Ja ni...

Renare har det väl inte blivit och någon laddare har jag inte hittat, men jag har mindre grejer här. Har tagit bort väldigt mycket onödig skit, och mer ska det bli! Vill ha det mer enhetligt här inne när jag är klar, just nu känns det bara som ett hopplock av grejer ingen vill ha. Så ska jag försöka få köpt färg i veckan, så jag inte plockar undan och lever hur spartanskt som helst och så blir det aldrig av. Så det blir nog bra till slut!
 
Dessutom var pappa snäll och köpte mig nytt tangentbord och datormus. Hade en trådlös mus innan, men den pajade och jag hatar sladdar så nu blir det nya grejer. :)
 

Huvudet är inte med

Fy, mitt huvud har allt annat än varit med idag! Skulle vara duktig och få med mig dator och anteckningar och grejer till skolan idag. Väl vid bussen inser jag att jag har en påse för lite med mig - kan det vara den påsen som alla grejer låg i? Klart det var det! Dessutom har jag lyckats slarva bort laddaren till datorn. Misstänker tyvärr att dne ligge ri skolan någonstans. Men ska försöka få städat rummet idag så jag har en chans att hitta den i så fall.
 
Har ont i hela kroppen dessutom, verkligen från topp till tå. Känns lite som att jag har en influensa på g, men som inte vill bryta ut. Kände så här redan i förra veckan. Uff! Men det positiva med dagen är i alla fall att jag fått godkänt på hemtentan, vi är klara med opponeringen och relativt förbereda inför morgondagen. Dessutom fick jag en liten påse med mini-oreos på väg till skolan idag. :)
 

31-10-12, O N S D A G

Jag har inget liv längre! Eller snarare - jag har inget liv att blogga om. :P Känns som att det enda jag gör är att jobba och plugga, och visst är de tbra eftersom jag behöver alla de timmar jag kan få. Men det är ändå lite segt att inte ha någonting roligt att skriva om.
 
Detta leder in mig på dagen - opponering på schemat. Vi har hållt på med ett grupparbete, en litteraturstudie, och vi ska i gruppen också opponera en annan grupps arbete. Sedan imorgon är det redovisning som gäller. Även om jag inte har några problem att prata inför folk, så var det ändå över ett år sedan jag gjorde det senast, så lite nervöst är det allt.
 
Bild från igår

30-10-12, T I S D A G

Allt kommer på en och samma gång - kan inte skiten bara lägga ner?
 
Nu är jag snart på väg till jobbet, jobbar mellan 14 och 22:15 ikväll och på torsdag är det natten. Jag kommer att sova som en gris i helgen! Funderar lite på vad jag ska göra i helgen. Har ingenting planerat och jag känner inte riktigt för att bara sitta hemma. Vi får väl se, det finns säkert någon där ute som vill hitta på någe. ;)

Förändring

Jag behöver en förändring! Det har hänt mycket förändringar hos mig själv det senaste året och just nu känner jag att jag behöver förändra min omgivning. Jag har de vänner jag känner att jag kan lita på och har i vått och torrt (fler skadar ju inte men), jag är säker på vad jag vill ha ut av mitt liv, jag vet vad jag inte har och vill ha, men jag känner inte att mitt sovrum speglar mig längre. Visst kommer jag förhoppningsvis snart att flytta, men med tanke på att jag jobbar här hemma i kommunen och pluggar så känns inte det så aktuellt att flytta, därför vill jag göra om i mitt rum. Har börjat lite smått med nytt sängbord och få bort soffan. Men jag vill måla om, helst ha en ny säng, ska köpa en klädstång och försöka hitta en byrå som passar in. Mycket att göra, men det känns som att det är värt det. 2012 har varit mitt år, och det kommer det att fortsätta att vara. It is my time to shine! Och jag är inte den personen jag bara för ett år sedan var, så min "Annix"-text ska bort!
 

