Veckans ord

Letting go is the easy part, moving on is the hard one.
- Dr. Meredith Grey, Grey's Anatomy
 

30-09-12, S Ö N D A G

Idag sov jag alldeles för lägne! Det var skönt, men det var för länge. :P Haha! Nu bilr det till att ta på sig lite kläder, tänkte kolla på Bangerhead efter något bra silverschampoo, eller i alla fall ett schampoo som är anpassar fö blont hår, nu när det är sista dagen med fri frakt och jag har lite studentrabbatt där. :) Har ju egentligen inte så mycket pengar jag kan lägga på saker och ting nu när jag förlorat jobbet, men jag känner att jag prioriterar mitt hår!
 
Sedan ska jag baka bullar! På torsdag är det ju kanelbullensdag, och då ska jag till sklan och hålla på med ett grupparbete, varpå vi bestämde att vi skulle ha bullar med oss ^^, Så jag ska bjuda på mina/mammas underbara bullar :D
 
Efterdetta blir det en promenad. Behöver komma ut lite idag också, fick ett sms från Tobbe igår så vi bestämde oss för att ta en promenad idag efter att han har spelat. :)
 

Systermys!

Vilken lördag! Trots att jag har varit seg och känt mig otroligt sleten, så har det varit en bra dag idag. :) Sushi till lunch/middag som ni vet, gott sällskap större delen av dagen, hemkommen till ett lugnt hus, mys med syster, B&J + Glee och nu det senaste avsnittet av Grey's Anatomy. Helt fantastiskt! :D
 

29-09-12, L Ö R D A G

Det vart en galen kväll igår! Hade askul och det var verkligen en lyckad kväll som anslutades idag med trelivgt sällskap, sushi och film. :D
 

28-09-12, F R E D A G

Fredag, äntligen fredag! Och jag är massa taggad för kvällens roligheter! :D Men innan dess måste jag till biblioteket och optikern. Så det blir fullt upp heladagen. :P
 
Igår var min kära syster i Danmark, varpå hon köpte det underbara godiser Obal till mig. :D Det är typ Islands svar på Läkerol -- fast mycket godare! :D
 

Inte riktigt som tänkt

Det blir ingenting med klassen gör min del idag. När vi slutade förut vart jag så trött att jag kunnat somna på plats, plus att det inte verkade bli några så ja... det ger sig. Istället ska jag och  två tjejer i klassen vad jag vet (kanske var vi fler) dra ut imorgon! En av dem känner folk i bandet Devilisious (Stavning?) som har releasefest, och denna ska vi självklart på. Kommer bli kul!
 
Nu blir det kaffe, så ska jag till kyrkan ikväll istället. :)
 

Får passa på

Eftersom jag nu inte kommer att vara hemma någonting förrän.... typ sent ikväll,så får jag ju passa på här när jag ändå sitter vid en dator. ;) Fram till lunch blir det att sitta på biomedecinska. Fan vet vad vi ska göra riktigt, men det ger sig. Tror det skulle sökas artiklar eller något. Haha

27-09-012, T O R S D A G

Trots en timmes sovmorgon och trots att jag la mig (nästan) i tid, så är jag död idag! Men men, lite kaffe och sömn på bussen så blir det nog bättre. Det är inte så lång dag i skolan idag heller, så det gör ju kanske inte så mycket.
 
Dessutom ska vi ut med klassen ikväll, eller ja - fan vet hur många vi blir, men ut ska vi. :) Och eftersom jag bor så himla centralt så ska jag hem till en tjej i klassen och vara där tills vi drar ut vid 6-7 eller vad det nu var. :) Kommer bli kul, behöver någontingsom bryter av det jobbiga som hänt det senaste!

Finally Home

När man slutar tre timmar tidigare än väntat - då kan man vara glad! Helt underbart att inte behöva vara hemma vid 7-tiden, efter skolan! Då hinner jag både äta och andas innan boxen ikväll, och det behövs!
 
Det var tungt i skolan idag, mycket tankeverkstad, dock var eftermiddagen ganska sft då vi fick åka/köra rullstol, men ändå. :P Haha
 
Nu ska jag... göra någonting, vad vetta fen, men någonting blir det! :)

26-09-12, O N S D A G

Idag och imorgon, sen helg! Så himla skönt alltså! Men på fredag är det fullt upp ändå. DOck är det skönt att vara sysselsatt med tanke på allt som hänt den senaste veckan. Alltså, gaaah! Jag blir tokig! Allt gick så himla bra, både men Han och med jobbet, så bara bang - på en vecka - så vänder allt. Men som Fiia sa igår, det går i alla fall bra med skolan och träningen, måste verkligen hänga upp mig på detta. Tänker inte gå in i någon depperiod den här hösten, jag går bara inte med på det! Never, ever!
 
Nu ska jag göra mig i ordning för skolan, är så vansinnigt trött, men måste idag! :P Haha

Det där sög ju!

Jahopp... då var en sak på "måste göra"listan borta - Jag är nämligen nu utan jobb. Fick ett sms nu efter träningen att jag inte längre behövdes. Nothing less, nothing more. Jag behövdes inte. Det sög ju ganska stenhårt! Enda "ordentliga" inkomsten jag har, enda inkomsten som hade gjort att jag kunde ha bil, enda inkomsten som gjorde att jag kunde betala av mitt lån. Yeahy, visst är livet underbart!
 
