31-12-11, N Y Å R S A F T O N

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni får en lika bra nyår jag vet att jag kommer få! :D Är sjukt taggad! Ska bort till Tilda snart och hjälpa henne inför ikväll och nu när jag ser på klockan inser jag att jag ligger efter. Haha! Är så sjukt trött idag, :O Har nu varit vaken i 40 minuter och jag har fortfarande inte fixat mig något kaffe. Haha!

Men i alla fall, hemma hos Tilda idag. Ska se om jag kan blogga något där ifrån, lovar inget men kanske, och då blir det dagens outfit, naglar och kanske till och med make up. ;)

Genom 2011

Det kommer inte komma i ordning, men en liten genomgång av lite det som hänt under året. :)

Jag har hittat ett sätt för mig att må bättre på


Gjort det jag längtat efter i så många år



Åkte till Stockholm för första gången, förhoppningsvis inte den sista


Blev tillräckligt gammal för att köpa min egen sprit ;)



Fick ha världens sötaste katt i mitt liv


Fick hem Sofie <3


Möblerat om rummet - flertalet gånger ;D


Druckit min första egna öl


Tagit mitt första steg mot frihet - körkortet!



Gick med i YEA 2011, är nog något av det bästa jag gjort!
De här bilderna är tagna av en vän till mig, Sarah, klicka gärna in hos henne på [email protected]
!



30-12-11, F R E D A G

Årets näst sista dag. Det är sol ute, låter och ser inte ut somatt det är storm, kanske blir ett lugnt avslut på det här året i alla fall. :) Nu när jag sitter och tänker tillbaka på det här året känner jag mig ändå nöjd. Visst har jag haft jobbiga perioder och det kanske inte är mitt mest produktiva år, men det är helt klart det bästa året i mitt liv! Jag har hittat mig själv (speciellt under de senaste två månaderna), jag har kommit på vad jag vill och jag har ett hum om vilken väg jag ska gå för att nå dit. Visst finns det vissa farthinder på vägen, till exempel att jag ska hitta någon som jag älskar och vill ha barn med, men det kommer att lösa sig. Kanske hittar jag honom om en vecka, kanske hittar jag honom om tre år, det löser sig! Trots att jag alltid viljat ha barn tidigt så kommer jag inte vilja ha det förrän jag träffar någon som jag känner mig säker och trygg med. Fram tills dess har jag ju tre års studie med. :)

Och hallå - jag är bara 20, jag har massa år på mig! :D Det är så skönt att jag helt ärligt kan säga att jag är lycklig och glad att stå på egna ben. Och som jag känner nu och har gjort i 1,5 månad så kommer jag inte låta någon eller något ändra mig till det sämre.

Bröllopsdag!

Idag vill jag gratulera mina kära föräldrar som firar 21-årig bröllopsdag! Grattis på er och låt det bli 21 fler år! :D


29-12-11, T O R S D A G

Gissa vem som är gladast idag? Jo, lilla jag! Av flertalet anledningar, men en av de främsta är för att jag tror jag får tillbaka min mobil idag! :D Har fått ett paket från Anovo och det var dit jag skulle skicka luren för lagning. Hoppas hoppas! Dock kan jag inte hämta den förrän efter 16, så det är typ fem timmar kvar. :O

Så idag ska jag träffa käraste Sofie och Fiia! :) Var ett tag sedan jag var med de två nu, men nu så! ;) Vi sa att de skulle komma hit vid 11-12, så vi får väl se när de dyker upp! :)

28-12-11, O N S D A G

Idag var jag uppe tidigt! Redan 8:30! Detta för att jag skulle in till stan med kära Emelie m.fl. på mellandagseran. Hittade inte så mycket på själva rean, eller snarare - jag hittade ingenting. Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven! Haha! Det blev dock köpt en väska som jag ska ha till nyår, inte för att jag kommer kunna använda den så med tanke på att vi "bara" kommer vara hos Tilda. (Det "bara" ska inte vara negativt).

Men, men, nu ska jag tvätta av mig sminket, ta på gosekläder och se på sista avsnittet av True Blood :O

27-12-11, T I S D A G

Julen är över, det tog slut lika fort som den kom. Men personligen tycker jag faktiskt det var väldigt skönt då den inte blev alls som jag hoppades. Men, men, vi får hoppas den blir bättre nästa år.

