800 grader

Om det imorse inte hade sett ut att bli regn och kallt idag hade jag aldrig klätt på mig så mycket som jag hade idag! Det såg ut som att himlen skulle falla ner vilken sekund som helst, så jag tog på mig leggins, jeans, linne, kofta, jacka och sjal. Och det var en smart drag - tills jag skulle hem. Höll på att dö av värmeslag på vägen. Usch! Men nu har jag byt till shorts och funderar på om jag orkar plugga någon timma till, hade behövt det.

30-05-11, M Å N D A G

En vecka till tentan, tror ni jag har panik eller? Har kollat igenom exempeltentan en del och vissa delar känner inte speciellt svåra, jag och en tjej i klassen fick lätt över 50% rätt på de två första delarna när vi gick igenom dem, men de två sista... My GOD! Frågor som "Vilken funktion/betydelse har -a i samlades?" eller när jag ska förklara vad en grafisk och grammatisk mening/syntaktisk mening/meningsmakrsuntagm (vette fan och jag fick den sista rätt där men) är för något. Hade det räckt med att får riktigt bra på två delar och kanske mindre bra på de andra två hade jag inte varit lika penikslagen, men jag måste ha 50% rätt på alla delar för att få godkänt - dessutom måste jag ha liiiiite bättre på någon/några delar så jag får 65% rätt på hela tentan.

Jag vet inte vilken ålder ni som läsare har, kanske är det några som läser på högskolan/universitetet och tycker detta är lite - I don't know, men med tanke på att jag ändå ska hoppa av och är så oerhört skoltrött så är jag inte alls taggad på detta!

Take care ;)

27-05-11, F R E D A G

Den här helgen blir till att ta det lugnt! Var ju klar med uppsatsen i förrgår - men var tvungen att göra om en del igår för att vår lärare inte förklarat grundbegreppen (och det stod ingen speciellt bra förklaring i kurslitteraturen), så jag fick göra om. Vilket större delen av gårdagens eftermiddag bestod av.

Idag var jag och mamma på Ö&B för att köpa hem diverse produkter, bland annat fick jag köpt body butter (från derma V10) med mangodoft - heeeelt underbart! Sedan fick jag köpt barnolja, torrshampoo, hårfärg och lite annat sånt basic man behöver.

har suttit och kollat försäkringar nu ett tag. Kommer att behöva fixa egen försäkring när jag flyttar och så fort jag fyllt 20 faller jag ur en annan olycksförsäkring vi har i familjen. Det är en hel del att tänka på ändå och jag måste säga att jag är glad att mian föräldrar ändå försäkrat mig och mina syskon med tanke på hur hårda de blivit nu med vilka som får och inte får teckna försäkringar. Fick veta att det finns de försäkringsbolag som inte tecknar försäkringar (vad upprepat det blir) med personer som har någon form av diagnos (typ autism, adhd osv).

Vad fan är det som säger att personer med diagnoser är mindre människor för att de har en diagnos?

Fattar inte den logiken... blev lite arg när jag fick veta det. :P

25-05-11, O N S D A G

Är snart klar med den här uppgiften! Jag ser rött! Det är tur att min lillasyster snart har lov så jag inte behöver läsa några texter förrän till hösten igen. Haha! Ska fira detta med physalis, passionsfrukt och Grey's Anatomy när jag är klar. Det är jag så värd! Kan dock itne säga att jag suttit exakt hela dagen. För det började med frukost/lunch (inte brunch då jag åt långt efter att lunchtid var över), sen skulle jag hjälpa mamma lite och så, men jag har fått gjort en hel del! Ska avrunda min summering, sedan är jag klar (när det är finslipat).