Nej, jag ska inte vara bitter. Eller ja, det är jag ju självklart - allt gick ju så himla bra. Och jag menar verkligen allt. Så bara på en vecka. Exakt en vecka dessutom, så rasar det samman. Ursäkta mig, men... jävla fitta!!

Regn och rusk

Det fick faktiskt bli vinterjackan idag! Skinnjackan var alldeles för kall, och vinterjackan är egentligen alldeles för varm, men hellre var varm än frysa!
 
Även ikväll bjuder det på träning. Tisdagar är ju annars den dagen jag jobbat de senaste veckorna, men har inte hört någonting från familjen sedan förra måndagen, så vi får se när jag jobbar nästa gång. Lite jobbigt dock att inte veta nu när jag har skaffat mig bil och så. Eller ja, jag står inte som ägare än, men den är min. (Bilder på min pärla kommer när jag har na' hemma). Men den här månaden får jag en bra lön, så får jag bara vara noga med att spara så jag har i fall något skulle hända!
 
Nu blir det mat, som ska få smäla 1,5 timme innan jag ska bege mig påett Bodypump-pass. Jag vill inte vara mig imorgon. ;D Haha!
 

25-09-12, T I S D A G

Det finns inte jättemycket att blogga om på vardagarna när det enda jag gör är att vara på praktiken (som jag inte kan berätta någonting om), är i skolan, jobbar och tränar. Får bli bättre på att komma på annat att skriva om, och typ... jag vet inte, men jag får bli bättre på att komma på massa att skriva om.
 
Idag är inget annorlunda, Praktik mellan 8 och 15:30, sedan hem, måste få skrivit en frågeställning till imorgon och efter det Bodypump ikväll klockan 8. Kommer att vara som en klubbad säl ikväll när jag kommer hem. Haha!

Sängdags

Idag har det inte blivit mycket blogg inte. Kan inte annat än beklaga mig över hur trött jag varit idag, kom hem, satte mig i sängen och stendäckade! Tog inte många minuter inte, sedan blev det träning, 30 minuters väldigt intensiv core, lär ju inte vara människa imorgon, hem, äta, duscha och nu sitter jag här.
 
Men det blir kortvarigt. Ska smörja in mig, sedan krypa ner i en ren pyjamas och ner under täcket. Kan inte med att gå och gäspa under hela praktiken imorgon också, så det blir en tidig kväll för mig. :) God natt på er!

24-09-12, M Å N D A G

Nu vecka nya tag! Nu ska jag lämna det bakomflutna före mig! Haha
 
Började morgonen och veckan med två knäckemackor med trattkantareller på, så lite bra saker finns det väl medhösten antar jag. :P Haha
 
Praktik och träning, det är vad som står på dagens schema, så det blir bara att hänga med under dagens schema och ja... så himla gött att ha kommit igång med träningen igen!
 

Kall och jöklig

Asså seriöst, jag fryser ihjäl! Sitter i mjukiskläder och dubbla strumpor men jag fryser ändå häcken av mig. Don't get why!! Jag vet precis vad som hade fått mig varm, men man kan inte få allt, så jag får sluta hoppas på det.
 
Har suttit och skrivit till och från sedan 13:30 typ, men nu börjar jag bli klar. Det är bara frågeställningen kvar som jag ska komma på. Men fan vet vad den ska vara. xD Haha
 
 
 

23-09-12, S Ö N D A G

Söndag alltså. Den här helgen har gått alldeles för fort. Men det ska bli skönt att komma tillbaka till praktiken och skolan och ha någonting annat att tänka på.
 
Det är lite ironiskt faktiskt, i veckan berättade jag ju om en kille jag träffat ett tag, och dagen efter att jag skrev om det kom vi fram till att sluta träffas. Eller ja, "ta en paus" eller vad man nu ska kalla det. Därav har jag varit lite nere under veckan. Men det är sånt som händer, livet går vidare och det finns fler fiskar i vattnet, osm de brukar säga.
 
Nu blir det en promenad med Fiia för att sedan komma tillbaka hem och plugga. :P

Middag med vänner


22-09-12, L Ö R D A G

Usch, jag hostar verkligen sönder!, fast det är värst på morgonen, går knappt att andas innan jag hostar. :O  Men men, det går över snart.
 
På dagens schema står att umgås med Fiia och Sofie. Det var ett tag sedan jag träffade Sofie, så det ska bli trevligt. :)
 
 

Kaffe och träning

Mitt huvud! Det är helt smockat med intryck, lukter, syner och information! Mend et är jättebra på praktiken, så jag klagar verkligen inte. Hade behövt plugga lite nu, men huvudet pallar inte, så det blir till att vara lite mer fysisk - träning! Ska till gymmet med Fiia m.fl. snart och testa p lite av maskinerna. Får väl se hur det går - komme rju vara värsta biff om tre år när jag bara går i trappor och tränar såhär. ;)
 
 

21-09-12, F R E D A G

Det är så himla skönt att det är fredag idag! Har varit en lång vecka på flera vis, men nu är i alla fall arbetsveckan över, om 10 timmar. Haha! Jag är så himla trött, både mentalt och fysiskt.
 