Just nu sitter jag och lillasyster i vardagsrummet och är sociala med pappa, farmor och farfar. Fick ett par raggsockar av dem i år. Det blev jag faktiskt glad för, då jag sliter ut typ två par sockar på en vinter. Det låter kanske som att jag är en bortskkämd liten brat när jag säger så, men det finns en lång historia av konstiga och onödiga grejer jag fått av dem. Men i år blev det raggsockar och lite pengar. Vilket alltid är behövligt. :)

25-12-11, J U L D A G E N

Idag ska vi ha svensk julmiddag här hemma, eller jullunch snarare. Och en kär vnä till mig är hitbjuden så hon inte behöver vara ensam hela julen. :) <3 Ska åka och hämta henne nu, så take care ;D

24-12-11, J U L A F T O N

Det får bli en dagens outfit eftersom det ändå är jul ;)

God Jul! :)


Knäck och panikköp!

Imorgon bjuds det på isländskt julbord här hemma, lammstek, karamelliserad (stavning?) potatis, brysselkål, bland och gräddstekta svampinjoner! Mumma! Men det blir lite svenskt här med, dock inte förrän på söndag. Varpå min smarta syster kom på idag att vi inte har några revbenspjäll. Så det var bara att bege sig till affären, ingenting mig emot. Höhö! ;)
Nu håller hon på att göra panikknäck dessutom. Och av första smakprovet att dömma så kommer det blir jättegott. :D Som pricken över i:et blir det till att se på Nötknäpparen ikväll. Vi hade någon isländsk tecknad nötknäpparen när vi var små, men slutet var sönder eller vad man nu ska säga så jag har inte sett slutet. Men det ska bli supermys ^^,

23-12-11, F R E D A G

Dan' före dopparedan' alltså. Även kallad uppesittarkväll. Inget nytt för min del då med andra ord. Haha! Sitter just nu och kollar på Investigating history (ursäkta om det är felstavat) och det handlar just nu om dödshavsrullarna. Älskar historieprogrammen, nörd som jag är. 

Lillasyster kom på förut att vi inte gjort någon knäck här hemma, kors i taket, så det blir till att göra knäck efter programmets slut. :D 


Vart är allt på väg?

Även idag har tankarna snurrat, eller ja - de senaste två timmarna kanske. Vet inte vad jag ska tycka tro eller känna. Man tror att man känner en person, men så visar de sig tt det är helt fel. Hur ska jag kunna tro på den här personen, hur ska jag kunna lite på den?

Kommer inte att berätta vad det är som hänt, det är inte min sak att berätta. Men jag trodde att jag kände den här personen. Trodde jag visste vad h*n var kapabel till. Men jag hade fel.

Dag 30 - Ett sista ögonblick

Sista utmaningen för den här gången. Ett år, en månad och 4 dagar tog det för mig att ta mig igenom 30 teman i den här utmaningen. Jisses alltså! Men det är skönt att jag började med den lycklig och avslutar den lycklig trots allt! Och tack och lov för två helt skilda anledningar. Vet inte vad för ögonblick jag ska välja. Kanske det när mitt liv tog en ny vändning. (Vet inte är änna ett standarduttryck under de här inläggen). Fast det känns löjligt att ta upp det här.

Så jag väljer detta ögonlick (fy vad jag stör mig på nä folk har bestämt substantiv efter "detta"). Som sagt, jag är lycklig, jag mår bra och för första gången på länge tror jag verkligen på att saker och ting kommer att lösa sig till det bättre. Jag vet vad jag vill, jag har ett hum om hur jag ska ta mig dit och resten kommer bara att flyta på. Jag har vänner som älskar och stöttar mig, liksom jag älskar och stöttar dem, och nästa år ska vara mitt år. Vare sig jag skaffar pojkvän eller inte så är nästa år mitt år. Så pojkar, bli inte rädda. ;) Haha, skämt å sido.

Jag vet vem jag är, jag vet vem jag vill vara och just nu, i detta sista ögonblick är jag lycklig!

22-12-11, T O R S D A G

Dan' före dan', före dopparedan'. På lördag är det alltså julafton. Har tyvärr ingen julkänsla alls. Och här hemma är det kaos innan jul. Mamma är überstressad, lillebror vill inte ha jul, pappa och lillasyster kunde inte bry sig mindre... Den här julen lär ju gå över snabbt så får vi tagga inför nyår istället! ^^,

Om typ en halvtimme kommer Louise hit, lite spontant och impulsivt så, på fika! Får hoppas hon gör mig på bättre humör! :)

De snurrar likt en karusell

Jag förstår seriöst inte vad det är med mig!! Var svintrött förut, gick och la mig, sa god natt, ja allt sådant man gör innan man lägger sig. Och nu är jag hur pigg som helst. Fattar verkligen inte varför. Dessutom går tankarna högt och lågt just nu. De snurrar och snurrar! Hur bra jag än mår så kommer de här jävla små tankara krypande och för sekunden så mår jag piss. Jag avskyr att mina känslor sitter utanpå kroppen. Allt blir så jävla mycket krångligare då. Önskar bara jag kunde få låta bli att känna och bara vara lite grann...

