Virkning

När jag var på lägret fick jag lära mig virka igen. Har inte virkat sedan jag gick på högstadiet och då tyckte jag inte det var jättekul. :P Nu håller jag på med ett pannband, det ser lite misslyckat ut, men det är det görsta jag virkat så jag får väl ha lite överseende antar jag. :P Är sugen på att virka mig en snodd, men jag har ingen aning om hur mycket eller vad för sorts gard det funkar bäst med. Någon som vet och har något tips?
 
När jg hade syslöjd och jag frågade min lärare varför vi skulle lära oss virka sa hon att jag en vacker dag (eftersom jag klagat mig igenom det) sa hon att jag en vacker dag skulle uppskatta det. Men jag trodde självklart inte på henne. Virkning var ju det tråkigaste som fanns. Men ja, undrens tid är ännu inte över. ;)

Ligger helt handfallen

Uscha mig! Inatt på vägen hem hade jag jätteont i magen, övre delen av magen, strax under revmenen på vänster sida. Och nu har det kommit tillbaka. Jag skulle varit på två konfirmationer idag, men runt 14-14:30 fick jag samma smärtanfall oc jag fick åka hem. Har legat i sängen sedan dess, somnar till och från men vaknar av att det hugger till. Inte roligt! Fick en fråga av en kompis om det kunde vara magsår, kanske är det så?

30-06-12, L Ö R D A G

Nu vankas det konfirmation. Alla små söta, gulliga, snälla och charmiga konfirmander börjar idag. Julia hämtar mig om några minuter så bär det av till kyrkan och med tanke på att det inte blev så nyktert igår som tanken var så hoppas jag att jag håller mig vaken idag. Det blev inte allt för många timmars sömn.

Rastlös

Fy vad rastlös jag är! :P Haha Har till och med gjort mig i ordning för kvällen - och folket kommer inte förrän vid 18-tiden. Men vad ska man göra liksom. Huset är katastrof här hemma för att vi ska renovera badrummet, så jag vet inte hur jag ska få det att se någorlunda rent ut. :P
 

Veckans ord

Så som vi lever våra dagar, så lever vi våra liv.
- Annie Dillard
 

29-06-12, F R E D A G

Idag har jag lite att göra, eller så lite är det väl inte, men ja, det finns saker att göra. Ska få städat lite, för senare ikväll kommer det lite folk och vi ska ha det trevligt innan konfirmationerna i helgen. Och eftersom jag inte har fått mina pengar från f-kassan än blir det en nykter kväll för mig.
 
Det har varit många tankar och funderingar på mycket den senaste veckan. Och det var därför jag kände att jag behövde skriva av mig på det sättet jag gjorde igår. Det är många saker som kommit upp till ytan, jag har berättat saker för vissa personer som jag inte trodde jag skulle berätta. Men allt kommer att lösa sig, det kommer att bli bra. Till slut.

28-06-12, T O R S D AG

Idag är tyvärr ingen bra dag. Var glad de första 20 minutrarna, men efter det gick det utför. Skulle ha gått på konfirmationsrepetitionen, men ett tjafs med mamma gjorde att jag varken ville eller kunde ta mig dit...
 
Nu har jag i alla fall fått undan alla mina rena kläder, sminket är där det ska, allt börjar bli som det brukar. Dock är mitt rum fortfarande stökigt. xD Fattar inte hur jag kan få det så stökigt hela tiden. :P
 

Myskväll

Ikväll har varit en väldigt mysig kväll! Julia kom hit och vi satt och tjötade, drack lite vin och åt popcorn och jordgubbar (dock inte samtidigt). Helt okej tisdag måste jag säga! ;) Det är verkligen sådana här saker som förgyller vardagen. Imorgon ska vi eventuellt åka till en sjö om vädret tillåter. Håller alla tummar! :D
 
Mamma och pappa köpte massa jordgubbar förut, en hel back då de sålde en hel för 300 (blev ungeför 15 kr/förpackningen) Awwsome! :D
 

Come to Jesus - Planetshakers

Fick under en andakt på lägret höra en helt underbar låt. Och som rubriken lyder heter den Come to Jesus och spelas av Planetshakers. Fick gåshud och kände mig verkligen rörd av låten, så jag tänkte dela med mig av den. Lyssna på den vare sig ni är troende eller inte. Rösten är helt underbar! :D
Okej, det nya bloggverktyget är helt efterblivet! Har försökt bädda in låten typ 100 gånger nu men det vill inte. Så jag skriver det som en länk istället. Fy vad irriterande!!
 