29-10-12, M Å N D A G

Hon är fortfarande tillbaka, så frukta ej. ;) Har bara jobbat sedan 7 imorse, så bloggen var inte prioriterad förut. :P Men nu är jag hemma, och nu ska jag ta mig någonting att äta och en kopp te och njuta av att vara inomhus i detta busväder. Det öser verkligen ner! Inte okej, inte okej! Hösten är verkligen här.
 
Ikväll blir det träning, core - jag får passa på mellan arbetspassen för imorgon hinns det inte med någon pump inte. Nej för då blir det jobb, så eventuellt tränar jag på torsdagskväll innan jag går in för natten. :) Men ja, nu blir det varmt att dricka!

Nu skiter jag i det här!

Fuck it! Jag struntar i all min skit och börjar blogga igen. För nu, när jag logger bakis i soffan, kommer massa tankar. Speciellt när jag ser på Sex and the City. Tror detta är sjätte gången jag ser hela serien och jag lär mig någonting nytt varje gång. Eller ja... Jag ser någonting nytt varje gång.
 
Sedan jag började se på serien har jag alltid sett mig själv som en Carrie-tjej. Med en bra karriär, han med stort H som kommer och går och underbara vänner. Men nu slog det mig att så inte är fallet. Jag är nog snarare Miranda - tills att hon får barn. Jobbar arslet av mig, killar kommer och går men jag har fortfarnande mina underbara vänner.
 
 Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med det här inlägget, precis som med alla andra mina inlägg. Men ja... Det ger sig.
 

Halloweenfesten

Lovade ju att jag skulle lägga upp en bild på hur jag såg ut på Halloweenfesten jag skulle på. Igår var den, och det var verkligen askul! Jag föreställde ett hembiträde från 1800- talet som blivit strypt av sin chef (kommer inte på något bättre ord) för att hon låg med hennes man, alltså min andra chef. ;) Resten av outfiten var ganska intetsägande, så det blev bara en bild på sminket. ;P
 
 
Och jag kan faktiskt säga det att jag saknar bloggen. Det har gått fem dagar nu sedan jag skrev senast och jag vill in och skriva. Men det är fortfarande saker jag behöver jobba med innan jag känner att jag kan lägga ner hela hjärtat här. Hoppas ni har förstående för detta. :)

23-10-12, T I S D A G

Har tyvärr inte varit någon storbloggare de senaste dagarna, och jag har väl mina anledningar. Det är mycket runt omkring och så. Jag har en hel del att ta tag i, och arbeta lite med mig själv, men återkommer så snart jag känner mig bloggsugen igen! Kanske dyker det upp något "veckans ord", kan vara skönt med någonting inspirerande nu i allt höstrusk. Sedan kommer jag försöka läggaupp bilder på helgens maskeradutstyrsel. :)
 
 

19-10-12, F R E D A G

Såg att det nu har gått två dagar utan ett enda blogginlägg. Waa, I don't get why? Visst har jag haft att göra, men långt ifrån så mycket att jag inte kunnat blogga - egentligen. Men, men... Igår vart jag inne i stan med Fiia och Tilda. Verkligen jättemysigt! Vi kollade efter rekvesita inför Fiias inflyttnins/halloweenfest som är i nästa vecka. Och hela min outfit är klar! :) Bara att träna på sminkningen nu. :)
 
Idag blir det inte lika mycket att göra. Ska nu iväg och vaccinera mig, snälla Josefine följer med mig. Sedan ska jag hem - sova! För jag har inte sovit bra alls inatt, somnde typ 1-2 någonting, sedan låg jag och vred och vände på mig mellan 4 och 5:30, då jag gick upp.
 
Två bilder från igår, sallad på paprika
sedan fick vi unna oss en fika! :)

Idag var jag duktig!

Usch, jag tycker verkligen, verkligen, verkligen inte om sprutor! Och ont gjorde den dessutom, plus att jag måste tillbaka på fredag och vaccinera mig på riktigt. Inte okej! Men det är lika bra att få det överstökat så behöver jag inte tänka på det mer! Men det blev en välförtjänt sushi efteråt i alla fall! :)
 
Pluggandet har ju gått himlans bra med... nooot! Kommer inte i gång med den alls, men ska sitta nu i några timmar innan träningen, sedan lite ikväll och behövs det kommer jag sitta imorgon med! Men imorgon ska jag vara klar!! Imorgon ska tentan vara inskickad så jag kan lämna den bakom mig!
 