Har fått hem ett paket strumpor idag. Är inte dessa för söta?! :D


24-05-11, T I S D A G

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för de bristande blogginläggen. Såg nu att det var fyra dagar sedan sist. Har pluggat för det mesta, och det tar inte slut än. Denna natt är dedigerat till nästa VFU-uppgift. Nämligen stavfel. Och bara stavfel, inga sär- eller samskrivningar, inga konstiga tempusböjningar, ingenting om styckindelning, inga kommentarer på de och dem, bara stavfel. Det kan kännas som en befrielse, men det är jobbigare än vad man tror. Jag vill så gärna markera särskrivningarna (vanligare än samskrivningar), tempuren... ja allt sådant som gjorde att man bara såg rött i grundskolan och på gymnasiet. Men nu är det bara stavfel.

Det kommer nog inte vara jättemycket bloggande framöver. Har en väldigt stor salstenta att se fram emot 7 juni som jag måste börja plugga på så fort jag är klar med den här uppgiften. Men nu vet ni att jag itne är död i alla fall (äevn om jag känner mig det för det mesta nu).

Plugg - ögonen går i kors

Jag har fått klart första uppgiften, eller i alla fall så pass att jag kan lägga undan den över helge för att ecentuellt läsa igenom det på söndag för att finjustera. Borde veta bättre, men det är hemskt att plugga när man är trött. Dock har jag inte varit tillräckligt trött för att somna. Efter att jag skrivit klart runt 5-tiden slängde jag mig i soffan och stannade där fram till nu. Jag har inte ens lyckats slumra till. Men jag hoppas verkligen jag kan somna i natt. Behöver sova!

Har kommit på att serie-tittandet gör mig lugnare och får mig att slappna av. Måste hitta en serie som jag kan se på när som helst! Har ju börjat se på Grey's med mamma - men då måste ju hon vara med när vi ska se på det.

20-05-11, F R E D A G

Var lite av ett nervsammanbrott igår, så det blev inget bloggande. Men hoppas ni överlever ändå. Idag har jag egentligen ingenting vettigt att komma med. Daniel är på väg till Göteborg så det kommer bli en natt och morgondag tillsammans med honom. Det kan vi båda behöva tror jag! Så ska jag få klart ena uppgiften idag. Vi får väl se hur bra det går. Hehe, var uppe till typ 12 och pluggade i natt, sen kunde jag inte somna så jag har inte sovit någonting alls.

Var inne och läste en kompis blogg, hon hade lagt upp den här listan. Eftersom jag har en liten paus från pluggandet så fyller jag i den. Hehe

FAKTA

Smeknamn:
Baby, Älskling, hjärtat,
Födelsedag: 14 Juni (mindre än en månad kvar! :D)
Bor: I en håla utanför de vackra Göteborg
Arbete: Just nu studerande

FAVORIT…

Färg:
Lila
Plats: Sängen
Drog: Godis ;)
Fordon: Buss eller cykel för det mesta
Film: Absoluta favoriten - Star Wars episode II
Djur: Hundar och Katter
Affär: H&M och Gina ^^
Serie: One Tree Hill, OC, Charmed, Sex and the City och många fler
Café: Espresso House
Skor: Mina lacksvarta pumps från Bianco Footweare

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
Lite för ofta kanske :P
Gnälla: Ganska mycket... :P
Skrika: Nja.
Sova: Jodå, det gör jag!
Drömma mardrömmar: Det senaste väldigt mycket - ja
Drömma sexdrömmar: Det händer väl ibland
Försöka vara annorlunda: Annorlunda från vad?
Klä dig i svart: Det händer :)
Ha sex: Sometimes ^^
Hata folk: Jag hatar en person, och det väldigt hela tiden
Lita på folk: Jag har några nära vänner jag litar på, men jag litar itne på vem som helst

NÄR…

Åt du senast:
För typ en timme sedan?
Läste du en bok senast: I förrgår natt
Var du på konsert senast: 19 november 2010
Köpte du något senast: I helgen
Kysste du någon senast: Alldeles för längesedan
Svor du senast: Haha... tre sekunder sedan? xD
Sjöng du senast: Gör det typ hela tiden
Klagade du senast: För någon timme sedan :P
Är det sommar: Snart!

