Trött som faen!

Har nyligen kommit hem från Tilda, och jag känner mig helt slut, trots att jag inte vaknade speciellt tidigt. Hum! Men det har varit jättetrevligt och kul att träffa henne igen, var allt för längesedan sist. Blev en proemnad i ösregnet, mycket tjat, goda smörgåsar och självklart såg vi på såg vi på sminkvideos. Det blir alltid så när vi är med varandra. :D Hade blogg.se's verktyg varit som det skulle så hade jag bäddat in en video här, men icke... Nu ska jag bada fötterna (om inte maten är klar snart) och kolla lite på tradera och ebay ^^,

31-07-12, T I S D A G

Iiiiih, idag är Anna glad! Idag är Anna väldigt glad! Till att börja med ska hon träffa Tilda, Tilda som hon inte träffat på en månad. Gud vad honhar saknat den tjejen! Det kommer säkerligen bli mycket snack precis som alltid. :D
 
Sedan har hon också ringt och pratat med Telia om den telefonen hon vill ha och tror alla kostnadsfrågor har ställts (men hon får prata med pappa när han kommer hem), och allt verkar flyta på asbra, så inte nog med en ny telefon - hon kommer att ha spotify i ett år då. ;) Haha!
 
Men nu ska  hon fixa till rummet lite, sedan om en timme möter hon Tilda. Sköt om er! :D
 

Nya naglar

Då ska vi se. :P Tröttnade på mina korta fula naglar och så vill jag ha fina naglar till på fredag. Så jag gjorde nya naglar, enkel stilren fransk manikyr med en liten twist som matchar delar av det jag ska ha på mig. Dock blev de inte så bra som jag ville ha den då jag inte hade några via tippar, men på avstånd ser de okej ut. ;D
 

Fiina Fiia! ♥

Ja må hon leva, ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade år
Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva
Javisst ska hon leva uti hundrade år!
 
Grattis min älskade vän!
Jag älskar dig! ♥

30-07-12, M Å N D A G

Ja, det är väl skönt att det kommer lite regn och dåligt väder, men jag vill ha sol, vi har haft tillräckligt med dåligt väder den här sommaren. Men, men då kan man vara inomhus utan att ha dåligt samvete. Vilket det nog kommer bli en del idag. Ska till stan med lillasyster dels för att jag ska hitta en present till Fiia och dels för att jag ska kolla efter smycken till på fredag (då Fiia firas).
 
Och det fina vädret hade ju fungerat jättebra då jag och lillasyster hade kunnat köpa mat på olika ställen och sedan äta ute i solen, men det går inte nu. :P haha
 

PuckoAnna!

Fy vad jag blir trött på mig själv. xD Och den här gången har det inte med ett stökigt rum att göra. ;) Det är faktiskt rent. ;) Haha
 
Nu handlar det om den teknikgalna sidan av mig. Jag har ju bestämt att jag ska köpa S3:an, men har också bestäm att det inte blir förrän nästa månad. Men jag är ändå helt manisk och kollar skal till den och kan inte bärja (stavning?) mig tills jag får ha den i handen. Och speciellt inte med tanke på att jag då kommer kunna spela Where's my water hur mycket som helst. Hahah jisses alltså! Men inom (nästan) kort är dne i min ägo. Det gäller bara att lägga band om mig.
 

Söta drömmar - Susan Mallery

Boken Söta drömmar handlar om den berömda pianisten Claire Keyes, hon har vid 28 års ålder aldrig haft ett förhållande, karriären har satt stopp för både familj och vänner och detta har kommit till att påverka relationen hon har till sina två systrar. När plötslig en dag den yngsta systern Jesse ringer och ber Claire komma hem och ta hand om Nicole som är sjuk förändras allt. Hon får träffa den sexige Wyatt som verkar vara en sann dröm trots att han envist påstår att de båda kommer från olika världar och Clair får veta hur det är att vara en "vanlig normal människa".
 
Till en början blev jag bara arg när jag läste. Personerna i oken var så elaka mot varandra och ga inte varandra en ny chans och ja... det blev för mycket för mig. Jag kunde knappt läsa ett kapitel i taget för att ilskan blossade upp. Men allt eftersom jag lyckades ta mig igenom de jobbiga bitarna kom jag till att tycka bättre om boken och dess karaktärer. Det är en väldigt känslofylld bok och man kan verkligen leva sig in i Claires liv och hur hon har det trots den stora berömelsen. Nu när jag läst ut den vill jag inget hellre än ha en uppföljare för att se vad som hände med systrarna Keyes.
 

29-07-12, S Ö N D A G

Det tar på krafterna att festa. Även om jag inte drack jättemycket eller kom hem speciellt sent igår så är jag helt utmattad idag. Haha! Men har tack och lov inte behövt stå ut med någon baksmälla. :D Däremot tror jag att min stationära dator börjar bli med åren kommen. Nu går den jättelångsamt, detta trots att hårddiskarna är långt ifrån fulla. Pappa har hållt på och försökt få den att göra som den ska men det har inte gått någe vidare. Så det har blivit en dag med massa läsning.
 
Läser en bok just nu som är väldigt bra, men den har delar som gör mig gråtfärdig och andra delar som bara gör mig arg. Jag har drygt 100 sidor kvar, så imorgon lär den vara utläst om jag inte fastnar vid datorn nu. Haha

Look of the Night


Nu är de i min ägo


150 spänn, nu ska de installeras. :D

28-07-12, L Ö R D A G

Igår kom jag hem vid 23:30, ungefär kanske. Och jag var så himla trött! Skulle ha käkat något men det orkade jag inte så det vara bara bumbs i säng - och jag stensomnade. Okej, inte riktigt, jag somnade väl typ en timme efter att jag kom hem men. Jätteskönt att få sova så - men mitt dumhuvud sov till 11:30 idag, och 11 timmars sömn är lite för mycket. Men nu tänker jag "Skit sak samma, om en timme har jag mina sims och ska hem och installera dessa!" :D
 
Och kan ni fatta hur överlycklig jag var igår eller? Till att börja med gick ajg in i en Teliabutik och pratade med dem ang. en ny telefon och allt sånt där - SIII:an var inte alls så hög månadskostnad på som pappa och jag såg på nätet - så troligen om en månad eller så så blir det en ny lur. :D Sedan nrä jag kom hem till josefine och Martin fick jag spela mitt absoluta favoritspel på telefonen - where's my water! :D Sedan fick jag också spela det på Martins surfplatta. :D
 

27-07-12, F R E D A G

Även den här fredagen blir det fullt upp. Liksom förra ska jag börja med att jobba, och sedan efter det ska jag träffa Sofie inne i stan för att leta present till Fiia (Sofie skulle även kolla massa annat) och i eftermiddag/kväll ska jag träffa Josefine. Dels för att det var längesedan vi träffades och dels för att jag inte får vara hemma ikväll då lillasyster ska ha hem folk. Shit hon börjar ju bli stor..
 
