Mer insperation

Var på IKEA med lillasyster och hennes pojkvän förut. Inte mycket att prata om mer än att jag köpt mig en tavelram. En tavelram till min insperationstavla så jag slipper de fula nålarna. Och så här ser den ut. :) Funderar dessutom på om jag ska måla om ramen till anslagstavlan svart så att alla ramarna är i samma färg. :)


28-04-12, L Ö R D A G

Det är en helt underbar dag idag. Och jag sitter fortfarande inne. Sinnes! Ska så snart jag skrivit detta gå ut och lägga mig i solen. Sitter just nu i shorts och linne. Tihihi.

Vette tusan vad mer jag ska skriva för tillfället. Så jag beger mig. Hörs kanske av sedan! ;)

Glossy box

Fick massa roliga grejer i Glossy boxen idag. Blev jätteglad när jag såg Garniers BB-cream och en shower gel från The Body Shop. :D Sedan fick jag även något volympolver för håret, ett läppglans och sedan en annan shower gel från Replay. Jag ser fram emot att testa detta! :)


Styrsö

Var ju, som jag berättade förut på Styrsö, och jag fick med mig kameran. Dock blev det inte så mycket bilder som jag hoppats på. Det blev liksom aldrig riktigt av att fota när vi gick och gick. Men tre bilder tog jag. Haha!


Marsboxen

Kommer lägga detta under shoppingkategorin. Inte för att jag köpt någonting själv (för det har jag ju inte så) Men eftersom jag visar produkter så tycker jag det passar bra. :)

Första produkten jag fastnade för var ögonkrämen från ecobeauty (var tvungen att skriva med fetstil bara för att det är så på taketet xD). Jag tycker om den jättemycket! Den känns bra på huden och den var dryg och bra. Many likes from me! :D



Nagellacket från L'OREAL Paris. Tja, jag vet inte riktigt vad jag tycker egentligen. Det var ju bra och så, det var grynt härlig färg och så. Men jag hade nog inte köpt den själv. Jag föredrar de depends smånagellack. Billiga och bra. Dessutom hinner man göra slut på det innan det torkar.


Body lotion och Shower gel från Mádara. Gillade det inte alls! man behövde hur mycket som helst när man skulle använda det, det kändes inte som att lotionen fuktade någonting plus att det luktade unket, eller typ lite maskrosaktigt. Nej usch och blä! :P


Värmeskydd från dips. Det stod att man kunde använde det i både vått och torrt hår. men när jag hade det i torrt hår kändes det som att det klumpade ihop håret. Men när jag hade det i vått hår kändes det mycket bättre. Gillade den här och den var också väldigt dryg och bra. :)

27-04-12, F R E D A G

Då vart man hemma igen! Har inte varit hemma så mycket de senaste två dagarna. Igår var jag med Fiia och umgicks massa med henne (lika trevligt som alltid). Sedan idag har jag varit på Styrsö med några av tjejerna på Medborgarskolan, detta var vår avslutning och ja... den var väldigt trevlig måste jag säga. :)

Fredagskvällen kommer att bli lugn. Är som vanligt jättetrött, så det blir att se på serier och försöka få någonting vettigt att skriva om. Hade tänkt berätta för er om vad jag fick i förra månadens Glossybox. Kom på att jag itne gjort det än idag när jag fick den nya. Mycket bra, mycket bra! Hade faktiskt tänkt köpa en av produkterna jag fick idag. :D


Better then yesterday

Idag känns dagen lite bättre än igår. Blir dock fortfarande ledsen när jag ser på min mobil nu. Varför? Jo för när jag var ute och gick igår tappade jag den i marken så skärmen har spruckit. Den sprack inte mycket, men tillräckligt för att jag, under min kassa dag, började storgråta. Känns som sagt bättre men ja...

