Hur ska det se ut?

Vilken färgkombo ser bäst ut? :P

Dag 17 - Mitt favoritminne

Favoritminnet står på dagens utmaning. Jag har ett favoritminne, men jag vet inte om det är det minnet jag vill dela med mig av. Så jag väljer ett annat.

Nyåren 09/10, det är den första och än så länge den enda nyåren jag har firat tillsammans med mina tre bästa vänner. Kommer att göra det i år igen (Då måste vi få en bra och fin bild på oss tjejer), men det var helt klart den bästa nyåren för mig. Visst, jag var arg efter 12-slaget, men det gör ingenting för jag hade mina vänner där som betyder allt för mig! Utan dem hade jag inte varit den jag är idag och utan dem hade jag inte stått här idag. Älskar er tjejer <3


30-11-11, O N S D A G

Hallå - jag är typ helt fastkedjad här hemma! Nej inte riktigt, men jag har inget busskort att ta mig någonstans med... Men men, det ger sig.

Vaknade med stormont i magen! Vet inte vad som hänt, men ont gör det i alla fall. Så det får bli en lugn eftermiddag för mig! Tänkte att jag skulle krypa tillbaka ner i sängen och se lite Prison Break idag. :)

Mama I'm coming home

Skulle ju ha åkt till Tilda efter arbetsförmedlingen idag, men det blev inte så. Hehe (gör absolut ingenting), så istället åkte jag hem, mamma hämtade mig så vi handlade samtidigt vilket leder tilll att jag fick välja middagen och dessutom tillaga den idag. :D Har varit sugen på fylld kyclingfilé hela helgen, så det ör vad som bjuds på här ikväll! :D

Dag 16 - Min första kyss / Dag 2 Min första kärlek

Eftersom utmaningen idag begär min första kyss så får jag ålyda den. Haha, nej skämt och sido.

Jag blev bara lite förvånad över det. Har inte tänkt på min första kyss på säkert 1,5 år nu. Det fanns en tid där jag tänkte på den hela tiden, typ som första året efter att jag fick den. Sedan tänkte jag mycket på den när jag och Daniel blev tillsammans. Vad fel det låter. Haha! Men det var han som var den första jag kysste.

Nu när jag kollade igenom utmaningen så såg jag att jag glömt dag 2 - Min första kärlek Så jag gör en kombo av dem här.

Min första kärlek var Daniel, jag såg honom vid kiosken alla "coola kids" hängde vid en dag efter att jag hade varit hos tandläkarn. Jag föll pladask för honom, just då hade han neonrosa hår. Jag kommer inte riktigt ihåg varfrö jag föll för just honom, men jag antar att det är sånt som bara sker. Det varade i alla fall länge, det var någon gång i augusti som jag föll, men jag vågade inte erkänna något för någon förrän i november. 21 november 2004 - för att vara exakt ;) Jag berättade det för en tjej som gick i min klass och i mitt innebandylag och hade hon inte redan suttit ner så hade hon nog ramlat baklänges. Daniel var nämligen 7:ornas bad boy. Haha!

Tiden gick och någon gång i januari vågade jag ta första kontakten med honom - över lunarstorm ni vet ;) Vi pratade och det tog några veckor innan han fick veta vem jag var. Efter det var det bara massa krångel. Hade en vän som, jag vet inte vad hon var avundsjuk på, men någonting måste det ju ha varit, för hon kom ständigt och sa att hon pratat med Daniel och att han sagt både det ena och det andra (saker om hur lite han tyckte om mig och dyl.), medan till mig, på lunar, sa han raka motsatsen.

Efter många om och men följde han med mig hem från skolan en dag, det var itne mycket som hände, han somnade medan vi såg på film, jag pussade honom lite försiktigt på kinden och sedan åkte han hem typ. Men andra gången - det var över en långhelg. Vi var lediga torsdag och fredag, så på torsdag eftermiddag kom han hem till mig och stannade över natten. Under fredagen låg vi och myste i soffan till en del filmer, han hade lovat mig oändeligt många pussar mot att jag kliade honom på ryggen kvällen innan och dessa fick jag. Till slut kysstes vi bara.

Dagen efter blev vi ett par, men jag var så osäker på hur jag skulle bete mig (observera att jag var 13 år och skolans mest mobbade unge) så i skolan vågade inte jag ta första steget att prata med honom. Han var uppenbarligen lika osäker som jag så han vågade inte heller. Den här kompisen som stänigt sa att hon pratade med honom gjorde samma sak nu, torsdagen efter att vi blev tillsammans - hon och en annan tjej kom fram till mig, sa att de hade pratat med Daniel och att han sagt att han bara playat mig. Vad jag inte visste då var att de faktiskt hade pratat med honom - dock hade de sagt till honom att jag inte ville ha någonting med honom att göra.

