21-09-11, O N S D A G

Att skriva... Det är på dagen ett år sedan jag brjade den här bloggen. Jag vet inte om jag utvecklats någonting egentligen, men just nu känner jag mig tom.

Mamma hade pratat med en bekant som är medium (ni kanske tycker sånt är löjligt, men både jag och mamma tror på sånt) och hon hade fått kontakt både med mormor och med gammelmormor. Mormor hade sagt att hon trodde jag behövde någonting nytt, någonting nytt på flera nivåer. Både livsstil, omgivning och lite allt möjligt. Har börjat fundera mer på att göra om designen på bloggen, men jag vet inte hur jag vill ha det. Jag vet ingenting just nu. Inte vad jag vill, vad jag behöver eller måste. Absolut ingenting.

Vet egentligen vad jag vill ha ut av det här inlägget, men ja... tror bara jag ville att ni skulle veta att jag lever I guess...

12-09-11, M Å N D A G

Har massa jag kan skriva om, har massa jag borde skriva om. Men jag har ingen lust. Ingen lust och ingen ork. Så jag kommer pausa lite igen. Hope you don't mind, men det är mycket som snurrar i huvudet just nu...

11-09-11, S Ö N D A G

Kan söndagen börja bättre? Mamma kommer och säger såhär:

"Jag köper ett par gåskor till dig om du följer med mig på promenad varje dag." Lätt deal! Hehe

Så nu har jag ett par Reebok Easy Tone så jag kommer få mig faste ben och fast rumpa. ;) Haha, man kan ju alltid hoppas lite i alla fall. Men men, promenad nu,  sedan middag (kycklingpaj - mumma) och avslutar kvällen med ett corepass. Kommer bli super! :) Take care! ;)

10-09-11, L Ö R D A G

Gårdagens kväll bestod av ett par glas vin (Jag menar 2 glas, vet att det finns dem som anser att "ett par..." kan vara en störra obestämd mängd), en cider, lite kaffe, prat, lite popcorn och någon gång såg vi även på idol. Det var en jättemysig kväll tyckte jag! :) Tack Fiia och Louise för den! :)

Idag började dagen med en riktigt hemgjord mochalatte! :D Mamam och pappa har köpt en ny kaffemaskin med mjölkskummare och grejer, så jag började min morgon med en riktig mocha! Mumma!


09-09-11, F R E D A G

Ikvällen kommer till att spenderas med Fiia! :D Det var så otroligt längesedan hon och jag gjorde någonting tillsammans som varade mer än en timmes promenad.

Så ikväll blir det popcorn, lite gott att dricka, kanske någon film - men även det som alltid blir - mycket prat! :D


Smartson testpilot

Igår ansökte jag mig som testpilot på Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub. De väljer ut 2000 personer som ska få testa deras produkter och 500 av dessa är bloggare. Tänkte bara tipsa er om det och ni kan ansöka här. Lycka till på er som väljer att ansöka! :D



08-09-11, T O R S D A G

Idag är det en jobbig dag. Idag är det gammelmormors begravning och vi kan inte vara där. Det känns jobbigt och ledsamt att man inte får vara där och säga hej då, men that's life!

Ska strax gå ut och städa lite, men ville bara uppdatera lite. Det kommer att komma ett inlägg till idag, mer vet jag inte om jag kommer orka att skriva. Men ett till blir det i alla fall.

07-09-11, O N S D A G

Veckans "to-do" är över, sista mötet med arbetsförmedlingen för den här veckan. Skulle ha jobbat imorgon, men så blev det inte, så nu mera är jag arbetslös... igen. Inte mycket att göra. Bara att leta vidare och hoppas på det bästa.

Har testat en del av sminket jag fick hem igår, var färdig och iordninggjord vid 11-tiden, och än så länge ser det fortfarande bra ut. :) Får se hur det ser ut senare med! :) Men jag kan ju tala om det här - mitt minty lipgloss är jag helt och håller kär i! Fin färg, mycket glitter och man blir lite lurad av mintdoften så man kan tro att det är andedräkten. :P

Krångel

Fick mitt e.l.f.- paket idag (oerhört snabb leverans!) Och jag håller på att skriva ett inlägg om produkterna, men det krånglar med att få upp bilder. Vet inte vad det är, men jag kan inte ladda upp några bilder just nu. Så jag ska lägga upp det så snart jag bara kan! :)

06-09-11, T I S D A G

Arbetsförmedlingen idag. Första dagen av två som jag ska dit och idag var det ett inforationsmöte om entreprenöriellt tänkade. Det var information om en kurs (skulle man nog kunna kalla det) som under fem veckor kommer hålla på med entreprenöriellt tänkade och "utbilda" oss till anställda. Låter jättekonstigt, men det vi får lära oss där kommer att hjälpa oss i arbetslivet och kommer ge oss delar av den kunskap man får efter år av arbete. Jag snmälde mig direkt! Vet inte om jag kommer "komma in" då det bara är 20 platser, men jag hoppas jag gör det. Och det kan vara skönt att ha någonting att göra i alla fall i fem veckor.