Come to Jesus - Planetshakers

Home again

Nu är jag hemma igen och ska strax ut i solen och njuta. De få dagarna med sol på lägret gav mig lite färg. Men långt ifrån tillräckligt ;) Så nu när det är fint väder här hemma måste det ju utnyttjas medan det går! Hehe
 

26-06-12, T I S D A G

Nu har jag varit uppe i ungefär två timmar. Det var så himla skönt att få sova ut ordentligt! Så jag har njutit av min första kopp kaffe på tio dagar (det på lägret smakade typ... blaj), jag har gjort mig i ordning i lugn och ro och nu ska jag snart köra mamma till psykologen, för att sedan åka till systemet med Julia. Idag kommer bli en bra dag. Startade precis den tredja maskinen tvätt från lägret, så den ska hängas upp om typ 1,5 h. :)

25-06-12, M Å N D A G

Ja, jag tänker säga det! Äntligen är jag hemma! Jag skriver verkligen alltid så när jag kommit hem från någonstans! Haha! Men jag är hemma och det är väldigt skönt!
 
Möttes av ett brev från f-kassan. Inte kul! Fick ett litet raseriutbrott, kastade saker, smällde i dörrar och skrek. Men nu är det bättre. Måste till Posten och sedan ska allt vara lugnt. Ska snart börja packa upp också, men inte riktigt än. Är allt för trött.

24-06-12, S Ö N D A G

Om ungefär 24 timmar åker vi hem. Det är alltså sista dagen idag. Det är väldigt blandade känslor och jag vet inte riktigt vad jag tycker. Stämningen på lägret är nu helt underbar. Konfirmanderna är asgoa, faddrarna är asgoa. Det är ingenting jag egentligen kan klaga på. Men det ska ändå bli skönt att få komma hem. Jag saknar min säng och jag vill kunna se på Fringe, haha tönt, jag vet. xD
 
Nu under förmiddagen har vi alla faddrar planerat inför kvällens spex. Jag är verkligen astaggad inför det och hoppas och tror det kommer att bli askul! Ser verkligen fram emot det. Nu ska jag ladda min kamera och sedan blir det lunch. Take care!

21-06-12, T O R S D A G

Äntligen har det blivit fint väder här nere i Falkenberg! Visserligen ska det börja regna imorgon är det sagt, men det är skönt att det blivit lite sol. Alla har varit mycket gladare, de har haft saker att göra på fritiden och lektionerna har inte verkat så himla jobbiga.
 
Idag har jag legat och njutit av solen. Dock blev jag rastlös ganska fort, och jag tror det blev lite jobbigt när jag visste att folk tittade. Får väl ligga och pressa när jag kommer hem sen. :P Nu blir det i alla fall duschen. Köpte mig en ny deodorant som jag skulle testa nu på lägret, en spraydeo. Men den var hemsk! Det känns som att jag svettas mer än vanligt och jag behöver spraya mig typ 3 gånger om dagen för att det typ försvinner eller något. Inte bra, inte bra! Men som sagt, nu blir det duschen!

Vila

Tyvärr kommer det nog inte bli så mycket bilder under lägret då mitt internet på telefonen är alldeles för långsamt för det. Men hoppas ni tycker det är okej att läsa ändå, jag menar inläggen är ju inte så farligt långa. :P

Om 40 minuter är det körsång som gäller, men med min hals har jag ingenting där att göra. Så jag ska vila upp mig istället. Hade ni hört mig så hade ni fattat. Fick ett "shit i det då" mot mig förut när en konfirmand frågade om jag kunde prata högre och jag förklarade att jag inte kunde det pga att jag var hes. Kul person, mycket kul! Vi får väl se hur mycket jag är med idag, är inte speciellt kry... "/

17-06-12, S Ö N D A G

Jag trodde inte det kunde uppstå så mycket kaos på två dagar som det gjort nu. Vi hade föräldrasamling nu och shit vad kaos! Ingen lyssnar på vad den andre säger, uppgifterna vi ska göra med konfirmanderna sedan förklaras jäteflummigt, ledaren kommer inte till saken. Hjälp! Inte nog med det, jag vaknade jättehes! Mina konfirmander lyssnade inte på mig ens när jag inte var hes, jag vågar inte ens tänka hur det kommer bli idag när jag är hes. Och tyvärr är det ingen rutin på de andra faddrarna i min familj.

Låt mig bara få sova!
 

Jag är inte bitter

Eller jo, lite. Konfirmanderna är ganska jobbiga i år. Men jag ska vara tålmodig. Kanske ska förklara lite hur vi har det här.

Eftersom vi är så många på lägret här och det är svårt att lära känna alla ordentligt har vi smågruppen som vi kallar familjer. Då är vi äldre faddrar (typ jag och mina jämngamla vänner här) är föräldrar, faddrar som är lite yngre är storasyskon och konfirmanderna är våra barn. I dessa familjer gör vi olika saker typ under gemensamma aktiviteter, vi har även egna lektioner och dyl.