Eftersom jag ska vara borta hela dagen och inte kommer hem förrän någon gång i kväll (hon ville inte ha hem mig innan 23 helst) så måste jag ju ha med mig allt, jacka, extra leggins (har klänning idag), vattenflaska, bok, smink... rubbet. Men det blir nog bra i slutändan - jag menar jag får ju jobba och träffa två underbara vänner. :)

27-07-12, F R E D A G


Nagelbilder

Jag vet inte om det bara är jag som tänkt på det, men nu som följer nagelbloggar (de bloggare som gör gele/akrylnaglar) har ofta bilder med väldigt oljiga bilder. Jag vet ju att man ska ha olja på naglarna efter att man byggt på naglarna, men jag tycker inte det är så jäkla snyggt när fingrarna ser så vansinnigt oljiga ut på bild. Eller är det bara jag?
 
Jag menar -  de ser feta och läskiga ut när de är glansiga ja... ni fattar vad jag menar?! Vad vill jag då komma med det här inlägget? Jo - sedan när jag börjar göra naglar ska jag fota naglarna innan jag masserat olja på dem. För att slippa det glansiga och jag tycker det ser lite mer professionellt ut när naglarna och fingrarna är rena och fina. Vilket min kära vän lyckats ganska bra med trots att jag hade olja på mig när bilderna togs.
 
Bildkälla: En kompis till mig gjorde naglarna och
fotade dem. Vet inte om hon vill bli nämnd så vill
du det, säg till. ;)

26-07-12, T O R S D A G

Detta med att jobba 3-4 dagar i veckan kan jag helt klart överleva med. Pratade med en kompis här om dagen och under perioden hon gjorde det hade det blivit skit bra! Jag hade lätt kunnat jobba måndag och tisdag, ledig onsdag, sedan jobbat torsdag, fredag, eller måndag till torsdag. Men jag kommer nog itne kunna få allt här i världen. ;)
 
Om en dryg timme ska jag bege mig till jobbet. Bussarna går ju som de gör (efterblivet) och jag vill vara där i tid så jag är säker på att jag hittar och så. Det jobbiga är dock att jag itne har fått något nummer till stället (tänkte ju ine jag på när jag pratade med enhetschefen) så jag kan inte ringa dit om jag går vilsa. :P Men jag har nog ett hum om vart jag ska.
 
Idag jobbar jag till 20:00, vilket betyder att det inte kommer kunna bli någe mer blogga förrän vid 21 idag, men eftersom jag var duktig och gick upp 1,5 timme tidigare, hinner jag nog göra något tidsinställt. :) Let's hope i alla fall. Vädret är underbart idag igen och just nu vill jag egentligen ut till havet - men jag får tänka på att jag får pengar, erfarenhet och meriter av att jobba! :D
 

BILDBOMB - HAVET

Vilken underbar dag det har varit idag. Varmt och skönt, jag har badat, umgåts med tre urtrevliga töser. Det började vid havet, en tripp på stan, edan tog jag och Fiia ett kvällsdopp i en av sjöarna här hemma. Underbart! Det är såana här dagar som gör sommaren underbar!
 


25-07-12, O N S D A G

 
Idag blir det havet! Jag Fiia, Sofie och Jenny ska ut till Torslanda och njuta av solen, saltvattnet och varandras sällskap. Wonderful! Har inte varit vid havet sedan lägret, vilket är en halv evighet sedan, så detta ska bli gött najs! :D Får se om jag får tagit lite bilder och så sen. :)

Ny telefenon????

Ja, vad för telefon är det nu jag är sugen på? Kollade lite igår och har sedan jag fick wildfiren känt att Samsung Galaxy SIII vore rätt, men jag har inte råd att lägga 6000 kr på en telefon (om jag skulle köpa den kontant) eller 500 kr i månaden för abonemanget och telefonen (då ligger inte mina ringkostnader med).
 
Istället kollade jag på SII:an, och även där kände att den var lite dyr, gick över till Galaxy ace 2 istället och kollade på recensioner och grejer. Men den hade fler negativa recensioner än positiva så det känns som att den är utesluten. Då gick jag tillbaka till SII:an, ett par kompisar tycker jag ska ta SIII istället då den är nyare, men då kommer vi tillbaka till priset. Med SII blir det inte mer än 300 kr samanlagt både med abonemanget, telefonen och ringkostnaderna. Detta är dock om jag kan lägga till telefonkostnaden på det abonemanget jag redan har istället för att byta.
 
Det ser änna ut som att jag gjorde ett smart val förra året genom att lägga till surf då: jag har 1GB urf för 98 kr/mån, och ska jag ta liten surf (som det heter) ger 0,5GB surf för 99 kr/mån. Så jag vill definitivt ha kvar det abonemanget jag har nu! Men ja... jag få besöka en Teliabutik och kolla med den hur det funkar och så. Pappa måste följa med - han har mer koll på saker och ting än jag - så vi får se om vi hinner tll Backaplan idag eller om vi tar det imorgon.
 

24-07-12, T I S D A G

Ha ha! Jag är uppe innan 12! ;) Gick bara en timme över tidan mot vad jag skulle idag. Skulle gått up klockan 10, men mamma kom in vid 11 och berättade vad klockan var - bra Anna! Men bättre sent än aldrig, eller vad säger man?
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har fått megaflipp på min telefon, eller snarare den har fått flipp på mig kanske ? Så snart åker den in i väggen om ingen annan infinnes snarast! Helt sinnes verkligen! Den har inte ens kvar 5mb på internminnet och jag försöker rensa "tillfällig data", men det är fortfarande mindre än 5mb kvar. Vilket betyder att jag inte kan lyssna på musik, jag kan inte hantera mina bilder i galleriet, jag kan inte använda vissa program... Helt sinnes!

