31-03-13, S Ö N D A G

Det vart en himlans lugn dag på jobbet igår med. Men ändå känner jag mig helt slut idag. :P Har nog att göra med att jag för första gången på länge verkligen slappnat av. Och det bästa av allt är att jag inte blivit sjuk än! Så imorgon kommer det bli träning, och på tisdag blir det träning, onsdag hoppas jag lika så! För nu jävlar kommer träningen att sätta igång! Har börjat se på mig själv att saker och ting förändrats. Haha. Jag tänker inte låta det gå för lång, finns allt för många människor där ute som inte tagit tag i sig själv i tid och då gått upp så fruktansvärt mycket i vikt att man knappt känner igen dem That won't be me! Plus att jag kommer få mer energi nu när jag börjar träna.
 
Om en stund blir det promenix med Fiia. Har dykt upp mycket tankar under veckan som varit och då kan det vara bra och skönt att ventilera lite. Vad skulle man gjort utan sina vänner?

30-03-13, P Å S K A F T O N

Glad påsk på er alla! Hoppas ni har en bra påsk framöver er, nu när det är så fint vänder! :) Själv har jag jobb på schemat, jobbade även igår. Och efter det for jag hem till Tilda där vi drack lite von och pratade strunt och sommarplaner. :) Men ikväll blir det lugnt när jag kommer hem. :)

Blev litw mumsig frukost idag när det ändå är påskafton, räckmacka med ett glas påskmust ^^, Man måste ju lyxa till det lite ;)




Var är mitt huvud?

Igår kväll såg jag på förra veckans avsnitt av Helt sjukt, ett nytt program som går på tv4 där de pratar om allt vad gäller sjukdomar och grejer. Igår pratade de om stress. När jag kom hem från skolan såg jag även Efter tio, med Malou då en av mina favoritbloggare, PT-Fia gästade och pratade om sin utbrändhet. Och jag blev seriöst rädd. Så som jag mått de senaste månaderna har varit läskigt, men jag har skjutit dem åt sidan till stor del för att kunna ta mig igenom det. Men asså - stress är verkligen farlig i för stor dos, och för att koppla till rubriken skulle jag ha jobbat idag. Jag hade tackat ja till att jobba 27/3, dagen innan tentan och ja... Det värsta av allt är att jag vart helt 100 % säker på att jag tackat ja till 27/4 - men så vart det inte.
 
Den här stressen har inte bara satt sig i magen, också i huvudet. Fy vad jag skämdes när de ringde från jobbet och undrade var jag var. Dock verkade det som att de ändå tog det bra, men man vill ju inte verka slarvig liksom.
 
Imorgon är tentan. Jag känner mig faktiskt relativt lugn, jämfört med igår är jag hur lugn som helst och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen jag klarar av tentan imorgon och att jag klarade den förra. Det hade varit så himla skönt att klara av de här kurserna utan att behöva göra om någonting.
 
 
Alla ser väl att detta är en lungsäck, right? ;)

27-03-13, O N S D A G

Sista slutspurten nu! Idag blir det plugg för hela slanten! Ska åka in till skolan och sätta mig med några tjejer och hoppas att något fastnar, Så lite hopp finns fortfarande. Dock är det massa formler, förkortningar, begrepp och annan skit jag inte fattat än, men det ska sätta sig idag vare sig mitt huvud vill det eller inte! Har laddar upp med mat, kakor (Eleanor skulle köpa godis ^^,), avokado och te - det kommer sätta sig idag! Dessutom hoppas jag att förra tentan kommer tillbaka och att jag klarat den. Hade varit så himla skönt!
 
