Födelsedagsfirande

Så, nu har jag äntligen slutat jobba och är på väg hem till Louise för att fira henne. Trodde jag fick med mig allt jag behövde för att kunna göra mig i ordning, men tji fick jag. Hade typ bara ögonmejk med mig. Det duger ju, men hade viljat go all in liksom. :P

Nu sitter jag på tåget med ett värkande knä, borde verkligen kolla upp det nu. Har änna haft ont sedan spanien - not good, not good!




31-08-13, L Ö R D A G

Min dator är här! Fick den i torsdags, och har suttit lite och pillat och haft mig sedan dess. Men jag känner att Windows 8 är någonting jag måste lära mig från scratch typ. Känner inga likheter alls med Windows 7. Än så länge gillar jag det inte, men jag har inte gett det så mycket tid så jag ska varken säga bu eller bä egentligen.
 
I helgen är det fullspäckat med främst jobb. 10 timmar både idag och imorgon, så det blir inte mycket tid med att lära mig datorn och nästa lördag har jag tenta, så i veckan blir det inte mycket heller. Hmm...Ska dessutom hem till Lollo ikväll som fyllt år. Så ja, fullt upp vart det ja! ;)
 
Nyvaken?
 

29-08-13, T O R S D A G

Har tänkt hur lätt det är att skjuta fram saker som behöver göras. Haha, tänkte hela dagen igår att "nu ska jag blogga" men sen kom det "fast detta måste jag ju göra så jag tar bloggen efteråt". Och visst hade jag saker som jag skulle göra, men ett blogginlägg tar ju inte så lång tid att skrapa ihop. Dumma mig! ;)
 
Vad jag igår skulle skriva var att jag inte köper datorn på fredag. Var inne på Elgiganten med Eleanor när vi var i stan och jag tyckte om den. Så när jag kom hem och prata med pappa "Men varför köpte du den inte då? Beställ den med en gång istället då" Haha, så jag beställde hem datorn istället, och igår fick jag ett mejl om att den var påväg, så snart kommer mammas nya älskling <3
 
 

28-08-13, T I S D A G

Igår vart det fullt upp! Plugg med Eleanor, shoppingtur därefter, hem för att åka att handla mat med mamma inför idag (så glömmer jag lunchen hemma....) och sedan skulle jag ju göra maten och till sist hade jag en liten dejt på skype. Japp, fulla muggar blev det, men nu är jag tillbaka!

Tänkte visa upp det jag fick köpt igår, så får vi hoppas jag trycker på rätt knappar och att bilderna gör som jag vill trots att de inte är de bästa bilderna jag tagit. :P










Lunch time

Sitter nu på sushi house och har ätit tillsammans med Eleanor. Det finns verkligen inte mycket i matväg som slår sushi!! Nu ska vi in i nordstan och handla lite, så blir det nog en kaffe eller något i eftermiddag. :)

27-08-13, T I S D A G

Asså fan, nu får det vara nog med min bloggtorka! Dags att ta mig i kragen och börja göra någonting! Saknar ju bloggandet, men vet aldrig vad jag ska säga - buuu! Men nu tror jag att det börjar hända lite grejer, kanske. Nu har skolan kommit igång, det finns tid att shoppa, lite fester, i höst kommer jag nog besöka ett nytt land lite oftare, jag jobbar, tar had om mig sjäv... Ja i höst ska jag vara duktig! På fredag köper jag mig en ny dator, så det måste ju hjälpa mig som en spark i arslet!
 
Men idag ska jag till skolan och plugga med Eleanor, sedan blir det en sväng på stan där jag ska köpa pennor, pennfack och lite annat smått och gott. Så jag ska hålla er uppdaterade! I hope!
 
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0