Så vad jag skulle ha sagt var att ajg ska väl fjäska med pappa och se i fall han kan följa med mig till en teliabutik för att se vad de har för erbjudanden och så jag kan känna och klämma på lurarna jag funderar på. Det får bli ett eget inlägg om vilka telefoner jag funderar på och varför. :P Haha

Trött som tusan - eller?

Fram till middagen förut var jag så trött att jag tror jag kunde sova till imorgonbitti. Efter middagen hade jag massa energi över - så klart. Så vad gjorde jag? Jo jag städade rummet (vilket ännu en gång behövdes, får se hur länge det är rent) och nu är jag fortfarande pigg. Urk. Haha!
 
Och för tillfället blir inte kvällen bättre för att min telefon är fullkomligt efterbliven. Jag har 4,64 mb kvar på internminnet, jag behöver 5 mb för att lyssna på musik. "Släng lite appar då" tänker ni säkerligen då, men då vill jag bara poängtera att jag har två appar som inte var installerade på telefonen från början, två appar jag kan slänga som utgör ungefär 3 mb. Och dessa två kan jag inte slänga då det är ett antivirusprogram och en app killer. Så jäkla skönt att jag har lite jobb nu, då kommer jag förhoppningsvis snart kunna köpa mig en ny telefon!
 

Mera jobb

Den här veckan blir det mer jobb! :D Dock inte förrän torsdag och fredag, men det gör ingenting att jag har två lediga dagar. :) Men jag ska verkligen göra så gott jag kan och komma upp i tid imorgon trots att jag är ledig. Någon som vill ringa mig? ;) Haha
 
Nu funderar jag på om jag ska bada fötterna, det hade varit skönt så det ska jag nog. See ya ;)

Värmeslag

Gud i himmel vad varmt det är! Fast egentligen inte, det blåser kallt som tusan, med graderna är uppe i skyarna, eller i alla halvvägs. Höll på att svimma av värmeslag nu när jag kom hem. Usch, inte okej! Men nu har jag bytt om till pyjamasbyxor (mina tunna mjukisbyxor är i tvätten) och ska strax tvätta av mig sminket så ska jag andas lite med en skål nudlar och se på MasterChef Australia. :D
 
Såg sista avsnittet av Lost igår. Alltså det här med känslor är inte min starka sida, inte att hålla dem i schack i alla fall. Lipade som en liten unge när jag såg på det. Tyckte dock att det slutade bra. Måsga säger att de tycker Lost blev för långdraget när det blev sex säsonger, och jag höll med om det när det kändes så när det bara gick en gång i veckan. Det var liksom svårt att hänga med, men nu när jag såg avsnitt efter avsnitt håller jag verkligen inte med. Det behövde hända saker som gjorde det så spännande, hade de kommit ifrån ön redan efter andra säsongen hade det varit väldigt obvious. Men ja, nu ska jag slappa. ;D
 

23-07-12, M Å N D A G

Missade dörren. Jag missade dörren! När jag förut skulle gå från köket och in till mitt rum missade jag dörren. Detta är helt sanslöst, hur kan jag missa dörren? Det är en stor öppning och väggen är väl typ... 20cm kanske? Och jag träffar vägger istället för dörren. Min sena natt var nog inte så jättebra i alla fall, tur att jag får sova om typ 15 timmar igen då. Haha!
 
Idag står jobb på schemat! Antingen slutar jag 14:15 eller så är det 18:00. Det beror på om jag ska vara vikarie idag eller inte. Och ska jag det blir det mitt första egna pass i eftermiddag. Men vi får la se. Idag är det så ruggigt väder så det gör absolut ingenting att jag ska jobba. Har till och med tagit en stickad kofta på mig, så blir det regnkläder upp på cykeln och iväg.

Detta med sexpartners...

Waaa, jag är helt mållös! Jag skulle ha gått och lagt mig för en timme sedan, men nu måste jag skriva av mig, annars kommer jag aldrig kunna somna.
 
Jag har pratat med en kille på nätet någon vecka nu, asgoo och trevlig kille absolut inget fel på honom, trodde jag. Nej det är inget fel på honom, men hans åsikt om en punkt har fått mig att bli helt tyst och helt mållös! Shit alltså!
 
Vi började prata om sex på första dejten, helt ofarligt vi hade samma åsikt om det, men sedan frågade han hur många killar jag varit med, och jag känner såhär: för min egen del är antalet för stort, det hade det varit vare sig det varit 3 st eller om det varit 50, men har någon annan samma antal kan jag inte bry mig mindre. Vilket jag sa till honom, men han envisades och ville veta det exakta antalet. Och till slut gav jag med mig.
 
Detta antal tyckte han var på gränsen till för många, vilket för mig kändes eftersom ja... skit samma, det kändes i alla fall. Men när jag sedan får veta hur många han varit med ser jag att han varit med mer än dubbelt så många. Vilket han tyckte var helt okej. "Jag vill inte ha en flickvän som varit med 50 pers" sa han. Nej, ingen vill väl ha en partner som varit med många, men vad är det som gör att en tjej ska vilja vara med honom då? Varför är det mer okej att han varit med massor jämfört med att en tjej har varit med lika många. Åhhhh, sånna konservativa åsikter gör mig så himla arg, visst alla får tycka va de vill, men i detta fallet kunde han inte ens motivera till varför det var mer okej för honom. Eller mer okej för vilken kille som helst. Shit allstå! Jag blir verkligen arg. :O
 
Vad tycker ni: Är det mer okej för en kille att ha haft sex med 50 olika personer än om en tjej har det?
 


Förvaring

Om jag kommer in i stan till måste jag göra om i mitt rum, inte från scratch med ommmålning och grejer, men jag måste möblera om! Ska ta bort soffan, för den är inget annat än i vägen, tar plats och det ligger bara kläder där, och istället ska jag ha en klädställning där, att ha klänningarna på, och sedan har jag suktat efter MALMbyrån med spegel på i typ 1,5 år eller någonting sånt. Och när jag ändå tittade på IKEA's hemsida hittade jag grejer från SKUBB-serien som jag ville ha. Skolådor, tvärrkorgar, och lite andra förvaringar.Och självklart går allt i lila. ;)
 
Jag har dock inte lyckats bestämma mig i fall jag vill ha en vit byrå eller om jag vill ha björkfaner.
 