Och vad skönt det var med bodybalance igår! Även om jag inte fick till alla övningar, så kommer det nog bli bra när jag gått några gånger. Detta är någonting jag ska fortsätta med!

Möjsigt ju!

 
Då var första dagen på praktiken avklarad. Och det känns jättebra! Jag var ju som ni vet lite orolig över sjukhusmiljön, men i den korridoren vi var så var det inte nåogn sjukhuskänsla, det var självklart lite när vi var på avdelningen, men det får man ju leva med. ^^, Det kädes mysigt och alla var jättetrevliga. Dessutom var det en av dem som var nyexad, tog examen i våras, så vi fick lite tips och hjälp med vår första uppgift. :)
 
Nu tänker jagta mig lite kaffe och börja kolla på GUL vad tusan det är vi ska göra och hur jag ska lägga upp det. Mycket att tänka på. Så det ska bli skönt med bodybalance ikväll. Om det är som jag fått förklarat, likt yoga, så är det precis vad jag behöver!
 
 

20-09-12, T O R S D A G

Idag är första dagen på min VFU. Läskigt! Jag ska vara på ett sjukhus, och det är väl inte en av mina favoritmiljöer direkt. Men vi får se hur det går, det är säkerligen bara jag som är nojig!
 
Men i natt fick jag i alla flal sova! Somnade väl någon gång innan 22:30. Var så himla trött igår - det var inte klokt! Dock har det sina förklaringar men... vill bara att allt ska lösa sig och bli bra just nu!
 
Måste ta på mig innan jag går, så vi hörs av i eftermiddag! Ciao!
 

Tung dag

Eller dagar får jag nog säga. Igår var ingen rolig dag, men det är inte mycket att göra åt. Bara att ta nya tag imorgon! Nu har jag, sedan jag kom hem vid 5-tiden, stått och lagat mat. Och om 40 minuter går jag och mamma för att träna.
 
Men innan dess sk jag kolla på bilförsäkringar. Det lutar mer och mer åt att jag köper bilen, men jag måste veta vad det kommer att kosta för mig innan jag bestämmer mig helt.

På riktigt - jag avlider!!

Sitter just nu på en föreläsning, en väldigt tråkig föreläsning. Vi sitter på biblioteket och får "lära" oss hur man lånar böcker på vårt bibliotek här. Funny funny! Vill inget annat än hem nu, har känt såhär sedan innan lunch. Haha, bra start på dagen. xD
 
Idag är det min tur att laga middag dessutom.  taigryta av något slag blir det, men fan vet hur jag ska göra det. Bra kommer det säkerligen bli till slut. :)

19-09-12, O N S D A G

Gud i himmel vad jag är trött! Sömn vart överskattat i natt också, av olika anledningar. Somnade sent och när jag väl somnade så sov jag oroligt. Jag vet precis varför den här gången, och ja, jag hoppas det går över ganska med en gång.
 
Men imorgon börjar jag praktiken senare, vilket innebör att jag kommer kunna sova längre! Tack och lov!

Veckans ord

A girl doesn't need anyone that doesn't need her.
- Marilyn Monroe
 



18-09-12, T I S D A G

Detta är skönaste natten på länge! Somnade innan halv 10 och vaknade nu halv 6. Så himla skönt att få sova några timmar! Speciellt med tanke på hur lång dagen är idag. Men jag klagar inte! Ikväll ska jag kolla bil istället för på torsdag. Så får vi se hur snart jag blir med bil. Det blir ju inte tidigast förrän nästa månad, men ändå. ;)
 
Gövd vilken vocker bil...


Kallt och trött

Sitter just nu i sängen och ser på sjunde boxen av skilda världar. Är lite frusen nu så jag har änna dragit på mig raggsockar. :D Istället för en kaffe förut blev det en välbehövlig promenad, och speciellt med tanke på att det inte blir träning för mig förrän tidigast onsdag. Dock hade jag kunnat träna idag då det inte blir jobb ikväll heller, men med tanke på nattens sömnbrist känner jag att jag säkerligen kommer svimma eller nåognting om jag tränar. Så promenaden passade jättebra, så eventuellt ska jag träffa Honom på onsdag också, men vi får se. :)
 



Huvudvärk - check!

Nattens brist på sömn har änna gett mig lite konsekvenser. Har just nu jätteont i huvudet. Och det känns inte som att det kommer släppa förrän jag sovit någon timme. Men det har jag inte tid med nu. Att sitta ensam inne i stan i fyra timmar var inte så lockande, så jag åkte hem istället. Vi hade ett seminarium mellan 8 och 9 typ, sedan hade vi inget förrän vid 13 så ja... I went home!
 
Så nu sitter jag och ömsom svettas ömsom fryser pga det här underbara höstvädret. :P Ska senare bege mig till Han och dricka lite kaffe och så innan Han beger sig till jobbet, får väl se hur mycket vi hinner träffas denn vecka när jag har så fullspäckat. "/

17-09-12, M Å N D A G

Dagen i all regnig och trött ära blev det dubbel dos med kaffe! Det gick inte alls att somna inatt då min hjärna var fokuserad på allt annat än just att slappna av och sova. Somnade väl runt 2-2:30, steg dessutom upp när första klockan ringde vid 4, men jag kom snabbt på att jag fick sova igen.
 
