtida relationer genom att jag säger det här om de skulle läsa menar jag. Haha!

Men killar jag faller för och gärna stannar hos brukar ofta vara lite "the-boy-next-door"-stuket. Ganska lugn utåt, men när vi är ensamma blir de helt tokiga. På ett bra sätt. Och just nu är Kim i duon Norlie & KKV (Kim) ett typiskt exempel på hur den sortens killar kan se ut. Dessutom ser han ju fruktansvärt bra ut!



Sedan finns ju killarna jag ser åt en extra gång om de går förbi eller liknande. De brukar ha lite "bad-guy" över sig, mycke tatueringar, gärna piercade och många gånger vältränade, and so on... Jag vet ionte vad mer man ska säga om dem, de är som de är helt enkelt. Benji och Joel Madden är de två karlarna som under hela min tonår prytt mina väggar, fyllt mina drömmar och alltid funnits i mitt hjärta.


17-05-12, T O R S D A G

Vad otroligt skönt det var att sova idag! Jag behövde verkligen sova. Dock har jag ganska ont i huvudet (det är väl tur det... man kan ju inte ha ont i något man inte har... höhö), men förhoppningsvios går det över när jag ätit!

Idag ska jag eventuellt åka in till stan en sväng. Men vi får se. Annars ska jag städa mitt rum! Känns verkligen som att jag alltid skriver att ajg ska städa det. Men det ser verkligen alltid för jävligt ut. xD


What a Day!

Hjälp vad långsamt den hrä förmiddagen har gått! När klockan var 10 kände jag så som jag brukar känna runt 11:30 - när jag snart får gå hem. Vette tusan vad det är som gjort den här förmiddagen så fruktansvärt seg, men det har den i alla fall varit.

Nu blir det mat, får bli någonting som går fort för jag är jättehungrig, plus att jag ska börja göra mig i ordning inför kvällen. Ska hem till Sofie och fira henne lite grann. Jag hardock ganska dåligt samvete, för jag kommer inte kunna ha med mig någon present än eftersom jag är luspank. Får köpa någonting till henne nästa månad. Fan man har bara massa utgifter! :P

Nu blir det mat!

2. Hur har du förändrats under de senaste två åren?

När jag läste den andra utmaningen tänkte jag "Hur har jag inte förändrats?" . Det är så mycket att jag knappt vet var jag ska börja. Till att börja med var jag blond för två år sedan, visst hade jag kunnat bli blond igen, men jag hade nog inte satsat på den blonda i så fall, troligen mer askblond. Sedan har jag blivit mer, hmm, hur ska jag säga, mer skönhetsinriktad? Jag har ett starkare intresse för mode och smink. Även om jag inte skulle kalla mig speciellt modeinriktad så har jag mer koll nu än vad jag orkade ha för två år sedan. Det var lite väl mycket svart , lite smink och ja...

Jag är också väldigt mycket gladare och säkrare på mig själv, jag är dessutom mycket jo, det mer nöjd med mig själv. Idag vet jag vilken sorts människor jag vill ha runt om kring mig, jag behöver inte någon kille för att känna mig lycklig. Har verkligen förändrats när jag tänker efter...



Födelsedagsbarnet!

Idag fyller vår kära Sofie hela 22 år! Grattis gumman! :) Mycket har hänt sedan vi firade din födelsedag tillsamman! ;)

2010

2012

Framsteg

Tänkte bara visa hur mina fransar ser ut nu när jag har halva tiden kvar på behandligen typ. :) Det har ju faktiskt hänt någonting. ;) Men helt "före-och-efter" får ni se när jag är klar! :)


16-05-12, O N S D A G

Ta mig till sängen, och få mig till sömns... (Sjunge detta med melodin till ta mig till havet. Haha). Är tyvärr inte taggad för den hrä dagen, av flertalet anledningar, dock ingen jag tänker ta upp och skriva här. Helst av allt hade jag bara viljat dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen. Men det är itne mycket att göra, jag får bara bita ihop.