Idag på vår lektion då vi hade bibelläsning kom vi in på frågan Sprängs hjärnan om man håller inne sina nysningar? För er som inte vet, nej - hjärnan sprängs inte. Och detta visste inte konfirmanderna, så då tyckte de att jag skulle vara försökskanin. Visst det låter kul, men jag var lite grinig när de sa så. Får väl skriva av mig här på ett snyggt sätt. Och jag ska försöka få lite bilder, men det är lite tight med tid. Men ska försöka. :) Puss på er :-*

16-06-12, L Ö R D A G

Nu är det ungefär 45 minuter innan de andra beräknas komma med bussarna. Wiiie! Då får jag min kudde! Glömde den igår, så lillasyster kommer med den idag. Underbart!

I natt sov jag inte jättebra, för det första var kudden jag hade jätteobekväm och för det andra skulle det komma några i natt, så då kunde jag inte somna förrän de var på plats. Men men, inte mycket att göra. Lite fick jag nanaat. :)

Nu ska jag vara social med de andra, så take care! :)

På plats

Nu sitter jag i min säng på lägergården tillsammans med Julia och Robin. Det är jättekul att vara tillbaka hit, har inte varit här på två år. Jisses alltså! Och egentligen ligger det på tre år då jag bara var med på besöksdagen när lillasyster konfirmerades. Det ser nästan ut som det ska här. Haha.

Har jag tur så kommer jag också få besök i nästa vecka. Det är sagt så i alla fall, och jag hoppas verkligen att det blir av! Och i så fall kommer jag antagligen inte åka hem direkt efter lägret. Men vi får se vad som händer. Jag hoppas nog lite för mycket tror jag.
 

Intar softisch-läge

Intervjun gick bra, men eftersom det handlar om personlig assistans måste jag träffa en av familjemedlemmarna innan jag får jobbet. För att se så jag matchar med h*n jag ska assistera. Detta sker om ungefär två veckor så jag tror det blir bra! :)

Nu har jag tagit på mig mjukiskläder, och ska kolla på Fringe tills att jag åker. Jag ska åka en dag tidigare till lägret, så klockan 18:00 idag beger vi oss till Falkenberg och bobergsgården för att njuta av havet, lektioner och Gud. :)


15-06-12, F R E D A G

Skrev ett inlägg förut, men när det publicerades hände någonting så jag inte kunde det. Dumt.

Men vad jag skrev där var att jag ska på arbetsintervju, och dit är jag på väg om fem minuter typ. Är ganska nervös, men det kommer nog gå bra! :) Har börjar bli väldigt nervös inför saker nu, det har jag inte känt av tidigare på samma sätt. undra vad det beror på? Men nu måste jag bege mig. Take care!

14-06-12, MIN FÖDELSEDAG

Go shawty, it's your birthday
We gonna party like it's your birthday
We gon' sip Bacardi like it's your birthday

And it is! Dock ska jag skippa Bacardin idag då jag inte bör dricka alkohol just nu. (Nej jag är inte gravid, jag äter mediciner för tillfället) Detblir en lugn dag med familjen, ikväll blir det limeglazerad kycklingfilé. Mumma! Jag har trott hela tiden att jag ska få en av Jamie Olivers stekpannor idag av mamma och pappa, det är i alla fall vad de har sagt, men så verkar inte fallet vara. De har beställt någonting, men det har inte kommit fram än, så kommer det imorgon så får jag det inte förrän efter lägret. Waaaa! Haha! Men jag är glad ändå! Kommer få någonting välbehövligt av min syster. Vi brukar inte berätta vad vi ger varandra, men hon frågade om jag kunde hjälpa till med presenten till mig för att hon hade lite risig ekonomi. Söta syster! :)



Packningen börjar arta sig

Nu börjar packningen arta sig, har fått packa om det tre gånger för att det ska få plats och ändå har jag en extra väska som jag har grejer i - på vägen ner. Hoppas jag kan få ner det bättre på vägen tillbaka, dock känns det långsökt med tanke på att det alltid är svårare att packa hem än när man ska dit. :P Haha

Fina mamma

Var ju iväg med mamma en sväng förut. Det blev till Backaplan och in på Cubus. Där skulle jag införskaffa mig en ny bikini, eftersom jag krympt sedan jag köpte den andra, så det blev det. Sedan svängde vi även in på Lindex där mamma hittade ett par byxor som hon köpa åt mig. Tack mamma! <3


30. Vad har förändrat denna månad och vad hoppas du händer under nästa?

Sista frågan nu då. Och den frågan är väldigt diffus tycker jag, men jag ska försöka svara på den så gott jag kan. :P

Vad har förändrat denna månad? Jag är inte helt 100, men som jag sa i ett tidigare inlägg så har jag varit gladare och piggare, och eftersom solen har skinit relativt måna dagar så har jag njutit av solen till 100!