VEM…

Saknar du:
Daniel!
Rörde dig sist: Mamma ;D
Kysste dig sist: Daniel <3
Gjorde dig riktigt glad senast: Ännu en gång Daniel ^^,
Fick du sms från senast: Av min lillasyster från mammas nummer

HAR DU…

För många vänner:
Inte vänner, men kompisar :)
Tvångstankar: Nja, det tror jag väl inte
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet
Färgat håret: Haha, jaa :P Behöver färgas om snart
Brutit några ben: Never
Några piercings: Just in the ears
Egen dator: Japp, två faktiskt ;)
Gjort bort dig rejält: Oja! xD
Bra självförtroende: Jag har mina bättre och sämre stunder
Kysst någon: Ja
Haft sex: Ja
Köpt kondomer: Faktiskt inte - bara fått på Ungdomsmottagningen
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja det har jag :)
Varit kär: Inte varit - ÄR
Blivit kär i någon på nätet: Nej.
Dumpat någon: Typ
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Aldrig!

HUR….

Går du:
Sätter ena foten framför den andra och sedan tvärtom :P
Fördriver du tiden: Möglar framför datorn xD
Mycket pengar har du: Är ganska pank nu :P
Tjänar du pengar: Nej :P
Ofta diskar du: Varje eller varanan dag
Ofta städar du: Typ dagligen
Ofta träffar du din familj: Jag bor fortfarande hemma så... :P
Mycket äter du: Lagom?

ÄR DU..

Förstående:
Det tycker jag väl
Öppensinnad: Ja
Arrogant: Det tycker jag inte
Osäker: Det händer
Blyg: Sällan faktiskt
Smart: Hallå, det är mig vi pratar om ;)
Sentimental: Hahaha, ask my boyfriend xD
Pratglad: Oja :P


Duktig jag är...

...INTE! Haha!

Såhär mycket har jag hunnit plugga idag:



Har gjort i ordning min "skönhetshylla", hyllan där jag har mitt smink, hårgrejer, några av mina krämer och de örhängen jag använder mest. Innan låg allt huller-om-buller, i glas, burkar och näcissärer. Men nu ligger allt i olika fack i en gammal kastrullkartong. :) Visst, det ser lite B ut nu. Men jag tänker att när jag sen flyttar, skaffar mig en bättre låda, typ från IKEA eller så, och ber Daniel hjälpa mig fixa något liknande fast i trä eller plast. Jag rekomanderar verkligen att ha grejerna så, trots att jag inte vet hur det är sen när jag ska använda grejerna så vet jag att det är ett bra sätt att förvara det på. Vet att jag sett det på någon annan blogg, kommer dock inte ihåg vilken.

Men nu ska jag bara plocka undan efter mig, ta mig en apelsin och lite kaffe sen måste jag börja plugga!

18-05-11, O N S D A G

Idag måste jag verkligen plugga. Även om jag fortfarande känner mig väldigt krasslig, så har jag inte tid att bara ligga och ta igen mig. Det får jag göra mellan 8 och 12 juni - efter salstentan och innan intensivkursen. Tänk vad skönt det var på gymnasiet - man kunde lämna in hemuppgifter ett par dagar senare och ändå få godkänt. Inte för att jag utnyttjade det, men nu måste jag vänta till nästa termin för att få lämna in om jag inte lämnar in det nästa vecka. No pressure at all...

Har jag förresten skrivit att jag ska hoppa av? Vet inte om jag gjort det faktiskt. Men har jag det så får ni läsa det igen - jag ska hoppa av. Känner nu att lärare är inget yrke jag vill ha och då är det varken rätt mot mig eller mina i så fall kommande elever att fortsätta.

Fast nu när jag skriver det så kommer jag på att jag måste skrivit det med tanke på att jag har en hel kategori som jag skriver om min nästa "dröm". Haha - jag i ett nötskal. Men för att uppdatera där lite mer så står jag på samma ställe som när jag skrev till den kategorin sist. Ska fortfarande skicka ett mejl till Linnéuniversitetet angående den utbildningen jag hittat där - har bara inte fått gjort det än.