 

16-10-12, T I S D A G

Kom upp en timme tidigare än vad som var tanken. Detta var dock inte riktigt meningen. :P De ringde från flexpoolen för att se om jag kunde jobba klockan 12 idag till 12 imorgon. Visst hade det varit välbehövligt! Men jag har en läkartid idag där de ska kolla om jag blivit vaccinerad för TBC (jippie, jag som älskar sprutor och grejer...) sen behöver jag verkligen fått plugga. Det hade funkat att plugga där - men jag har ingen tinngång till internet och jag vet inte hur mycket jag måste diskutera med mina kursare nu. :P
 
Men tentan börjar i alla fall arta sig nu. Bara diskussionen och referenslistan kvar! Det är inte så att jag skriver referenserna i slutet, utan bara att jag inte har en aning om hur jag ska skriva några av de referenser jag har. Uff för Vancouver! ;P Haha

Sanning

 

15-10-12, M Å N D A G

Nu är jag helt slut! Även om jag försov mig i morsen och missade försa föreläsningen så är jag jättetrött nu när jag kommit hem. Jag har ätit och druckit kaffe. Skulle egentligen behöva plugga lite till innan jag går och tränar, men jag går nog upp i tid innan jag ska till läkarn imorgon och sitta hela eftermiddagen på onsdag. Alternativt att jag sätter mig med det ikväll... hmm vi får väl se. Har till på torsdag på mig, sen ska jag vara klar!
 
Så, core ikväll, det är bara en halvtimme så jag hinner greja lite ikväll innan jag ska lägga mig.

Hjärnjympa

Idag har min hjärna gått på hövarv. Inte på det sättet den brukar, med massa jobbiga tankar om allt mellan himmel och jord (oftast brukar det ju vara om kärlek och alla jobbiga killar där ute. :P) Nej nu har det handlat om skolan. Och den förbannade hemtentan jag har. Visserligen är det inte så himla svårt, när jag väl kommer igång går det bra, men alla begrepp, allt som ska kopplas och som ska refereras och jisses... jag blir snurrig bar ajag tänker på det. På lärarprogrammet fick vi lära oss att referera enligt APA-manualen. Inte ås himla svårt, bara att skriva författare och år inom parantes efter det man skrivit och sedan bokstavsordning i referenslistan. Men nu ska vi göra det enligt Vancouver... jag fattar ingenting! Eller, att referera det jag skrivit är simpelt, första källan får en etta inom parantes, andra en tvåa... men i referenslistan. Vissa grejer ska förkortas, punkter ska sättas här och där... kan man inte få en lathund tills att man lärt sig? Haha

Men vilket fall som helst så har jag fått gjort mycket idag. självklart behövs en del finslipas och jag får fjäska med någon i klassen som kan läsa och se ifall det känns som att någonting är missat, men annars är det en likhet (kanske ingen alls) och en skillnad kvar mellan CMOP och MoHO samt en av varje mellan CMOP och KAWA, sedan är det bara min diskussion kvar - så är jag klar!  Känns lite som att jag känner att det är lite kvar nu, så kommer det inte bli gjort förrän torsdag kväll... Men jag har satt som mål att jag ska vara klar till torsdag, för då ska jag och Fiia (ska prata med Tilda med) in till stan och kolla grejer inför Fiias inflyttningsfest med halloweentema! :D

Oj vad mycket det blev nu. Men så är det ibland. Ska nog börja packa ihop mig snart och lägga mig. Det är ju en dag imorgon med.


14-10-12, P L U G G D A G

Eftersom jag inte fick pluggat någonting i fredags så måste jag ta det idag! Det tar emot att plugga nu när det är helg, men eftersom vi är i skolan två dagar den här veckan och jag har lite saker att göra under onsdagen så vill jag få det klart så gott som möjligt.
 
