Vilken lång dag

Man vänjer sig fort vid halvdagar. Har typ inte haft någonting annat på hela terminen, men någon gång ska man väl bryta den trenden också. Trots att vi "bara" diskuterade och såg på film så blev man otroligt trött i huvudet. Avslutade dagen med att se Låt den rätte komma in och jag har aldrig tyckt om den filmen. Tycker mycket bättre om boken. Helt klart! Det tog inte många minuter innan jag somnade under filmen. xD

Nu blir det en lugn kväll. Mycket tankar som snurrar runt i huvudet och jag har ingen aning om vad jag ska göra, tänka eller så. Det är som sagt mycket.

31-03-11, T O R S D A G

Mars kunde inte sluta bättre än såhär! Med regn! Visst, det är kallt och grått ute, men det är i alla fall inte snö!Fryser ihjäl och ögonen går i kors, hade gärna stannat hemma, men första seminariumet idag ska det berättas om hur man refererar från en speciell bok, nämligen Filmer och andra rörliga bilder, det är inte det att jag inte kan referera utan jag vet inte riktigt hur det funkar med en bok där redaktören gjort redigeringen och kapitlen är skrivna av olika författare.

Dessutom ska jag få låna en bok som jag behöver till tentan så jag måste in till stan och träffa henne jag ska låna den av. Men jag kommer nog inte orka med hela dagen, så vi får väl se när jag kommer hem idag. Hehe

Väldigt oproduktiv

Kom inte mycket längre på tentan i alla fall. Biblioteket hade inte den boken jag behövde ens som referensex, så jag satt och gjorde inte så mycket. Tjejen jag skulle träffa behövde gå och träfa vid 11 sedan, så det blev typ 45 minuter. Men jag ska få låna en bok av henne imorgon så får jag verkligen tragla mig igenom den ordenltigt i hopp om att jag hittar någonting. Men jag har hittat tre ställen som jag kanske kan använda mig av i den boken jag har. Men jag ska lyckas få ihop 10 000 jävla tecken också. Men det kommer sälerligen gå bra.

Det känns i hela kroppen att jag bestämt mig för att hoppa av, jag är inte alls lika taggad nu som jag var i början!

30-03-11, O N S D A G

Det är tur att man ser så fräsch ut efter en natt med dålig sömn, eller inte! Sov inte många timmar i natt, av olika anledningar. Somnade väl runt 4- 4:30, vaknade runt 6, sedan runt 7 igen och skulle upp klockan 8. Nej. Det var ingen bra natt i natt!

Men, men, det betyder inte att dagen inte kommer bli bra! Ska till biblioteket nu och träffa en tjej i klassen, jag hoppas på att få gjort lite av filmtentan nu för kommer jag inte till skott i dag så kommer den nog inte bli klar. Snälla, snälla! Säg att hon förstår den eller att vi kan komma framt till hur vi ska tolka den!

Såhär lång kom jag på tentan idag...


Snart ger jag upp

Visst, fine jag har inte bra sjävdisciplin. Men även om jag haft det så är den här tentan hemsk. Fattar inte vad hon är ute efter att vi ska svara på. Och det som står i boken känns inte relevant och jag får inte ut någonting av det. Har skrynklat ihop det jävla pappret jag vet inte hur många gånger,kastat boken i golvet för jag blir bara arg. Och känner mig så jävla kass... Orkar intem ed den här tentan. Vill ha 8 juni NU!! Just precis nu så jag slipper skiten och inte kan göra någonting mer. Ge mig lov!

Jag blir så trött!

Kan inte någon lära mig hur man får bättre självdisciplin? Har gjort allt annat än det jag ska göra idag. Men jag har börjat på tentan.. eller i alla fall skrivit namn, personnummer, kursnamn och typ av text. Bra jobbat Anna! Haha! Just nu håller jag på att ragga upp någon som vill följa med till biblioteket imorgon. Men alla är fullt upp med att läsa Från fabler till manga. Klandrar dem inte! Jag är glad att jag tog mig igenom den nu i helgen.