Beslutsångest!

Okej, nu är jag inte jättemallig längre. Har ju sagt att jag har det mesta klart inför nyår, men jag är inte så säker på det längre. Testade en eventuell sminkning förut och den var jättefin och bra (en svart sotning). Men jag är inte 100 på om jag vill ha svart eller brunt i sminkningen. Har som ni vet båda i klänningen. ;) Hmm I-landsproblem, jag vet. Men jag har beslutsångest ;D

Ny plattång

Idag var mamma och jag på maxi och handlade det sista in det sista inför lördagen. Kommer säkert få åka igen, men vi fick köpt det mesta i alla fall. Och vi fick även köpt en ny plattång (blir automatiskt att man skriver platttång) till mig. Har haft en av mina tänger i 3 år tror jag det är, och den är sladdlös, så den blir kall med en gång. Den andra är en lite mindre modell, var jättebra i början men nu håller inte den heller värmen - jag kan hålla i plattorna när den är varm. Så det blev en ny till mig idag, mamma var snäll och betalade den. :) En OBH Nordica Artist quick straight. Den verkar bra på första försöket i alla fall och OBH Nordica har ju ändå bra stylingverktyg så detta kommer nog bli bra.

Det slog mig dessutom nu att utan min mobil så kommer det inte bli mycket bilder i bloggen. Visst, jag kan låna pappas systemkamera. Men det blir så otympligt. :P Haha

Dag 29 - Min ambitioner

Näst sista utmaningen. Lite sorgligt att den snart är slut. Även om jag inte varit jätteduktig på att updatera den så har det ändå varit roligt. har hållt på med den över ett år. :O Haha

Men ambitioner. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som inte redan blivit skrivet i bloggen. Har ju en hel kategori till det. Så jag antar att jag ska hänvisa till den istället. :P Kategorin Vägen till framtiden handlar om hur jag ska ta mig till mina mål, hur jag funderar kring det jag vill arbeta med och hur jag bär mig åt för att komma dit. :) Enjoy! ;)


21-12-11, O N S D A G

Hallå, det är tre dagar kvar till julafton!! :O Vad är det här? Inte ens minusgrader är det ute. Vi fick en vit jull förra året och det vill nog inte vädergudarna att vi ska ha i år. Inte snällt!

Det blir bara ett kort litet inlägg nu, för så snart jag klätt på mig ska jag och mamma åka och köpa in det sista inför jul. Vet inte riktigt vad vi behöver, men bland annat julmust! :D

Puss på er :-*

Babbeldrottningen

Det är en bok jag vill läsa! Den verkar ju asbra! :D Haha, dock är det inte vad jag hade tänkt skriva om nu. Jag vet inte säkert vad jag ska skriva om, men I guess that's life when you don't sleep. Haha. SOmnade vid 21:30 förut och vaknade runt 1. Låg och försökte sova till 3, sedan gav jag upp. Kanske sover jag mer i natt, kanske inte. Det återstår att se. Hade en himla härlig dröm innan jag vaknade så det hade varit najs att åretvända till den. (a)

Dag 28 - Det här saknar jag

Jag ska alltså berätta vad jag saknar i dagens utmaning. Det finns självklart massor jag saknar, både rent materiellt (stavas det så?) och personer jag saknar. Jag saknar redan min telefon till exempel, känns helknas att ha knappar på telefonen och dessutom en Nokia. Och när det gäller personer jag saknar så är det min mormor, gammelmormor, Lousie, Josefine, Emma, Emma och en till jag inte nämner vid namn än.

Det finns så mycket att sakna, och många gånger tycker jag man koncentrerar sig mycket mer på vad man inte har än på det man faktiskt har. Och jag tycker det är viktigt att komma ihåg att det man redan har är minst lika viktigt som det man inte har. :)


19-12-11, M Å N D A G

Hallå - det är ju jättesnart julafton. Vad är det här? Var tog tiden vägen? Den bara gick upp i rök. Men jag ser fram emot lördagen, får väl se om det blir svensk eller isländsk tappning på dne här julen.

