28-02-14, F R E D A G

Äntligen har helgen börjat! Så välbehövlig asså! Blir till att ta det väldigt lugnt nu, känner att jag behöver vila upp min kropp! Och det började bra med en ännu mer välbehövlig massage. Kvällen fortsätter nu med massa vatten, Neverstore i högtalarna och sortering av mina nagellack! :)
 
 

27-02-14, T O R S D A G

Torsdag då, snar är det helg! Hade räknat med att helgen började redan imorgon, men icke! Har en studieuppgift där vi ska i en trio intervjua en patient och göra handfunktionsbedömning, alltså får vi redan imorgon förbereda lite så vi vet vad tusan som kommer hända på måndagmorgon. :P Men det blir inte längre än till lunch. Sen blir det en sväng på stan med Fiia och storasyster och till sist massage på eftermiddagen! :)

26-02-14, O N S D A G

Vilken start på veckan! Med dålig sömn och långa dagar känner jag mig redan mörbultad, och lite värre blir det när jag har träningsvärk som inte är av denna värld (Tack och lov att det är för att jag gjort någonting bra!). Av någon anledning förfaller det mesta för tillfället, tentatiden som var under förra veckan har gjort att jag inte städat någonting, äter väl inte riktigt som jag ska och min hy mår blaj! Men, men, alla har vi sånna perioder. Tränade i måndags och ska iväg imorgon innan jag drar till kyrkan, så jag får ta hand om mig själv lite i alla fall. Jag förstår inte varför jag ska ha så svårt att komma iväg på egen hand till gymmet - det är ju ändå min kropp jag tar hand om?! MEN, jag ska verkligen försöka bättra mig!
 
Nu ska jag städa här hemma och unna mig en lång varm dusch med peeling och ansiktsmask som avslut. Så blir det sängen tidigt ikväll!

Nya boot cuffs

Eller snarare mina första boot cuffs. Freestylade ihop ett par från det att jag sett massa fina på pinterest. Och ja, jag kan inte annat än säga att jag är nöjd. :) För att vara mina första så gillar jag dem! :) Och detta blir första gången jag skriver ett mönster, så kom gärna med synpunkter på hur beskrivningen är så ska jag försöka göra det bättre nästa gång! :)
 
 
De är lika stora egentligen, men vinkelt på ena gör den mindre
Varv 1: Önskad längd luftmaskor, jag gjorde 12
Varv 2: Gör halvstolpar i varja lm, börja i tredje lm. avsluta med en lm
Varv 3: Gör smygmaska i varje hst, avsluta med 2 lm
Fortsätt sedan som vard 2-3 till önskad längd och sy eller virka ihop till en cirkel

På ena kanten av virkningen virkar du det andalet hst du vill ha, jag gjorde 30.
Börja nästa varv med tre lm (=en stolpe) och gör 2 stolpar i samma maska som lm är i
Gör 3 st va var fjärde maska, fortsätt varvet ut.
Detta gjorde jag två varv av, men man kan självklart göra så många man vill.

23-02-14, S Ö N D A G

Jag antar att jag idag mår som jag förtjänar. Haha! Med lite huvudvärk och trötthet, tog jag mig idag upp klockan 12 när jag inte kunde hålla mitt kaffesug nere längre. Men jag hade sjukt kul i alla fall! Mycket prat och ännu mer skratt, det behövdes verkligen! Och förhoppningsvis är det inte allt för långt kvar till nästa gång! Tog lite roliga coola bilder också, men jag visar bara dem på mig själv! Vet inte huruvida de andra vill synas. ;)
 
 
 
 
 

22-02-14, L Ö R D A G

Tidspessimist som jag är, så börjar jag alltid göra mig i ordning ganska tidigt när jag ska iväg någonstans, dock blir man ju klar i tid och måste vänta på att få gå. Inget annorlunda idag! Fördelen är ju dock att man då hinner ta bilder för att visa hur snygg man är. ;) Haha! Tjejkväll med brudarna i klassen, ska bli najs att komma hemifrån och inte behöva tänka så vansinnigt mycket! :D
 