Jag insåg nu att det är första gången - i hela mitt liv - som jag behövt använda mig av mitt efternamn för att folk ska veta vem jag är, alltså "Anna J". Vi är fyra Annor i klassen, så alla behöver vi använda efternamnen för att förtydliga vem som är vem. Men jag har aldrig behövt göra det tidigare. Det är lite faschinerande ändå, med tanke på at 90 och 91 var Anna det tredje vanligaste namnet. Coolt ändå xD 

29-03-11, T I S D A G

Tisdagen börjar med dålig självdisciplin. Skulle gått upp klockan 10:30 för att börja plugga. Tror ni jag gjorde det? Nej! Jag vaknar upp 13:40 med dunderhuvudvärk och det första jag gär är att gå in på facebook. Jag kan verkligen inte gå upp tidigt för att plugga. Hur ska det gå veckan jag är i Västervik? Kommer typ fortfarande sova när D kommer hem från jobbet. :O Nej det kan jag inte! Måste vakna hyfsat i tid i alla fall!

Nu ska jag börja läsa i Film och andra rörliga bilder i hopp om att jag kan hitta någonting vettigt att skriva om. Kanske till och med ska bege mig till biblioteket imorgon och låna referensexet av Såpor istället för Strindberg. Böckerna har askonstiga titlar ju, Från fabler till manga, Ungdomskulturer - äger eller suger?, Såpor istället för Strindberg... Jag är glad att det är över snart. Ska bara hålla ut till 7 juni och då få godkänt på salstentan!

28-03-11, M Å N D A G

Tre lediga dagar, då får man se till att träffa basgruppen och jobba på inför nästa tisdags redovisning. Vi ska redovisa en musikvideo och en analys av denna. Det kommer säkerligen gå jättebra, varför skulle det inte? Jag har en bra grupp, de är smarta och jag kan få några bra och smarta inlägg. :P Hehe

I natt blev det inte mycket sömn. Ångesten dök upp i går kväll och ville inte ge sig. Det blev bättre mitt i natten när jag fått ringt D, det tog emot lite när han svarade alldeles sömndrucken. Men han sa att det inte gjorde någonting så det kändes mycket bättre när vi pratat klart.

Nu ska jag försöka börja med filmtentan. Inte kul, men det är ett måste. Frågan vi ska besvara på, eller snarare frågorna, är jättekonstigt formulerade. Det är väldigt öppna frågor, men samtidigt väldigt bunda och hur mycket jag än läser så kommer jag inte fram till vad hon är ute efter. Men det kommer väl gå bra. Har 2 tunga månader framför mig.

Klar!

Nu går inte ögonen bara i kors, de snurrar ordentligt! Men jag har läst klart Från fabler till manga bara två böcker kvar! Haha, men det är lättare att läsa skönlitteratur! :) Vet inte om det kommer någonting bra på dumburken idag, kanske kan jag läsa lite istället? Hum, vi får väl se.  Nu ska jag pausa i alla fall!


27-03-11, S Ö N D A G

Har alla ställt fram klockan nu? Det har i alla fall jag, men huvudet tyckte inte det, så jag vakande för 15 minuter sedan och trodde klockan skulle vara 12. Haha, jag i ett nörskal. :P

Någon mer än jag som sett att den svenska serien Skilda världar kommit ut på dvd? Jag kommer ihåg när jag var yngre, mamma och jag satt alltid bänkade framför TVapparaten och kollade, när det sedan slutade och deras slut blev blått sa alltid pappa "Nej men, blev de smurfar nu". Nostalgi! Jag ska definitivt köpa den serieboken vid ett senare tillfälle, när jag har lite mer pengar och så. Men jag ska ha den! :D

Idag ska jag läsa de sista 100 sidorna ur Från fabler till manga sedan måste jag nog läsa lite ur både (O)planerat bröllop och Guldkompassen. Efter det ska jag definitivt kolla om serien Skilda världar finns på youtube, varför skulle den inte liksom?