Och jag hoppas att den kommande månaden består av mycket sol, härliga stunder med mina vänner och mycket skratt. Vad med kan man begära av livet liksom? :)

13-06-12, T I S D A G

Inatt sov jag väldigt oroligt. Har vridit, vänt, drömt och vaknat. Och det känns av idag kan jag ju tala om. Så vad händer idag då? Till att börja med blev det inte stan med Jenný igår, krångel till max. Istället jag jag iväg med mamma idag, först till Backaplan, sedan ska vi handla grejer inför min födelsedag imorgon och så.

Nu letar jag efter min pincett. Vet inte om jag packat ner den eller om den är kvar opackad. Men den är spårlöst försvunnen. I värsta fall får jag leta reda på den när jag kommer hem.


Vilken dag

Oj, när jag loggade in på min blogg idag såg det inte alls ut som väntat. Anmälde mig till nya bloggverktyget och tänkte att det kan ju inte vara fel i det. Och det är det inte än. Hehe :P Ska bara komma in i det.

Det har varit lite mycket idag, ingenting jag känner att jag villgå in på,  men det kommer att bli bättre om några dagar. Nu ska jag lägga mig i sängen och ta det lugnt. Har börjat se på Fringe, en asbra serie. ^^,


 

12-06-12, T I S D A G

Har varit tillgänglig både idag och igår, men inget jobb har jag blivit inringd till. På ett sätt är det ju jätteskönt, jag kan vara hemma och ta det lugnt. Och idag ska jag möte lillasyster i stan. Hon slutar 13:10, så jag möter henne vid halv. :)

Vi kan behöva lite egen tid nu innan lägret, och det är lite hektiskt här hemma, så en eftermiddag ensamma behövs! :)


Nytt träningsprogram

Idag började jag och Lillasyster på ett nytt träningsprogram, 6-veckors bikiniprogram. Mamma prenumererar på iForm, där vi hittade detta. Och jag menar - det skadar ju inte att testa. :)


Ännu ett nötskal

Ännu en gång överskattade jag mig själv och min förmåga att göra det jag själv säger att jag ska göra. Har tagit fram hårspray, värmeskygg och rakhyvel. Det är vad jag fått fram att jag ska packa ner. Haha! Bättre än ingenting antar jag. Men det kommer väl mer snart. :P


29. Visa en bild på dig själv.

Hahahaha! Detta är helt klart lättaste uppmaningen att göra. xD Passar ju bra nu när jag är lite smått seg i huvudet och grejer. ;) Frågan är bara vilken bild! :P


11-06-12, M Å N D A G

Eftersom jag redan firat min födelsedag är jag inte alls lika förväntansfull för min födelsedag. Vet inte ens om det blir något släktkalas. Men, men, blir det inte det så får jag väl hitta på någontong annat. Tänker inte sitta och inte göra någonting när jag fyller år inte!

Och eftersom jag är ett såndt planerinsfreak som jag är, så hade jag tänkt börja packa lite smått. Jag ska ju ändå vara borta i 10 dagar, sedan kanske jag åker vidare direkt efter det. Vi får se. Men packa behöver jag i alla fall. Dock ska jag dricka kaffe först!


28. Berätta vilken månad du varit lyckligast under det senaste året och varför?

Vilken månad var jag lyckligast under det senaste året? Det måste nog ha varit under maj tror jag. Varför är jag inte helt 100 på, men jag antar att det delvid beror på att jag hade någonting att göra på dagarna, det var fint väder (stor del av maj i alla fall), det kändes som att en vändning för min familj kom, jag hann umgås med vänner jag tycker om... Det fanns helt enkelt inte en klar anledning till varför jag var lyckligast då, för jag har varit riktigt lycklig under det senaste halvåret. Och ja, nu kan det inte annat än bli bättre! :D



Jag ääälskar presenter

Från Sofie


Från Julia som prcis kom hem från London


Från Fiia och Jerry



Från Lollo



Från Tilda



Från Emma

My look of yesterday


10-06-12, S Ö N D A G

När jag vaknade förut tänkte jag att jag inte skulle orka blogga någonting idag, och egentligen orkar jag inte det. Men jag får hålla mig tillräckligt vaken och pigg för att visa er hur jag såg ut, vad jag fått och berätta hur trevligt det var! För trevligt var det!

Det började i fredags med middag på Jensens Böffhus. Jag ahr aldrig varit där tidigare ocht yvärr är jag lite kluven om jag vill dit igen. Visst maten var god och tjejen som serverade oss var trevlig. Men det var någoting som saknades. Vet inte vad, men jag ångrar inte att vi åt där. Avslutade vår trerätters med en ordentligt god chokladmousse! Det hade nog varit för den jag kommit tillbaka för. ;)

Igår hade vi förfest hemma hos mig för att sedan dra ut. Vi hade bjudit typ 15 st eller något, men i slutendan var vi 8 samanlagt. Fem av oss drack alkohol och skulle dela på mat räknat för ~20 personer och en bål på 7,5 liter + egen dricka. Inget av det tog slut! (Men det gjorde inte mig någonting när jag fick kycklingpaj när jag vaknade) Vi satt och tjöta, lekte ölspel och hade jättetrevligt! :)

Sedan drog vi ut. Efter lite diskussioner blev det att vi drog till Excet. Där dansades det en del, vi tappade bort varandra, det blev lite kaos, och sen drog vi vidare till Bryggeriet. Där var det också trevligt! Fan vad jag säger att allt är trevligvt. xD


27. Berätta om dina syskon.

Att berätta om mina syskon fick jag göra i förra utmaningen med. Men det är klart - det tåls att berättaom dem igen. ^^,

Jag har två syskon, en lillabror på 19 år och en lillasyster på 17 år (de fyller detta i juli). Och jag kan ju börja med att berätta om min bror.