Där emot har jag nu mejlat min gamla chef angående sommarjobb i sommar, hoppas på att jag kan jobba där i år igen. Även om det jag fick göra inte alltid var jättekul, så var det ändå en stämmning som jag trivdes i, och får jag körkort i sommar (vilket jag måste få) så kanske det finns annat jag kan hjälpa till med också.

Jisses... det blev ett långt inlägg nu. Var inte alls menignen egentligen, men jag har en hel del jag behöver få ur mih och detta är bara en ytterst liten del av det. Hoppas ni inte avlider av att läsa. ;)

17-05-11, T I S D A G

Usch! Jag har varken tid eller ork att vara sjuk! Det är jobbigare än vad man tror! Började må illa och frysa som bara faen i gårkväll. Men jag hoppades ändå det skulle gå över under natten, men när jag vaknade i morse var magen ut-och-in, jag var kallsvettig, jättevarm men frös ändå, hade dundrande huvudvärk... ja ni fattar. Ingen rolig start på dagen. Men det var bara att skicka iväg ett sms och sedan sova vidare.

Så nu ska jag väl lägga mig i soffan och se på Grey's (trots att jag behöver plugga grammatik) tillsammans med mamma och vila upp mig till eventuellt i morgon, annars till på torsdag och fredag.

GRATTIS SOFIE!

Som rubriken säger -

GRATTIS SOFIE!!! :D

16-05-11, M Å N D A G

Ännu en ny vecka har börjat. Den kommer förhoppningsvis inte vara så lång. Är ledig på onsdag och har en dags VFU på torsdag så det måste gå fort. Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag springen till bussen.

En av mina närmaste vänner fyller år idag. Hela 21 år. Grattis på dig Sofie! Hoppas du får en toppen dag! Vi ses (för min del) ikväll! :D

[Har tyvärr ingen bild på datorn sedan jag omformaterade datorn...]

15-05-11, S Ö N D A G

Var har den här helgen tagit vägen? Det var inte alls längesedan det var fredag. Mend et är väl itne mycket att göra åt antar jag.

Men nu har jag bestämt vilken seria jag ska börja se på efter OC! Jag ska se Grey's Anatomy från början! Vet inte när jag började följa det, men jag följde det slaviskt efter att Izzie fick cancer, så väldigt sent alltså!

Backning...

...är inte det lättaste alltså! Tycker inte alls om att backa! Men det är någonting man måste för att få körkort - tyvärr. :P Haha, kommer - varje gång jag kör när jag har kortet be någon annan att backa eller göra allt i min makt för att slippa det. Haha! Men körningen gick bra och varade i två hela timmmar.

Resten av kvällen består av "syster-kväll". Jag och min lillasyster ska se på melodifestivalen (WTF, ska jag?) och äta lite godis och så. Det var längesedan hon och jag gjorde någonting. Frågade om brorsan ville vara med också, men det ville han inte. Så ska jag väl försöka få tag i min kära pojkvän och prata med honom lite grann. Men vi får se när jag får tag i honom. Hehe

Jisses alltså...

Jag blir så fascinerad över att människor haft tid och ork att ordna alla ord i olika ordklasser, undergrupper och allt sånt... och att komma på namnen på det. Jisses alltså. :P

Resoproka pronomen - pronomen som tyder på ömsesidighet - varandra.