Korslagda ögon

Av en hel dag av läsning börjar ögonen gå i kors. Men jag har 20 sidor kvar jag vill ha läst idag innan jag ska bänka mig vid dumurken. Är fortfarande på kapitel fem i Från fabler till manga. Det är nog det längsta kapitlet vi har fram till examinationen. Handlar om barnlitteratur och serier. Faktum är att det är inte det mest intressanta kapitlet jag läst i den här boken men... Det ger sig. Har som sagt bara 20 sidor kvar.

Om 35 minuter börjar andra delen av Ben Hur. Såg på det förra lördagen och tyckte det var bra. Men jag vet tyvärr inte hur jag ska förklara det för att ni ska förstå vad det är. Kolla på... tror det är TV4 klockan 20 så ser ni andra delen! :) Nu ska jag ännu en gång fortsätta läsa... :P Haha!

Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då!

Det är verkligen undebart väder idag. Blir så himla glad! Hade ju på mig shorts förut, snabbt bytte jag till bikini och la mig på altanen. Har säkerligen nämnt tidigare att jag är frusen av mig, så när jag får på mig bikinin då är det varmt! Låg mellan 11.30 till typ 14:30 i solen, läste och solade. Helt wonderbart! Dock började det blåsa, så nu är det mjukisbyxor och kofta som gäller. Hehe ;) Och ikväll ska vi ställa om tiden så det kommer bli ännu ljusare! :D

Hoppas det här vädret håller sig över påsk och finnsV i Västervik med. Hade varit så skönt att kunna ha klänning och ballerinaskor under påsken och få vara fin och så. Jag ser verkligen fram emot påsken i år. Vet egentligen inte om jag kommer fira den eller så, men jag kommer vara med D och när jag kommer till honom har vi inte träffats på typ en månad så. Ser otroligt mycket fram emot detta! ^^

Nu ska jag fortsätta läsa lite. Vill läsa klart kapitel fem innan jag tar nästa bok. Hehe...

26-03-11, L Ö R D A G

Hur underbart är det inte med sol? Sitter ute på altanen, i shorts och uppdraget linne och solar. Helt underbart! Får dessutom massa gjort. Tror jag hittills läst runt 70 sidor i Från fabler till manga som jag ska bli examinerad på på fredag. Har två böcker till jag ska läsa till på torsdag, (O)planerat bröllop och Guldkompassen. Så idag blir det mycket läst. Det till och med bränner lite på huden. :D

24-03-11, T O R S D A G

Snart är det helg. Om två timmar är det helg. Längtar! Sitter och typ dör på det här seminariumet. Sa nyligen till en tjej i klassen att det inte ens går in det som sägs nu... det bara tar stopp precis innan örat. Snark! Men snart är det helg! Och det kommer börja med student!

Louise tar studenten på riktigt nu, så vi ska fira henne imorgon. Ska bli trevligt. Men men, nu ska man väl försöka vara uppmärksam... :P

Halvsoligt

Imorse när jag gick upp var det härligt och soligt ute, i skolan och på väg hem blev det hemskt mulet och kallt och gissa hur vädret är nu? Jo, soligt! Helt makalöst! Men, men. . . det är våren antar jag.

Skulle ju hjälpa till att städa här hemma, men har inte orkat än. Kollar på OC istället. Haha, surprise. Är så otroligt trött. SÅ jag ska ta det lugnt och får städa vid något senare tillfälle. :P

23-03-11, O N S D A G

Visst är det mycket lättare det är att gå upp och vara pigg när det är ljust ute? Istället för det kalla vintermörkret som håller i sig till mitt på dagen (nästan i alla fall). Älskar morgonljuset, i alla fall när man ska upp till skolan. Hehe.

Blev inget skrivande igår, var med Fiia på eftermiddagen och kvällen. Gick på promenad, drack té och pratade - som vanligt!

Idag har jag bestämt mig att jag ska göra någonting vettigt efter skolan. Ska hjälpa till att städa lite här hemma. Det kan mamma behöva och jag är lite i ett städhumör. Vet inte varför men det är jag. Haha!