Så nu blir det plugg i några timmar, så får jag skriva mer sen! :)
 

13-10-12, L Ö R D A G

Jag fick allt ihop dagen igår ändå - dock fick jag inte pluggat något. Men det gör inget, har fått gjort det jag skulle göra igår nu istället. Ochidag ska jag ändå jobba. ;) Haha
 
Igår kväll hade jag verkligen jättetrevligt! mycket skratt, god mat, film och Xfactor. Precis som i gamla dagar. Haha, Det måste verkligen göras om tjejer!
 
Så kom glasögonen, så nu är jag officiellt en glasögonorm! Är det någon av er läsare som också har glasögon och tycker att "glasögonorm" inte är någonting man säger, så vill jag bara påpeka att jag inte menar någonting ill med det!
 
 
 

12-10-12, F R E D A G

Nu har jag varit vaken i drygt en timme, har jag kommit igång med pluggandet? Klart jag inte har. HahaSitter och stirrar på boken jag ska skriva en sammanfattning på men får inte tummen ur att öppna den. Jag borde verkligen, verkligen fixa det så jag, helt fokuserat, kan ta tag i hemtentan. Men icke.
 
Dessutom är jag massa ivrig nu när jag vet att mina glasögon är redo att bli hämtade. Ska bli väldigt intressant att se hur det går med dem. :P Sedan ska jag hem till Lollo, som jag berättade igår. Så vid 3-tiden någon gång beger vi oss in mot stora staden och hem till henne. :)

Bowling

Det var vad som hände ikväll, var och bowlade med folket i kyrakan. Eller jag tittade bara på. :P Mend et var mysigt och kul ändå! :D Nu ska jag strax lägga mig, är hur trött som helst, och jag har en lång helg framför mig. morgondagen har jag dock mest fruktan för. Varför detta? Jo för jag ska försöka få ihop lite på hemtentan, hoppas på att jag får mina glasögon och sedan hinna hem till Lollo för filmkväll tillsammans med henne, Fiia och Tilda. Det sista fruktar jag ju sjävklart inte, men det kommer bli en lång dag. Så det blir till att nanaa nu. God natt :)

11-10-12, T O R S D A G

Snart är veckan över, och idag är min fredag. Haha, härligt! Dock ska jag jobba i helgen, som perosnlig assistent så det är änna skönt att de hört av sig. Först hör jag ingenting på typ en- en och en halv månad, sedan helt plötsligt fanns det fyra lediga tider där jag kunde jobba. Dock kunde jag bara en då jagskulle gå bedvid ena dagen och sedan hade vi seminarier de två andra. Jag ska börja gå bredvid på ett serviceboende här, så då kommer jag förhoppningsvis få lite timmar där med. :)
 
Och jag har ju inte visat er mina nya höstjacka! :D Asgoo är den. ;) Bättre bild kommer dock förhoppningsvis dyka upp. :P
 
 

Står still

Har fått läst artiklarna, och har även skrivit i min loggbok om praktiken, nu är det hemtentan som står i fokus. Men det står helt still! Vi har gått igenom tra olika begreppsmodeller som används inom arbetsterapin, och hemtentan går ut på att vi, utifrån en av dessa modeller, ska beskriva en patient och dens liv. Men det står helt still. Jag har berättat om patienten och hur vår intervju gick, men nu ska h*n beskrivas utifrån en modell. Hur ska detta gå?
 

10-10-12, O N S D A G

Idag blir det mjukisar och plugg! Kommer väl någon gång under dagen städa mitt rum också, och omorganisera mina skor! Jag måste verkligen komma på ett bra sätt att förvara dem, har inte riktigt plats. Haha, Men ja, plugg ska vara huvudfokus idag. Först och främst inför vårt gruppmöte till litteraturstudien imorgon, men sedan ska jag verkligen försöka komma lite längre på hemtentan. Brukar vara väldigt sen med att göra sånna grejer, men den här gången ska jag försöka vara annorlunda. ;) Haha
 
 

Fy vad jag är bra!