Men idag hände någonting sorgligt (jag är en tönt jag vet), jag var tvungen att skicka in min älskade telefon på lagning. :( den har krånglat lite ett tag nu, startat om sig och grejer, så i förr går försvann siffrorna i telefonen (när man klickar upp telefonen för att ringa). Helknas! Fick tillbaka dem genom att plocka ur batteriet och så, men det ska jag ju inte behöva. Så nu fick jag lämnat in den. Kommer säkert inte få tillbaka den på mer än en månad med tanke på att den vanliga reparationstiden ligger på tre veckor, nu är det dessutom jul och nyår. Men vi får väl se.

Dag 27 - Min favoritplats

Favoritplatsen ska jag alltså skriva om i dagens utmaning. Hmmm, sa till min syssling som frågade den frågan här om dagen att det var min säng. Men jag vet inte om det verkligen är det. Jag kan inte komma ihåg senast som jag verkligen njöt av att vara i sängen. Eller jo det kan jag visst det - det var en fet lögn! Men det är så hemskt att behöva ligga ensam där, vakna ensam, eller allra heslt vakna på golvet för att jag rör mig så mycket och den är för liten för mig. Vill bara påpeka att jag rör mig väldigt mycket i sängen och jag har en 105 säng. Så den är inte liten egentligen, men jag vill ha större. :P

Men när jag tänker efter kan jag inte komma på något annat ställe jag tycker bättre om just nu.

18-12-11

Det var väldigt trevligt igår! :D Dock slutade kvällen inte så bra, mådde inte alls bra när jag kom hem (förbaskade julbord), så jag stannade hemma idag, har fortfarande inte hämtat mig. Jisses alltså. Mår fortfarande illa, men det ger sig väl med dagen hoppas jag!

Dag 26 - Mina rädslor

Oj, dagens utmaning var inte det lättaste... Vi alla har rädslor och de är lätt att räkna upp de vanligaste som mörker, spindlar och dyl. Av de två är jag dock bara rädd för mörkret. :P

Men min största rädsla är nog att inte kunna få barn. Jag menar - tänk er att ni hittat han med stort H, ni pratar om barn och hur gärna ni vill ha det så får ni reda på att det inte går. Hade det varit mig det handlat om hade jag blivit förkrossad! Usch säger jag bara. Undra om jag ens kunnat leva med mig själv den första tiden efter det beskedet. Jisses...

17-12-11, L Ö R D A G

Under hela december har jag skrivit fel. När jag ska skriva datumet i dagens första inlägg har jag alltid skrivit "xx-11-12". Är det för att jag hellre vill ha november eller är det för att jag vill ha 2012? Haha xD

Snart ska syster och jag bege oss till kyrkan. Är nästan klar med hur jag ska se ut, men tänker att jag sminkar mig och så där. Det är ju ändå några timmar kvar tills att det börjar. Hehe

Dag 25 - En Första (...)

... Sneak peak på nyårsklänningen. Ni får inte se hela, men en liten bit av den får ni se. ;) Det var vad dagens utmaning hade att bjuda på. :P


16-12-11, F R E D A G

Inatt somnade jag sent, dock inte för att jag inte kuna somna utan för att jag inte ville. (a) Mer än så får ni inte veta tills vidare. Jag är i alla fall väldigt glad och det är vad som betyder någonting just nu! ;D

Min första proiritering idag är att vakna till liv, dricka kaffe och låta piggare! Ska nämligen ringa ett jobb så snart som möjligt (efter lunch så jag inte stör) och boka in en arbetsintervju! :) Pappa känner någon som sedan tre (?) år tillbaka har eget företag och sökte folk, främst med körkort. Och gissa vem som nu mera har körkort ;)

Efter detta - om jag inte får en intervju redan idag - ska jag dra till kyrkan och laga mat inför imorgon. Wiiie! :D

Det blir fullt upp i helgen

Den här helgen kommer att bli nedrans rolig! :) Vi ska nämligen ha julfest i kyrkan. Vi i ungdomsgruppen då. Kommer bli mega roligt! Och allt börjar imorgon - för min del. Det blir till att laga mat, pynta och ha det mys. Så på lördag är själva festen då det börjar med glöggmingel för att sedan avta till middag med öppen scen, dans runt gran och julklapps utdelninge och grejer. Himla kul ska det bli. Övernattning kommer att ske och avslutas sedan med gudstjänst på söndag. Jag kommer gock inte sova där känner jag. Ska jag orka upp och vara vaken under en gudstjänst klockan 11 måste jag sova i en normal säng. :P

Men jag ser verkligen fram emot det här! :D

Nyår!