14-05-11, L Ö R D A G

Idag är det bara en månad kvar till jag fyller 20! :D Längtar! Jag älskar att fylla år, inte det faktum att man blir äldre, men att man får presenter och skit. :D Haha, låter som att jag är värsta småbarnet, men jag tycker väldigt mycket om att få presenter. :P

Idag känns dagen mycket bättre. Drömde konstigt, men inte att jag låg i koma i alla fall, vaknade utvilad, glad och allmänt okej. Så förhoppningsvis blir resten av dagen också bra. Det känns hemskt att säga det. Men den här lördagen ska bestå av grammatikplugg. På riktigt den här gången. Ska inte hålla på och göra massa annat utan ajg ska plugga! Och när jag ska ta en paus hoppas jag på att pappa är hemma så vi kan åka ut och övningsköra. ^^

Separationsångest

OC är slut! Det är helt hemskt. Jag visste att den här dagen skulle komma, men usch. Jag vill inte att det ska vara slut! Vill fortsätta se på det! Men nej. Det är slut. Och ska jag vara helt ärlig vill jag inte ha någon uppföljade serie. Men separationsångest har jag. Ska nog se sista avsnittet igen bara för att!


Vilken fredag...

Som jag sa imorse - andra dagen jag drömde att jag låg i koma. Det värsta är att jag tror drömmen gått ut en del över den här dagen. Tror inte det märktes i skolan (har börjat få tillbaka skillsen att dölja känslor igen), men det kändes och jag vet att det märks här hemma. Även om ingen vet vad det beror på så märker de att jag inte är lika up-and-go. som vanligt.

Hade hoppats på att få övningskört idag, men ingen var hemma när jag kom hem och så fort pappa kom hem gick han och la sig för att nu vara på väg till innebandyn. Så inget övningskörande idag inte.

Är så oerhört godissugen, men jag vet att jag inte kommer äta upp det även om jag köper något. Så det får bli en godislös fredag. Kanske får jag prata med Daniel en stund om det inte är så att han är upptagen ikväll. Får väl se.

13-05-11, F R E D A G

Vad hade jag inte gjort för att få sova lite till? Önskar jag kunde få ligga kvar i sängen och sova. Men detta går icke. Det får jag göra imorgon! Både idag och igår hade jag en konstig dröm...

Det första som var konstig med den var att jag var gravid - och ingen brydde sig. Inte ens Daniel. Sedan var jag med i någon bilolycka av något slag och hamnade i koma. Jag hörde hur mamma och pappa sa "Nej, men vad kan vi göra. Vi åker hem istället". Och inte på ett oroligt sätt utan på samma sätt som att de inte brydde sig om graviditeten så brydde de sig inte om att jag låg där i koma.

När läkarna sa att jag antagligen inte skulle klara det ringde de de närmaste, men ingen brydde sig där heller.... och ännu en gång - inte ens Daniel...

12-05-11, T O R S D A G

Jag blir så jävla trött på mig själv! Skulle vakna kvart i sju idag för att komma iväg runt kvart i 8. Inte fan hörde jag klockan... Jag hade verkligen behövt vara i skolan. Blir så arg!

Så nu får det bli kaffe och hoppas på att jag blir på bättre humör snart! Detta har inte varit en bra vecka...

11-05-11, O N S D A G

Gårdagens humör har i alla fall gått över. Men istället har det lagt sig på huvudet. Har sådan huvudvärk nu va! Det är helt sinnessjukt! Och ändå måste jag plugga grammatik... Det finns inte mycket mer att göra än att få det gjort.

Jag har i alla fall betalat min intensivkurs nu, så förhoppningsvis har jag mitt körkort snart. Dock tjatar pappa om att jag ska börja plugga teori - men hur fan ska jag hinna det när jag har grammatiken nu? :S

Så jäkla trött!

Sov på bussen till skolan, sov på bussen hem från skolan (typ en timme) och ändå är jag så otroligt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Har bara gått runt här hemma och... ja vad har jag gjort? Bara gått runt.

Tyvärr har jag inte blivit på bättre humör heller. Men det går väl över tillimorgon. See ya!

10-05-11, T I S D A G

Usch, det har verkligen inet varit en bra start på dagen. Inget kaffe, ingenting att äta, ingen lunch att ta med sig... det värsta är att jag blir på så jävla dåligt humör. Det kräver alldeles för mycket energi att vara på dåligt humör. Så jag hoppas på att det går över snart.

