25-04-13, T O R S D A G

Jag vill skylla på att jag haft fullt upp, att pluggandet har tagit över så pass att jag inte haft tid att blogga. Men så är inte fallet. Jag antar att jag kommit in i en sån period där jag inte känt någon meningsfullhet i att blogga. Det har inte gett mig någonting, jag har inte haft någonting att skriva om och därför har det inte varit lika tillfredställande att gå in här och skriva en rad eller två. Detta hade jag nog inte skrivit på det sättet om det inte vore för de rapporten som jag lämnade in i förrgår som just handlade om aktivitet, meningsfullhet och hälsa. Men jag tror det är så det är. Jag har inte haft någonting att säga.

Fast egentligen har jag massor att säga - dagligen kommer jag med berättelser till Eleanor och Emeli om saker som händer. Varje gång jag träffar Fiia och Tilda är det någonting nytt på G. Men mycket är väl för privat för att jag ska vilja skriva det här, en del saker är kanske dessutom inte så roliga att läsa om. Jag skulle kunna berätta om den ena idioten efter den andra som jag träffar eller pratar med som är rena skämtet, jag skulle kunna skriva hur jobbigt det kändes att få underkänt på en tenta som jag ändå visste att jag inte skulle klara, om hur mycket jag jobbar... Men sånt är rent ut sagt ointressant. Men nu har det blivit ett inlägg, jag har skrivit av mig lite, trots att ingenting vettigt har skrivits, men nu vet ni att jag lever i alla fall.
 

11-04-13, T O R S D AG

Nu har jag varit ledig ett par dagar och seadan det lugnade sig i skolan har jag ändå inte blivit bättre på att blogga, why? Jag vet faktiskt inte. Har inte haft så mycket att skriva om, och jag känner än idag att jag egentligen inte har det, mn tänkte att jag behövde skriva lite ändå.
 
Idag började dagen bra, följde med Fiia till sjukgymnasten flr att kolla upp knät, åkte in till stan för attt träffa Sofie, där vi blev bjudna på lunch, hem för att träna och ja,, sen då? Under Bodypumpen kände jag mig heeeelt borta, Hade av någon underlig anledning jätteont i underarmarna och mina knän gjorde ont under varena knäböj, kanske har det blivit lite för många knäböj det senaste? Men det var inte det värsta... det värsta var efteråt. Skulle vänta på mamma som var på TRX och jag kände mig ännu mer borta, huvudet snurrade och jag kände mig svimmfärdig. Hennes PT skickade ner mig för att få i mig lite socker vid receptionen, drack vatten och håll huvudet lågt. Det var så himla obehagligt! Nu är det bättre, efter att jag kommit hem, ätit, duschat och så, men ja... jag vet inte vad som hände förut.
 
Nu har jag under en dryg timme suttit med babyfoot på fötterna, ska sitta ett tag till och hoppas på att mina fötter blir lena och fina igen. ^^, får väl ta och recensera det när jag ser resultat, eller bristen av det. :)
 

08-04-13, M Å N D A G

Sitter och väntar på tåget nu, det är riktigt gött i solen asså! Får hoppas det håller sig trots att väderprognosen ser mörk ut efter onsdag... Man får njuta så länge det varar helt enkelt! Än så länge går det bra, imorgon ska jag dessutom ha besök av Eleanor och Emeli. :)




Träning för hela slanten

Det är så himla skönt att jag kommit i gång med träningen igen. Även om det bara har blivit tre gånger den här veckan (tredje är idag) så är det underbart! Jag skulle ha tränat på gymmet med syster tidigt idag, men hade sån huvudvärk när jag vaknade, så det blir bodypump nu om ett par timmar. Naaajsigt värre. ;)
 

Saknad ♥

Idag skulle min älskade mormor ha blivit 67 år gammal. Ingen ålder alls, det finns många 67 åringar som lever ett lika fullt och späckat liv som enn 40-åring. Men för 13 år sedan togs min mormor ifrån mig och hon fick äntligen slippa sitt lidande.
 
Du är älskad och oerhört saknad! Finns ingen som du ♥
 
Mamma, mormor, moster

04-04-13, T O R S D A G

Pluggdag idag. Eller tja - vi ska sitta i grupp och "chatta" om fyra begrepp som ska redovisas imorgon. Har fortfarande inte förstått så mycket av den här kursens arbeten, men det ger sig. Alla har varit delaktia i chatten än så länge så det kommer nog fler inlägg under dagen. :P Haha
 

03-04-13, O N S D A G

Kan man bli annat än glad nu när det är så fint väder? Helt fantastiskt underbart verkligen. Dock är det ju lite frustrerande när man då måste plugga och känner att sommarlov vore skönare, but it will come soon enough! Och den här sommaren kommer bli riktigt bra tror jag! :)
 
Sitter och tittar på lite pysselsaker, klippte av ett par jeans förra året som jag vill dekorera lite och jag har ett par andra jeans som jag knappt använder som jag funderar på att klippa av också och kanske sy på något coolt tyg eller så. Får se. :)
 
Nu ska jag kolla på lite ord som ska redovisas på fredag och sedan blir det ett boxpass med lillasyster runt halv 8. Ska bli gött att få slåss lite ;) Haha

02-04-13, T I S D A G

Jaha, nu sitter jag på kursintroduktionen... mitt hopp om en lugnare kurs är borta, dock kommer det ändå finnas tid till träning. Men ja, vi får se hur mycket tid som finns, jag kan inte gå två månader till utan att träna. :P

Ikväll blir det combat, har aldrig testat det, men lillasyster säger att det är askul. haha, plus att jag har 55 knäböj att göra. Ska ga snyggaste rumpan i sommar ;) haha

1:a APRIL 2013

Grattis älskade mamma som fyller år idag! Älskar dig massor! <3

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0