Snälla pappa kör mig till tåget idag, så jag har tack och lov inte så bråttom, vilket betyder att jag slipper stressa. Och ja, i den här kylan som är ute är det ganska skönt att sätta sig i en varm bil istället. Vi har för övrigt en ny bil (läs en till) som blir sjukt mycket varmare mycket fortare än den andra, så jag klagar inte. ;) Dock bojkottar jag ändå vintern genom att bära converse och skinnjacka. Jag menar - skulle jag har vinterkläder på mig skulle jag dö av värmeslag på vägen hem, vilket jag gjorde igår trots den sköna vårklädseln. :P Haha

25-03-13, M Å N D A G

Försöker få upp motivationen att plugga lite. Men det går inge vidare ska jag säga er. Har varit hemma sedan  4-tiden ungefär, eller ja, jag började med att köra lillasyster till sin pojkvän när jag kom hem, sedan följde jag med mamma till apoteket - vi alla är sjuka här hemma..Men känner ändå att jag måste få pluggat lite trots min febriga kropp. "/
 
Men först blir det våfflor! Ska inte göra någonting innan jag har mat i magen. :P
 
Det börjar i alla fall närma sig vår och fina skor

24-03-13, S Ö N D A G

Nu har jag äntligen fått tillbaka min bebis! Dock verkar det som de inte har åtgärdat problemet... jag lämnade in den för att den hängde sig mycket, antingen blir skärmen helt svart och jag kan inte göra någonting, eller så fryser den och jag kan inte göra någonting. Jag får avvakta helt enkelt och lämna in den igen om det är så. "/  Men den är hemma och jag är nöjd.
 
Idag mår jag inte som jag förtjänar, what so ever! Efter gårdagens pluggande fick jag feber och idag mår jag rent ut sagt bajs. Men ska vila så mycket jag kan och hoppas att jag blir bättre till imorgon. Sista slutspurten nu innan tentan på torsdag. Om jag inte får jobba under långfredagen lär jag ligga vrålsjuk hela påsken. Men, men... Det ger sig väl. :P Haha
 

Vårgarderoben

Jag har verkligen försökt med allt, men jag får inte till att få upp bilden från mobilen, så jag fick helt enkelt ta en ny bild. Inte mycket mer med det.
 

16-03-13, L Ö R D A G

Nu blir jag bitter, riktigt jävla bitter alltså! Jag är ledsen, men alla som säger att Windows phone är bra kan ju dra något gammalt över sig. Jag fick mig ett par nya skor igår, tog en bild och tänkte visa upp dem idag. Men jag kan inte få bilden till bloggen på något sätt, kan inte lägga den på datorn, kan inte skicka den till en annan telefon som ska kunna lägga in den (både bt och mms) och jag kan inte lägga in den via blogg.se. Telefonen suger!! Så jag hoppas verkligen jag får tillbaka min bebis i nästa evcka, gärna redan på måndag!
 
Men men, skorna vart i alla fall vanliga vita converse. Så egentligen är det väl inte hela världen - alla vet hur de ser ut. Men jag blev ändå nöjd med bilden jag tog på dem och hade viljat visa den.
 
Idag står det plugg först på schemat, sedan ska jag duscha och göra mig i ordning för kvällens filmkväll med tjejerna. Det var Tildas idé att vi skulle fira mina godkända tentor den här helgen, och jag är inte jättesugen på att parta, så jag drog ihop en filmkväll. Dock ska vi vara hos Lollo. :P Haha

13-03-13, O N S D A G

Ny dag idag, och jag känner mig riktigt utvilad. Jag har kommit fram till det att jag mår bäst när jag sovit 6-7 timmar, sover jag 8 timmar känner jag mig jättetrött dagen därpå. Såå, 6-7 timmart sömn för moi!
 
Sitter och funderar på vad jag ska göra med mina naglar just nu. De har kommit in i en så hemsk period så de bara går av och flisar sig. Detta trots att jag är noga med att smörja in dem och har stärkande på och så... Hatar när naglarna går av! Men det, liksom, allt annat har nog mycket med stressan och årstidsomkastningen att göra.