Nu ska jag dricka upp det sista kaffet, fylla på en vattenflaske, borsta tänderna och sedan bege mig till bussen. :D


22-03-11, T I S D A G

Blir ju typ bara ett inlägg per dag nu ju... Vi får väl se om jag har mer att skriva idag.

Det har varit en produktiv dag idag! Träffade min basgrupp klockan 9 på humasisten, pigg och glad. Eller glad var jag i alla fall. Det var inte roligt att stiga upp imorse. Men man kan inte svika gruppen. Skulle i alla fall förbereda inför redovisningen på torsdag, detta tog bara två timmar och ändå satt vi och pratade om massa annat - också! :D Tycker om den här basgruppen. ^^

Skulle spenderat eftermiddagen ute på altanen, i solen. Men fy vad det blåste! Så jag gick in och började se på OC istället. :)

21-03-11, M Å N D A G

Vilken omtumlande dag. Trots att jag bara var på skolan i två timmar så var det otroligt jobbigt. Är helt slutkörd i huvudet. Satt bara och diskuterade hur boksamtalen gått, men ändå är jag så trött. Konstigt.

Hade hoppats på att få övningsköra idag, när mamma ändå skulle iväg, men icke. Hon bara pustar när jag frågar om jag kan köra... kommer aldrig få körkort om det håller på så här. -.-

20-03-11, S Ö N D A G

Sitter just nu hemma hos svärmor tillsammans med min älskade fästman. Han överraskade mig igår med sin närvaro. Skulle nämligen lämna en soffa han och jag fått av en kompis föräldrar. Så när jag knackade på och öppnade dörren är det han som står i dörröppningen och säger hej.

Har fått berättat för mamma om flytten nu. Anledningen till att hon inte vetat om att det blir av till hösten är för att när det kom på tal första gången reagerade hon inte alls som jag väntat mig. Så det var väldigt nervöst nu när jag skulle berätta. Men hon tog det bra.

19-03-11, L Ö R D A G

"Åh, vilken underbar dag det är, och man får vara som man är. Och ändå leva tillsammans"

Kommer ni ihåg barnprogrammet Arthur? Jag älskade det programmet när jag var liten. Och jag kom och tänka på vinjetten nu när jag satte mig här i solen.  Det är sol idag... det svenska vädret i ett nötskal. Men idag är det i alla fall underbart. Har till och med valt att sätta mig och plugga i solen. Dock har det inte blivit så mycket plugg än... pratar med Louise nu, men strax ska jag börja... Ska bara njuta lite. :D

Fiia- dag

Idag har det varit en toppendag tillsammans med Fiia! Mycket att ta igen, men det är verkligen som man säger: "Riktiga vänner är de vänner som kan vara ifrån varandra i långa perioder, men när de ses igen är det som att de sågs igår". Det är precis så för oss - varje gång!

Först såg vi ett avsnitt av Big Brother, jag har aldrig och kommer nog aldrig följa den serien, men det betyder ju inte att jag inte tänker låta någon annan se på det. Hehe, sedan tog vi oss en sväng till stan jag köpte två nya penslar, en rouge-pensel och en till ögonskuggorna. Men även en pennvässare. Kände att det var dags - kan inte leva på mammas. ;) Subway till middag, sedan var det filmkväll i kyrkan. Så vi drog dit och såg lite mer än halva Incetion, den var bra så. Men eftersom vi bara såg halva fattade vi typ ingenting. Blir bara till att se den en gång till. :) Kvällen avslutades med varsin kopp te och macka, precis som det brukar vara! :D



18-03-11, F R E D A G

Sitter här, framför datorn och avnjuder en god kopp kaffe. Vaknade av att farmor ringde och frågade efter pappa. Så jag sov inte bort hela dagen i alla fall. Men det var ingen fröjd att gå upp när det första man ser utanför fönstret är snö. Vi kommer ta mig fan ha snö enda in i april, jag skulle inte bli det minsta förvånad över det i alla fall.

Ska strax hoppa in i duschen, håret är blä och jag vill inte se allt för hemsk ut när jag ska träffa Fiia. Hehe! Men jättebråttom är det inte.