22-07-12, S Ö N D A G

Fy helvete vilken natt! Den har varit allt annat än rolig kan jag ju tala om! Somnade sent och sov jätteoroligt. Varför detta? Jo nu har ångesten inför hösten kommit på allvar. Jag vill bara få antagningen överstökad så jag vet vad som händer, eller inte händer. Det är så vansinnigt mycket tankar som snurrar och jag vet varken ut eller in, Och tankarna gäller inte bara hösten och vad jag ska göra utan allt.
 
Det kanske inte är jätteintressant för er andra, men igår slog det mig att detta är den längsta singelperioden jag haft sedan jag var 15. Sedan jag var 15 år har jag haft 4 riktiga förhållanden och dessa  har avslutats och påbörjats  tillräckligt ofta för att det inte ska ha blivit mer än ett drygt halvår i mellan. That is like insane! Och det är klart det är asgött att inte ha någon man måste anpassa dig för på det viset, men samtidigt är det ju  en hel del som jag saknar med att ha ett förhållande. Eller ja, jag saknar att ha ett förhållande. Men det måste vara med rätt kille, och jag vet att han finns där ute - någonstans. Frågan är bara var och när.
 

21-07-12, L Ö R D A G

För med en enkel tulipan uppå bemärkelseda'n
jag har den äran jag har den äran o gratulera.
 
Min kära Lillasyster blir hela 17 år idag. Helt sinnessjukt!
 

(*)

När vi var och handlade var det som sagt kaos, folk var som galna, tog det de skulle ha, gick in i alla andra, körde sönder mina hälsenor... kaos! Och inte nog med det. Så vansinnigt många skrikande ungar. Waaaow! Folk som känner mig, vet att jag älskar barn, skulle göra vad som helst för att få mina egna (kommer en vacker dag), men jag ska ta mig fan ta reda på alla knep för att få lika snälla och lugna "affärsbarn" som jag och mina syskon var. Och får jag inte det får mamma vara barnvakt när jag ska handla. Herre jävlar säger jag bara. Jag fick ju smått panik av all hysteri som var i affären och på ett sätt förstår jag ungarna. Stackarna!
 


Not as planed...

Men sjukt mysigt ändå! Skulle ha uppdaterat förut idag, men det fanns inte riktigt tid till det, så jag får ta det nu. Strax innan jag slutade fick jag ett samtal från kvinnan jag skulle träffa efter jobbet - mötet var inställt för att hon fått förhinder.
 
– Okej tänkte jag, det är bara att bege sig hem och vända till stan.
 
Väl hemma skickade jag ett mess till Sofie och kollade läget, men schemat var ändrat och vi skulle vara hos Fiia istället. Jag åkte med mamma och handlade, verkligen kaos! (*) Efter detta begav jag mig hem till Fiia för för god mat och massa tjöt. Awsome! :D
 

Vardagsmys

[Den här skulle publiceras i onsdags, vet inte riktigt varför det inte gjorde det. Men men, här är det]
 
Knäpper en kall, badar fötterna och ser på Lost. Det tycker jag allt att jag är värd idag! Blev ett ordentligt lass med skräp till tippen förut, jag har, som jag sa förut, skickat in ansökningar om boende till Lund, jag har varit och handlat och spanat in den söte hantverkaren vi hade här hemma som skulle serva... vad det nu var. Helt klart värd lite vardagslyx! ;)
 

20-07-12, F R E D A G

Idag är det allt annat än en lugn dag. Ska jobba nu fram till 14:15, efter det ska jag på möte klockan 15 och efter det beget jag mig in till stan för att träffa Fiia och Sofie. :) Fullt upp, men kul att ha grejer att göra! Men det jobbigaste är att det verkar bli fint väder idag, men nu är det alldeles för kallt för att cykla med shorts. Men när jag kommer hem (den korta svängen) i eftermiddag kommer det vara för varmt för långbyxor. Haha, I-landsproblem! Men jag  får väl byta om när jag kommit hem då.

Boooyaa!

Nu är hon tillbaka på rummet framför datorn. Det är så skönt att vara trött och veta att det är för att man jobbat och inte (bara) sovit dåligt. Det tog mer på krafterna än jag trodde. Så nu ska jag fixa med mina specl på facebook (tönt jag vet), hoppa in i duschen, sedan blir det fotbad och glo på Lost, har vara 1,5 säsong kvar nu. :O
 
 (Förresten - är det någon som vet hur man bäddar in i det nya bloggverktyget? Jag får itne till det)
 
 

Veckans ord

Jag skulle inte prata så mycket om mig själv om det hade funnits någon annan som jag kände lika bra.
- Henry David Thoureau
2012-07-19 @ 13:19:00 Permalink Med glimten i ögat Kommentarer (0) Trackbacks ()


19-07-12, T O R S D A G

Hard work work! Idag ska jag jobba! :D Idag blir jag personlig assistent. Great! Ska cykla i väg om typ 40 minuter, i fall jag inte hittar. Vilket påminner mig om att jag måste skriva upp numret jag fått i telefonen. Men men, lite kaffe på det så drar jag. Wish me luck! ;D
 
2012-07-19 @ 12:23:01 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Böcker

Nu har jag att läsa ett tag fram över! :D Fick lånat en hel massa böcker av Sofia idag. :) Och som jag nämnde för några dagar sedan är det alltid kul att träffa gamla vänner. :)
 
2012-07-18 @ 12:45:35 Permalink Läshörnan Kommentarer (0) Trackbacks ()


18-07-12, O N S D A G

Det blir ett lite snabbt inlägg nu innan jag ska bege mig. Tog lite längre tid än väntat att vakna till och så. :P Haha, jag ska nämligen träffa en gammal klasskamrat idag, ta en fika, tjöta lite så ska jag få låna ett gäng med böcker av henne. Så nu kommer jag ha någonting att läsa igen! :D
 
Försökte få en bild på mig där ni ser hur mitt nya linne ser ut i ryggen, men eftersom jag inte orkar eller hinner rigga upp systemkamerat på stativet och så så försökte jag att ta det i spegeln... vilket gick åt skogen så ja. :P Haha Det blir ingen bild nu. ;)
2012-07-18 @ 09:41:27 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lund här kommer jag?