Mer struktur

Nu har det kommit ännu fler kategorier hit, så förhoppningsvis blir det lättare att hitta snart. Det ska komma lite till så att det blir mer struktur i det hela.

Lady Gaga - Judas

Lady Gaga har ju nyligen släppt sin nya video för låten Judas. Personligen tycker jag väldigt bra om Lady Gaga, visst har hon väldigt konstig stil och hon är verkligen udda, men det är ju ändå någonting man känner igen henne för. I den här videon tycker jag hon är väldigt fin! Det är inte mycket överdrivet och hon har för det mesta väldigt neutral sminkning och klädsel - i alla fall om man jämför med hu det till exempel ser ut i videon för Alejandro.


Sommar!

Nu känns det att sommaren är på väg! Helt underbart, jag älskar sommaren! Det var lite kallt med shorts imorse, men på vägen hem var jag glad över att jag valde shortsen!

Ska strax gå ut på promenad, har frågat Fiia om hon vill med, men det har inte kommit något svar än. Måste nämligen hämta min cykel vid bussen. Kom på att jag inte hade något lås när jag stod och skulle låsa den i morse. Pappa hade lånat mitt lås i helgen och helt glömt att lämna både lås och nyckel. Så min kära syster cyklade för att låsa den när jag fortfarande var i skolan.

09-05-11, M Å N D AG

Måndag, ny vecka, nya utmaningar! Har verkligen behövt den här helgen till att vila ut. Och ändå stensomnade jag igår när jag la huvudet på kudden. Fattar inte hur det kan vara så tröttsamt att lära sig saker. ;) Har kollat massa på OC, har bara 17 avsnitt kvar på allt nu - börjar få separationsångest. Haha.

Idag blir första dagen i shorts till skolan. Känner reda nu, med fönstret öppet, att jag kommer frysa ihjäl på väg till bussen. Det är bara +6 ute just nu. Burr! Vet dock inte om jag ska ta gladiatorskor eller sneakers idag. Det får bli er fråga idag, vilket tror ni jag tar - mina gladiatorskor eller mina sneakers?

Och gissa vad jag kom på mitt i min morgonstress?! Jo, mitt busskort har gått ut... och jag har inte laddat på det igen! Bra, bra, bra, mycket bra Anna! Så jag fick stressa emd att hitta en telefon ingen använder och låna den till mitt comviqkort för jag har en otroligt dyr telefonräkning som väntar.

Det är kallt!

Alltså jag sitter här och fryser ihjäl! Det är hur kallt som helst här trots att jag har hur mycket kläder som helst på mig. Sitter i mjukisbralls, den grå tjocktröjan med pälsfoder Daniel gav mig i vintras, ullstrumpor och filt. Ändå fryser jag.

Ikväll blir det riktig fredagsmiddag, kyckling, pommes och mummasås! Fick stycka kyckling för första gången idag. Gaaaanska kladdigt. Kommer hädanefter bara köpa färdigstyckade kycklinglår och kycklingfiléer. Haha!

06-05-11, F R E D A G

Nu är det fredag - till slut! Trots att veckan i början kändes lång så har jag överlevt, och nu är det jobbiga delen av den här veckan över i alla fall.

Fick en exempeltenta idag på den tenta som vi ska göra i slutet av den här kursen. Och än sålänge så känner jag mig lite lugnare. Nu vet jag hur upplägget är och så, men jag måste ju ändå kunna svara på alla frågor! Så det blir till att plugga. Idag ska jag läsa på mer på adjektiv, substantiv och vad mer det nu var det pratades om igår. Men ja, det löser sig!