Det får bli biblioteket nästa vecka. Tror de stänger runt 14 eller 15 och jag orkar inte ta mig dit nu. Så kanske får jag övningsköra på tisdag så kan jag köra till biblioteket, göra det jag ska och sedan köre lite till. Vi får se! :)


Ännu ett inlägg i Chrome

Jag ber om ursäkt för att jag inte har några tydliga stycken, vet själv hur irriterande det är att läsa inlägg utan styckindelning. Men ha gärna lite överseende för mig just nu. Får sätta streck där jag ska ha tom rad .;)
Är otroligt trött, anstränger mig verkligen för att inte skalla tangentbordet. Det ska verkligen bli skönt att sova ut i imorgon. Måste dock en sväng till biblioteket och låna om tre böcker, kan vänta till tisdag, men jag får se hur jag gör. Vad jag vet att jag ska göra är att träffa Fiia i alla fall, ska bli kul!
Sitter just nu och kollar vilka veckor och helger jag kan åka till Västervik den närmaste månaden. Har så mycket redovisningar och tentor nu så det ser TYVÄRR mörkt ut. Men jag ska se till att komma dit snart! Jag kan ju alltid ta med mig datorn och plugga där medan D jobbar liksom. Innan någonting är bestämt måste jag ju prata med honom. Kanske funkar det jag har i tankarna i alla fall. Vi får se! :)

17-03-11, T O R S D A G

Det har inte blivit mycket blogg det senaste, och tyvärr kommer det nog inte bli så mycket mer förrän min stationära dator är i funktion. Sitter mer vid den.

Sista dagen idag! Trodde aldrig jag skulle säga det om en vfu-plats, men jag kommer faktiskt sakna det! Precis när man börjat lära känna eleverna och komma in i det hela så tar det slut. Tur att vi ska tillbaka om tre veckor!

Nu blir det att slänga i sig sista slurken kaffe, borsta tänderna och sedan bege sig till bussen! :) När jag kommer hem sedan ska jag försöka blogga mer!


15-03-11, O N S D A G

Jäkla cykel! Vi ställer alltid in våra cyklar i vårt förråd här hemma, men alla cyklar får inte den plats som man tycker behövs. Så när mina småsyskon ställer in sina cyklar tänker de inte på att jag också ska in med min. Vilket idag gjorde att jag slog i minn knä... ordentligt! Jag blev bara liiiiite arg (eller typ vansinnig) och slängde i alla dörrar som kom i min väg. Haha! Har lugnat ner mig nu.
Ikväll blir det årsmöte och smörgåstårta. Mamma och en av hennes väninnor har gjort smörgåstårta till idag. Mumma! :D
Just det ja - sitter vid Google Chrome (stavning?) så därför fungerar ingen formatering på texten...

15-03-11, T I S D A G

Nu känns våren i hela kroppen, hoppas verkligen det kan hålla sig såhär med! Jag var så himla varm när jag kom hem idag, så jag slängde på mig ett par shorts - utan leggins under! Det ni. Hehe! Vill ha sommar!

Nämnde ju att jag oformaterade min ena dator (det gjorde jag väl?). Men nu har den börjat krångla, så pappa misstänker att det är någonting med hårddisken eller TV-kortet. Har omformaterat den igen, så nu får vi se. Vill verkligen att det ska fungera. Är det TV-kortet det är fel på klarar jag mig, bara alla anra respekterar att jag har lite program jag vill se. Men är det hårddisken pallar jag inte att köpa en ny. Datorn är ju ta mig fan bara tre eller fyra år. Tyvärr är den rena pansionären i datorvärlden, men ändå.

Detta med reklam alltså. . .

Denna bild var de första jag stötte på när jag gick in på blogg.se nu. Tycker all reklam pekar på hur mycket bättre vi måste få det. Ska vi inte hitta en livskamrat (eller bara någon att leka lite med), ska vi gå ner i vik,t ska vi inte gå ner i vikt så ska vi se yngre ut, ska i inte se yngre ut så ska vi vara sexiga för atthitta en livskamrat... listan kan göras längre. Dessa reklamer säger helt enkelt att vi inte duger. Vi duger inte om vi är singlar, om vi är lite överviktiga eller om vi ser ut att vara 30 när vi är så gamla. Helst ska vi alla se ut som 25 åriga, gifta kvinnor med slanka kroppar. Vad är detta?