Markus, som han också heter ;), är 19 år gammal och läser på en svetslinje på gymnasiet. Från början läste han estet bild då han är en riktig hejare på att teckna, men insåg att det var fel, därför bytte han tilll svets och tar studenten nästa år. Go you bro! :D Vi var varandra mycket närmare när vi var yngre och nu vet jag inte vad det är som gjort att vi glidit ifrån varandra, men det har nog att göra med bristen på lika intressen.

Jenný, min lillasyster, är som nämnt innan 17 år och hon läser samhäll, beteendevetenskap och dessutom handboll på gymnasiet. Hon är en handbollstokig tjej som lyckats växa i kapp mig. Redan när jag var 15 år var hon ett halvt huvud längre än jag. För oss två är det tvärt om - vi har lyckats, från att ha varit bittra fiender, växa ihop och veta mer om den andre än vad vi vet om oss själva.

Jag och mina syskon har gått igenom mycket tillsammans de senaste åren och jag tror det är det som fört mig och min syster samman och mig och min bror ifrån varandra. Men som tur är har vi många år på oss att hitta tillbaka och stärka våra relationer. :)


09-06-12, L Ö R D A G

Jag borde har vetat att jag inte skulle hålla rummet rent tills idag. Varför envisades jag med att städa - två gånger? Jisses! Men nu ska jag städa rummet! Sedan vankas det firande igen. Party och sedan utgång. Måste städa i resten av huset med, men det tar jag efter mitt sovrum - här ska ju två få plats att göra sig i ordning sen. Haha! Så vi hörs sen! :-*

Såhär ser jag ut

Ursäkta den ofokuserade bilden

Världens bästa vänner

Jag måste bara säga att jag har världens bästa och finaste vänner! Blir så glad när jag är med dem. De finns alltid där för mig, verkligen alltid och jag kan inte annat än alltid vara där för dem med! Jag älskar er så oerhört mycket och ni betyder allt för mig! Puss på er tjejor! <3

26. Berätta om din religiösa tro.

Woow, äntligen en uppmaning jag inte känner att jag inte kan svara på. :D Dock gillar jag inte att kalla mig för religiös, det ordet har en så negativ klang. Så jag är bara troende, kristet troende. Men har inte varit det hela mitt liv. Visserligen är jag uppfostrad i kristendomen genom att min mamma var/är troende (vet inte hur hon ser på det nu mera), jag gick i öppna förskolan och söndagsskolan och grejer.

Och som sagt, jag har inte alltid trott på Gud, absolut inte. När vi flyttade hit som vi bor nu blev jag mobbad från i stort sätt dag ett. Och jag tänkte att om det nu finns en Gud kan han omöjligt låte m,ig genomlida det. Och likaså allt djävulskap som finns här i världen, det känns hemskt. Men jag vet att det inte är Guds verk, utan människans. Jag skulle kunnaprata om det i timmar (skriva en hel uppsats), men jag tror inte ni tycker det är så kul att läsa. Så jag slutar nu. :)

Fönstret i vår kyrka här hemma

08-06-12, F R E D A G

Den här dagen började inte bra, den började inte bra alls tyvärr! :( Vaknade och hade förbaskat ont i armen, kändes sm att hela armen skulle gå av. Sedan när jag går inte och kollar efter mina skattepenga - tro fan att de inte kommit då! Och jag kan inte se när de ska komma. För pappa ska dem komma på måndag, men jag behöver dem nu, till ikväll och imorgon! Jävla baj! Jag vill egentligen inte låna mer pengar av mamma och pappa, men det kommer jag behöva. Buhu! Är redan skyldig dem massa. Men jag hoppas och ber till Gud att de kommer in efter lunch, annars är jag ganska skrewd.

Då var det gjort!

All nervositet är borta! Tack gode Gud att det är över. Hade så ont i magen förut va. Men det gick snabbt och lätt och nu är staven borta! Armen är fortfarande bedövad, så jag känner inte av det än, men vi får se hur ont det gör senare. När jag satte i den hade jag ont i typ en vecka.