Sitter och spelar Castle Ville medan jag dricker mitt kaffe. Haha, massa roligt. ;) Händer dock inte jättemycket just nu för jag har satt i gång all produktion och jag har typ ingen energi kvar tror jag. Eller det kanske jag har. Hmm...


Väcker barndomsminnen

Är det någon mer än jag som översvämmas av barndomsminnen vid synen av den här mackan. Jissesvad längesedan det var jag åt påläggschoklad. Men gott är det!När jag flyttar hemifrån måstejag bo nära Netto så jag alltid kan ha det hemma! (a)


Träningsdags

Har varit hemma ett tag nu, har både hunnit dricka kaffe, träna och äta. Dock hänger inte huvudet med som det ska så ajg ska hoppa in i duschen nu och sedan vila mig lite. Sedan ska jag nog se ett avsnitt av game of thornes. Har kommit i kapp USA, så det är det senaste avsnittet jag ska se. :D

1. Konstiga saker jag gör när jag är ensam

Första frågan i den nya utmaningen. Konstiga saker jag gör när jag är ensam. Hmm... Jag gör ganska konstiga saker hela tiden, varesig jag är ensam eller inte. :P Men något av det konstigaste jag gör när jag är nog att danska i stolen när jag sitter framför datorn. Jag brukar även prata en hel del med mig själv. När folk frågar varför säger jag alltid att det är för att jag slipper tykna svar. ;) Sedan brukar de bara kolla konstigt på mig. Tihihi.

Vad är det mer för konstiga saker jag gör...? Jag gör ofta helknäppa ljud, visserligen gör jag der när jag är bland folk med så det funkar inte... Jag vet inte. Kan ju inte fråga någon eftersom jag är ensam. xD


15-05-12, T I S D A G

Vilken underbar natt! Det så himla skönt! Fan vad jag älskar att sova! xD Sov som en gris inatt. Och just nu sitter jag och ser på det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives. Tårarna är redan nere på kinderna, men jag måste strax avsluta för att bege mig till praktiken - inte okej! Och det är inet okej att det är sista avsnittet! :O Vem vill att det ska ta slut liksom?!


The new challenge

Ja, då ska jag presentera den nya utmaningen. Liksom förra gånger berstår den av 30 olika frågor/påstående som jag ska besvara, en varje dag. Utmaningen är på engelska egentligen, men jag har översatt den - annars kommer jag bara förvirra mig när jag ska skriva om det. :P

  1. Konstiga saker jag gör när jag är ensam.
  2. Hur har du förändrats under de senaste två åren?
  3. Vad för sorts personer attraheras du av?
  4. Vad har du på dig när du ska sova?
  5. Fem saker som irriterar dig när det gäller killar och tjejer?
  6. Berätta om den person du tycker om och varför.
  7. Berätta om din åsikt angående otrohet.
  8. Berätta om saker som orar dig just nu.
  9. Din senaste kyss.
  10. Hur ser du på alkohol och droger?
  11. Om du är i ett förhållande, berätta om det livet. Är du singel, berätta om singellivet.
  12. Saker du vill säga till ditt ex.
  13. Berätta om någonting äckligt du brukar göra.
  14. Den bästa saken som hänt dig den senaste veckan.
  15. Berätta om din drömdejt
  16. Säg tre saker du är stolt över gällande din personlighet.
  17. Berätta om saker som gör dig rädd.
  18. Disrespectin parents. Någon som fattar? :P
  19. Berätta vad som alltid gör dig på bättre humör.
  20. Vilket var det seanste bråket du hade?
  21. Berätta om någonting du inte kan komma över.
  22. Berätta tio saker om dig själv som andra inte förväntar sig.
  23. Berätta om någonting som får dig att tänkta "tänk om..."
  24. Saker du vill berätta för fem olika personer.
  25. Tio olika sätt som gör att man vinner ditt hjärta.
  26. Berätta om din religiösa tro.
  27. Berätta om dina syskon.
  28. Berätta vilken månad du varit lyckligast under det senaste året och varför?
  29. Visa en bild på dig själv.
  30. Vad har förändrat denna månad och vad hoppas du händer under nästa?

