22-111-14, L Ö R D A G

Då var det äntligen helg! En fullspäckad helg visserligen, men helg! Vaknade vid 8 idag. Helt utan att klockan ringde. Idag är det först två massagekunder och sedan kalas. Men det gör det faktiskt ganska skönt att jag vaknade så tidigt, så får jag lite tid åt mig själv under dagen. Vilket kan behövas! :) Men nu blir det frukost och serier, blev bara ett avsnitt av Once Upon a Time igår och jag har 8 avsnitt att se kvar. :P

20-11-14, T O R S D A G

Det blev en kort skoldag idag,  vilket jag känner att jag behöver.  Har inte alls varit på hugget och varit mig själv den här veckan.  Men jag vet inte riktigt  varför.  Hade behövt vara mer alert och pluggat mer än vad jag gjort,  men orken har verkligen  inte funnits.  Idag ska jag försöka göra en kraftansträngning  och läsa lite.  Eleanor hittade tre artiklar som vi kan använda,  och jag ska läsa  en av dem,  sedan har vi lite att läsa till imorgon som jag ska ta tag i med.  Allt detta innan mina massagrkunder.  

 

C-uppsats och säng

C-uppsatsen har varit mig upp över öronen idag. Det har verkligen bara handlat om C-uppsats idag, projektskissen för C-uppsatsen. Men det känns äntligen som att Eleanor och jag har landat i våra idéer. Troligen har vi ramlat ner ut idémolnet. Och vi har ett hum om vilken ansats vi kommer att ta också, alltså vad för typ av studie vi vill göra. Imorgon ska vi ta kontakt med fler människor, högt och lågt, kanske börjar vi fila på bakgrunden. Ska kolla lite på böcker och ja, det går framåt helt enkelt. Kände mig lite stressad över detta innan, men nu har det lugnat sig.
 
Men nu blir det sängen, är jättetrött!!

18-11-14, T I S D A G

Nu har  det varit en lugn morgon.  Gjorde mig i ordning  i lugn och ro,  såg på paradise hotel och nu äter jag frukost och dricker kaffe.  Det är väldigt skönt att inte behöva stressa.  


Vad hände där?

Jag skulle ta en liten tupplur vid 15-tiden ,  en vila på kanske 30 minuter.  Inte mer. Helt plötsligt blev klockan 18 och det är en timme kvar tills kunden ska komma.  Så för att vakna till liv dricker jag lite te :) 


Tidigt hem

Så himla skönt att jag sett fel på schemat! Hade räknat med att vara i skolan fram till 17 idag,  men så var det icke!  Är på väg hem nu och klockan är inte ens 12! Detta innebär då att jag hinner till biblioteket,  hinner  läsa och vila lite innan kvällens massagekund kommer!  Fantastiskt!  En väldigt bra start på veckan må jag säga! 

17-11-14, M Å N D A G

Jahaja, då börjar en ny kurs igen då. Vetenskaplig metodik. Alltså, förberedelser och viktig kunskap inför C-uppsatsen. Det börjar bli mer och mer påtagligt att vi faktiskt snart tar examen. Den här veckan ska vi påbörja projektskissen, så jag och Eleanor måste verkligen få trattat ner ordentligt nu! Har ett litet block där jag tänker skriva ner allt som rör C-uppsatsen och det blocket ska jag ha med mig överallt tills dess att uppsatsen är godkänd! Haha, nej kanske inte riktigt jämn, men jag ska ha med den så ofta som möjligt!
 
Nu ska jag cykla iväg till tåget, har börjat se på Brain Games på tågresan, eller ja, började göra det förra veckan och då insåg jag att jag sett för många avsnitt hemma. Avsnitten är bara 20 minuter så det går ju fort att se, nu har jag typ 4-6 kvar någoting.
 