Någon mer än jag som ser fram emot nyår? Jag kan knappt bärja mig! :D Ska bli askul! Och det är så himla skönt att planerna redan är klara inför denna årets sista dag. Och för min del är allt klart! Sminkning, kläder, smycken och naglar. Ska bara fixa någon form av bollero att ha över armarna, kommer kännas lite naket annars tror jag. Sofie hade någon jag kunde låna om den passade till klänningen, so lets hope! ;)


Så visade en tjej på youtube något skithäftigt - läpptatueringar. Hade ju varit toppen om man haft några sånna på nyår, så man inte behöver tänka på att fylla på med läppstift/glans, man kan äta, dricka och pussas utan problem ^^, Anna vill ha!





Dag 24 - Det här får mig att gråta

Utmaningen idag handlar alltså om gråt. Hahahaha! - Ni som känner mig vet att jag har otroligt lätt till tårar. Så det är nog lättare att skriva ner det som inte får mig att gråta. xD Nej men skämt å sido. :P Kan ju ta det som senast fick mig att börja gråta. :P

I natt såg jag på det senaste Glee avsnittet. Och Quinn gav Reachel en jättefin julklapp och hade en jättefin förklaring till varför han gav henne just den. Vilket fick mig att börja gråta. Hehe, lite jobbigt att ha lätt till tårar faktiskt. :P

15-12-11, T O R S D A G

Torsdag idag, det är lite drygt en vecka kvar till julafton. Jisses vad tiden har sprungit iväg. Det var inte längesedan det var första advent liksom. Jisses!

Men det känns nästan som att jag börjar komma in i en nästan normal sömnrytm. Eller jah - jag sover inte bort hela dagarna trots att jag kanppt sover på kvällen. Somnade sent i natt igen, men jag vaknade strax innan 12, så det är ändå något. :)

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Den här utmaningen börjar lida mot sitt slut. Det finns massor med saker som får mig att må bättre, just nu är det främst mina vänner och min familj. Det finns en sak till som får mig att må bättre, men än så länge är den saken hemlig. ^^, Vet inte vad mer jag ska skriva egentligen. Hahah xD


14-12-11, O N S D A G

Uscha, det blev inte mycket sömn i natt. Låg och vred mig av smärta i magen. Somnade väl runt 5, sedan var jag tvungen att gå upp vid 9 då jag skulle till arbetsförmedlingen. Så jag är lagom seg idag. Men, men, det är inte myckket att göra nu än att vänta på att det är tid att sova.

Dag 22 - Det här upprör mig

Idag blir det nog bara ett inlägg om utmaningen, vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. :P

Det är mycket som upprör mig, men främst är det personer som ljuger och pratar skit. Det spelar ingen roll om det handlar om mig eller om det är vänner det handlar om. Tycker inte man gör det utan har man någonting man inte tycker om så ska man säga det till personen i fråga!

Dag 21 - Ett annan ögonblick

Jisses vad den här utmaningen gillar ögonblick! I wonder why! Men men, skit sak samma, jag ska skriva om ett av de bästa ögonblicken i mitt liv, och ni kan säkert lista ut vilket...

När jag föddes! :D Haha, nej skojar bara xD Självklart är det i det ögonblicket jag fick mitt körkort! Helt jävla freakin' underbart var det! :D

Jag svängde in mot brandstationen, parkerade, hjärtat pumpade uta' bara fan och han jag körde upp med sääger "Ja du Anna..." (Precis så som de andra sagt när jag kommit tillbaka) "Din körning är godkänd". Min första kommentar var "Skojar du med mig? Är du seriös?" och han bara skrattar och säger ja.

Jag kan inte säga att jag aldrig varit så glad tidigare, för det har jag - typ på studenten. Men detta var glädje på ett helt anant sätt. Visst jag kämpade mig igenom gymnasiet, men det var inte för att skolan på något sätt var jobbig utan för massa annat. Körkortet har jag ju verkligen kämpat med för att de har kuggat mig för så ynkliga grejer. Men nu behöver jag inte tänka på det mer, ska abra vara extra försiktig de närmaste två åren så kommer allt vara toppen! :D


Jag kommer att..