Ännu mer e.l.f.

ÄNTLIGEN fick jag in bilderna! Så här kommer mitt HAUL-inlägg!

Skrivet runt 14-tiden:
Idag fick jag mitt andra paket från e.l.f. Och jisses vad fort det gick! Fick ett mejl i torsdags där de bad om ursäkt för den sena leveransen men att det skulle skickas i väg 2 september (alltså i fredags) och idag kom det. Jag hade inte väntat mig det förrän tidigast torsdag. Hehe, men jag blev glatt överraskad när jag kom hem från Arbetsförmedlingen idag! Det var 50% på ordrar över £25 och då kände jag att jag ville klicka hem lite mer eftersom jag var så nöjd med det förra paketet. Den här gången kommer jag inte att skriva ut kostnaderna då jag förklarade hur priserna var uppdelade i förra inlägget. Detta är vad jag klickat hem:


Ögonprodukter
Liquid eyeshadow, 7408 mocha madness & 7401 sulty satin
Två flytande ögonskuggor. När jag kollade dem på handen såg färgerna fina ut, men jag vet så klart inte exakt hur det sitter och så förrän jag testat dem. Och det hade jag tänkt göra imorgon.
Liquid eyeliner, 4203 black
Jag behöver en ny eyeliner då jag inte är helt nöjd med min andra icke vattenfasta eyeliner. Själva "borstdelen" av penseln är väldigt lång så jag är inte säker på hur det kommer påverka min applicering. Men det återstår också att se. Hehe
Eyelid primer, 7501 Sheer
Sista ögonprodukten jag har på bilden är en primer. När jag testade primern på handen kändes det bra, det blandades ut bra mot huden och kändes skön mot den. Men för att veta hur ögonskuggan ser ut så fick jag ju testa med skugga på också. Första lagret så fastnade skuggan bättre på partiet utan primer på, men andra lagret så såg det riktigt bra ut och pigmenten i min skugga stärktes rikitigt bra.



Ansiktsprodukter
Warm bronzer, 83701
En bronzer för att skugga ansiktet, eller bara få lite somrigare look. Varför inte? Har inte riktigt lärt mig hur man gör en bra highlightning-contouring sminkning. Men för att jag ska kunna lära mig akn det ju vara bra att ha produkter att börja med. Vet inte riktigt om detta kanske är för mörkt för min hud, färgen längst nere till höger är till exempel väldigt mörk. Men då kanske jag inte behöver använda alla fyra.
(Healthy glow bronzing powder, 2403 Luminance
Ville testa en enfärgad bronser med, men den här var lite för ljus för mig och eftersom min syster har lite ljusare hud än jag så fick hon den samt Tinded moisturizer spf 15, 6005 Ivory)
Flawless finish foundation SPF 15 - oil free, 83111 porcelain
Jag är inte jättenöjd med H&M's foundation som jag har nu, men det var en bra första foundation då jag aldrig egentligen använt det. Eftersom jag beställde den från nätet var ajg väldigt orolig för att det skulle vara fel ton till min hud, men icke sa nicke! Den vat perfekt! Och eftersom jag mest varit inomhus den här sommaren och de senaste veckorna har varit pissväder så lär det ju inte vara något problem senare på året. Jag tog lite på ena kinden, och det kändes silkeslent! den tonade ut bra med huden och det luktade inte så mycket smink som jag upplevt att andra foundations gör.

Tinded moisturizer spf 15, 6001 Apricot Beige
En återfuktande färgad kräm med solskyddsfaktor 15. Kan funka jättebra som en bas till sin foundation eller bara om man inte vill ha ett lager foundation men ändå vill ha lite skimmer, för lite skimrar det allt. Den här krämen är precis ton-i-ton med min hud och det kommer bli en fröjd att använda den.


Läpprodukter
Minty lipgloss, 82429 san diego
Jag totalt älskar mitt röda läppstift, så ett rött glans passar mig perfekt! Det är inte för intet som glanset heter "minty". Det både luktar och smakar massa mint. När min syster kände det tog hon med en gång massa på läpparna och började slicka på dem. Hehe, inte bra men det är inte migg problem.