Det spöregnar verkligen ute! Tack gode Gud att jag kpte nya skor  förra veckan - de nya läcker tack och lov inte in! Men vi får väl se vad för jacka det blir idag. Hade tänkt ta höstjackan, tog den till kyrkan igår, men då lär jag ju se ut som en dränkt katt när jag kommer fram till bussen (höll på att skriva duschen). Så vi får se. Ikväll måste jag bara ha lätt för att somna!

Alla ska vi växa upp

Det här med att bli vuxen är någonting som blir allt mer och mer påtagligt, ingen kommer undan och alla ska vi dit vare sig vi vill eller inte. Och för tillfället känner jag mig ganska ensam. Mina vänner i den närmaste cirkeln har kommit så mycket längre än jag känns det som. Visst, egentligen är 21 ingen ålder, men backar man bara 20 år så hade mina föräldrar hittat varandra, tror de var förlovade och var gravida för första gången, mamma hade flyttat från Island till Sverige, pappa hade bott hemifrån sedan länge och de bodde tillsammans. Var står jag i detta?
 
Jag har... ingenting av detta. Visst, som jag nämnde förut idag ska jag kolla en bil på torsdag, massa vuxenpoäng där, men jag är så långt ifrån eget boende man kan komma typ. Jag har en hel drös med grejer att använda när jag flyttar hemifrån, men jag vet inte när det blir, jag vet inte om jag kommer flytta ihop med någon, flytta in till någon eller om jag kommer att bo själv.
 
Det enda jag egentligen vet är att jag, om tre år, kommer vara legitemerad arbetsterapeut (om inget oväntat händer), men sen då?
 
Ibland hade det varit skönt att vara liten igen


Söndagsaktivitet

Söndagar brukar vara de dagar som för mig innehar minst aktiviteter, och så är det även idag. Har inte gjort någonting vettigt alls, och så blir det nog inte förrän vid 18-tiden sen då jag tänkt gå till kyrkan. Det är nämligen lovsångsgudstjänst och några vänner spelar då så det kan ju vara kul att gå på tänker jag.
 



16-09-12, S Ö N D A G

Idag är jag utsövd till max! Känner jag nu i alla fall. Sov så länge kroppen tillät mig idag, vilket resulterade till 12:30, men å andra sidan är det söndag och jag har inte så mycket att göra idag så det är okej. Har dessutom en lång vecka framför mig, en hel vecka i skolan, (tre dagar i skolan och två på vfu'n = praktiken), ska jobba i alla fall två dagar, kolla bil en dag, försöka bli så pass frisk att jag kan träna på onsdag! Jag måste träna den här veckan! Oh där emellan hinna träffa folk jag tycker om. Det är helt enkelt en fullspäckad vecka.
 
Nu ska jag plocka undan mina kläder ur soffan (som jag snart blir av med) och sedan får vi se vad som händer. Ska verkligen försöka hållad et rent nu i veckan så jag slipper städa så mycket till helgen. I fall saker går som jag vill. (a)
 



Höst var det ja...

Även om det idag har varit en väldigt fin dag, så känns det att hösten är på ingång. Jag vart ju inställd på att jobba idag, så blev inte fallet, vilket ledde till att väldigt mycket tankar dök upp. Hösten för mig är väldigt mörk. Solen försvinner allt mer, kläderna blir mörkare, man tar på sig så mycket kläder att man nästan isolerar sig från omvärlden.
 
Under många år var jag rädd för hösten - för då började skolan. Då skulle jag tillbaka till stället där ingen tyckte om mig, där folk slog och pratade illa om mig. Jag tror att den känslan ligger kvar, den dyker upp lite succesivt när hösten börjar närma sig. För ju längre in på hösten vi kommer, desto deppigare blir jag. Den här hösten är jag på ett nytt ställe, ett universitet, med vuxna människor som vet hur man ska bete sig, en klass med tjejer (och en stackars kille) som faktiskt verkar tycka om mig. Jag har tid att träffa vänner, jag har tid att jobba, plugga, träffa den personen jag börjat tycka väldigt mycket om, jag tränar och mår bra. Det är ingen tid jag vill slösa bort på att vara eller bli deppig.
 
Den här hösten ska jag försöka lägga det bakom mig. Den här hösten ska jag göra allt i min makt för att inte isolera mig från omvärlden. Den här hösten ska jag vara färgklicken mitt i gänget även om jag skulle vara helt svartklädd. Den här hösten ska jag må bra!
 



Oj då!

Det blev inte många timmars jobb idag inte. Tänker inte gå in på varför, men det är helt enkelt sånt som händer. Får väl se vad som händer istället. Kanske blir det bara till att ta det lugnt? Ska kanske dra till med en spakväll idag? Lite ansiktsmasker, lite lång dusch, få kroppen att må bra helt enkelt? Ah, vi får väl se. Nu ska jag göra mig lite ingefärste, så jag kan bli ännu friskare! :)
 
 

15-09-12, L Ö R D A G

Visst att jag drömmer konstiga saker under nätterna, men detta slår nog allt! Jag var.... bästa vän med... Kissie. Ja precis, Alexandra "Kissie" Nilsson var min bästa vän. Vi gymmade tillsammans, satt ute och tjötade på vår altan tillsammans med henne och hennes bror, åkte ochreste... Wowo. Jag var helt paff när jag vaknade. Visserligen var det skönt att det var en så pass lugn dröm, för jag är ändå väldigt utvilad känner jag.
 