Men, idag gjorde jag bort mig, ganska hårt! Haha, i förrgår såg tyckte jag att jag såg två stycken i klassen gå hand-i-hand, dessa två är inte ett par (så vitt jag vet) så därför messade jag en gemensam kompis om detta. Idag hände en liknande sak, jag skulle messa samma kompis men gissa vem det hamnar hos? Jo - tjejen det handlade om! Fy fan vad pinsamt! Usch, har varit väldigt virrig idag! Skulle messa svärmor om en grej, och detta mess hamnade hos Daniel för att jag tänkte på honom just då jag skulle skicka iväg det. Jisses vilken dag.

Nu får det bli kaffe och OC! :D


Borde plugga

Jag borde verkligen plugga grammatik, men jag orkar inte. Inte på "heltid" i alla fall. Så jag fuskar lite, pluggar samtidigt som jag kollar på OC och äter lite gottigt. Jag menar - det var ju Lill-lördag igår, så idag måste det ju vara Lill-fredag. ;)


Min tatuering

För det första så har det kommit två nya kategorier, "Bildbomb" och "Shopping". Detta för att det ska bli mer struktur och lättare att hitta och gå tillbaka till gamla inlägg. Det kommer eventuellt komma fler kategorier, men jag får se hur jag ska strukturera upp det. :)

Och för det andra - min tatuering har läkt asbra! Det har gått en vecka och jag har inte en enda skorpa kvar. Har hört många som haft skorpor i upp till 4 veckor trots att den vanliga läketiden ligger på 2-3 veckor. Så jag är riktigt nöjd! :)

Bilden är lite suddig, men hoppas det går bra ändå.

Det jag trånat efter

Nu kommer bild på toppen och nagellacken jag köpt. Har inte på mig toppen idag, men tyckte det var tid att lägga upp den.



149,- på Gina
(ignorera pyjamasbyxorna)



2 för 39,- på Cubus

Bilder från Stockholm

Bättre sent än aldrig!
Första bilden i kalla Stockholm.


Syster och kompis leker med kameran


Söta syster


Biljetterna till humorgalan


Lite kändisar (mest b-kändisar)


Konfrancierparet, Kristin och David


I reklamen...


Skyller på fotografen för den kassa bilden


Älskar hotellfrukost!



Hej då Stockholm!

05-05-11, T O R S D A G

Usch vad mitt huvud dunkar! Det är riktigt hemskt! Och det gör så in i helvete ont! Men det är inte mycket att göra. Stannade hemma idag på grund av huvudet, så kom jag på sen att jag inte har någon aning om vad jag ska göra vid 12! Min bror får hit någon person som han ska prata med och under den stunden hon/han är här så får ingen vara hemma... Mamma ska på cykeltur, men jag är inte speciellt sugen på att sätta mig på någon cykel. Jag föreslog att hon och jag skulle åka någonstans och äta lunch, men det idén gick inte hem. Så vad ska jag göra?

Kanske är det okej om jag är hemma med förblir på mitt rum? Kan ju spela sims eller kolla på någon film eller så för att fördriva tiden. Får kolla med mamma vad hon säger.

Nya prylar

Svar till "Anonym": Ja, det där var alfabetet det. Och det kan jag...


Ännu en gång har jag skaffat nya saker - dock fick jag dessa och har inte betalat en enda krona! Mamma plockade ner sina lådor med tupperware -lådor och gick igenom dessa. Vilket slutade med att jag fick en hel drös med grejer att ha när jag flyttar. Vet inte om jag kommer använda allt - men det är alltid bra att ha. ^^


Grammatik

Det blir grammatik för hela slanten. Har suttit hela dagen i skolan och nu ska jag försöka att få kläm på det vi gått igenom hittills på riktigt. Imorgon ska vi nämligen börja med ordklasser och grejer, så för att jag inte ska behöva råplugga till tentan så börjar jag nu. Bäst att ha framförhållning. ;)

Vad är det här egentligen?

Igår tog jag bussen 7:16, var här 8:50 (började 8:30), idag tog jag bussen 7:46 och var här 8:40 plus att jag hann med att köpa en dricka innan jag kom till skolan. Jag börjar idag 9:15. Det tog alltså 50 minuter längre tid att ta mig till humanisten igår i jämförelse med idag. Visst det var trafik igår, men det var det idag med. Helskumt! Att det kan ta så olika lång tid att ta sig till och från ett och samma ställe... Fy, varför kan det inte vara gångavstånd överallt istället? Hoppas bussresan hem inte tar lång tid!