25. Tio olika sätt som gör att man vinner ditt hjärta.

Oj! Den här måste jag verkligen tänka efter på. Hur tusan vinner man mitt hjärta? Helt ärligt, utan att överdriva, är det bara en som vunit mitt hjärta helt och hållet. Vem det är behöver jag inte ens skriva. Men ändå.

Så vad är det då som gör att man kan vinna mitt hjärta?

01. Att vara sig själv - klyscha, jag vet. Men så är det faktiskt! Och det visar sig ganska snabbt om en kille inte är sig själv så egentligen är det inte ens någon mening att göra annat.

02. Få mig att skratta - Får man mig inte att skratta så kan egentligen allt annat kvitta- Det finns ju ingenting som inte säger att den killen jag här näst träffar kommer vara den ag spenderar resten av mitt liv med, vilket betyder att det i så fall kommer finnas alldeles för många skrattlösa timmar.

03. Det ska finnas tillit, åt båda hållen - Detta kanske många tar för givet. Men finns det inte tillit redan när man börjar dejta så kommer det inte finnas det senare heller. Jag vet hur det är att leva i ett förhållande där tilliten brister eller itne finns åt ena hållet - ingen rolig historia!

04. Våga ge mig komplimanger - Attention whore, attention whore, jag vet. Men vem tycker inte om att få komplimanger? Och tyvärr behöver jag mycket bekräftelse för att känna mig nöjd.

05. Kunna laga mat... - men ändå låta mig stå i köket. Matlagning är en viktid del av mig och jag älskar att laga mat. Men jag vill inte alltid vara den som lagar mat, ibland vill ju jag också bli bortskämd med en hemlagad middag för två. ;)

06. Måttlig mängd av svartsjuka - Visst borde man kanske se svartsjuka som en komplimang, han vill ha mig för sig själv. Men det måste ändå finnas en gräns. Det är inte okej att klösa ur ögonen på någon bara för att han tittar på en. Det borde man som kille ta som en komplimang istället.

07. Ge mig presenter - Haha! Den låter jättelöjlig! Jag vet, men jag menar presenter till jul och födelsedagar. Jag älskar att få presenter och det är jättetråkigt att fira jul/födelsedag och veta att man inte får någon present av killen man är tillsammans med.

08. Kunna prata om allt - Att jag ska kunna prata om allt är väldigt viktigt för mig. Jag själv känner att jag inte har någonting vettigt att prata om och oftast blir det bara skola/pågående kurser eller shopping. Blir det då att han säger att det inte är intressant det jag pratar om eller att jag märker att han inte lyssnar så blir jag istället bara tyst.

09. Överraska mig - Jag älskar överraskningar. Och det behöver inet vara någonting stort som varit planerat i månader. Det räcker med någonting litet.

10. Funka tillsammans med min familj - Hade jag skrivit detta för sådär en 3 år sedan hade jag inte tänkt på det, men nu när hela min familj utvecklats har jag insett hur viktigt det är att killen jag är med ska funka med dem.


07-06-12, T O R S D A G

Och idag ska jag försöka att vara produktiv! Detta trots att min mage värker av nervositet, och kroppen känns tung för att jag inte är helt frisk. Kan det vara så att jag är så himla spänd inför firandet? Usch det hoppas jag inte! Det ska städas, det ska handlas, gå till läkarn (där av nervositeten, nu åker staven!), det ska hållas kontakt med Tilda om vilka hon vet kommer och inte kommer. Dessutom tänkte jag ta bild på det jag ska ha på mig idag, för de lär jag inte hinna varken imorgon eller på lördag. Då räcker det med att jag visar sminkningarna.

Mycket ska hinnas med, och nästa vecka åker jag på läger. I år åker jag dessutom en dag tidigare. Men, men, en vecka i taget. Det är mitt förbannade planerande som kommer få mig att gå in i väggen en vacker dag. Nu blir det toalettstädning. Haha!

24. Saker du vill berätta för fem olika personer.

Haha ledsen att säga det, men det jag vill berätta för fem olika personer kommer jag berätta för dem först innan jag skriver det här. Men en sak kan jag säga - jag vill säga ifrån till en person!

Sååå, I won't tell any more. :P Hehe, kan kanske berätta det när och om ajg berättat det för dessa personer, vi får se ;)

Dyngkåt och hur helig som helst

Nu har jag läst ut ännu en bok. Dyngkåt och hur helig som helst skriven av Mia Skäringer, en krönikör och programledare för bla Mia och Klara. Det är till en början en krönikesamling, där hon berättar om sin vardag och sitt vardagliga "ickeperfekta" liv, och senare går det över till blogginlägg.

Jag tyckte den här boken var jätterolig, och det var extra kul att läsa blogginläggen då hon då och då lagt in egna bilder. Det tyckte jag gav boken mer liv och gjorde att den kändes mer verklig.