Har fastnat för en låt med Norlie & KKV, Can I be the one heter den, vet inte riktigt vad det är jag fastnat för med den, men ni får avgöra själva vad ni tycker! :)


25-04-12, O N S D A G

Snacka om att jag stendäckade igår! Det blev inte jättesent hos Tilda, men kom hem typ vid 23-tiden och somnade vid halv 12. Längtar till på lördag då jag kan sova. Så tänker jag i princip varje morgon "på lördag får jag sova". Eller om jag har någon speciell sovmorgon så längtar jag tills dess. Älskar att sova på morgonen, men hatar att sova bort dagen.
OBS! Detta inlägg skulle ha publicerats i morse och jag fattar inte varför det inte gjort det. det var dubbelt så långt förut. OBS!

Pankakor Med Sylt

Det var vad Vobban i BB sa om PMS, kommer inte ihåg exakt hur han sa det. Men Pankakor Med Sylt var det i alla fall. Jag tycker synd om de "normala" människorna jag varit med idag, har varit så bitter, arg, ledsen och irriterad idag. När jag säger normala menar jag folk som jag umgåts med. De på jobbet ska inte behöva se mig sådan och det är inte bra för patienterna om jag går och är bitter.

Om en stund ska jag träffa Tilda och Fiia, har inte träffat Fiia på ett tag så det ska bli roligt! Och jag behöver avreagera mig lite. Haha xD

24-04-12, T I S D A G

Igår träffade jag Tilda en stund på eftermiddagen. Vi tog en promenad och det var jättetrevligt! :) Under promenaden pratade vi om vårt födelsedagsfirande, vilket har gjort mig astaggad till det! Så det kommer bli awsome! :D Längtar som bara den!

Förra året var mitt födelsedagsfirande helt okej. Det var vissa saker jag hade viljat ändra på och så, men det var ändå okej. Men i år kommer det bli toppen! :D Vi sa att vi skulle ses igen så snart som möjligt för att börja planera och så, bara under gårdagens brainstorming blev det en hel del. Men hur som haver så kommer det bli bra! :D

Mina presenter från förra året :)

Vilka hormoner

Jag förstår mig inte på mig själv längre. Känns som att jag bara har riktiga toppar och riktiga bottnar men ingenting där i mellan. När jag inte är jätteglad så är jag jätteledsen (oftast utan anledning eller en väldigt löjlig sådan), är jag inte jätteledsen så är jag jättearg och verkligen inget som helst mellanting!

I lördags berättade lillasyster att hon pratat med sin tränare ang. mig och hennes träning med mig. Han hade i princip sagt att jag var ett hopplöst fall. Jag började lipa. Senare kunde jag skämta om det, nu när mamma kom och pratade om träning började jag lipa igen. Pallar fan inte. -.-

Första året med p-staven tänkte jag inte på det, för att gråta kändes som en vardag och jag gjorde det (alldeles för) ofta. Men nu är det ännu jobbigare när jag lipar då jag inte har någonting att lipa för egentligen. Tänk vad skönt det hade varit om man bara fått vara glad?!

I'm feeling blue.

Arbetsterapeutprogrammet

Har funderat massor på detta med att bli arbetsterapeut. Och speciellt nu under de senaste tre veckorna av praktik. Det är verkligen vad jag vill, och jag känner fortfarande att det är barn och ungdomar jag vill arbeta med trots att det var en kvinna på praktiken som försöka avskräcka mig. Eller ja - avråda mig som hon uttryckte det.

Nu när jag kommit hem för dagen tänkte jag att jag skulle kolla lite på de olika studieplanerna från mina top tre universitet och sedan kolla över vad för kurslitteratur som krävs första terminen. Tänkte börja lägga undan lite pengar varje månad nu framöver just till litteratur och andra sådana grejer. Borde börjat med det tidigare, men det är ingenting som slagit mig förrän nu. Vad som än händer så lär det bli bra. At least I hope so! :)


23-04-12, M Å N D A G

Känns nästan som att alla morgoninlägg börjar med att jag är trött. Självklart beror det ju på att jag faktiskt är trött, men jag förstår inte hur det kommer sig att jag ständigt är så trött, jag menar igår somnade jag strax efter 22 eller någonting i den stilen. I lördags somnade jag inte så himlans sent - tror jag - och framför allt sov jag massa natten mellan fredag och lördag och gick dessutom upp i lagom tid. Jag vill komma ur denna ständiga sömngång! Men hur i hela friden ska jag göra det?