Nu är jag så vansinnigt stolt över mig själv! Eftermiddagen och kvällen blev inte alls som planerad, men jag är glad ändå, för jag fick tränat istället! Bodypump! :D Och det bästa är att jag ökat mina vikter i alla övningar, vilket måste betyda att det gett resultat. :D jag har fortfarande inga muskler jag kan glänsa med, vet inte hur jag ska spänna mina biceps än, xD men snart kommer de, jag kommer vara biff till sommaren! ;) Haha
 
Nu ska jag diska undan efter maten, smörj in mig och sedan blir det hollywoodfruarna! :) Jag är biff ;)
 

Sista dagen

Idag var, som ni vet, sista dagen på praktiken. Det är både skönt och tråkigt, känner precis som i morse. Hehe, men nu ska jag fokusera helt på hemtentan och litteraturstudien. Har ett par artiklar jag måse läsa. Eller en som jag måste läsa och en som jag ska granska lite noggrannare. Så det är väl bara att börja antar jag. Haha, men nu ska jag fixa mina naglar så de ser vettiga ut! :D

09-10-12, T I S D A G

Känner inte ett jota idag. Ändå utmanade jag mig mer igår än vad jag gjort tidigare! Jag måste ha träningsvärk senare idag, annars blir jag ledsen! :P HahaTog i som en liten blå igår ju!
 
Nog pratat om gårdagen, idag är sista dagen på praktiken. Sedan har vi ingen praktik förrän i termin tre, alltså om ett år. Helt sinnes ju! Visst är det väl lite skönt att inte ha praktik nästa termin - den ytliga delen av mig själv tänker "jaaa, då kan du ha naglar", men samtidigt så lär jag mig så oerhört mycket under praktiken så jag vill ju ändå gå dit!
 
Och på tal om naglar. Idag ska jag fixa mina, ikväll ska jag fixa mina. Första gången jag ska använda uv-gel själv så vi får se hur det går. Haha, men det går nog bra - hoppas jag :D
 

Pumpa!

Nu ska det pumpas! Haha, nja inte direkt kanske, men träning blir det, core, precis som "vanligt" på måndagar. :P Känns att det behövs. Och jag har faktiskt minskat i midjemått och mina "kärlekshandtag" har blivit mindre. Kläder börjar bli för små. Och då har jag ändå bara hållr på en dryg månad. Så det ger resultat! :D Efter det blir det god mat, och lyx i duschen! Fy vad fel det där kunde låta - jag menar att jag ska spaa till det, med lite mask, hårinpackning och grejer. Detta för att det inte blev någonting i går. :)
 
En gammal bild från gymnasiet.

08-10-12, M Å N D A G

Inget kaffe.... inget kaffe!! Eller inget socker i alla fall, jag behöver socker för att jag ska kunna dricka kaffe. :P Om jag inte dricker en latte ute så, men jag behöver socker i kaffet. hur ska jag överleva enda till 9? Jisses!
 
Men idag är det näst sista dagen på praktiken, ska bli lite tråkigt att lämna det faktiskt, men å andra sidan kan jag fixa mina naglar nu så de blir fina. :P Haha - måste ju se någonting frågn den ljusa sidan. Har ju inte hunnit testa mitt starktkit än. :P Så typ... nästa månad, ska jag beställa hem fler naglar och kanske lite glitter och sånt därt, men jag får änna ta det sucsessivt eftersom jag har så mycket jobb jag. :P Haha

06-10-12, L Ö R D A G

Om... kanske 1,5 timme fårvi veta om jag behöver glasögon eller inte. Och jag har inte en aning om vilka bågar jag ska ha. Var hos optikern igår och kollade bågar och till slut lyckades jag välja två stycken jag tyckte om, men nu är jag osäker på att de är rätt, så det blir till att ta en vända till efter synundersökningen i så fall. Innan jag kollat bågar ville jag inte ha glasögon, för det kändes bara dyrt, otympligt och jobbigt, men nu när jag gick hela eftermiddagen igår med glasögon, så är det helt klart någonting jag kan vänja mig vid - nu i alla fall. Haha! Men vi får se, kanske behöver jag inte ens några. xD Haha
 
Efter detta ska jag träffa lilla Josefine. Vi träffas alldeles för sällan, men när det väl blir är det som att det var igår vi träffades. Sån vänskap är underbar! :) Så det blir en dag med henne med. :)
 
Så klar vänder sig bilderna...
 