.. sluta ta bild på chokladbitarna i julkalendern. Varför? Jo för de är så fruktansvärt tråkiga! Idag var det en fyrkant med ett hjärta i. Jippi vad kul... Så jag ska försöka komma på annat kul som jag kan skriva om här. Funderar på julklappstips, men det gör verkligen alla andra och jag är så dålig på att komma på "allmäna" julklappar. Det jag köpt till min familj har jag ju köpt för att jag vet att de kommer tycka om det liksom. :P Men vi får se! :D

12-12-11, M Å N D A G

Helgen har varit full så jag har ehelt enkelt inte haft tid att blogga. I lördags var jag i Lund hela dagen, sedan på kvällen blev det julmys hos en av killarna vi var och bowlade och så med förra helgen. Igår var jag bakis, trots att jag bara drack två cider och en drink (wtf liksom) och var i kyrkan på den första konfirmandträffen för sommarkonfirmanderna. Så det blev inte så mycket tid eller ork över till det igår heller. Så jag gör ett nytt försök idag när jag ändå har 70 minuter på mig innan jag ska vara i kyrkan igen ;)

Den här dagen har bara försvunnit! mamma kom in 14:30 och sa till mig att vakna. Jag menar halv tre kom jag upp ur sängen. Det är inte bra! :O Jagska inte sova så länge! Och nu lär det vara omöjligt att somna i tid ikväll. Suck! Men, men jag är glad i alla fall! :D

Dag 20 - Den här månaden

Det har inte blivit mycket med utmaningen de senaste dagarna. Men nu får jag ta tag i den igen! :P Hehe!

Den här månaden är nog den stressigaste och dyraste månaden på hela året. Det ska köpas julklappar, man ska pynta, det ska städas, bakas, lagas mat, hitta nyårsplaner, hitta nyårskläder... Ja ni vet. Allt detta för två dagar. Haha. Det är ganska häftigt ändå.

För min del är typ allt klart, eller jah, maten ska ju inte lagas än på två veckor men. Det är bara hår och naglar inför nyår som ska fixas och en klapp till Fiia (för vi skulle väl byta om jag inte minns helt fel?). Så det är inte mycket kvar som jag måste göra den här månaden.

Nionde luckan öppnad

Dagens lucka innehåller en liten trumma. Personligen tycker jag inte trummor är jätte juligt, men jag antar att de är det. Hehe. Hade ett längre inlägg förut om något jag nu inte kommer ihåg vad det handlade om. Sry guys!


Men... :O

Ursäkta lite blogg idag, men jag hade några tidsinställda inlägg som nu bara försvunnit. :O Jag får väl börja om...

09-12-11, F R E D A G

Idag ska de bli en hellugn dag! Det har varit mycket som hänt den här veckan, mycket jag inte kan förstå och ännu mer som inte sjunkit in än. Och det förstår ni mycket är körkortet. :P Så med dagens storm ute blir det en inomhusdag tillsammans med sims och lite gott att dricka.

Förresten, för er som itne vet har jag namnsdag idag! :P Nej, jag fiskar inte efter grattis, jag vill bara säga grattis till alla andra Annor som har namnsdag idag, så grattis! ;)

Kolla kolla, ;) Men fan vad skelögd jag ser ut xD

Sjunde och åttonde luckan öppnad

Gårdagens lucka bestod av en fyrkant med typ ett höghus eller någonting på. Jag ser inte riktigt vad det är, men kanske kan ni se? Och tyvärr blev den åt fel håll med ser jag nu. xD

Andra luckan, dagens lucka hade någon julgranskula eller något, Även den kan ju ni avgöra med. ;) Men shit vilken kass bil det var xD haha

08-12-11, T O R S D A G

Det blev inte mycket tid över igår, Åkte till bakcaplan med mamma för att köpa julklappar, därav blev det inget bloggande igår. Var helt slut när jag kom hem. Men det lämnar kanske mer utrymme till idag ;)

Ska om ett par timmar åka och hämta mitt kökort! :D Blev mega glad när mamma väckte mig med att det hade kommit! :D Jag ser ut som bara fan på det, men skit samma. xD

Sjätte luckan öppnad



Idag bjöds det på tomtefar. Helt okej, jättegod! ;)

Dag 19 - Detta ångrar jag

Dagens utmaning handlar om ånger. Och det finns nog itne så mycket jag ångrar egetnligen. Jag vet en sak, men jag känner att den är alldeles för personlig för att jag ska vilja ha den publicerad på internet såhär. Hoppas ni har överseende med det. Jag får återkomma imorgon med någonting roligt! :D