Plus att jag börjar bli friskare! :D Har inte ont i hälsen, näsan är lite tät och hostan sitter i, men annars känner jag mig som mig själv igen! :D Vilket är himla skönt med tanke på att jag ska jobba de kommande sju timmarna. :)

Fredag ♥

Kvällen är gjord! Nästan i alla fall, lite sällskap hade ju ingen dött av. Men jag klarar mig! Ingefärste och B&J, kärlek till fredagar! Snart blir jag helt frisk och kan bli människa igen! Nu blir det som sagt te, glass och så ska jag slå på en film. : Kanske fortsätta på Mr. Butler temat?
 



Känner mig som människa

Jag börjar ta mig tusan känna mig bättre! Kors i taket! Men vad skönt! Har fått gjort uppgiften inför nästa vecka, vi skulle reflektera över en film om arbetsterapi. Det känns så himla bra att ha börjat läst till arbetsterapeut. Har nog aldrig varit så säker på vad jag vill som nu. Livet är underbart! Sen har jag även städat rummet. Jag bara väntar på att bli av med min förbannade soffa, den smlar bara damm och skräp och det känns som att hur mycket jag än städar så ser det alltid stökigt ut pga den. Inte kul! Men de tär i alla fall lite renare nu, så resten av dagen blir det till att ta det lugnt och tagga för morgondagens jobb.
 
Visst blir man glad när man ser detta? :D
 

14-09-12, F R E D A G

Underbar starkt på dagen, står ute i köket, helt borta för att jag precis stigit upp, pillar med mitt kaffe för att få det som det ska. Då inser jag att jag blir iaktagen. Vänder mig om, håller näst intill på att få en hjärtinfarkt, när jag ser min kära lillebror stå där, tillsammans med en brud jag aldrig träffat! Woaw! Höll på att dö, kul första intryck hon måste fått av mig, wiiie....
 
Idag är det fredag, det kan väl inte ha undgått någon? En regning fredag. Vilket gör att jag inte har några undanflykter alls till varför jag inte kan plugga. Det skulle väl vara att städa rummet (igen), men jag får sätta mig i köket så jag inte bli distraherad. Men det är bara att få det här avklarat så behöver jag inte tänka så mycket på det sen! :)

Veckans ord


Rubrik?

Jag har ingen aning om vad för rubrik jag ska ha till det här inlägget, så jag ja... hoppade den kan man väl säga? Har nu varit hemma ett par timmar, åt så fort jag kom hem för jag var verkligen helt slut i kroppen, så det blev typ pytt i panna (glömde tyvärrta bild) med bacon, skinka, ägg och pasta! En pytt helt i min smak! Mamma tipsade mig om det när jag kom hem och ni ska bara veta vad gott det var! :)
 
Har sedan en vecka tillbaka typ blivit helt förälskad i en låt med Train, 50 ways to say Goodbye, sjukt bra låt! Asgött när man träffar nytt folk som inte lyssnar på riktigt samma musik som man själv så får man höra lite annat med. Jag brukar dessutom inte lyssna på radio så mycket så ja... Blir inte mycket nytt för min del. :P
 
 

13-09-12, T O R S D A G

Fastf ör mig är det fredag! :D Underbart, har dessutom bara ett seminarium idag, så det är en kort dag. Vilket i sin tur innebär att jag kan vila upp mig ordentligt idag och imorgon inför lördagens jobb och sedan vila på söndag inför nästa veckas skola och vfu. Sprayade näsan och shottade hostmedicin (som smakade tvål i eftersmaken) så i natt sov jag tack och lov hela natten. Istället fick jag en jätteattack med hostningar när jag stigit upp och nu rinner näsan som... ja någonting äckligt så det blir hostmedicin och nässpray innan jag går. :P
 



Snart sängen

Känner änna att jag borde duscha, men nu tänkte jag börja vänja av håret vid tvätt så ofta igen. Det gick att bara tvätta det max två gånger i veckan i vintras, men när sommaren kom och man ble svettig och så så blve det varje eller varannan dag. Inte bra för håret alls. Men nu tvättade jag det i måndags, ska tvätta det imorgon, sedan får det bli på måndag igen tänker jag, så det vänjer av sig. :) Nu menar jag alltså tvätta det - duscha kommer jag ju fortsätta att göra när jag tränat osv!
 
Men nu blir det mer film av Mr. Butler och snart sängen.
 




Atjoo, prosit!

Hjälp! Alltså jag tror jag avlider! Ömsom fryser, ömsom svettas, nyser styp i kvarten, svalget ömmar... nej jag är inte alls sjuk eller så. ;) Det är riktigt plågsamt det här, men sånt är livet.
 