04-05-11, O N S D A G

Det känns som att det är en hel vecka kvar, det känns inte som att det är onsdag idag. Är så himla trött, och det känns som att gårdagens konstiga humör är med idag också. Hade så gärna sovit nu! Övervägde att ligga kvar i sängen, men så kom jag på vilken delkurs vi har nu - grammatik. Och även om jag känner att jag har kvar grunderna, så är det så himla mycket mer. Jag menar igår gick vi igenom saker som fonem och någonting annat jag glömt vad det heter och det är ju ingenting man gick igenom vare sig i grundskolan eller gymnasiet.

Får väl se hur dagen blir. Hoppas på att någonting kan göra mig på bättre humör. Igår blev jag på lite bättre humör när jag kom hem och såg att jag fått paketbrev från USA. Fick en jättefin julgransdekoration av Sofie. Dock kommer jag nog inte ha den i granen, men i alla fall. :)

Love is what dreams are made of

Och nu skiner solen som ingenting hänt

Är våren tillbaka nu? I morse snöade det, i förmiddags regnade det. Precis när jag kom innanför dörren haglade det och nu är det sol... Vädret skiftar lika ofta som mitt humör just nu. Har blivit på så otroligt dåligt humör nu, av egentligen ingen anledning. Får hoppas det blir bättre sen. Men vi får väl se.

Fick flipp och började lyssna på Dia Psalma och Mimikry igår igen. Var långt över ett år sedan jag lyssnade på dem senast. Men när jag såg att Mimikry skulle spela på Peace & Love blev jag sugen på att slå på dessa två band igen. Vilket fick Daniel att ramla baklänges igår när han kom in på rummet och dessa spelades. Så nu ska jag fortsätta dunka dessa, ta mig en kopp kaffe och städa rummet. Kanske blir jag gladare sen?

03-05-11, T I S D A G

Men waaa? Är det bara jag, eller har vi övergått till maj? Det har vi väl? Det syns inte här hemma längre. Blev irriterad igår när det snöade i Stockholm, men nu blir jag ta mig fan ledsen! Det snöar här med! :O Bara för en vecka sedan låg jag på altanen i bikini, igår tänkte jag ha shorts på mig idag. Men ack nej... det går inte. Snart bojkottar jag detta och flyttar utomlands!

För en vecka sedan


Idag...

20-05-11, M Å N D A G

Humorgalan var faktiskt ingen större hit. Men det var trevligt i Stockholm i alla fall! :) Fick shoppat lite idag... tihihihi, vet att jag skulle låta bli ett tag fram över, men jag hittade en topp på Gina jag suktat efter sedan första gången jag såg den, då jag inte hade pengar, och när jag väl hade pengar fanns den bara i XXXL. Inte riktigt min storlek.

Bilder kommer senare. :)

Nu väntar jag på att min kära pojkvän ska vilja umgås lite med mig. Men han och bror min gör någonting, så jag får vänta lite.

01-05-11, S Ö N D A G

Idag är det Stockholm som gäller. Ska verkligen försöka få så mycket bilder som möjligt, hoppas på att kameran ska fungera som den ska! Men detta ska bli askul! :D

Dessutom är det bara en och en halv månad kvar tills jag fyller 20!! :D Längtar! Tihihi. För det första längtar jag så klart efter själva födelsedagen - min dag, mina presenter och så vidare. Men sedan har även min kära Daniel bestämt någonting och ska hitta på någonting med mig. Vet inte vad, men det ska bli spännande. Dessutom sa han, när jag sa att jag inte önskade mig någonting speciellt, "Hehe, så då har jag fria tyglar då" och såg allmänt lömsk ur. :P

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0