Oj, jag ser nu att det var väldigt mycket väldigt personligt, men vi får se vad jag kommer fram till! :)


Det kom ett litet paket

Idag kom det ett litet paket hem till mig. Mitt nya mobilskal! Jag tror jag kommer bli gladare när jag väl får telefonen, men det gör fortfarande ont att min bebis är så sönder. Kom dock på en fördel med den nya telefonen - jag får två laddare! :D En att ha med mig i väskan hela tiden och en att ha hemma. Då behöver jag inte hålla sådan stenkoll på var laddaren är. Håller kolla på allt utom min laddare. xD


Visste ni att...

...man kan lura kroppen till att bli mätt fortare genom att äta maten på en mindre tallrik? Äter man mat enligt tallriksmodellen på en mindre tallrik tror ögat att man ätit mer än vad man egentligen har. Därför har jag idag ätit keso på en liten talltik idag! :D Keso med apelsin, sesamfrön och pumpakärnor. Supergott, jättelätt och nyttigt! :)


Från 65 till 45

Till slut är hon hemma. Det tog sin lilla tid att ta sig hem. Brukar köra i ca 65 km/h på väg hem från praktiken, men nu var motvinden så stark att jag inte kunde köra mer än 45 km/h - i nedförsbacke! Shit alltså! Trodde på riktigt att jag skulle hamna i diket. Men är som sagt hemma och välbehållen!

Nu under eftermiddagen ska jag sitta hemma och vänta på att någon snubbe från någon datorsupport ska ringa. Det har hänt någonting med pappas dator och eftersom han jobbar och mamma inte kan någonting om datorer så är det jag som får prata med den här herren. Eller vem vet - kanske är det en kvinna? Tror dock pappa hade haft kontakt med en kille. Men vad vet jag, jag ska bara  svara i telefon! Om jag nu har sådan tur att h*n ringer inom en snar framtid så blir det kanske en promenad med Fiia sedan, och om vädret tillåter då förståss. Så vi får väl se. Just nu regnar det som bara den!

Hade tänkt börja med en utmaning igen. Vi får se om det tar mig mindre än ett år denna gång. Men vad det blir får ni se senare. Ciao!

14-05-12, M Å N D A G

Ida kommer jag och min hjärna gå på högvarv! Fick mig några timmars sömn, men många var de inte. Men det är bara att bita ihop och vänta tills ikväll då jag får sova igen. Haha! Tills vidare får jag leva på kaffe. ;)

Det är en månad kvar tills jag fyller år och jag ser verkligen fram emot det. Visst är 21 ingen ålder att skryta med och det är inget märkvärdigt med den åldern alls. Med med tanke på förra årets firande som inte var en jättehöjdare (har inte jag skrivit om detta innan?) , så ska det bli roligt att fira det ordentligt!

Men, men, snart ska jag bege mig ut på min lilla moppe. Det är ett under om jag inte blåser av vägen sen. Det är rena stormen ute!

In my face

Nu straffas jag för att jag sov så länge förut. Klockan rär snart halv 2 och jag har inte somnat än. Inte okej! Haha Ligger nu och har hjälpt en kompis med hans systers blogg, men han gav upp så det blev inte så mycket. Istället får jag lägga hela hjärtat på Game og Thrones. ^^, Inte mig någonting emot. :D

 


Bättre sent än aldrig!

Finally! Jag har fått ändrat min blogg. Och den känns mer som mig nu. Hade jag varit smart hade jag printscreenat den förra bloggen så ni som precis hittat hit fått se skillnaden. Men det tänkte ju inte jag på. Haha! Så istället lägger jag upp en bild på min gamla header så får ni i alla fall se den skillnaden! :)


Ovana klackfötter?

Efter en lång dag i klackar, kan även jag trots att jag gått i klackskor månfa år nu, få ont i fötterna. Vissa tänker säkerligen någonting i stil med "Men det är ju bara att vänja fötterna". Och ja, det är det väl, men ibland får jag ändå ont och det är ingenting jag skäms över. Haha!