Självklart finns det liknande reklamer för killar, jag säger inte att det bara är tjejer som "utsätts" för detta, men eftersom jag själv är tjej så lägger jag märke till dessa reklamer. Det är inte konstigt att vi har (både killar som tjejer) så mycket press på oss att vara perfekta. Det är ju vad allt handlar om, eller?

Kort dag

Dagen slutade innan det ens kändes att den hade börjat. Det var jag inte med på! Hade det första boksamtalet, och det gick jättebra! Visst var det lite knagligt, men det var första boksamtalet så det kan inte bli annat än bättre sen. :)

Nu ska jag kolla med mamma hur kycklingen ska tillagas och sedan ska jag börja med maten hade jag tänkt. För jag är jättehungrig! Sen får jag se vad som händer, kanske ska försöka få läst lite...

14-03-11, M Å N D A G

Nu är det fyra dagar kvar på VFUn. Och jag kommer nog på riktigt att längta tillbaka! Men det känns jävligt gött att jag faktiskt kommer längta tillbaka! Men det ändrar inte mitt beslut angående att hoppa av! Pratade med en tjej från min förra klass som hoppade av efter sista LAU-kursen, och det visade sig att man bara behöver skicka iväg en blankett om att man lämnar utbildningen. Väldigt skönt måste jag säga. Då slipper man leta upp massa människor som man ska prata med och så vidare.

Idag trotsar jag vintern! Trots det kalla, grå och disiga vädret idag så blir det sneakers och skinnjacka! Tänker inte ta på mig någon vinterjacka för det är mitten på mars så nu är det vår! Vissa tycker att jag är sen i att trotsa vintern, men jag är så otroligt frusen av mig, så en veckas trotsande nu lär göra mig sjuk. Men våren ska komma nu!


13-03-11, S Ö N D A G

Söndag idag, måndag imorgon, VFU imorgon - och jag har ingen ångest inför det! Fatta vad bra! Första VFUn som jag inte har ångest för. Wiiiiiiie ! :D Helt underbart. Även om jag inte kommer fortsätta med utbildningen så känns det ändå viktigt att vara på en skola som man faktiskt trivs på, och för henne jag är med är det ju ännu viktigare! Men detta känns bra!

Håller på att omformatera min stationära dator nu, den har krånglat lite det senaste så vi får hoppas på att den vill fungera nu. Min älskade dator!

Lite vårstädning på rummet är i full gång. Ska plocka fram lite vårskor, lägga undan de tjockaste tröjorna, ja ni vet. Förbereda mig för våren. För nu jävlar ska den komma!! Måste (eller snarare vill) köpa lite nya vårskor, fler sneakers, tygskor, lite ballerina, sandaletter... älskar våren och sommaren när man kan ha lätta och färgglada skor!

12-03-11, L Ö R D A G

Ett dygn tog det att hålla sig borta. Jag känner mig lite bättre, men det är långt ifrån bra. Dock är det inte så jobbigt att jag inte kan skriva.

Igår blev det en mysig och romantisk middag på Resturang Bamboo tillsammans med min älskade. Det var verkligen underbart och jag vill verkligen tillbringa all tid tillsammans med honom innan han åker tillbaka. Men det finns fler han umgås med och jag kommer ju få träffa honom nästan snart igen i alla fall. Det kom lite tårar förut idag när jag började tänka på att det kommer ta 5 timmar att komma till honom igen. Men han behöver få jobba och ha någonting att göra på dagarna.

Nu ikväll blev det en mysig kväll med pizza, chips och - trot' eller ej, men det blev melodifestivalen. Brukar aldrig se på det men ikväll blev det av. Och jag hade rätt - det skulle stå mellan Eric Saade och Danny. Men Eric var väl snäppet bättre antar jag. Har inga egna åsikter angående det.

