08-12-14, M Å N D A G

Två veckor.  10 dagar kvar kvar med föreläsningar.  10 dagar jag vet att jag måste upp tidigt för att plugga,  skriva tenta och redovisa,  sedan är det jullov!  Äntligen!  Även om det officiellt bara är en veckas lov så är det ändå lov!  Och än så länge blir det tre dagar med jobb,  både julafton,  nyårsafton  och nyårsdagen blir det jobb för min del.  På gott och på ont.  Har inga andra planer så då känns det inte  lika tungt att behöva jobba.  :) 

Idag påbörjar vi kvantitativ metod.  Har aldrig förstått  mig på kvantitativa studier och grejer,  men förhoppningsvis är det inte dödligt svårt!  Och vi har tenta på det om en vecka.  


Massa läsande

Har nu i två dagar läst en hel massa! Och nu tror jag det är dags att faktiskt börja skriva lite. Har läst igenom en hel bok och sexualitet och hälsa, hoppade över de avsnitt som inte var relevanta för vår uppsats, men det var inte mycket i jämförelse med hur mycket jag faktiskt läst. Jag har tagit fram fler källor, läst lite till, pratat med Eleanor om vårt arbete och ja, nu är det dags att få ner det på pappret så vi har någonting att komma med på tisdagens handledning.
 
 

07-12-14, S Ö N D A G

Det har varit en fullspäckad helg. Och den är inte över än - på gott och på ont. Hade ju tjejerna här på kvällen i fredags, supermysigt och det var helt fantastiskt att vi alla var samlade tillsammans! Att det ska vara så svårt att samla sju personer hade jag nog aldrig trott. Men, till slut var vi alla här, åt god mat vi gjort, skrattade, pratade, delade julklappar, badade, drack gött. Hade en helt fantastisk kväll helt enkelt!
 
Det var ju ockås så i fredags att jag och Eleanor skulle skriva på vår projektskiss. Men det blev mest att hon läste våra artiklar, sammanfattade dessa, markerade och hade sig, läste det högt medan jag plockade och grejade med maten inför kvällen. Därför kände jag igår att jag skulle försöka skriva lite, men även igår slutade det med att det bara blev massa läsande, men jag läste mycket. Därför kommer det dag, andra advent, bli mer projektskiss. Får ju passa på när det bara är jag och lillebror hemmaliksom.
 
Och på tal om lillebror blev det riktigt med kvalitetstid för oss igår. Lilasyster och jag spenderar ju en del tid tillsammans (när vi båda faktiskt är hemma), men inte lika ofta blir det med lillabror. Så igår såg vi på film tillsammans, åt pizza och sedan blev det lite serier. Väldigt kul måste jag säga! :)
 
 

05-12-14, F R E D A G

Nu är det inte många timmar kvar tills det blir helg! och idag är en relativt "slapp" dag. Eleanor kommer hit och vi ska arbeta med projektskissen för att få ut så mycket av dagen som möjligt innan de andra tjejerna kommer ikväll. Så förmiddagen blir till att skriva projektskiss, sedan lunch och lite skrivande till, och jag kan tänka mig att vi vid 3-4 någonting får börja pilla med saker för kvällen, och jag kommer i alla fall behöva dra ett varv med damsugaren och så.
 
 

04-12-14, T O R S D A G

Woooa, det har inte varit mycket bloggande det senaste. Det har varit en hel del att göra, dels i skolan och dels massa massage och sedan har jag bara mått konstigt. Och mår fortfarande konstigt. Men tänker att jag biter ihop nu innan jul och sedan kan jag ta det lugnt under jullovet. Jullovet då min morbror kommer hit och firar jul med oss!
 
Men idag är det redovisningar, under förra veckan fick vi göra intervjuer på varandra, vilka vi skulle göra en kvalitativ intervjustudie av, så det är vad som ska redovisas idag helt enkelt. Sedan blir det helg! Helg med lite plugg. Eleanor kommer hem till mig imorgon under dagen och vi ska arbeta med vår projektskiss, och sedan på kvällen kommer de andra tjejerna så ska vi ha lite julmys! Det ska bli skönt att vara lite människa.
 
Igår blev det nya vinternaglar, är faktiskt väldigt nöjd måste jag säga!
 
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0