Fick köpt lite skor inför vintern, eller ja - ett par av korna var väl mest vinteranspassade - tillsammans med ett par raggsockar. Haha, Men ja, bra blev det i alla fall, snygga bekväma och relativt höga. (a)
 
 
Känga
 
Boots
 
Stövel

12-09-12, O N S D A G

Gud i himmel vad jag mår! Huvudet är helt tungt av snor. xD Kan man annat än älska livet när man är förkyld? xD Dricker ur mitt sista kaffe just nu, det behövdes för att piggna till. Eventuellt blir det träning idag, men vi får se hur halsen mår senare under dagen, blir ingen träning om jag har ont i halsen! Men jag hoppas det blir bättre, skulle ju vara surt att bli sjuk nu precis när jag äntligen skaffat mig ett kort!
 
Igår blev jag klar med mitt sängbord! Så nu står det på sin plats. :D Och jag ska bara göra mig av med de andra jag har. Haha
 




Done!

And she is done! Både uppgifterna är färdigskrivna, nu ska de läggas upp på GUL, sen ska jag slänga mig i soffan och kolla på film. Var sugen på The Phantome of the Opera, för jag hade för mig jag sett att man kunde se den streamad, men så var tyvärr inte fallet. Så istället blir det Dark Shadows med snygga Mr. Depp. ;D
 

Mina nya saker

Äntligen har jag fått hem mina nagelgrejer! Har inte allt jag behöver än, men jag har grunden och snart kan jag börja göra naglar. Det är dock lite surt att jag börjar min vfu nästa vecka, så jag kan inte göra någonting snajsigt på mig själv än (alternativt gå till en kompis bekant och fixa dem), men om en månad så! Haha! Behöver dock köpa fler tippar, fick bara 20 st av varje (genomskinliga och vita) och de genomskinliga såg jättekonstiga ut, så ja... det ger sig. :p Får beställa nya nästa månad eller så.
 



Det går framåt

Det är ta mig fan bra att gå upp tidigt! Trots att jag känner mig som en zombie just nu, så känner jag mig ändå utvilad och har fått gjort en del under dagens tre första timmar.
 
Är klar med sängbordet, så nu är det vitt och ska bara torka ordentligt. Är snart klar med första seminarieuppgiften och ska börja med den andra så jag inte behöver fixa med den på fredag.
 



11-09-12, T I S D A G

*Host, host*, värmeslag, frysattacker, snörvel och krax. Det är min morgon det! Jag hoppas att det bara är morgonförkylning jag dragit över mig, för jag orkar inte gå så här 24/7. Och speciellt inte när min VFU börjar i nästa vecka.
 
Idag blir det plugg. Plugg och jobb. Ska, liksom förra veckan, skriva en sammanfattning om begreppsmodeller. Eller det blir två den här veckan ( så man slipper det i helgen), om MOHO och KAWA. Det vet ni självklart allt om. ;) Haha! Men dessa känns lite enklare än CMOP-E :)

Mandlar är gott

Så länge de inte är svullna och sitter i halsen. Känner just nu att det var dumt att träna. Jag kände av halsen förut, så blev det bättre, kom tillbaka, blev bättre och innan träningen kände jag inte så mycket, men nu... usch, nästan är tät, det kliar i öron och gom så man inte kommer åt, nysningarna kommer titt som tätt... Jag börjar bli förkyld. Kan man annat än älska livet? Haha
 
Nej men jag ska absolut inte klaga - livet är underbart just nu (läs utan sarkasm). Jag mår toppen, har kommit igång med träning, jobbar, pluggar, hinner med vänner och folk jag tycker om. Livet är underbart. Och just nu är jag proppmätt. Blev snitzel till middag nu efter traningen. Mumma! Ibland kan visst kött faktiskt vara gott, och idag var snitzel helt rätt val!
 



10-09-12, M Å N D A G

Gårdagen blev faktiskt väldigt bra och skön! lyckades hitta plats här hemma för att börja måla mitt sängbord, underbart att få det gjort! Det blev en promenad med Fiia och Moje (hennes lilla hund), sedan hem, byta om och sova borta. Och trots att det blev stressigt i morse då jag hade glömt min lunch hemma, så var det ändå skönt.
 
Nu sitter jag och kurerar mig med te. Har börjat känna av i halsen och har allt annat än tid att bli sjuk. Så jag bar amåste bli frisk innan jag hunnit bli sjuk!
 
Bordet börjar arta sig
behöver dock målas fler gånger



New shoes

Blev ett par nya fotsmycken idag. :D Haha, eller ja ett par nya skor. Det var en affär som hade nelly shoes för 99 kr, och tror ni då inte att det fanns ett par läckra skor i min storlek? :D Underbart ^^,
 



Urk på burk

Finns det någonting mer irriterande än när saker man planerat inte blir av? Det spelar ingen roll om det gäller att man ska träffa någon eller när man tänkt hur en dag ska se ut coh så blir det raka motsatsen. Insåg nu att det inte är tid jag behöver för att bli klar med sängbordet - det är plats! Pappa sa förut att jag kunde börja slipa på altanen, men påväg hem från affären började det regna och här regnar det fortfarande, så det går inte.
 