06-12-11, T I S D A G

Har varit lite väl överexhalterad idag, där av så få inlägg. Men nu har jag äntligen klarat kortet och jag ska ta min första egna tur så snart mamma kommer hem! :D Jag vet inte om jag skrev att jag önskade mig en snöstorm till uppkörningen, men det gjorde jag i alla fall. Och lite snö fick jag allt. ;)

Ska bege mig hem till Tilda så snart jag får tag i bilen, så ska det blir lite sims-pill sedan ska vi nog ta oss en tur med! :D Hehe


KÖRKORT

ÄNTLIGEN är det min tur! ÄNTLIGEN har jag gjort det!

ÄMTLIGEN HAR JAG FÅTT MITT KÖRKORT!!!!! !:D

Today's lunch

Efter att ha tagit en promenad tillsammans med Tilda blev det en woklunch. kyckling, grönsaker, nudlar och lime. Mumma! Nu ska jag försöka få sökt lite jobb och om någon timme ska jag ut och övningsköra. :)

Femte luckan öppnad

En liten släde med julklappar dolde sig vakom dagens lucka. Någon mer än jag som längtar efter att få sina klappar? ;)

05-12-11, M Å N D A G

Ännu en vecka har börjat och när man inte har något speciellt att göra på dagarna blir det bara måndag och inget mer. Men konstigt nog så känns måndagarna tunga trots att ingenting nytt börjar. Haha! Men men, jag ska alldelels strax gå och möta Tilda för att gå på promenad. Men jag ville slänga upp den här videon först. All respekt till honom för att vara så stark!


Fjärde luckan öppnad

Ett litet tufftufftåg blev det idag;)


04-12-11, ANDRA ADVENT

Kan ni tänka er det, det är andra advent idag. Tiden bara springer iväg och snart kommer julafton vara här! Heeelt sinnes är det! Men men, tyvärr kommer nog julen vara över lika snabbt som den kom. Men då är det nyår nästa! ;D Vet vad jag ska ha på mig, typ hur jag ska sminka mig, vet hur jag ska ha naglarna, det enda som saknas nu är smycken och håret. Jag ick ju ett jättefint halsband av lillasyster i förrgår som jag ska ha på mig, men jag vet inte vad för örhängen, vill ha något lite större, men de enda guldaktiga hängena jag har är pärlor. Hmm.. det får lösas!

Idag ska jag på släktkalas! Därför måste jag hoppa in i duschen typ nu så jag kan duscha av mig gårkvällen. Hade verkligen überkul! Och jag har druckit min första egna öl, och min anda... och mig tredje. ;) Hehe! Jag fick smaka på Corona någon gång för ett tag sedan och tyckte inte alls om den, men så var det någon annan som sa att det inte gick att dricka utan lime. Vilket jag fick igår och var helt rätt! :D


Strax innan bowlingen

Nu ska vi se hur detta går, skriver från Sofies dator och så länge jag inte tittar på tangentbordet så ska det nog gå bra. Hon har inget svenskt tangentbord nämligen. Vi ska strax bege oss till bowlingen, vår skjuts står utanför och väntar så det blir till att springa ut och dra sig. Ville väl egentligen bara publicera bilder på Sofie från förut då hon färgade håret. ;)

Och nu då?

Det gick mycket fortare än jag väntat mig, är redan klar med städningen. Så just nu sitter jag och väntar på att ansiktskränen ska sjunka in i ansiktet och så jag sedan kan sminka mig. Men sedan då? Jag har gjort allt på alla spelen på facebook så där är jag klar(jag spelar bara två spel.. ;D)... jag har klätt på mig, allt som jag ska ha med mig och allt jag ska ha med mig har jag lagt ner i väskan (okej, det ligger alltid i men i alla fall, haha).