Men vad kan man då göra för att slippa få ont i fötterna, eller i alla fall minska smärtan? För min del känner jag inte av hur ont det gör förrän jag fått av mig skorna och ska börja gå rätt, därför har jag inte kommit på någonting för att minska smärtan under tiden man går. Men när jag kommer hem brukar jag alltid ta ett fotbad. Ett varmt fotbad med lite olja i. När jag haft fötterna i vattnet under kanske, 20 minuter, torkar jag dem lätt och sedan smörjer in dem med fotkräm, en fet en som jag masserar in ordentligt. Asbra om ni frågar mig! :D


13-05-12, S Ö N D A G

Vaknade alldeles för sent idag. Trots att jag sov gott och inte ville upp så var det alldeles för sent när mamma kom in och sa att klockan var 15:30. Inte okej! Hehe. Så nu ska jag softa resten av dagen samt pilla lite med bloggdesignen tror jag. Jag vet att jag har sagt det flera gånger nu, men gemfört med alla andra gånger så har jag ett mer hum om hur jag vill ha det! :)

Håller dessutom på att se på Game of Thrones, asbra serie som jag började se på igår. Har fått den rekomenderad några gånger men det har liksom itne blivit av att jag sett det. Men nu så blev det av! :)


Min pojkvän

Eller snarare pojkvänner! Mumma, kväll blir det mysmys med Ben & Jerry's. :D


12-05-12, L Ö R D A G

Idag ska jag ta det lugnt, softa, se på film/serier och bara stanna i sängen. Eventuellt ska jag till affärn och köpa mig två karlar att mysa med. Ben&Jerry's. ;) haha Men vi får se om jag orkar och känner för det senare. Just nu är jag bara trött och seg. :P


Du är utomordentligt, förbaskat, fruktansvärt snygg

Haha, Älskar Can I be the one med Norlie & KKV, och speciellt så älskar jag det stycket i rubriken. ^^, Så jäkla sexig låt va! (a)

Men till saken. xD Fick simmat en hel kilometer idag. :D Har aldrig simmat så mycket, när vi skulle simma 1 km i gymnasiet gick jag typ halva. Höjden av lathet - typ ja! Men inte idag inte, idag simmade jag, och det kändes! Efter bara fem längder började jag känna av i axlarna, efter typ hälften började knäna göra ont. Men jag kämpade vidare! Jag måste bli mer envis alltså! Haha!!

Nu ska jag ta det riktigt lugnt! Julia kommer om 2-3 timmar, så kanske slår jag på en film och sover en timme eller något. (a) Haha Laaaat!


Simning

Nu är det rent och fint och städat! :) Nyligen kom mamma in och frågade om jag ville haka med och simma. å varför inte. Har inte simmat på jättelänge så det kan ju vara lite trevligt. :) Har egentligen inte jättemycket att skriva just nu, men jah lite update får det ju bli. :P

Nu börjar helgen

Och min helg invigs med städning. Haha, har laddat på med musik och nu ska det bli rent! :D Julia kommer hit en sväng, sedan ska vi ut och dansa. Var är jag inte 100 än, men vi skulle någonstans där vi slapp inträde så blir det billigt och bra! :)

11-05-12, F R E D A G

Idag är det fredag - till slut. Trots att jag låg hemma, sjuk, i måndags och tisdags så har den här veckan känst som en evighet. Men nu är det helg om typ fem timmar. :D Dock ska jag städa när jag kommer hem - inte mitt rum! ;) Utan resten av huset. Men det blir nog Toaletterna och kanske vardagsrummet idag så tar jag köket imorgon eller något. Hur som helst så ska det städas!

Eftersom det är fredag så bjuder jag på en asbra låt! :D Har blivit helt kär och trots att den handlar om människor som är aspackade så tycker jag den är söt, och man blir riktigt glad av den! :) Eller jag blir det! ^^,

Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt

Mitt hjärta gråter...