11-03-11, F R E D A G

Nu är det helg för mig! Äntligen! Dock började den inte speciellt bra tyvärr. Mycket som händer runt omkring, jag har inte sovit någonting i natt och har ingen matlust alls. Bara massa huvudvärk och tårar som bränner under ögonlocken. Med detta så vill jag bara meddela att det inte kommer bli speciellt mycket blogg i helgen. Kanske inte under nästa vecka heller. Måste ta hand om en del saker och så.

Min högsta önskan just nu är att allt ska bli bra snart. Folk ska må bra och man ska inte behöva gå runt på tå för att försökra sig om att man inte säger eller gör någonting som gör folk arga, besvikna, ledsna eller så.

10-03-11, T O R S D A G

Nej, det har inte blivt mycket den här veckan och det har haft sina anledningar.

För det första så har jag varit helt slut när jag kommit hem nu under VFUn. Det är fortfarande mycket nya intryck och grejer så hjärnan hänger inte riktigt med.

Dessutom har jag varit hemma hos min svärmor tillsammans med D. På söndag åker han tillbaka till Västervik och under de närmaste tre månaderna kommer vi inte kunna träffas speciellt ofta, både för att han faktiskt är på andra sidan Sverige, men också för att det jobb han nu har kräver en del tid. Så jag har prioriterat de få vakna timmarna få eftermiddagen/kvällen på honom.

Ikväll funderar jag på att dra till kyrkan en sväng. Borde läsa Från fabler till manga men huvudet är rena gröten och jag är döhungrig så det får bli morgondagens eller söndagens problem. Nu ska jag äta min pizza! :D

Mycket bättre!

Nu känns det mycket bättre! Vet inte varför jag var så arg, men det var jag i alla fall...

Tog nyss en pizza med min syster, det behövdes med tanke på att vi båda var lite nere. Så det blev prat och gottigt. Onyttigt men mättande! Hehe ;)

Nu ska jag försöka få planerat mitt boksamtal. Eller jah... strukturera det lite och sätta upp ramar och grejer. Medan jag ändå har texten menar jag! :)

Tårarna sprutar av ilska

Helvetes, jävla, skit, fan!

Just nu är jag så otroligt arg, tårarna bara sprutar av ilska, men jag vet inte varför! Dagen var bra tills att jag kom utanför husdörren.

Helvetes, jävla, skit, fan!

08-03-11, T I S D A G

Andra dagen på min vfu och det tog inte emot att gå upp i morse. Inte illa alls! Sitter och dricker ur det sista kaffet ur muggen sedan blir det att bege sig till bussen. Ska nog satsa på sneakers och skinnjackan idag. Hade på mig det i söndags under dagen, men sen på kvällen vart det ingen rolig historia. Haha. Inte ska jag vara ute i kväll inte. :P

Hoppas på kort period

Usch, har börjat förlora... höll på att skriva oskulden. Men det hade blivit jättefel. Vad jag menade var att jag börjat tappa matlusten igen (inte alls samma sak). Hoppas innerligt att det bara är under en kort period. Det är inte kul att inte ha någon matlust. Igår var jag ju jättesugen på pizza, när jag väl fick den åt jag lite mindre än halva. Jag äter alltid en hel. Till och med D blev förvånad.

Till lunch idag åt jag aksnke fem tuggor lassange. Fine att lassange inte är min favoritmat, men när jag ahr med det till skolan/vfu så brukar jag ändå kunna äta upp det. Men icke. . . Inte ens mina favoritsmörgås gör mig det minsta matsugen. "/


07-03-11, M Å N D A G

Vilken dag! Jag är riktigt glad när jag kommer hem - från VFUn! Kan ni tänka er det, jag är glad när jag kommer hem från min VFU-plats. Har det någonsin hänt? Detta känns otroligt bra och med en gång fick vi ta del av planeringen. Vi disskuterade boksamtalen vi ska ha (det är vfu-uppgiften) och kom fram till att vi ska ha fyra boksamtal var. Personligen tycker jag det är toppen! Blir inte första bra kan man fundera över varför och förbättra. Eller om man bara vill ändra så kan man kolla vad som funkar bäst. Detta känns verkligen bra! Och det bästa är att vi är lediga på fredag. Ingenting mig emot - alls! Kanske jag kan få övningskört lite!