 

16-11-14, S Ö N D A G

Jahaja, då nalkas det släktkalas igen. Känns som att det är släktkalas mest hela tiden, men så är det ju inte. Det är bara när vi kusiner fyller som det blir någonting (tja, kusinerna under 20 år), vilka blir färre och färre. Idag fyller min tredje yngsta kusin år, och han fyller 20 år. Trots att det bara skiljer tre år mellan oss, så känns det som att han alltid varit jätteliten, det känns som att alla kusinerna och mina syskon är jättesmå. Haha, nackdelen med att vara äldst. Men, men, lite släktkalas skadar ju inte.
 
Sitter nu och lyssnar på en Podcast, "stuff to blow your mind", i en app som heter "how stuff works". Massa onödig, men intressant fakta. Just nu handlar det om monstret Wendigo och dess uppkomst och upriseing som pågår just nu. Wendogis är med över allt. :P Haha
 
So this is me today
 

Alla dessa måsten

Nu är alla måsten för dagen avklarade! Det har städats och tvättats tvätt, så nu blir det att spela sims! :D Haha, och se på film. Ska ta vara på den här dagen till max! Enda dagen under tre veckors tid jag inte kommer ha någonting planerat, så det är bara att chilla till max!

15-11-14, L Ö R D A G

Idag var första gången jag la mig i den här abortdebatten. Har avstått från det tidigare för att jag vill undvia alla jobba diskussioner på facebook, läsa alla dumma kommentarer utan belägg och så vidare. Nu menar jag inte att jag itne vågar diskutera frågan alls, utan jag tycker det finns så många människor där ute på facebook som aldrig har en susning om vad de pratar om och ändå ska de vara med och diskutera. Det blir så påtagligt när det diskuteras i text och det aldrig tar slut. Jag blir så himla uupprörd när jag läser vad vissa skriver. Eller vad många skriver snarare. Jag förstår dem verkligen inte. Folk som jag sett upp till, folk som jag verkligen håller kärt tycker raka motsatsen som mig och det känns ås befängt i en sådan fråga. Vi lever ändå på 2000- talet. Har vi inte lärt oss av våra misstag tidigare? Lär vi oss inte av andra länder?
 
Det kanske framgår lite vad jag tycker, men tänker inte skriva rakt ut vad jag tycker. Har inte supermånga läsare, absolut inte, men känner ändå att jag inte vill starta en skriftlig diskussion här heller. Jag skriver det här för att frågan gör mig ledsen och besviken. Och när jag diskuterade detta med Fiia och Lollo igår, jag kan inte sätta ord på hur upprörd jag blev, trots att det kändes och lät som att de hade samma åsikter som jag.

Äntligen är den hemma

Berättade för ett tag sedan att jag testat en klocka jag ville ha. Har sparat ihop pengar så jag kunde köpa den,  hade blivit lite mycketatt lägga hela summan  på en månad med studiemedel.  Igår beställde jag klockan strax innan jag åkte och tränade och kan ni gissa vad?  Nu sitter den på min arm! Sjukt snabb leverans från Lindahls  Urmakeri!! ! Har  nog aldrig varit med om något liknande! 


14-11-14, F R E D A G

Äntligen är det helg!  Har sett fram emot helgen hela veckan.  Visst,  trots att det var mitt eget val med massagekursen,  så har jag inte fått sova ordentligt  på hur läge som helst,  så imorgon ska jag sova! Nu ska jag vila lite innan jag och tjejerna åker hem till Lollo.  :) 

Snart hemgång

Blir inte fullt så sent som väntat idag.  Tack och lov!  Även om dagen fortfarande  är en bra dag,  så är det tröttsamt  att sitta och lyssna på redovisningar,  även om de är intressanta.  Min redovisning är imorgon,  och imorgon  verkar det inte alls som att det blir en lång dag. 

Vill nu hem och träna  för att sedan lägga mig i tid ikväll!! 

13-11-14, T O R S D A G

Idag känns det att det är en bra dag!  En riktigt bra dag faktiskt!  Trots att mitt morgonhumör brukar vara från något under ifrån,  så vaknade jag glad idag.  Har inte sminkat mig ordentligt sedan förra helgen för att det vissa dagar har känts som att tårarna ligger och pressar på,  och andra dagar har jag bara varit för less på tillvaron och situationen att jag inte orkat.  Men idag gick det,  och idag känner jag att jag vill anstränga mig igen!  Äntligen! 