12-03-13, T I S D A G

Oj, vad är det som händer? Fyra dagar i rad har det nu blivit inlägg, börjar hon komma tillbaka nu kanske? Jo - det har hon faktiskt! Även om stressen fortfarande ligger och pys under ytan så börjar jag känna mig mänsklig igen. För fem veckor sedan (måste det vara va?) hade jag tenta i allmän anatomi, en tenta jag fruktat så in i norden sedan förra terminen då i stort sätt alla studenter i de högre (?) terminerna skrämde upp oss med att de här 10 veckorna med anatomi och fysiologi skulle vara de jobbigaste och att det är många som hoppat av just under de här veckorna. Och ja, det har varit sjukt jobbigt, det tänker jag absolut inte säga att de inte har varit. Men det har varit hemskt lärorikt och väldigt roligt och intressant.
 
Tentan i allmän anatomi klarade jag med råge, jag skickade precis in en hemtenta i funktionell anatomi (adiministrationen hade gjort fel så egentligen skulle den delen ha varit salstenta också), fick veta att tentan i neuroanatomi finns att hämta så den ska hämtas imorgon. I lördags var det tennta i neurofysiologi, väldigt svårt och det kan gå precis hur som helst. Och om 2,5 vecka är det sista tentan i den här tunga perioden. Jag börjar se ljuset.
 
Det börjar kännas i kroppen att jag har varit stressad väldigt länge nu, idag stannade jag hemma då jag har ont i varenda led i kroppen och huvudet snurrade något så fruktansvärt. Precis så som det alltid blir när jag stressar. Men imorgon är det bara att hoppa på hästen igen. Ska läsa lite i det kapitel som dagens föreläsningar handlar om så får vi se sen. Ska dessutom jobba ikväll, och jag känner faktiskt att jag behöver jobba lite nu. Dels för att jag ska kunna spara lite pengar inför sommaren (då jag bara får halva studiebidraget i maj, eller är det juni?)  och dels för att jag känner att jag måste göra någonting som jag bara kan släppa när det är färdigt. Och så ska jag försöka komma igång med träningen mer snart, får se om jag hinner/orkar nu till nästa tenta eller om det får bli efter påsk. Men jag ska komma i form igen!
 
Jisses vilket långt inlägg det blev. Vart inte riktigt tanken, men men, så blir det ibland. Hoppas ni överlever! :)
 

11-03-13, M Å N D A G

Måndag var det ja.. Helgen bara försvann i en enda blinkning, men jag känner mig ändå relativt utvilad. :) Idag börjar vi med allmän fysiologi, tre veckor kvar, sedan är det tenta, fyra dagar ledigt och efter det börjar vi med arbetsterapi igen. Tre veckor, jag kan nästan se ljuset i denna stressiga intensiva tid. Och vad som nästan är ännu mer faschinerande är hur mycket jag ändå har lärt mig och hur mycket mer jag kommer att lära mig. Wow!
 
Tyvärr blir det då¨ligt med bilder nu när jag inte har min vanliga telefon.  Kan inte lägga upp bilder från den och jag har ingen sladd att föra över dem till datorn med. Så text får duga ett par veckor framöver. :P

10-03-13, S Ö N D A G

Hade tänkt sätta mig och läsa på altanen och njuta i solen. För det var solsken när jag vaknade förut. Men det blev inte så, nu är det alldeles för kallt och blåsigt. :P Och inte nog med det så lämnade jag in min telefon i veckan, så jag har inte min normala telefon just nu. Tyvärr. Saknar min älskling och längtar tills jag får tillbaka den! ^^,
 
Men nu blir det Vampire Diaries och att njuta av mina sista timmar av frihet. :)

09-03-13, L Ö R D A G

Det har inte blivit mycket blogg alls det senaste. Har haft en hel del plugg, eller jag har försökt intala mig att jag har mycket plugg att ta tag i, men har inte tagit tag i det förrän typ... i tisdags kanske? Haha, och igår blev det hårdplugg med Eleanor och Emeli. Vilket gick väldigt bra, och tentan idag kändes bra, så det är bara att hoppas på det bästa och att jag tolkade frågorna rätt. :) Hade viljat hitta på någonting idag, men jag är ås himla seg att det nog får vänta. Haha :P

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0