Så tänkte jag att det kunde vara gott med lite godis - har typ inye ätit godis på över en månad (lite chips har det blivit men långt ifrån mycket), men jag ha rätit typ... fem bitar godis och sen orkar jag inte mer. Det smakade bara baj. :O Visst är det väl jättebra att det är så, men jag verkar inte kunna äta nötter längre då jag får känningar i tungan, chips, visst är det gött, men då behöver jag dipp för att tycka att livet är underbart och ja... det är ju ändå trevligt att götta till det ibland, right?!
 
 

09-09-12, S Ö N D A G

Igår var det jättemysigt på bion, filmen var megasöt och vi hade det hur trevligt som helst. :) När jag kom hem var det första jag fick höra "Nej men, är d7u hemma? Vi hade ju förväntat oss en barnfrikväll" Vilket kändes som en väldigt opassande kommentar, jag blev ganska arg och drog och träffade Fiia istället. Så de fick sin barnfria kväll.
 
Idag ska jag följa med mamma och lillasyster till emson emson eller vad de nu heter, efter det hade jag tänkt börja greje med mitt sängbord, nu har jag färg och bord, enda som saknas är tid. Haha.

08-09-12, L Ö R D A G

När dagarna är fulla blir det inte mycket blogg, och den här dagen kommer typ vara likadan. Ska om Typ 30 min (när mina naglar torkat) hoppa in i duschen för att göra mig i ordning inför kvällens biobesök. Ska se på Modig tillsammans med en väldigt speciell person. (a) Mer än så får ni inte vet än, vem vet när bni får det. ;)
 
Ska väl försöka slänga upp ett inlägg om den senaste boken jag läste. Hur söt som helst!! :D
 
 Bjuder på den här då jag inte har någon bra bild. ^^,

07-09-12, F R E D A G

Äntligen fredag! Haha, trots att jag hade inläsningsdag igår så är det skönt att ha fredag och två dagars ledigt. Än så länge ska jag inte jobba i helgen, så det är skönt att ha ledigt.
 
Igår fick jag verkligen sova. Eller ja, jag fick sova länge i alla fall, så många timmar blev det inte. :P Men helt klart värt! ;D Sedan åkte jag, Fiia och Tilda hem till Louise för att fira hennes födelsedag. Undebart att träffa tjejerna samtidigt! Har inte hänt på hur länge som helst! Och det måste bli oftare!
 
Hur vacker är inte den här låten då?

Stormvind?

Vad det blåser ute alltså?! På vägen hem från bussen var jag nära att hamna i buskarna, tänk vad pinsamt det hade blivit! :O Usch, hemska tanke! De säger ju att det ska lugna ner sig fram mot kvällen. Hoppas verkligen det, vill inte hamna i buskarna ikväll när jag ska i väg. Kul att bli uppmött av en fågelskrämma liksom. xD
 
Har träffat Julia en sväng idag, vad längesedan det var man såg henne. Hoppas det inte är lika långt till nästa gång. Men detta betyder att jag inte ätit någonting sedan strax innan lunch och det gör mig jättehungrig! Orkar dock inte börja med  maten nu, vill bli klar med uppgiften till på fredag - hur nu detta ska gå? Asch, jag brukar ju vara duktig på att få saker att låta vettiga så det ska nog gå nu med. ;D
 
Så fick jag mig ett litet paket på posten idag med, ett nytt skal till telefonen. Det andra gick änna lite sönder i fredags då det ramlade i backen. Men nu har jag ett nytt fräscht skal! ^^,
 



Föreläsning

Sitter just nu på dagens första föreläsning som handlar genus. Fy vad et är intressant, men det är väldigt komplext. Allt är ta mig fan komplext i den här kursen. xD Haha
 
Dock vill jag nu bara ha paus, behöver tvätta händerna känner jag, och kaffe hade inte suttit fel. Så förhoppningsvis blir det paus snart. ;D
 
 

05-09-12, O N S D A G

Det spelar ingen roll vilken dag i veckan jag vaknar, min första tanke är alltid "xx många dagar kvar tills jag får sova! Woaw vad det är plågsamt och hemskt att gå upp på morgonen. Speciellt nu när det börjar bli mörkt.
 
Men igår vart det lugnt på jobbet, fick till och med pluggat - en hel del. Vet inte om jag känner mig färdig med seminarieuppgiften, slipa lite till kanske, men det är ett drygt A4 (höll på att skriva avfyra) med en sammanfattning om CMOP- E och Solsidan. Det ni, nu låter det allt bra avancerat va? ;) Att lilla jag kan så stora oförståeliga ord. Haha! Intressant - ja! För står jag? Nej! Haha. Men nu måste jag börja klä mig för kylan och blåsten där ute.
 
Hörs av senare! ;D

Nyinköpt

Något annat som jag fick köpt idag var nya träningskläder. Fa- fan- fantastiskt! Fick ett par gamla träningsbyxor av mamma för en tid sedan, sen har jag tränat i vanliga linnen - men jag dör ju! Herre jäklar vad varmt och oandandes de är. Men idag fick jag köpt mig ett set för bara 300 spänn. Linnena jag hittat tidigare har legat på det priset annars liksom. :) Självklart är linnet lila. ;) Nästa eller näst-nästa månads projekt blir till att hitta ett par nya skor med. Får väl se hur det går. :O Dessutom ha rjag ju fått köpt mig mitt efterlängtade gymkort - så nu är det inget som stoppar mig! Haha, säger jag nu ;)
 



Min längtan är över!