Idag skickade jag in ansökan om studentboende nere i Lund. Så det är väl bara att hoppas att jag får någon om det är dit jag åker. Jag har fortfarande inte bestämt mig ordentligt tror jag, men hur det än blir så kommer det bli bra tror jag. Kanske blir jag en låtsasskåning, kasnke håller jag mig kvar i Göteborg, den som lever får se.
2012-07-17 @ 16:58:58 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


17-07-12, T I S D A G

Sömn är överskattat! Eller det är i alla fall vad jag tror att mitt undermedvetna tycker det. Somnade typ någon gång vid 6-tiden imorse. Det börjar gå tillbaka till den sömnrytm jag hade innan praktiken. Nooooo! Och idag vaknade jag av att telefonen ringde. Ska tillbaka till stället jag varit på arbetsintervju och skrivit på papper och grejer igen. Denna gång gång för att prata om att vara timvikarie som personlig assistent. Ränner där uppe hela tiden ju! Haha
 

Om en stund ska jag och bror åka till tippen och slänga lite skräp och lite så, skulle behöva svänga förbi biblioteket och lämna tillbaka boken. Men jag vetta tusan vad jag ska läsa här näst. :P Har reserverat Sommar i New York, men den skulle inte lämnas tillbaka förrän i september, så är jag i Lund då så kommer jag ändå inte kunna läsa den.
 
Läste Carrie Diaries för ett tag sedan, boken som handlar om SATC-karaktären Carries sista high school year och hur hon hamnar i New York, detta är uppföljaren som handlar om hennes försat tid där. :)
2012-07-17 @ 14:22:50 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Babbeldrottningen i New York - Meg Cabot

Lizzie har nu flyttat till New York tillsammans med sin pojkvän, sin bästa vän och hennes pojkvän. Enda problemet ligger nu i att hitta ett jobb, ett jobb som ger betalt och samtiigt ägna sig åt det hon älskar styla om gamla brudklänningar.
 
Det tog inte lång tid att läsa ut den här boken inte. Lite för kort tid, och det värsta är att det inte finns någon uppföljare på svenska. Och boken blev ändå utgiven på svenska 2009. Men men, inte mycket att göra. Den här var lika bra som den försa Babbeldrottningen, om inte lite bättre. Jag blev inte lika stressad av att läsa den här boken, och det var många skratt som dök upp.
 
Precis som i första boken började varje kapitel med ett citat som hade med kapitlet att göra, det började även med utklipp ut Lizzie Nichols brudklänningsguide, vilket gjorde det väldigt roligt att läsa, plus att det blev inte så tungt med kompakt text hela tiden.
 
2012-07-16 @ 15:19:11 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


16-07-12, M Å N D A G

Jag är verkligen fast i Babbeldrottningen, har den senaste timmen suttit och läst och jag kan inte sluta. Den är så vansinnigt rolig! Men recention kommer senare! ;) Haha
 
För några dagar sedan städade jag ju mitt rum riktigt grundligt, och jag flyttade över lite grejer från min garderob till klädkammaren. Dessa grejer har nu kommit tillbaka och jag har ingen plats för dem. Varför är de tillbaka? Jo för att väggen mellan badrummet och klädkammaren är nedriven. Var fan ska jag ha mina kläder? Jag lyckades ha det riktigt rent och snyggt här inne när jag hade gjort mer plats åt mina grejer, men nu när klänningarna är tillbaka på rummet och bara ligger på soffan (för att de som sagt inte får plats) så är det omöjligt att hålla det rent.
 
Sedan vet jag inte hur värt det är att införskaffa mig nya förvaringsgrejer, typ som rullådor att ha under sängen där jag kan lägga det som är i soffan, slänga den hemska saken och köpa mig en klädstång, då jag inte har någon aning om i fall jag kommer bo kvar i Göteborg eller om det blir Lund till hösten. Nu har jag ännu mer ångest än vad jag hade inför förta urvalet. Urk!
2012-07-16 @ 13:50:22 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gamla vänner

Man ska ta vara på de vänner man har brukar jag känna. Och har många gånger tyckt att de gamla vännerna man haft och inte pratar med så ofta eller över huvud taget inte varit så viktiga. Men de senste veckorna har jag tänkt annorlunda. Det är jätteroligt att prata med gamla vänner, träffas över en fika eller ses på stan och bara kolla läget.
 
Pratade i dryga 20 minuter med en gammal klasskompis, och även om vi inte har umgåts på tu man hand på säkert 10 år, så är det ändå roligt och det värmer när hon frågar hur läget är. Jag kan självklart omöjligt veta om hon menar det eller bara säger det för att vara trevlig, men det gör mig ändå glad att man kan pratas vid utan att det ska vara konstigt. Och det är sånt här som gör att det skulle vara kul att ha en reunion både från mellan- och högstadiet.
2012-07-15 @ 22:35:58 Permalink På djupet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wen?

Nu har jag bestämt mig för att jag ska gå tillbaka till mitt blonda hår. Mitt blonda hår och dessutom ha lila slingor i det igen. Men detta kräver verkligen att jag vårdar håret. Jag vet inte hur mycket ni ser på TV, men idag har jag sett reklamen om "schampoot" Wen, typ tre gånger och jag funderar på om man borde testa det. Eftersom schampoo har sulfater i som inte är bra för håret så kom Chaz Dean på ett sätt att tvätta håret utan sulfater och starka rengöringsmedel. Det kostar viserligen 400 spänn, för fyra produkter, vilket inte är mycket egentligen, men jag vet inte.. Ska fundera lite mer på det!
 
 
Bildkälla
2012-07-15 @ 19:22:49 Permalink Skönhet Kommentarer (1) Trackbacks ()


15-07-12, S Ö N D A G

Tack och lov att jag inte är bakis! Det blev ganska mycket att dricka igår, men jag känner inte av det idag. Och jag skulle ha träffat en killkompis idag, men så verkar det inte bli, läste på fb att han var upptagen. Haha.
 
Släktmiddagen igår var dessutom väldigt trevlig! Vi bjöd på potatisgratäng och fläskfilé, sedan blev det min limepaj och mammas kaneltårta. Och det blev ett par glas vin även hemma.
 
2012-07-15 @ 14:44:28 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är det för en dag?