Nu ska jag plocka lite på mitt rum. Det kan man lugnt säga att det behövs! Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig, förjävligt alltså. Sedan blir det att läsa lite texter som kan passa till boksamtalen. Är verkligen grymt taggad nu! :D

Vilken kväll!

Så kul som jag hade igår har jag inte haft på hur länge som helst! Det var verkligen askul! Började med att vi var hemma hos en kompis till Emma, där drack vi lite, tjata, åt kladdkaka (dock tog det inte lång tid innan jag mådde illa av den) och drack lite kaffe. Sedan runt 23-tiden begav vi oss till trädgårn. Där dansade vi! Jävlar vad vi dansade, satt inte en enda gång. Har nog aldrig dansat så mycket! Men kul var det! Det var ett under att jag inte somnade på bussen hem. Haha

Idag är det hur fint väder som helst! Så jag ska nog försöka mig ut på en promenad. Måste ladda på mitt busskort, så kanske kan jag gå till affären. Men sen är det ju så att jag är hemskt sugen på pizza med! Åh vad gott det hade varit. Kan ju fjäska med mamma om hon kan följa med mig att köpa pizza och sedan sätta mig i soffan och kolla på O.C! Det hade varit något! Om inte D vill följa med och äta då. Har itne fått svar från honom än.

05-03-11, L Ö R D A G

Ikväll är det första utgången på... över ett halvår i alla fall! Visst har ajg varit sugen på att gå ut, men jag har inte haft tillräckligt med pengar. Men ikväll blir det av! Ska träffa Emma på centralen klockan 7 för att sedan bege oss till en av hennes tjejkompisar från LAU-kurserna. Skulle varit hos henne först, men det blev ändrade planer. Inget problem för mig! :)

Sitter just nu och lyssnar på Spotifys top-list och lyssnar på låten Rolling in the Deep med Adele. Hon har en så otroligt stark röst! Det är helt sinnessjukt!


02-03-11, O N S D A G

Gissa vad jag har fått hem idag? Om in min palett! :D Testade ett par skuggor förut för skojs skull, och jag tyckte absolut inte det var något fel på dem! :D Det var bra pigment, och såg bra ut. Klart det hade ju varit kul om färgerna varit lite starkare på. Men det löser man antingen med lite vatten eller så köper jag en primer nästa månda eller så. :)


Läsa, läsa- lä-äsa!

Då var nästa bok utläst. Janne, min vän, det är ingen bok som föll mig i smaken alls. Den var konstig och bara... konstig. Känner inte ens att jag kan berätta så mycket om det för jag fattade typ ingenting. Det jag vet att den handlade om är Krille, en 12-årig pojke som en dag träffar en annan pojke som heter Janne.

På baksidan står det att det är en bok som passar både vuxna och ungdomar och är skriven på "det rättsamma språk som bara lever på Söder" (Uppe i Stockholm alltså) och innehåller humor som generationer av söderbor har. Men hallå? Jag fattade inte ett svatt av den humorn så ja...

Nu blir det Naruto, den ska väl inte ta så lång tid att läsa ur? Sedan får jag börja med Dårfinkar och dönickar. Ska nog hoppa in i bastun en stund med, för att rensa huvudet lite.

01-03-11, T I S D A G

Dunk... dunk... dunk... dunk, dunk, dunk!

Det är precis så mitt huvud känns just nu. Och halsen tillsammans med näsan är helt tät. Nu vill jag bara bli frisk så jag kan börja träna ordentligt. Har tränat en gång det här året - inte bra! En timme medan mina mamma har tränat 32 timmar! Jag vill med!

Nu ska jag klä på mig, sedan ska jag sätta mig och läsa en stund. Ser inte fram emot det men det är någonting jag måste göra!

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0