...men min plånbok blöder och kämpar för livet. Billigt skärmbyte var ju bara att glömma. Så det har klickats hem en ny telefon. Låter som värsta rikemansungen eller någoting. Men jag får betala vartenda krona själv, och ska städa hela helgen som gottgörande för mina föräldrar som lånar mig pengara. :P Det blev en svart Wildfire S, precis som Fiia och Sofie. Haha Jisses. Får införskaffa mig ett skal (har redan hittat mig ett par jag vill ha) så den skiljer sig från deras. :) Men jah, jag sörjer för min bebis!


En ledsen Anna

Nu är jag jätteledsen. Verkligen jättejätteledsen! Det kan tyckas löjligt, men jag har äntligen hittat en telefon som jag verkligen är nöjd med och fortfarande efter snart ett år inte har tröttnat på. Men nu har skärmen spruckit. Och idag ganska ordentligt. Tappade den, som ni vet, för någon vecka sedan. Och förut när jag tog upp den ur min tomma ficka var den ännu mer sprucken. Har kollat runt lite vad det korstar att laga den och det billigaste jag hittills hittat har legat på 1300 kr.

Ska jag vara helt ärlig så känner jag inte att det är värt det. Då har jag istället kollat efter en ny telefon (inte säkert att jag kommer köpa någon) och det lutar mest åt htc wildfire s, känner dock att det är löjligt att ha samma telefon både som Fiia och Sofie, men jag tror (och hoppas) inte de har någonting emot det. Wildfire kostar just nu 1500 på elgiganten, så då kan man lika väl slå till. Right?! Ska prata med pappa om detta problem.

Det känns ju aslöjligt att det ska vara så, men jag vet med mig själv att om jag inte får lagat telefonen till ett rimligt pris så kommer jag tröttna på den och ändå införskaffa mig en ny.

Min älskling <3

Sleeping beauty

Tja, eller sover gör jag i alla fall... typ. :P Är schventrött och det har tyvärr varit lite segt och långdraget på praktiken idag. Men, men, sånna dagar har man väl antar jag. :) Ska om typ 20 minuter bege mig till medborgarskolan och skriva på de förbaskade papren. Sedan när jag kommer hem ska jag vila mig. Typ sov  en timme innan kyrkan eller så. :)

Veckans ord

Alla letar efter sätt att ändra på världen, men nästan ingen letar efter sätt att ändra på sig själv.
- Leo Tolstoy


10-05-12, T O R S D A G

Idag är det fullt upp på schemat. Massa som ska göras och lite vila. Först är det ju praktiken, som vanligt. :P Men edter det ska jag halvt om halvt stressa hem, för att sedan vända och bege mig till Medborgarskolan och skriva på lite papper (vad viktig jag låter), sedan ska jag hem, städa rummet eftersom det ser ut som en bombnedslag, och sedan bege mig till kyrkan. Japp - idag blir det mycket att göra och nu måste jag kila!

Två par byxor rikare

Älskade kära mamma! Köpte  två par asfina och bekväma byxor åt mig nu nrä vi var på Allum! :D Tac, tack, tack, tack! <3 :-*



Lunch med Mammi :)


09-05-12, O N S D A G

Det är dagar som denna man är glad över att man har ett arbete (i mitt fall en praktik) som man håller sig inne hela dagarna.  När det regnar och är jäkligt. Är inte jättesugen på att gå utanför dörren idag, men jag måste. Vad som jsut nu känns ännu surare är att det varit jättefint väder under de tre dagarna jag varit sjuk, men nu när jag är frisk(are) så är det bara grått. :P

Men vad som är bra med sådana här dagar är att man kan, utan dåligt samvete, åka och shoppa en hel dag inne i ett shoppingcenter! :D Det är ju liksom inte mycket sol man går miste om. Därför ska mamma och jag åka till Allum i eftermiddag när jag kommit hem från praktiken. Jag ska inte shoppa speciellt mycket då min ekonomi inte är värst stadig just nu, men ska köpa lite nitar på panduro till ett par byxor och lite så. :) Dessutom skulle kära mammi bjuda på lunch. :)

Mycket kul väder...