Är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är brorsans födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
2012-07-14 @ 13:50:00 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


14-07-12, L Ö R D A G

Idag står det släktmiddag och party på schemat. Middagen är för att min kära lillabror fyller år som sagt. Wooaw! Hela 19 bast. Som jag skrev igår var det inte längesedan han gick i blöjor!
 
Men men, dags att börja göra sig i ordning. Ska måla naglarna till att börja med, köpte ett nagelstärkningsmedel när jag var på Gekås, och det hjälper faktiskt! Dock var några naglar så pass korta så de är ojämna nu, men vissa av dem är riktigt långa för att vara mina. :) Typ ringfingret! :D
 
2012-07-14 @ 12:48:01 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken paj!

Jag måste verkligen säga att jag är riktigt nöjd med pajen jag gjorde förut, har inte smakat på den än förstås, och helt klar är den inte för den ska vara inne i kylen över natten och jag mår dekorera en, men so far so good!
 
2012-07-13 @ 19:53:14 Permalink Köket Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans ord

Faith makes things possible...
not easy.
 
 
2012-07-13 @ 14:19:00 Permalink Med glimten i ögat Kommentarer (0) Trackbacks ()


13-07-12, F R E D A G

Va någon konsitg anledning har ajg alltid en dålig dag torsdag den 12. Det är så månda som nojar över fredag den 13, men inte jag. Torsdagen med datum 12 är värst. Och det är inte ens så att jag tänker på det.
 
Fick svaren från skolorna igår ju, blev bara reserv. Jag trodde verkligen att jag skulle komma in på någon av GU eller Lund redan vid första antagningen, men icke. 27 plats på GU och 16 plats på Lund, så det är bara att vänta tills 8 augusti. Kände mig så vansinnigt misslyckad igår när jag läste det. Sen blev det inte bättre av att andra saker inte blev som planerade heller. Men jag hade faktiskt inte väntat mig någonting annat.
 
Om någon timme ska jag göra limepaj till imorgon då min käka lillebror fyller år. Hela 19 bast! Det var ju inte längesedan han gick i blöja? Får hoppas det kommer lite mer visdom med det här året (ja, för alla 19-åråiga killar är ju så smarta och mogna...).
2012-07-13 @ 11:39:01 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bärplock

Det blev typ två liter blåbär förut, jag är egentligen inte någon bärplockare, tycker det är ganska jäkligt tråkigt. Men vad gör man inte för mamma?
 
2012-07-11 @ 18:46:50 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


11-07-12, O N S D A G

I morgon, i morgon... I MORGON! I morgon får jag veta hur det går med skolorna, jag är nervös till 1000. Jag har bestämt mig att det kommer stå mellan Lund och Göteborg, för de andra skolorna vill jag verkligen inte gå på.  Och på ett sätt har jag bestämt mig för vilket av Lund och Göteborg jag vill in på med, men det tänker jag inte gå ut med förrän jag vet att det är där jag kommer in. Shit vad nervörs jag är!
 
Nu ska jag ut i skogen och plocka bär med mamma. Hörs av sen!
2012-07-11 @ 14:49:11 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rogivande

Idag har det varit en jobbig förmiddag. Kom iväg för att skriva på pappren och få mina T3:or så jag kan skriva upp mina timmar när jag jobbar, men innan jag kom iväg och nu när jag kommit hem igen har det inte varit roligt. Jag har varit på sånt hemskt humör va. Och ja, det är väldigt måna upprörda känslor som bubblar inom mig nu.
 
Men jag virkar på! Och jag har kommit ganska långt nu. Snodden är 140 cm i omkrest och är nu ungefär 10 centimeter bred, den ska bli minst dubbelt så bred. Det har lugnat ner mig massa nu under förmiddagen, vilket känns väldigt bra faktiskt. :)
 
2012-07-10 @ 12:50:47 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vansinnig!

Vem fan åker i väg utan mobil? Vem i hela helvete tar en bil, åker i väg utan mobil? Hur jävla idiotiskt är inte det? Men det har mina föräldrar gjort, det har de gjort för att åka till tippen på obestämd tid och utana tt kunna bli nådda. Om en kvart skulle jag varit och skrivit på papper och grejer. Men jag kan itne göra det för att den helvetes moppen startar inte, och mina föräldrar svarar inte i telefon så jag kan berätta att jag behöver bilen. Vem fan åker i väg utan mobil? Det är ju helt jävla efterblivet och jagär så in i helvete arg just nu! FITTA!
2012-07-10 @ 09:47:55 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


10-07-12, T I S D A G

Igår var en bra dag! Hoppas idag blir lika bra. Ska upp och skriva på sekretesspapper och visa upp mitt belastningsregister idag. Lär ju inte vara några problem. Haha! Dock är det lite bittert då jag måste ta moppen dit. Bilen är upptagen så, vad ska man göra. Vödret är lite halvkasst så det är bara att hoppas på uppehåll tills jag är hemma igen!
 
 
2012-07-10 @ 08:49:42 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myskväll

Det har varit jättemysigt tillsamman med Fiia och Louise idag. Som vanligt, när vi kommer hem till Louise, köper vi oss lite mat och äter gott tillsammans, idag bjöds det på baguetter med skagenröra och köttbullar med rödbetssallad (Mums!) och tittade på rengbågen som skapades av det dåliga vädret, sedan begav vi oss till vardagsrummet och tjötade och hade kul! :) Vi kände på magen i väntan på sparkar, tänk att hon snart ska ha bebis! Till och med jag testade att känna efter hur det var att vara gravid med bebismagen, hur tyckte ni jag lyckades likna en? ;)
 

Jag som "gravid"
2012-07-10 @ 00:54:34 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och gissa vem som fått jobb?

Jo klart som korvspad att det är jag! :D Woop, woop! Jag är typ asglad! Och det bästa är att jag har detta jobb fram tills dess att jag flyttar, om jag flyttar, och gör jag det inte så har jag kvar det och kommer kunna anpassa detta både till skolan och jobbet som personlig assistent. Så då kommer det bli en hel del pengar att dryga ut studiemedlet med. Värt att säga är ju också att jag är avlösare för en familj, (skrev jag det förut kanske?) och den här familjen verkar verkligen asgoo, och jag - jag är überglad! ^^,
 
2012-07-09 @ 12:14:42 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


09-07-12, M Å N D A G

Veckan börjar bra! Lite seg i starten, men den börjar bra. Ska åka på en till intervju om typ en kvart, den här gången som avlösare, eller om det heter avlastare? Aja, jag ska i väg i alla fall, sedan blir det en tripp till biblioteket för att låna Babbeldrottningen i New York.
 