På schemat står redovisningar.  Det ryktas om att ordningen kommer att lottas,  så jag vet inte om min tur är idag eller imorgon,  men jag är så förberedd jag kan och brukar vara.  :) 


12-11-14, O N S D A G

Wow, jag hade verkligen tänkt blogga tidigare idag, men dagen har bara försvunnit! Började med att strukturera och planera framtidens massagsessioner. Har fått ihop 20 personer satt massera och 9 av dem sker inom 1,5 vecka. Sedan blev det träning, städning handling och där emellan har jag pluggat lite grann.
 
Första massagesessionen blev redan nu vid 17-tiden. Lillebror ställde upp och fick en massage, och om typ en timme kommer nästa, där emellan blir det mat! Är ashungrig nu. Hahah! Dock har jag lite dåligt med plats för bänken, så ergonomin blir tyvärr inte optimal. Får se hur jag ska kunna lösa detta i framtiden!
 
 

11-11-14, T I S D A G

Vilka dagar! De senaste fyra dagarna har varit intensiva! To say the least! I lördags började jag ju som jag kanske nämnt en massagekurs. En kurs anpassad för studenter och yrkesverksamma som läst anatomi och fysiologi där vi efter kursen, lite teori och 20 massager blir diplomerade massörer. Kursen varade i två heldagar och två kvällar, och med grupparbete den här veckan har det blivit långa dagar. Igår var jag hemma hos Emeli någon gång efter 10 på kvällen och nu kom jag hem för knappt en halvtimme sedan. Men det har varit kul, väldigt kul! Och det har varit skönt att ha någonting att fokusera på. Det har gjort att omständigheterna blivit lättare att hantera även om det fortfarande är jobbigt.
 
Nu ska jag packa upp min väska, hitta en bra plats för min massagebänk och sedan blir det sängen framför gårdagens Big brother.
 
Kommer en ordentlig bild på min bänk inom kort
 

06-11-14, T O R S D A G

Målet att bli klar med uppsatsen  igår lyckades jag typ klara. Blev klar inatt då jag under dagen igår dels kände att jag blev störd här hemma och dels för att det blev en eftermiddag med Fiia och bebis sedan en filmkväll under kvällen. Så vid 3 inatt lät jag uppsatsen vila lite, tog tag i den idag, finslipade och nu är den inskickad. Det är bara att vänta på kompletteringen vilken jag verkligen räknar med att få göra.
 
I helgen blir det massagekurs. Det är skönt att ändå ha saker att göra nu så inte tankarna far iväg så vansinnigt. Känner att jag hela tiden blir påmind om allt som varit, vilket självklart är jobbigt just nu. Men nog om sådana tråkigheter och över till andra tråkigheter som ändå är överkomliga. Haha, nu blir det lite stöd tänkte jag. Det har verkligen fallerat lite grann här, så ett ordentligt ryck är välbehövligt! Sedan får vi la se, kanske sätter jag mig och "drömmer mig bort" i sims-världen.
 
 

04-11-14, T I S D A G

Förra veckan var en tung vecka. Visst var det mycket roligt med, men den vaslutades väldigt jobbigt. Som ni vet har jag spenderat mycket tid tillsammans med en kille jag benämnt som S här i bloggen. Det kommer inte bli något mer sånt. Vi har träffats i nästan sju månader utan att det var någonting offeciellt, och när jag ville ta "nästa steg" visade det sig att vi var på olika plan och därför kommer vi inte att träffas mer. Vilket självklart gör väldigt ont i mig då jag tyckte om honom väldigt mycket. Tänker inte vara långdrage i detta, ville få skrivit det så att ni inte tror jag gått och slutat blogga igen. Under praktiken blev det inte mycket och det kommer kanske dröja lite innan jag har någonting vettigt och roligt att skriva igen. Nu låter det som att jag inte kommer sktiva på jättelänge, så är inte fallet, men jag behöver samla mig och komma till den punkten att jag inte börjar gråta så snart jag tänker på honom. Hoppas ni har överseende med detta.

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0