Spindelnätet - Agatha Christie

As you know, så var jag på teater förut. En grupp i teaterföreningen jag var med i för några år sedan hade sin näst sista föreställing av deras pjäs Spindelnätet som är skriven av Agatha Christe. Har aldrig hört talas om den tidigare, men de gjorde den bra och var asrolig. :)


Nu när solen skiner igen...

... kan det lätt bli för mycket sol. Trust me - jag har redan bränt mig. Men nu i början av sommaren kanske inte alla har införskaffat sig en after sun-kräm. Jag har inte gjort det, men måste så göra innan lägret! Men vad gör man då om man fått för mycket sol i ansiktet under dagen och inte har nåogn after sun?

Jo! Man använder sig av yoghurt! Varför? Detta innehåller laktossyra som stimulerar kollagenproduktionen samtidigt som det kyler huden och ger den näring. :)



Detta var mitt första "hälsotips" elelr vad man nu ska kalla det. Fick ett önskemål för ganska längesedan nu. Men det har inte blivit av att jag gett några tips än. Ska försöka ge mig på mer tips. :9

08-05-12, T I S D A G

Även idag stannade jag hemma. Dock mår jag bättre idag än vad jag gjorde igår. Så imorgon ska jag tillbaka till praktiken! :) Bestämde mig när jag vaknade för att jag skulle göra rent på rummet, men som vanligt så brukar det inte bli så. :P Haha!

Istället har jag väckt lite barndomsminnen här hemma och håller på att göra mig ett kompisband. Ni vet sådana man gjorde i syslöjden när man var yngre. ;) Så detta blir nog jättefint att ha sedan när man fått ordentlig bränna och så. :D


07-05-12, M Å N D A G

Skulle egenetligen varit på praktiken idag, men jag har bivit så tokförkyld att jag knappt visste vad jag hette. Har legat i sängen hela dagen, förutom den halvtimmen jag var och köpte mig en påse polly och sushi. Även om sushin här ifrån inte är jättegod så går den ner och jag var assugen på det idag.


06-05-12, S Ö N D A G

Gud bevare mig väl. Mår inte alls bra idag! Fy fan alltså! Är så himla förkyld att ja inte vet var jag ska ta vägen. Hjärnar är helt trög, näsan är ännu värre än igår, kroppen är... död vore en underdrift. Men sånt är livet ibland.

Hade jag inte vetat att min hud behöver vila så hade jag lagt mig på altan, men har för första gången i mitt liv fått solexcem (stavning?) så jag ska nog lugna mig lite. Istället blir det en innedag med film i soffan :) Dessutom ska jag åka och hämta mamma och pappa om någon timme.

Todays outfit

Som jag sa förut så blir det en enkel outfit idag. Men det blir ändå fint tycker jag. ^^,


Ännu mer kort

Fick igår på praktiken göra ännu mer kort. Det är faktiskt himla kul! Funderar lite på att börja med scrap booking och så. Det jobbiga är dock att det krävs en hel del material och redskap som kostar och ja... Vi får väl se hur det blir med den saken. Såhär såg det i alla fall ut igår:


Favoritkortet. :) Gjorde ett liknande fast med en karusellhäst istället för ballerina med. :)

05-05-12, L Ö R D A G

Vaknade idag med en näsa lika tät som Afrikas regnskog. Haha det lät bara bra. :P Men jag var verkligen bomtät i näsan! Hade ont i halsen och det kändes inte alls som min dag idag. Men ska ändå parta loss! Haha, eller jah, jag ska å fest ikväll men vara nykter. Haha! Har dock inte valt varken kläder eller sminkning. Men det känns som att det ska bli någonting enklare. :P Hehe, just nu ser jag ut som en.. jag vet inte vad. :P


Myskväll med girlsen!