Matte lip color, 82461 coral
En neutral läppenna är alltid bra att ha, och har man då en penna man snurrar upp så behöver man inte vässa den. Tycker det var en fin färg och jag är nöjd med köpet.
Lipstick, 7701 Fansy & 7706 posh
Färg på internet är alltid svårt och det var lite av en risk jag tog då jag beställde läppstiften. Fansy såg inte så jättemörk ut på bilden, men på läpparna var det väldigt mörkbrunt. Inte riktigt rätt, men det går säkert att bära det någon gång. Posh ser väldigt rött ut på bilden så jag var ute efter en annan nyans på de röda läpparna, men när det väl kom till kritan var det mer plommonfärgat än rött.


Nagelprodukter
French manicure, nude
Finns väl inte mycket att säga om det, basen ser lite mörk ut i flaskan, men det betyder ju inte att det är mörkt på nageln
.


Nailpolish, 1540 choclate
Choklad, choklad, choklad, choklad! Det vattnas i munnen när jag bara säger det och nu vattnas det i munnen när jag ser ner på mina naglar. Det ser verkligen ut som att jag har smält choklad på naglarna. De kommande färgerna kommer jag inte skriva någonting om då jag itne har någon uppfattning om dem än. Men jag skriver i alla fall färgerna.
1517 black, 1504 light pink, 1543 navy blue



Övriga produkter
Makeup mist & set, 85023
En spray att svsluta makeupen med. Detta för att den ska sitta bättre och även få till exempel pudret att inte se så pudrigt ut utan mer naturligt. Jag tyckte inte det luktade speciellt mycket, emn både mamma och lillasyster tyckte det luktade men de kunde inte identifiera det. Även denna ska jag testa imorgon.
Zit zapper, 7801
En liten roll on med en vätska som ska hjälpa mot finnar och andra blemmor i ansiktet. Man ska rulla på det på området man behöver det på kvällen, sedan ska det ha försvunnit till morgonen. Jag tvivlar starkt på att det försvinner, men kanske minskar det. Har satt det på de områdena jag behöver det så vi får se imorgon. Ett minus dock är att det just är en roll on. Det betyder att om man rullar det över en finne så hamnar de bakterier man har på finnen ner i behållaren och man rullar på detpå nästa område. Jag löste det genom att jag tog det på mina rena fingrar och duttade på och det funkar lika bra att applicera det så tycker jag!
Natural lash kit, 1713
Sist men inte minst beställde jag mig ett par lösögonfransar. Egentligen behöver jag det inte då mina fransar är väldigt långa i vanliga fall, men det kan vara kul att ha då man ska vara lite extra fin eller bara vill ha en lite mer dramatisk look. Har aldrig använt det tidigare så jag vet inte hur det kommer gå för mig, men någon gång måste ju vara den första och så kan man lika väl köpa någonting man hört är bra och inte kostar en förmögenhet.


Helt fantastiskt!

Fy bubblan vad skönt det är! Har kommit igång med träningen igen, eller ja - första friskis-passet för den här terminen var idag. Och jag är helt mörbultad - på ett bra sätt! Dagens pass var core, mag- och ryggträning. Det känns inte bara i magen och ryggen utan även armar och ben känns. Ska verkligen försöka få igång träningen ordentligt den här terminen. Kommer i alla fall börja med två core-pass och ett skivstång i veckan. Tre dagar är nog ganska lagom att börja med nu eftersom jag inte var så aktiv förra terminen. Dessutom är jag inte jättesugen på just jympa- pass just nu.

Har duschat och ätit, ska se dagens avsnitt av hollywood-fruarna, sedan hoppas jag på att jag somnar. Ska upp tidigt imorgon!

En annan sak som jag börjat fundera seriöst på är att läsa en kurs i isländska! Kanske ska söka till en grundkurs till våren. Får se! :)

05-09-11, M Å N D A G

Det har blivit några dagar utan att bloggen varit någonting jag tänkt på. Har varit många tankar som snurrat och jag har försökt hålla mig sysselsatt så jag sluppit tänka på vad som nyligen hänt.

Det var så att min gammelmormor dog. Vi fick veta att hon var väldigt sjuk, sedan samma dag fick vi veta att hon lämnat oss. Det kom som en väldig chock och jag har varit väldigt ledsen de senaste dagarna. Men jag ville att ni skulle veta det och veta att jag lever men kommer kanske inte skriva så jättemycket än.

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0