Och i eftermiddag blir det till attåka ut till Biskop och hälsa på lilla Louise tillsammans med Fiia. Pratade igår om att laga middag eller baka scones och mysa till det. Men vi får se. Ska bli kul att träffa dem igen. :)
 
Redo för intervju
2012-07-09 @ 09:21:59 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra avslut på veckan

Avslutar söndagen och veckan med en skål hemodlade och nyplockade jordgubbar med grädde och socker. Underbart! Rummet är rent och omorganiserat, jag är nyduschad och återfuktad. Lillasyster håller på att för över en film och jag ska snart se på Lost, är på 10 avsnittet, så det blir till att se om hela serien ;)
 
2012-07-08 @ 21:44:45 Permalink Köket Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans ord

Memories take us back.
Dreams take us forward.
 
2012-07-08 @ 15:11:00 Permalink Med glimten i ögat Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storstädninge

Blev en mer grundlig städning än vad jag trodde från början. :P Men det gör ju ingenting. Håller för tillfället på att rensa i garderoben, två tjocktröjor har blivit slängda, funderar på att rensa bland sängkläderna och sedan måste jag vika i ordning pyjamashyllan och den hyllan med shorts och kjolar. :P Haha Får se när jag blir klar här ;)
 
2012-07-08 @ 14:26:07 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


08-07-12,

Nu ska jag börja städa.............igen! Jag har kommit på varför det blir stökigt så snabbt: det finns för lite lätta förvaringslösningar. Jag hade behövt ha mer förvaring i mitt rum, som är lätt att komma åt, snygg att se på eller så pass diskret att det inte syns. Sen att jag har en fet låda mitt på golvet som jag behöver ha upp på vinden är ju ett litet problem med. Haha! Men Anna fixar!
 
2012-07-08 @ 12:13:38 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


07-06-12, L Ö R D A G

03:21, det är den tid jag vaknat varje natt de senaste fyra nätterna. Varför gör jag det?! Nu kommer jag säkerligen inte vakna vid den tiden i natt för att jag uppmärksammat det. Let's hope I don't!
 
Idag står det pajbak på schemat. Jag och mamma ska baka småpajer, typ så som pizzorna. Hon har redan börjat med degen så jag ska nu gå och hjälpa henne. Kommer bli massa gott! :D
 
Så här fast med kyckling, tomat, spenat och mozzarella.
2012-07-07 @ 12:25:03 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Babbeldrottningen - Meg Cabot

Ännu en bok har blivit utläst. Den här gången var det Babbeldrottningen som är skriven av Meg Cabot, samma förtaffare som skrivit En prinsessas dagbok. Detta är hennes första vuxenbok och den var jättebra! Har verkligen fastnat för chick-flicks. Hehe.
 
I boken får man följa Lizzie som precis fått sin examen med mode som huvudämne. Hon reser till London, där hennes pojkvän bor. Men väldigt snart får hon veta att han inte riktigt är som han verkat. Fast i London, utan pengar och utan någonstans att bo är hon och man får följa henne genom en resa med en oväntad vändning.
 
Som jag skrev innan, tycker jag boken är jättebra. Man får följa Lizzies tankar, vilket dock kunde vara väldigt stressigt ibland. Och då kommer jag på: Men det är ju så jag tänker också. Inte innehållet i hennes tankar så, utan sättet hon tänker på. 700 000 000 olika tankar på en och samma gång - minst. :P Haha, men det var väldigt roligt! En annan sak jag älskade med boken var att i början av varje kapitel var det nya små citat som var väldigt passande inför det som kapitlet skulle handla om. :) Jag ska verkligen läsa uppföljaren, Babbeldrottningen i New York.
 
2012-07-06 @ 15:35:00 Permalink Läshörnan Kommentarer (0) Trackbacks ()


06-06-12, F R E D A G

Sova vore ju dumt har jag hört. Haha, blev ingen sömn förrän vid 4 i natt, sedan hade jag glömt att stänga av det tidiga larmet, så klockan 6 vaknade jag igen. För att sedan vid 8:30 vakna av att telefonen ringde. Dock var det ett bra samtal, för jag har ett jobb till på kroken. It is kind of awsome, men varför kommer allt nu när jag har funderingar på att flytta? :P Men skit sak samma, vi får se hur det går med jobben och vi får se hur det går med skolorna. Det är en vecka kvar tills jag egnetligen kan besämma mig.
 
Nu ser jag på Gordon Ramsay's Kitchen Nightmare och virkar. Än så länge har virkandet lugnat ner mig, så kanske kan de vara mitt sätt att ta det lugnt och bara göra någonting utan att behöva prestera.
 
2012-07-06 @ 13:00:33 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trotsade ångesten

De senaste vekorna har jag inte varit jätteduktig med träningen. Första veckan av det här "6-veckors programmet" gick jättebra, jag var taggad och riktigt peppad på att få komma igång. Andra veckan, veckan under lägret, blev jag sjuk de första dagarna som ni vet och jag kunde inte träna. Sedan blev det ingenting mer med träningen. Hade jag fortsatt som jag skulle hade jag varit på veckan fyra nu, men icke. Så fort det ens pratas om träning här hemma får jag ångest. Vet inte vad det beror på, men mår verkligen jättedåligt av det.
 
Tyvärr blir det inte bättre av att lillasyster frågar hur det gått med träningen, om jag kommit igång med det igen och så vidare. Och idag kom mamma och frågade om jag skulle följa med dem på intervaller. Jag började gråta. Inte så någon av dem såg, men grät gjorde jag. Träning ska inte vara ångesladdat och jag förstår egentligen inte varför jag får det. Borde nog söka hjälp. Borde ha sökt hjälp för flera år sedan...
 
Vad jag ville komma till var att jag trotsade ångesten idag. Jag grät, jag svor åt mig själv och jag blev riktigt arg. Men sedan gjorde jag det! Jag tog mammas cykel och cyklade. Det var nog inte ens en mil jag cyklade. Men som jag känner just nu (med gråten i halsen) är det mycket bättre än ingenting alls! Jag vill skriva att jag ska börja gå upp tidigt på morgonen, cykla en sväng och börja dagen så. Men jag vet att jag inte kommer göra det. Jag känner mig själv så pass väl, tyvärr. Men jag ska försöka börja dagen med en cykeltur. Försöka släppa ångesten över träning, släppa ångesten över min presteation, släppa ångesten helt enkelt!
 