Får nog fundera över det under dagen, för nu måste jag bege mig till bussen och bege mig till praktiken. Hoppas det blir en bra och givande dag! :)


22-04-12, S Ö N D A G

Nu är lilla Anna hemkommen från helgens äventyr. Det har varit väldigt mysigt och trevlig och framför allt välbehövligt! Så nu resterande kväll blir det lugnt och skönt. Lär inte få se kvällen big brother då mamma och pappa fortfarande är vakna då (illa hade det väl varit annars) men har fredagens avsnitt att ta igen. :P

I veckan händer inte så mycket mer än det vanliga typ tror jag. Nya veckorevyn kommer, likaså min glossybox för april månad borde komma. Wiiie! :D


Ojdå

När jag nu såg att jag faktiskt bloggat idag blev jag lite förvånad. Kommer inte ens ihåg att jag gjort det. Fy vad otäckt!

Men dagen idag har varit bra, väldigt bra! Det blev bara praktik, sedan träffade jag Sofie och har varit med henne och två till fram till för typ 1,5 timme sedan. Det var väldigt kul att träffa henne igen, längesedan sist nu.

Det blir ett kort inlägg nu, är astrött och måste fixa lite innan jag lägger mig, så good night!

20-04-12, F R E D A G

Äntligen fredag! Det var inte lika tungt att vakna idag som tidigare morgonar (va tusan heter det i plural?), kanske beror det på den knasiga drömmen?

Jag och ett gäng människor (kommer inte ihåg om det var folk jag kände eller inte) stod och skulle laga mat, och jag ska laga någonting med bläckfisk - kruxet var dock att denna bläckfisk såg ut som en vanlig fisk (fast med jättemånga stora tänder), fast att stjärtfenan var massa massa tentakler. Efter många om och men, lite skryt till de andra om hur duktig jag är på att laga mat, så ångrar jag mig och ska göra mig av med den här äckliga bläckfisken. Så jag beger mig in i köket och ska lägga den i en låda, men bläckfisken biter mig, sedan hux flux är det rena vilda västern-skottlossningen i köket. Jag blev skjuten och det försvann då jag plötsligt är i ett vardagsrum och ska sminka av mig. Så jag går in i badrummet och börjar, men efter en liten stund inser jag att lampan inte funkar , då knackar jag på lite lätt på dörren in till min faster och hennes mans sovrum för att be hennes karl byta lampa. Han stormar ut, och precis när lampan är bytt vaknar jag.

Alltså, jag säger bara en sak -  WTF? :S Känner mig inte ledsen för att jag behövde vakna.

19-04-12, T O R S D A G

Waaa, vad kasst jag har bloggat det senaste! Vet inte ens varför. :S Men så har det blivit i alla fall.

Idag var jag på studiebesök på Mix Megapol med Medborgarskolan. När man sitter och lyssnar på radio, eller ser på det på TV tänker man inte på hur mycket som faktiskt behövs göras för att det ska bli bra och för att det ska fungera. Shit alltså!


Vitt

Det är kanske lite tidigt att säga att jag börjat med hårdträning nu, men jag har börjat träna förhoppningsvis kommer det bli regelbundet och kontinuerligt! Och det är min syster som hjälper mig. Tränade igår och har tränat idag, trots att det inte kändes så bra mentalt så gav jag mig fan på att jag skulle försöka klara det. Så just nu har jag ont i typ hela kroppen. Men det kommer nog bli bättre när jag tränat upp mig.

On top of that så ska jag skära ner på godis, snacks och läsk. En dag i veckan har jag fått till sånt, och jag ska verkligen, verkligen försöka hålla mig till det.