 

Show You the World

 

21-02-14, F R E D A G

Jag vill skriva "ÄNTLIGEN FREDAG". Men sitter just nu på jobbet och dödar tid. Har ingen insats förrän 19 och sen 19:30, men efter det... ska jag döda tid igen. Jobbar till 22:15, så det blir ju lite tid att slå ihjäl. :P

Imorgon däremot, imorgon blir det girls night in med några i klassen - efter allt seriöst med plugg och fan hans moster unnar vi oss en kväll med gött att dricka och chans att flippa totalt! :D

20-02-14, T O R S D A G

Ännu en tenta avklarad! Nästsista tentan den här utbildningen är avklarad. Jag känner mig ganska säker på att jag klarat den, så jag tar kanske ut vinsten lite i förväg kanske. Men fy fan vad gött! Nästa termin är det en tenta till i statistik, men utöver det så är det luuuuuugnt! Fett skönt!
 
Mamma har varit snäll och stickat tofflor till mig, de är varma och goa, men vi får la se hur länge de håller. Avverkar tofflor och raggsockar som jag vet inte vad. :P Haha! Är så himlans kall om fötterna, men inte med dessa på - ni får ursäkta för kass bild. :P
 
 

Plugg

Asså, jag orkar egentligen inte plugga, och inte blir det bättre av att skrivaren inte vill fungera. Så istället kollar jag på HM's hemsida och har aldrig tänkt på hur mycket fina grejer de har på H&M home! Hittar massa fina grejer och ja, jag behöver lite nytt så why not liksom?! :D Kanske blir en beställning när jag köpt mitt nya täcke och så? ^^,

18-02-14, T I S D A G

Ibland blir inte saker som man förväntar sig. När året började trodde jag aldrig att det skulle ta slut. Men för drygt en vecka sedan gjorde det det. Jag och J gick skilda vägar och ja... så är det. Nu gäller det att hitta tillbaka till mig själv och ta dagen som det kommer. Kan ju i alla fall grotta ner mig i plugg, vilket jag gör idag trots att jag mår värre än jag förtjänar idag.

16-02-14, S Ö N D A G

Hade tänkt mig en slappdag där jag bara skulle ligga och läsa och gotta ner mig under en filt och ja.. ni vet. Kan jag det tror ni? Neej, jag kom ju på att jag behöver skriva ett paper till fredagens seminarie. Och det skulle antingen vara inne imorgon (har skrivit 17/2 vid uppgiften) sen pratade vi några om ifall det ska vara inne på tisdag, eller kanske till och med onsdag. Har jag för mig i alla fall. Så det är lika bra att göra det. Sen behöver jag läs igenom lite papper inför morgondagens rollspel igen. Måste ju vara expert på mitt egna patientfall. Och som grädden på moset har vi massa tentafrågor som ska pluggas in till på torsdag... Livet är väl ändå bra underbart ;)

13-02-14, T O R S D A G

Idag drog jag verkligen ut på väckarklockan så läge jag trodde jag kunde. Och ändå sitter jag här och väntar på att kunna gå till tåget. Haha! Hade kunnat sova en kvart till, för det hade jag verkligen behövt! Har sovit jättedåligt under en period nu och det börjar bli bättre, men det är långt ifrån bra. Somnade i alla fall innan 23 igår, så det är ju alltid något. :)
 
Ska idag jobba med vårt grupparbete, förhoppningsvis blir det sista dagen. Ha lite småjusteringar att fixa som vi såg igår när vi trodde vi var klara. Underbart! Men ingen av oss trodde att det skulle behövas mer tid än till lunch, så jag har ingen mat med! :P Sen blir det hem och städa och se på Sex and the City!
 
 

12-02-14, O N S D A G

Mycket som händer nu, saker ska göras i skolan, tankarna snurrar och åtgärder utförs. Vad gör man inte när har mycket tankar som sprudlar? Jo man virkar! Började igår med att virka torgvantar, handledvärmare, pulsvärmare - kalla det vad ni vill. Haha, men de blir nog bra tror jag. :)

 
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0