Har haft en jättetrevlig kväll tillsammans med två av mina finaste tjejer. Fiia och Tilda! :) Det blev middag, dricka och prat om allt sådant meningsfullt som tjejer pratar om. ;) Massa kul i alla fall! :D


04-05-12, F R E D A G

N'är ajg iodag vaklnade tänkte jag "äntligen fredag, imorgon får jag sova ut". Men så insåg jag väldigt fort att det kommer jag inte alls! Ska efter praktiken idag träffa Tjejerna, sedan ska vi eventuellt dra in till Slottskogen om vädret tillåter =sen kväll. Imorgon ska är det en kompis som fyller 20, så hon ska firas mitt ute i skogen där hon bor. Jag ska dock vara nykter då jag kör, men vi ska vara där någorlunda tidigt på eftermiddagen = tidig morgon+ sen kväll. Och söndag då, enda anledningen till att jag egentligen fick låna bilen var för att jag skulle kunnav ara taxi för mamma och pappa imorgon då de ska gå någon lång promenad ute i skogen. De ska vara på plats klockan 8:30 imorgon = Jättetidig morgon.

Jag kommer inte får sova förrän nästa helg. Men men, det är kul att man har ett liv i alla fall! :D Nu måste jag springa till bussen. Puss på er! <3

Solen

Nu har jag kommit hem och eftersomd et ryktas om dåligt väder imorgon och under helgen så ska jag passa på att hålla mig ute de timmarna jag är ledig idag. Ska till kyrkan vid 16-tiden på möte, så det är inte jättelänge jag kan befinna mig ute i solen. :) Men nu ska jag inte vara långvarig. Take care! :)


03-05-12, T O R S D A G

När jag vaknar och det är så här ljust ute tänker jag på sommarlägret. När man ligger i den halvt om halvt obekväma sängen, hör att någon knackar på dörren och säger att det är andakt om 30 min. Ja, jag ser fram emot att vara nere i falkenberg i en dryg vecka i sommar. :) Längtar efter att ligga på Skrea strand på friditen och sola och bada. ^^, Asså, ja jag längtar. :)


Sommar & Sol

Låg mest på mage förut och läste, men nu har jag ändå lyckats bränna mig både mellan och under brösten. Inte okej! Det känns dock lite som att jag bränt mig på skulderbladet med.  Ska strax in i duschen nu med om inte Julia kommer och ska ta en promenad med mig. :) Den som lever får se helt enkelt. :)

Ge mig riktig sommar!

Vännerna är på plats

Nu har jag äntligen fått tummen ur röva och förnyat mina bilder i min FRIENDS-ram. :) Men ska ha en bild på Josefine istället för på mig och syster. Har fler bilder att rama in på henne och mig. ^^,


02-05-12, O N S D A G

Så himla skönt med sol! :D Älskar solen så inerligt, har under de senaste två timmarna legat på altanen och stekt. Helt underbart! Men nu måste huden vila lite och jag ska hålla mig inne lite. :P Ska rota fram lite papper att ta med på föräldraträffen ikväll, eller jag ska se om jag har kvar dem.

Vi har under sommarlägret med konfirmanderna smågrupper som vi kallar familjer och vi äldre faddrar blir föräldrar och eftersom jag är (mycket) äldre än vad konfirmanderna och de flesta faddrarna är så kommer jag vara förälder i år. :) Hoppas konfirmanderna är snälla mot mig! :D


Snälla söta lillasyster!

Denna nejsiga poster fick jag av min kära syster idag. Hon var igår på ngåonting vi här i kommunen kallar Festivalborg, ett arrangemang för ungdomar mellan 14 och 20 år (tror jag det är) som sker under Valborg och är helt drog- och alkoholfritt. Där finns lite aktiviteter och massa band spelar på scen. Det har kommit artister som Erik Grönwall, Petter, Marie Picasso och i år var det Kapten Röd som kom. Så ja, jag fick denna! :D


01-05-12, T I S D A G

Helt underbart vädet är det idag. Underbart, underbart och ännu mer underbart! :D Men detta fina väder kräver dock att man dricker vatten! Jag vet med mig att jag är usel på att komma ihåg att dricka, men än då länge har det gått bra. Har snart dryckit 700 ml, så det måste bli två flaskor till innan dagen är slut. :)


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0