Nu när jag satt i bastun satt jag och funderade över detta med alkohol. Jag ska dra ner på det med. Speciellt med tanke på hur mycket det varit det senaste. Så jag ska hålla mig vit. Kanske inte helt vit - något glas vin någon gång, men inte någon fylla.


17-04-12, T I S D A G

Det var ett tag sedan nu, men under de senaste veckorna införskaffade jag mig två par nya skor. Och det var inte förrän nu jag tog bild på dem. :)


Serier är inte bra för en!

Har börjat se på Private Practice. Verkligen asbra serie, och för er som inte vet vad det är för serie så handlar det om bland annat Addison från Grey's Anatomy som flyttat till Los Angeles för att börja om. Hon börjar arbeta på en privatklinik som drivs av två av hennes bästa vänner Sam och Naomi. Jättebra serie, men vad alla dessa förbannade sjukhus-serier har gemensamt är att de har för många snyftavsnitt, och just nu ser jag på ett sådant. Helt asjobbigt är det. ;)


15-04-12, S Ö N D A G

Bloggen har varit väldigt tom de senaste dagarna. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, har bara inte haft så mycket attskriva om. Men idag kände jag att jag behövde skriva lite idag.

Helgen hittills har varit jättebra, lugn och mysig! Och idag blir det till att träffa Fiia, det var ett tag sedan vi träffades så det ska bli roligt! Har säkert massa skvaller att prata om ^^,

Sjukling

Svar till Falk: Ja men när man mår bajs så är helgen en frihet ;) I övermorgon? Det var då det skulle bli utgång? Nej jag ska inte med. Är upptagen då. :)


Blev inte medborgarskolan för mig idag. Mår inte alls bra just nu och eftersom jag ska vara upptagen under helgen så prioriterar jag just nu min säng. Ligger och fryser och har mig. Uscha!

Nu blir det Private Practice, te och vila!


Fransnäring

Till min prenumeration av VeckoRevyn tillkom en liten premie, nämligen fransnäringen "Lashes to die" Platinum  for från Peter Thomas Roth. Ska bli spännande att se vad som händer när jag använder den. Någon som har erfarenhet?


Såhär ser mina fransar ut nu, de är ändå ganska långa redan, men det är alltid kul att ha ännu längre ;) Får se om 8 veckor om det blivit någon skillnad.

11-04-12, O N S D A G

Bara två dagar kvar - sedan helg. Vilket känns himla bra! Känner mig inte som mig själv och jag fryser och känner mig allmänt ofräsch, inte okej! Eller så är det bara vädret som spelar mig ett jävla spratt. Vill egentligen bara slänga på mig en stor kofta och gå runt i mjukisar hela dagen. Men det får jag vänta med till på... till nästa helg. Har grejer att gör nu i helgen, folk jag ska träffa. Nej jag får ta mig i kragen helt enkelt för nu måste jag strax dra till bussen!

10-04-12, T I S D A G

Har inte varit den bästa dagen idag, känner att jag varit väldigt off. Började hela dagen med att jag svimmade någonstans i köket och vaknade upp i badummet. Sedan var det bättre tills jag satt på bussen hem, helt slut kände jag mig då och sedan kom en panikattack. Har inte hänt på länge så jag förstår inte var som kan ha utlöst den idag. :S

09-04-12, M Å N D A G

Jag behövde verkligen den här långhelgen! Har fått vila upp mig ordentligt inför de kommande veckorna av praktik och de sista två veckorna på Medborgarskolan.

Har för övrigt börjat fundera på min födelsedag och vilka jag vill fira med och så. Tilda och jag pratatde om att fira tillsammans, ha förfest hemma hos mig och sedan dra ut. Så då blir det ilte dubbel uppsättning av folk. Vilket självklart är askul! :) Ska bara prata med föräldrarna om det. Nackdelen med att bo hemma. ;)

08-04-12, S Ö N D A G

Nu har jag och Louise typ precis vaknat. Eller ja, det var en timme sedan jag gick upp. Varför blir jag så rastlös när jag vaknar och har folk översovande. Måste upp och springa med en gång. xD Wierd! Men, men sånt är livet.