Dock ringde telefonen nu när jag satt och skrev, så jag ska om en liten stund bege mig upp till Tilda, hon och Sofie ska möta mig med hunden. Så nu har jag någnoting att göra. :D

Tredje luckan

Idag vart det en liten ängel under luckan. Måste säga att jag är lite besviken på motiven då de är väldigt otydliga. Men men, bara ett litet I-landsproblem. ;) Nästa år blir det förhoppningsvis mycket lättare att se vad det är ;P


03-12-11, L Ö R D A G

Oj, jag är uppe i tid idag! Kors i taket! Haha, det känns om inte annat att det är tidigt. Lyckades för en gångs skull gå upp klockan 9. Varför gå upp 9 på en lördag kanske ni tänkter då, men det beror på att vi ska städa här hemma. Det känns inte jättelockande, men när jag såg ut genom fönstret och det var storm där ute gjorde inte det någonting. Ska bowla ikväll (eller jag ska vara sällskap för jag har inte pengar till det) med Sofie, Tilda och några andra så då ville jag komma upp i tid och hinna städa innan jag måste iväg. Förhoppningsvis hinner jag klart innan Sofie åker tillbaka till stan och jag då kan haka på henne. :)

Igår låg det en liten överraskning här hemma när jag kom hem (var för övrigt hemma hos Fiia och hade det trevligt tillsammans med henne, Tilda och Sofie). Ett jättefint halsband min kära lilla lillasyster köpt till mig. Blev jätteglad när jag såg det! Så det ska bäras idag! :D


Andra luckan i kalendern

Ni får lista ut själva vad det ska föreställa, jag har ingen aning. :P Jag tycker det ser ut som en korsning mellan en griskulting och ett lamm xD


Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Den här utmaningen är inte svår alls! :D För min favoritfödelsedag var det året jag fyllde 18! :D Jag hade barnkalas med hamburgare (jag äter inte korv med bröd för allt i världen!), fiskedamm, singstar och jättefint sällskap!


02-12-11, F R E D A G

Kanske dags för ett litet blogginlägg då? Det har inte gått så jättebra för mig att vrida tillbaka dygnet, nej jag vaknade inte nu, men jag vaknade strax innan 1 tror jag. Och ändå är jag trött! Fick väl sovit 10 timmar kanske. Usch, måste få tillbaka mig dygnsrytm. Hu sjutton blir det sen när jag bor ensam? Kommer jag sova bort hela dagen då? :Ousch, nej det får inte hända.

Om typ 20 minuter ska jag och pappa åka ut och övningsköra, har fått låna en volvo av en vän till familjen, så nu ska det köras volvo. Wish me luck ;)

Mitt nattliga nattbabbel ;)

Har legat och tänkt ett tag nu på detta med min arbetsterapeutskariär... och jag har ändrat mig. Nej skämt och sido! Det har jag inte alls. :P Men jag har börjat kolla på skolor och så. Självklart vill jag i första hand plugga inne i stan så det inte blir en sån himla stor omställning, men kommer jag inte in där, vad gör jag då? Har kollat lite både på Högskolan i Jönköping Linköpings Universitet, men även kollat lite på Karolinska Institutet uppe i huvudstaden. Det sistnämnda motar en del så jag inte känner att det är en stan jag vill bo i, men det skiljer sig 1,1 poäng mellan KI (16,0) och GU (17,1) i antagningspoäng VT11, så det är liiiite skillnad! Medan till Högskolan i Jönköping hade 14,0 och Linköpings Universitet hade 16,1.

Jag tycker inte om att skryta med att jag hade bra betyg i skolan, för jag vet att det är många som inte haft så lätt som jag och det finns dem vars lärare verkligen inte gett dem bra betyg. Men pga att jag har två ynka G i slutbetyg från gymnasiet så drar det ner mitt snitt till 16,7 poäng, vilket gör att det är 0,4 päng som fattas för att komma in på GU. Men, men, jag får prata lite med folk i min närhet, rådfråga dem och bestämma hem en atalog från respektive skola och se vad jag kommer fram till. En sak är säker i alla fall - och det är att jag ska bli arbetsterapeut!

Första luckan är nu öppnad

 

Ja, som rubriken säger så jag har öppnat kalenderns första lucka. Wiie! har funderat lite och kom nu på att jag skulle köpt mig The Body Shops julkalender. Men sedan kom jag på att jag inte hade haft råd med det. Höhö, så nästa år mina vänner, nästa år blir det en mer intressant kalender ;) Dagens lilla goda ruta såg ut som en stövel, inget speciellt egentligen utan bara en liten boot. :) Som jag nu der har blivit vänd fel, Men men, skit samma ;)


01-12-11, T O R S D A G

Usch, vilket väder det är idag! Nu ska man ha massa ljus tända och bara mysa! Jag tycker så synd om de stackare som måste gå till skolan i det här vädret. Eller i alla fall vägen dit och hem kan inte vara den trevligaste! Men jag har tagit första kaffen ur min Jul-mugg idag! Det får man inte göra förrän i december, och lite senare blir det julte på det! :D


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0