06-06-12, O N S D A G

Idag var det ovanligt lätt att vakna, det är väl så när man ska göra saker man ser fram emot antar jag. Jag sitter här och dricker mitt morgonkaffe, helt klar för att åka och ja, nu vill jag änna komma iväg. Har min rosa dator med mig i fall jag hinner blogga llite på vägen ner/upp. Men det beror på hur mycket jag sover och kör. :P Annars så hörs vi imorgon. ;) Puss på er :*

23. Berätta om någonting som får dig att tänka "tänk om..."

Vad får mig att tänka "tänk om..."? Den tanken som slår mig mest är nog "tänk om vi bott kvar i Partille". Vad mycket som skulle ha varit annorlunda då! Jag hade inte blivit mobbad eftersom jag inte var "the new kid", jag hade fortsatt läsa isländska i hemspråksundervisning, jag hade haft kontakt med vännerna jag hade där. Men samtidigt så hade jag inte haft de vänner jag har här, jag hade ju inte gått igenom mobbingen, vilket format mig, jag hade kanske inte testat på lärarprogrammet då de flesta av mina gamla vänner verkar ha flyttat utomlands. Mycket hade varit annorlunda, men sedan om det hade varit bra eller inte, det vet vi inte.


Wow

Vilken dag alltså! Jag är verkligen helt slutkörd! jobbade mellan 9 och 17, men shit! Huvudet typ kokar över. Men sånt är livet. Kommer inte jobba med snoriga ungar för resten av livet i alla fall. :P

Jag funderar på hur jag ska göra med städning och så inför helgen. Imorgon är jag i Helsingborg, torsdag ska jag handla, gå till läkarn och få städat en del, fredag ska jag försöka städa  på dagen och sedan blir det fin middag på kvällen, vilket betyder att det är lite tight med tid. Men jag orkar verkligen itne börja nu. Hmmm, dumma mig!

05-06-12, T I S D A G

Så gott som kastade mig upp idag. Telefonen ringde och jag ska jobba. Jobba så snart jag kommer dit tills klock 17 i eftermiddag. Då kommer det lite extra cash den här månaden! :D Dock kommer det nog gå direkt till mina föräldrar och skulden jag har till dem.

Men nu måste jag sticka! Bye

Massa trött

Förstår inte varför, men nu de senaste två timmarna har jag blivit himlans trött. Klockan är inte ens 21 och jag ligger och halvsover i sängen. Borde gå och lägga mig, men det är alldeles för ljust ute och somnar jag nu kommer jag vakna om ett par timmar igen.

Och inte blir det bättre av att magen gör ont. Vill komma ner till Helsingborg nu så jag kommer hemifrån bara för en dag och ja, det ska bli skönt och roligt!


Vardagslyx

Ibland måste man lyxa till det, även om det bara är måndag. :) Lite Carte D'or glass med daim i. :)

22. Berätta tio saker om dig själv som andra inte förväntar sig.

Idag ska jag alltså berätta om tio saker som folk inte förväntar sig  om mig. Det får bli ur ett perspektiv där personerna i fråga inte känner mig så väl, för de som känner mig vet det mesta. :P Var ska jag börja...?

01. Jag har inte så bra självförtroende som många tror.
02. De som inte känner mig kan inte fatta hur små fötter jag har. Strl. 34-35. xD
03. Jag är väldigt lättstressad.
04. Jag är bottenlös - kan äta i princip hur mycket som helst!
05. Min nyfikenhet sträcker sig ungefär lika lågt som ekvatorn... om inte längre.
06. Jag är väldigt norgann med vad jag äter. Många skulle säga kräsen. ;)
07. Jag är jättesvårt att sitta still.
08. Måste ha någonting att pilla med om jag ska kunna koncentrera mig på, t.ex. en föreläsning.
09. Jag har svårt att lyssna när folk pratar långsamt.
10. De här sakerna var jättesvåra att komma på!

Damn it!

Fick precis ett samtal om att kvinnan jag skulle träffa är sjuk. Vilket betyder att intervjun är flyttad. Tråkigt som bara den, men det är sånt som händer. Det blir till att städa för min del idag istället, så ska jag tillbaka till praktiken och lämna ett tack-kort! :)

04-06-12, M Å N D A G

Klockan 8 vaknade jag idag. 8:00 och jag skulle ha vaknat 9:30, men jag antar att jag är lite smått nervös för idag. Ska nämligen på arbetsintervju. Och ja, jag är nervös! Har suttit och försökt komma på frågor att ställa, men jag kommer bara på en. Dessutom ska jag på en till intervju senare om det går bra idag. Så vi får se. Jag hoppas det går bra, och detta jobb är perfekt att kombinera med studierna sedan om jag kommer in i Göteborg, vilket jag verkligen verkligen hoppas!

Och visst blev håret bra!? ;)

Olalaa, mitt hår!