05-10-12, F R E D A G

Nu ska vi snart till optikern. Jag har inte gjort mig i ordning än, men i alla fall. Mamma ska hämta sina brillor och jag ska prova ut några i fall det är så att jag behöver glasögon imorgon.
 
Sen måste jag plugga! KÄnner att jag måste få börjat med hemtentan så den kan bli i alla fall halvklar. Har inte riktigt fattat vad jag ska göra, men det kanske blir lite klarare när jag börjat skriva. Får hoppas det i alla fall.
 
Igår vart jag i skolan större delen av dagen, vi satt hur läneg som helst med en artikelgranskning vi ska ha gjort klar till på onsdag tror jag det är. Men nu är den gjord och det är en sak mindre på den oändlig listan med saker att göra. Haha Och eftersom det var kanelbullensdag bakade jag bullar till oss alla fem. :)
 
 

Nyklippt


03-10-12, O N S D A G

Trots att jag idag är ledig så blir det en tidig morgon för min del. Varför detta? Jo för att jag ska vara duktig och träna redan nu! Om 50 minuter börjar det ett pass med Bodybalance som mor och jag ska gå på. Så nu sitter jag och försöker vakna till liv, haha. Men jag måste byta om typ nu, att jag alltid är så himla seg på morgonen. :P
 
 

Planering

Det blev inte riktigt som tänkt, Fiia behövde ingen hjälp ändå så det blir att jag stannar hemma istället. Wiie, more time for my blog! Eller någonting sånt. xD Ska väl ta en promenad eller någonting istället, fast jag har visserligen hollywood- fruarna att se på? Kanske blir bättre?
 
Förut gjorde jag en låtlist apå spotify med massa låtar jag lyssnade på i högstadiet. Vad coolt det är att jag fortfarande kan alla texter ändå? Haha, massa nostalgi! :D
 
LYSSNA PÅ DEN VETTJA! ;)

Anna har fått dille!

Lyssnar på den här låten 24/7. :P
 

Home for a while

Fick slutat en halvtimme tidigare idag, vilket kändes väldigt skönt. För även om jag sov massa timmar i natt så hade jag svårt att hålla efter gärpningarna. Det är verkligen inte okej! HahaMen imorgon får jag sova till 9 i alla fall.
 
Nu blir det en kopp kaffe och sedan ska jag bege mig bort till Fiia - så snart hon hör av sig. ;D Pöss på er
 

02-10-12, T I S D A G

En dag fram, men en hel månad bak. Huvuvdet är inte med idag, när jag skulle skriva rubriken skrev jag "03-09-12", inte helt rätt. Och nu när jag har skrivit ett par rader ser jag att inte dagen är med. Haha, hjälp! Somnade tidigt igår, strax efter 10 eller något tror jag faktiskt. Hade typ fem sms när jag vaknade, haha - undra hur många bootie texts det var. ;) Nej men, inte ett enda faktiskt.
 
Idag blir det mjukisar för min del! Ska ju ändå byta om på praktiken, och efter den ska jag hjälpa Fiia med nya lägenheten! :D De fick nycklarna och grejade massor igår, så nu är det min tur att hjälpa till. :) SÅ himla glad för hennes och Jerrys skull! :) Puss påer! <3

01-10-12, M Å N D A G

Ready to pump it! ombytt och klar inför kvällens träning som bjuder på core! :) Efter passen ska det förbli en lugn kväll och tidig sängdags. Sov inte många timmar i natt, och så som jag gäspade på praktiken - jag skämdes! Även när jag var med patienter så gäspade jag, och det är absolut inte okej!  Så imorgon blir det skärpning!

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0