Fördelen med sommaren är att det finns färska jordgubbar så nära som i vår trädgård. Så när jag kom hem förut och hade gjort några övningar belönade jag mig med min kesoblandning, fast med jordgubbar istället(för apelsin). :) Keso, pumpakärnor, sesamfrön, cashewnötter och jordgubbar.
 
2012-07-05 @ 21:26:01 Permalink Hälsa Kommentarer (0) Trackbacks ()


05-07-12, T O R S D A G

På Gekås idag hittade jag en hel del grejer. Det blev mycket mer impulsköp än vad som var tänkt, men jag är glad ändå! Fick köpt det jag behövde. Förutom nagelgrejer då, visste inte riktigt om det var bra grejer de hade så jag får beställa från tradera och/eller ebay. :)
 
Men garn hittade jag! :D 100 gr svart garn jag ska göra till en snodd. Farmor trodde att det räckte med 50, så då måste den bli en ordentlig en! Lillasyster blev dock lite besviken för att jag inte köpte något garn att göra en snodd till henne med, men jag känner att jag själv vill kunna använda sakerna jag gör innan jag tar beställningar. ;)
 
2012-07-05 @ 21:14:05 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny människa

[Detta skulle ha publicerats i eftermiddags]
Nyduschad i ett rent och fräscht rum. Jag känner mig som en ny människa! Hela Rome är färdigsett, så nu funderar jag på om man ska kolla på Lost. Såg typ andra säsongen när det gick på TV, men sen blev det inte mer. Ska i alla fall se de första avsnitten och se hur jag känner för serien. :P Nu blir det BJ och Lost. ;)
 
2012-07-04 @ 22:18:50 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pizzor för hela slanten

Nu har vi bakat pizzor så det osar oregano ur öronen på mig. Haha! Men gott blev det! 26 minipizzor med skinka, ost och kyckling/bacon på. Himelskt! Vi hade bara 26 formar, så det avslutades med en stor pizza som vi åt nyss med ost, skinka, kyckling och mozzarella på. Den var också vansinnigt god kan jag tala om. ;)
 
Nu ska jag se de två sista avsnitten av Rome sedan blir det till att städa mitt rum. Det har blivit kaos här inne sedan lägret så det måste bli ordning. Haha
 
 
 
2012-07-04 @ 14:36:21 Permalink Köket Kommentarer (0) Trackbacks ()


04-07-12, O N S D A G

Igår var ingen bra dag. Den började bra, men senare blev jag kaos. Det är dock skit sak samma idag, idag är det en ny dag med nya tag! :)
 
Ska baka minipizzor med mamma och lillasyster till att börja med. Det händer att vi gör minipizzor som vi fryser in och har här hemma de dagar ingen orkar laga middag, eller har bråttom vidare eller liknande. Väldigt smart och väldigt gott! Sedan är det långt ifrån lika onyttigt som typ Billy´s panpizza (även om den är vansinnigt god den med).
2012-07-04 @ 10:57:45 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Intervjun gick...

... bra. Kommer jag in på  Göteborgs Universitet har jag jobb de kommande tre åren. Som jag sagt tidigare tror jag. Men nu när det börjar närma sig datumet för första gallringen har jag blivit jätteosäker på var jag vill hamna. Kollade upp det igår, 12 juli får jag veta om och var jag kommit in. Kände bara hur en klump i magen började växa.
 
Som jag skrev igår kväll. Det är många tankar som snurrar just nu.
 
2012-07-02 @ 20:50:27 Permalink This is me Kommentarer (1) Trackbacks ()


02-07-12, M Å N D A G

Nu är turbanen på och jag väntar på att håret ska torka lite. Ska strax börja göra mig iordning mer inför dagens intervju. Det är itne bråttom egentligen, ska inte träffa dem förrän 17:00, men jag orkar inte stressa.
 
Idag är inget roligt väder, regn och grejer. Uff - vad ska jag ha på mig för skor tro? Det löser jag sen. Men ändå. Nu vet jag inte vad jag skriver om det bara blir massa blaha. :P
 
2012-07-02 @ 12:20:56 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tankar

Waaaa! Att det ska vara så mycket tankar som snurrar. Det hade varit så himla skönt att bara sätta hjärnan på stand by och låta den vara. Men icke, det är personer som förvirrar mig, kroppsdelar som gör mig orolig, framtiden är oviss... Eller egentligen inte helt oviss, det är bara jag som är osäker på vart jag vill. Om jag vill vara kvar i Göteborg eller om det är Lund som lockar mest, längre in i landet vill jag inte, så Jönköping och Norrköping lockas jag inte av. Men ja... jag vet inte...
2012-07-02 @ 00:22:03 Permalink På djupet Kommentarer (0) Trackbacks ()


Presenter

I fredags kom det ett paket. Och där i låg presenter från mamma och pappa! :D En present med massa grejer i. Fick ett set med kastruller och en stekpanna, sjukt fina grejer och jag kommer verkligen ha användning för dem när jag (väl) flyttar.
 
2012-07-01 @ 16:26:59 Permalink Shopping Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nagelfixare

Jag vet inte riktigt var jag fått det ifrån, men jag har änna blivit sugen på attbörja göra naglar ordentligt. Börja göra riktigt gelénaglar eller lära mig göra acrylnaglar. Men då har jag självklart lite grejer att införskaffa.
 
Vi får se, ska troligen till Ullared i veckan och har fått höra att det finns en del roliga saker där. Så ja, det återstår att se! :)
 
2012-07-01 @ 14:17:14 Permalink Skönhet Kommentarer (0) Trackbacks ()


01-07-12, S Ö N D A G

 Jag fick mig en smärra chock när jag insåg att det var första juli idag. Den här månaden har bara sprungit iväg. Men så är det väl då antar jag. Imorgon blir det andra arbetsintervjun som står på schemat - vad ska jag ha på mig? Är mer nervös inför imorgon än vad jag var inför den förra intervjun. Men det går nog bra, hoppas jag!
2012-07-01 @ 12:44:01 Permalink This is me Kommentarer (0) Trackbacks ()


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0