30-07-13, T I S D A G

Idag har vi en trött Anna. Vet inte riktigt vad som tagit åt mig, men är helt ofantligt trött! Och så ska jag jobba på det. Lär ju gäspa ihjäl mig. "/ Men det är så det är ibland, får bli sängen tidigt idag helt enkelt, kanske inte så mycket prat på skype som varit de senaste kvällarna? ;)
 
Nu är det bara två veckor kvar tills att vi åker till Spanien, awsome! Det enda jag egnetligen saknar är ett par flippflopp (inte favoritskorna men..) eller ett par "tunna" sandaler. Med det menar jag sandler som inte har så mycket band som "normala" gladiatorskor. Men vi får se om jag hinner hitta några sånna som jag trivs i. Nu måste jag rusa, börjar om 25 minuter :P

26-07-13, F R E D A G

Hard work work! Det är mycket jobb just nu alltså! Och mer kommer det bli, så fram tills att jag slutar har jag 4 lediga dagar, visst är det ganska normalt på två veckor, men det är tre denna vecka som kommer och en dag veckan där efter, så det känns ändå lite tungt. Dock ska jag inte klaga! För ju mer jag jobbar, desto fortare kommer tiden att gå och desto närmre blir det Spanien! Vet inte om jag nämnt det, men ja - jag och tjejerna drar till Spanien en vecka i augusti, and it will be awsome!  Så jag måste änna bygga på brännan lite innan så jag inte ser ut som en kokt hummer redan första dagen. ;)
 
 

17-07-13, O N S D A G

Plugg och jobb! Det är vad mina senaste veckor bestått av. Den fysiologitentan jag hade för ett bra tag sedan nu fick jag underkänt på. Omtentan sen fick jag också underkänt på. Bra kurs när det från början är sex av 30 som blir godkända och sedan 1 av 24 efter att studenterna gått till kåren och lärarna plus studierektork fick prata med ledningen och så. Jisses, det är bara att göra om och hoppas nästa tenta är bättre upplagd.
 
Men lite kul har ju också funnits plats till. Igår tog jag årets första dopp till exempel. Svinkallt, och jag tappade känseln i både händer och fötter. Men jag badade i alla fall! Så idag blir det plugg igen. -.- Har bara en del kvar att skriva frågor om så det är nog relativt lugnt tror jag. Men ändå, hade varit skönt att vara ute nu. Då kanske ni frågar er varför jag inte sitter ute, jo det kan jag förklara - jag känner att jag inte kommer ifrån det om jag har det framför ögonen hela tiden, så då sitter jag hellre inomhus och går ut och tar en paus utan att tänka på det! ;D Men nu måste jag fortsätta!

03-07-13, O N S D A G

Haha, hjärnan hänger inte med alls nu! Att jobba fredag till måndag har gjort sitt för hjärnan, jag har ingen koll alls på vad för dag det är idag. Var heöt 100 på att det var söndag, vilket det tekniskt sett är för mig, men det är det inte på riktigt. Haha!
 
Igår var en intensiv men bra dag! Av min syster hade jag fått en shoppingdag, med godfika och bio i födelsedagspresent. Så det blev det igår, hittade inte jättemycket roligt faktiskt, ett par skor, en kl'nning, solglasögon och två par örhängen. Nja, det kunde ha varit bättre. Men jag hade i alla fall gott sällskap och vi hade massa kul! :) Dock var jag vansinnigt trött när jag kom hem! Somnade vid 12 igår och vaknade 11 idag. Men det behövdes väl då antar jag.
 
Vi såg After Earth. En helt okej film asså, på ett sätt var den väldigt förutsägbar, men samtidigt så tyckte både jag och Jenný att den inte var tillräckligt förutsägbar. (Haha vi i varsitt nötskal). Men jag gillade den ändå. :)
 
 

 
 
 

Nya kläder

Fy sjutton vad skönt det är att ta på sig rena nya kläder! Nu när jag har jobbat har jag levt i samma kläder för att det känns ovärt att ha något "finare", och jag känner mig inge vidare fräsch när jag kommer hem, så då kan jag lika väl ha mjukisar liksom. så i fyra dagar har jag haft samma kläder - tills nu! Visst har jag mjukisar nu med, men nu är de rena!! ;D Haha!
 
Ska städa lite här hemma, och organisera mina skor! Pappa är så snäll och ska bygga en skohylla till mig som jag kan ha inne på rummet, så att det blir rätt mått och så, så skorna ska det snart bli ordning på!! ^^,
 
 

01-07-13, M Å N D A G

Finaly! Sista dagen den här omgången. Det blir en kort arbetsvecka nu. är ledig imorgon och onsdag, sedan jobbar jag två dagar och är ledig hela helgen och till på onsdag. Inget mig emot inte! Så när jag kommer hem idag, ska jag städa här hemma, så det är rent och fint under mina fria dagar, plus att jag slipper göra så mycket inför lördagen då några klasskamrater kommer hit. Man msåte ju tänka liiite smart ;)
 
Dagen i ära ska jag faktiskt cykla till jobbet idag. När jag jobbar dag känner jag ändå att det funkar, lite värre är det när jag slutar 21-22, tycker vägen till och från jobbet är lite obehaglig så att cykla hem då? Nej då tar jag hellre bilen eller bussen/pendeln! Fem timmar idag. Det lär ju gå fort! Japp, det kommer gå fort!
 
Hörs sen ;)

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0