Vad hnder idag då tro? Det är fint väder, kanske ta en promenad? Eller så blir det ännu mer monopol xD. Spelade typ hela eftermiddagen igår, de två första omgångarna vann jag, varpå andra jag slutade med 188 720 kr och till slut hade jag alla gator upptecknade. Haha!


En lite påskkärring

Eftersom det är påsk måste man ju vara lite påskig. Så det blev en påsksminkning med gröna skuggor, rosiga kinder och fräknig näsa. :)


Påsktårta

Dagens påsktårta, eller påskkaka kanske man ska säga är grundad på en silviakaka, sedan färgade jag bara kokosen. Får se hur den smakar sedan. ;)


Äggimitation!

Som jag skrev igår hittade jag ett lite roligt påskgodis hos Mitt Skafferi. Mitt blev inte lika verklighetstroget som hennes då min syster envisades med att ha vanilojvisp istället för marsansås. Men det kan jag komma ihåg till nästa år! :) Nu ser det mest ut som som ett ägg fullt med äggvita. :P


07-04-12, P Å S K A F T O N

Glad Påsk på er alla! :D Hoppas ni får en underbar dag med eller utan snö!

Varför jag säger "med eller utan snö" är för att det snöade här igår. Inte okej! Men nu är det typ borta och solen skiner. Vilket får mig att fundera på var tusan jag ska ha på mig idag. Men det får bli ett senare problem, nu ska jag baka påskkaka! :)

Glad Påsk!

Monopol

Just nu sitter jag lillasyster och Robin och spelar monopol! Askul! Dock har jag precis kursat så jag passar på att blogga. Hittade ett recept på ett jättegottigt påskgodis på Mitt skafferi somjag tänkt göra. Mer får ni veta sedan! :)
Anledningen till att vi valde att spela monopol just idag är för att vi igår spelade monopol Göteborg i kyrkan. Det vill jag lätt ha! :D


Påsken

Påskhelgens andra dag är idag, långfredagen som jag nämnde förut. Jag tycker det är en väldigt rolig högtid, trots att vi här hemma inte firar det speciellt mycket, jag är inte säker på hur man firar påsken egentligen, men jag tycker om den i alla fall!

Just nu håller jag och mamma på att se på ett program om bibeln. Jag älskar verkligen sådana här program, det är typ det bästa med både julen och påsken. Haha! Just detta program heter Bibelns mysterium och är i tre delar, andra delen kommer ikväll.


06-04-12, F R E D A G

Långfredag idag då. Det var så himla skönt att få sova ut och igår stendäckade jag innan klocken ens var 12. Sedan vaknade jag, dock av ett sms, 10:30 idag. Det var verkligen jätteskönt!

Idag skulle ju Josefine ha kommit hit, men stackarn mår inte så bra så hon skulle vila hemma istället! Ingen fara, hoppas du börjar känna dig bättre snart! <3 Och ja, jag är helt säker på att det är lugnt! ;) Vi båda har nämligen kopisar som blir sura när man bokar om så, trots att man är sjuk. Suck alltså!


zzZZZzzzZZzzZZ

Walla, fan vad trött jag är! ;D Haha! Jätteseriös är jag nu. ;) Nej men. Trött är jag, så trött att jag skriver dumheter. Jag borde verkligen städa rummet innan jag beger mig till kyrkan, men jag orkar inte. Josefine kommer eventuellt hit imorgon och på lördag kommer Lollo hit, så det vore ju himlans bra om det vart rent. Men, men...