Jag är så himla nöjd med mitt hår nu, äntligen! Det var lite krångel och lite katastrof. Men nu är det jättefint! :)

Före
(hade inte någon nyare före-bild)


Efter

21. Berätta om någonting du inte kan komma över.

Någonting jag inte kan komma över alltså? Jag tror inte att man mår speciellt bra om man inte försöker gå vidare när saker och ting händer. Och visst, efter ett uppbrott kan det vara svårt att gå vidare, men försöker man inte så blir det nog inte bättre. :)


03-06-12, S Ö N D A G

Idag är det mycket som står på schemat. Ska lägga i en ongång med färg i håret, eller ja slingor, ska städa rummet, jag behöver åka och handla, laga lite mat inför helgen och sedan kommer Fiia ikväll. :) Det kommer nog gå bra det här!


Bilder från torsdagen

Blev lite bilder, men alla går ju inte att lägga upp :P




Lördagskvällen

Eftersom min syster har folk hemma drog mamma, pappa och jag för att käka pizza. Det har verkligen hänt något skumt med min aptit. Åt en barnpizza och ändå orkade jag bara en fjärdedel.

Mina fina naglar

Då var naglarna done! :D Det ska troligen i en ljus slingning i håret, sedan är jag färdig tills nästa vecka. Eller jag har inte bestämt sminking och så än. Haha, jag vet en som tänker "Du är snygg hur du än ser ut", om han läser det, men jag vill ju se extra bra ut. ;)


20. Vilket var det seanste bråket du hade?

Senaste bråker jag hade? Idag ska jag alltså skriva om det senaste bråket jag hade. Och jag tror faktiskt inte jag haft något ordentligt bråk sedan Daniel gjorde slut. och det är ju mer än ett halvår sedan. Så himla skönt faktiskt! Dock är det lite jobbigt att det är det senaste bråket jag har på minnet, men hellre det än att det är någonting bra faktiskt. Hade det varit ett bra samtal vi haft senast hade det kanske ha varit svårt att släppa. Men nu är det som det är och jag mår awsome! :D


02-06-12, L Ö R D A G

Vad skönt det är med helg, trots att det är mycket att göra så är det helg. :D Nu ska jag iväg till stan för att först och främst träffa Annie, sedan ska hon fixa mina naglar, så äntligen ska jag få dem gjorda.

I eftermiddag är det ännu en studentskiva, sla alldeles straxgöra mig i ordning, vet inte riktigt hur jag ska se ut, men det ger sig. :P

Jag i min nya keps. :D

nytt till garderoben

Det blev lite nya grejer idag. Inte mycket, men lite. Och dessutom sitter jag med färg i håret så vi får se hur det ser ut sen. Tanken är att det ska bli ljusare, men nu när det sitter i håret ser det ganska mörkt ut. :P haha


19 (dag 18) Berätta vad som alltid gör dig på bättre humör.

Dag 18 var utmaningen "disrespecting parents", jag vet ju vad det innebär, men jag har inten aning om vad meningen är att jag ska skriva, så istället blir det vad som gör mig glad.

Vad som alltid gör mig på bättre humör är att lyssna på Good Charlotte. Alltid, alltid, alltid gör de mig på bättre humör. Sedan blir jag ju självklart på bättre humör när jag köper mig ett par nya skor, eller som igår, jag klackade om ett par gamla skor, vilket också gjorde mig superglad



Glossyboxen

Har helt glömt bort att jag fick min glossybox i veckan. Eller jag har glömt att skriva det. ;) Fick en läppenna, parfym, rougeborste från glossyboxs egna sortiment, en body lotion och en mineralrouge. :) Ser fram emot att testa detta, dock kände jag att parfymen inte riktigt var min doft, men lillasyster tyckte om den så hon fick den. :)


Fin present

Det var min sista dag på praktiken igår. Trodde på sin höjd att jag skulle få en kram av dem jag hade i närheten och sedan hejdå typ. Men icke! Fick till och med en present. En jättefin liten ängel. "Den här ska skydda dig, och förhoppningsvis kommer den stå på ditt skrivbord en vacker dag". Om den kommer! Det kommer att vara det första jag ställer på mitt egna skrivbord sedan när jag är färdig arbetsterapeut! Jag blev verkligen jätterörd av det!


01-06-12, F R E D A G

Vad chockad jag blev nu när jag såg att det var juni. Haha, tänkte inte alls på att det var sista maj igå. :P Men, men. Igår hann jag inte skriva så mycket, så det får bli idag istället. Vet inte hur mycket jag hinner skriva idag heller, vi får se!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde, "fan", tänkte jag, "vem är de tosm ringer nu?". Det var inget nummer jag kände igen, så jag tog till min piggaste röst (gjorde ingen större skillnad) och svarade. Då ringde de från Omvårdnadsenheten här i kommunen och för att dra en lång historia kort - jag ska på anställnigsintervju på måndag! Som personlig assistent kan man säga. :) Awsome!

Så då passar det jättebra att mamma, Jenný och jag ska till backaplan om en dryg timme! :D

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0