Jag har sedan i april suktat efter en parfym från Replay, nämligen Replay jeans spirit. Och äntligen är den i min ägo! beställde den i förra veckan från fyndiq (lite annat är också påväg med det får ni se när det anländer). Blev helt kär i parfymen med en gång. En helt underbar doft, och nu har jag 60 ml av den. Jag som inte använder parfym allt för ofta (mamma är allergisk), så kommer den räcka lääänge! :D
 




04-09-12, T I S D A G

Två dagar kvar tills sömn, känner att det kommer vara behövligt på trsdag, sov jätteunderligt i natt också. Humm.. Ska spring om 10 minuter, och innan dess dricka upp mitt kaffe och borata tänderna. Kom på efter att jag stgit upp att jag skulle gå till bussen idag. Smart där Anna!
 
Igår målade jag mina naglar, rosa med vitt crakle (eller vad man nu säger), allt för att matcha det lilla ställe jag svävar på bland molnen. ^^,
 



Mätt och belåten

Fy bubblan vad jag är mätt! Åt alldeles för mycket nu, men så gott det var! Det blev lilla jag som stod för middagen idag, och det bjöds på ugnsstekt falukorv. Och jag måste skryta lite och säga att jag är mästare på denna rätt. Kyckling i all ära och alla dess former, men ugnsstekt falukorv... mumma! Har till och med fått en "beställning" på detta. Haha!
 
Det blev ingen färg idag, jag ska möta mamma efter skolan imorgon så ska jag fixa med det. Sedan kom jag på att jag ska ju jobba imorgon, så jag kommer nog inte kunna börja pilla med bordet än. "/ Lite trist faktiskt. Men, men, ha rlite dötid på onsdag att slå ihjäl efter att jag träffat Julia så det går nog an. :)
 
Nu blir det dusch, sedan film och sängen. Måste sova ordentligt inatt!

En glad Anna

Nu är jag hemma, och har för visso varit det ett par timmar, men ja. Nu är jag hemma. Har umgåts med mor och syster och snart ska mor, far och jag åka och kolla på färg till mitt sängbord. :D Så jag får gjort det och kan slänga skiten jag har nu. Haha
 



03-09-12, M Å N D A G

Du vill ha mig naken, du vill ha mer av mig. Så som du ser på mig, klart jag förstår dig babe, baby.
Du vill ha mig naken, du vill ha mer av mig. Och du tycker att det är okej, snälla förstå mig babe, baby.

Okej, det där var bara favoritdelen i låten Hon vill vara du. Jag har ingen aning om varför jag fallit så hårt just ör det stället, men jag tycker om det helt enkelt.
 
Jag har änna börjat sova oroligt igen, somnar gör jag, till och med i tid, men när jag somnat så sover jag inge vidare. Är hur trött som helst och ändå somnade jag vid 12 typ, så jag har ändå nästan fått 8 timmars sömn. Men det är väl för att allt med skolan är så nytt och jag inte riktigt kommit in i det ordentligt. Den här veckan ska jag vara i skolan varje dag förutom torsdag - så på torsdag får jag sova! ;D
 
Men nu ska jag klä på mig och göra mig iordning, så jag kommer iväg i tid.
 



Gymkortet får...

...vänta lite. Skulle ha köpt det på vägen hem från jobbet, men familjen var så snälla så de skjutsade hem mig efter att jag slutat. Och då kunde jag ju inte gärna ba: "jo, jag måste snabbt in på sportlife, svänger ni in där eller?". Nej inte direkt. Så det tar jag imorgon efterskolan. Slutar typ 11:30 så det gör ju ingenting. :)
 
Nu blir det till att vila upp sig - ordentligt! Är jättetrött! Så jag ska väl äta, hoppa in i duschen och sedan bara softa framför någon film eller så. Kanske går det någonting bra på dumburken? :)

02-09-12, S Ö N D A G

Höst eller? Nej varför säger jag så? :O Jo kanske för att regnet typ öser ner... Jippie! Tur att jag ska jobba idag då! Haha. Väldigt skönt att jag ska jobba idag, så jag inte spenderar ännu en dag i soffan. Det var så gårdagen såg ut - jag satt i soffan hela dagen. Haha. RÄknade ut att jag har jobbat 95,5 timmar under förra månaden, jag är ganska helt jättenöjd med det och er fram emot att se lönespecen när den kommer!
 
Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig idag, någontin varmt, snyggt, megabekvämt och vattentätt. Men har jag någonting sånt? Får rota lite längre in i garderoben. Haha. Och nu är det dags att kolla vad som finns, och börja göra mig i ordning! Hörs ikväll!

01-09-12, L Ö R D A G

Vette tusan vad jag ska skriva nu egentligen, men kan inte låta det gå en hel dag utan att skriva. :P Ska verkligen vila upp mig idag då det blir en hel dag med jobb imorgon. Och det kommer bli en lång arbetsdag. Men det gör ingenting, för det kommer bli kul! :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, den nya stora duschen som man kan röra sig i och bara softa. :D
 



 
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0