Idag tänkte jag att jag skulle vara lite påskfin och hade en vit klänning och grejer, men det vart så himla kallt! så nu har jag bytt till mjukisbyxor, stickad tröja och poncho. :P

05-04-12, T O R S D A G

Idag är det fredag! :D Eller jah, det är i alla fall veckans sista arbetsdag och det är så himla skönt! Inte för att praktiken varit jobbig, nej nej, tvärtom - det har v arit jättebra, men nu när veckan är slut känner jag mig helt utpumpad på energi. Och nu när jag kollade i min kalender såg jag att det bara var två veckor kvar på projektet. Vad sorgligt! Haha, eller nej, men det kommet kännas wierd att inte träffa det gänget dagligen.

Och jag är så glad i min pappa va!? :D Igår fixade han min dator! Wiiiiie! Så nu startar den och fungerar som den ska, äntligen! Därför tänkte jag att jag i eftermiddag när jag kommit hem, ska ominstallera mitt Sims så jag kan få det att fungera med. :P


04-04-12, O N S D A G

Jag tänker inte ge mig! Jag vill ha vår och kommer till att trotsa denna förbannade kyla! Jag kommer säkert bli sjuk på kuppen, men jag ska ha vår! Därför blir det en vårig klänning idag, vit med lite blommor och fint på. Dock blir det dubbla leggins tills jag kommer till praktiken. 

Och förresten, jag har löst bildproblemet! :D Jag laddar bara upp bilderna via min mobil så kan jag lägga upp dem här. Kommer inte bli superbra bilder, men de funkar! :)


03-04-12, T I S D A G

Hur jobbigt och trögt det än vad att gå upp för en dryg timme sedan så är det skönt nu! Jag slipper stressa! Sitter i lugn och ro och dricker mitt nu halvljumna (eller stavas det bara med j?) kaffe, har precis sminkar klart mig och ska snart dra iväg till bussen mot praktiken. Angående praktken så får ni en full resumé på torsdag eller fredag. :)

Men att jag inte dog när jag steg upp förut (kommer så bli sjuk snart), det var ynka 16 grader inne på rummet när jag vaknade. Freeeeeeeezing! Usch - inte okej! Och ute är det ännu kallare, -7! Det blir till att päsla på sig idag!


02-04-12, M Å N D A G

Vi får se hur det går med bloggandet den kommande tiden. Det är nämligen så att min stationära dator har pajat, den går inte att starta, och på min laptop kan jag inte lägga upp bilder. Hmm... Hur ska detta gå?

Dagens kläder

Svar till Emelie: Självklart ska jag hälsa! :D

Eftersom det inte blev någon tid i solen så la jag lite extra krut än jag tänkt mig på mig själv idag. :) Dessutom har solen gått i moln, så nu ska jag lägga mig i soffan och läsa. :)


Liiiite kallt!

Jag får skjuta upp min altandebut, det var liiiite för kallt för att jag skulle lägga mig där ute i bikini. Haha! Istället ska jag se till att jag får läsa ut Rivaler, det blir sällan att jag läser, en nu måste jag lämna tillbaka den på onsdag så det är dags att plöja de sista 200 sidorna. Lätt match om man bara ger sig tiden. :)


01-04-12, S Ö N D A G

Nu har ännu en månad gått och vi närmar ss sakta men säkert sommaren. Jag längtar! Det ska bli så skönt att kunna ha på sig gladiatorskor, shorts och ett linne och bara njuta av värmen! Helt fantastiskt!

Men innan sommaren dyker upp fyller mamma år. Och detta råkar vara idag! Har ingen aning om hur hon ska firas men just nu kollar hon på handboll så hon är nog glad! :D

Själv hade jag tänkt att göra mig lite frukost. Är sugen på våfflor - så det får det nog bli. Efter frukosten hade jag tänkt göra min altandebut för året, lägga mig och sola lite. :D

Grattis mor <3

Insperation

Min insperationstavla är på god väg att bli klar! Trodde jag var klar nu, men kom snabbt på att knappnålarna får det att se konstigt ut. Så jag ska införskaffa mig en tavelram och sätta in bilderna där istället. Men var sak har sin tid! :)


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0