Sedan tog det mig ett år att komma över honom, 6 år att få tillbaka honom och nästan 8 år att förlora honom igen. Men jag mår bra idag. Jag och Daniel har haft vår tid och det var väldigt bra, visst hade vi våra stunder där man bara ville ta död på varandra (inte bokstavligt), men majoriteten av tiden hade vi det bra. Nu får jag bara blicka framåt och leta reda på nästa stora kärlek. Det kan ju onöjligt bara finnas en enda för oss?! :)

29-11-11, T I S D A G

Snart är november till enda och julen närmar sig ännu mer. Så himla mysigt! Glömde nämna det igår, men jag fick köpt mig en adventskalender, då nu ser jag fram emot att få börja öppna dess luckor! Höhö

Idag blir den en lugn dag, ska iväg till arbetsförmedlingen en sväng, sedan ska jag träffa Tilda. Vad vi ska göra återstår att se, men det kanske blir en uppdatering om det senare ikväll. :)

Bra att ha

Fick köpt en del behövligt förut, dock inget shampoo. Haha xD Men det blev hårspray, värmeskydd, hårinpackning, hand-, nagelkräm och ansiktskräm, en kvällskräm och an dagkräm. :) Gick även in i en annan affär och fick köpt julklapp till lillasyster, den blev lite dyrare än planerat, men hon kommer bli jätteglad för det!

Ska köpa julklappen till lillebror och pappa så är familjeklapparna klara ^^,

Ljus

Hur mysigt är det inte med tända ljus egentligen?Igår blev det strömavbrott på grund av Berit. Vad jag vet var det två orter i kommunen som det gick ut över och det enda man såg var bilarnas strålkastare. Då var det bara att tända massa massa värmeljus! Visst, jag är rädd för mörker, men det finns ju ingenting mysigare än att ligga i sängen, se på en film och ha massa tända ljus. :)


Dag 15 - Mina drömmar

Jag ska alltså berätta om mina drömmar i dagens utmaning. Min absolut största dröm är att bli mamma! Men det känner jag inte att jag kan bli innan jag har träffat Mr. Right (Om han nu finns ;D) och har bostad och jobb. Jag är ganska säker på att de flesta håller med mig om att det är en viktig och bra grund.

Sedan har jag ju nu kommit på att jag vill jobba som Arbetsterapeut, så det är ju en dröm jag har. Att få jobba med barn och ungdomar och hjälpa dem med de svårigheter som de har.

Skrivandet, författare. Det tror jag ni vet att det är min högsta (yrkes-)dröm. Även där inriktat för barn och ungdomar. Främst ungdomar då.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva om mina drömmar, det är så här de ser ut. Hehe

28-11-11, M Å N D A G

Har faktiskt varit vaken i två timmar nu, kors i taket! ;) Hehe, Gått upp klockan 9 två dagar i rad. Not bad, not bad! Ska försöka komma in i någon bra sömnrutm igen. Vad tusan jag ska göra klockan 9 på morgonen vet jag inte, men jag hittar nog på någonting. ;)

Har varit ute och kört idag, inte mycket då vi fick låna en volvo att köra med såd et var mest att jag skulle känna på start och stopp med den eftersom det var vad jag kuggade på sist - jag kände inte bilen tillräckligt bra - och det var volvo jag hade. Men nu tror jag att jag vet hur jag ska göra för att det ska gå bättre nästa gång. Jag har en tidig uppkörning nästa gång, så vi får hoppas instruktören har bra morgonhumör. haha!

Mamma håller på att baka bröd som tack för lånet av bilen, så vi ska åka och lämna det, sedan blir det en sväng till Ö&B, måste köpa lite shampoo och annat sånt som man behöver. Sedan måste jag börja inhandla julklapparna snart! VIll få det avklarat typ nu! haha:P

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag

Sa ju att det skulle komma en till "dagen outfit"-utmaning. Haha! Tror att detta ska vara den sista. Let's hope so - jag tycker inte det är så himla kul att visa upp vad jag har på mig. ;)

Men det var i alla fall detta:


Kofta: JC (Fått av en vän)
Linne: Inte en blkaste aning (lånat av syster)
Termoleggins: Tror mamma köpte dem på Netto
Raggsockar: Gamla så in i norden

27-11-11, FÖRSTA ADVENT

Första advent idag, och jag var uppe med tuppen! Eller nej, inte riktigt, jag somnade när tuppen gick upp och gick själv upp ungefär två timmar senare. Varför? Jo för att det var första introduktionen för sommarkonfirmanderna i dag, så jag har varit i kyrkan idag. ^^, Så mycket konfirmander va, det blir en hel massa namn att lära sig, de ska vara 47 st.

Måste säga att det faktiskt var mysigt att komma till kyrkan idag. Det kändes verkligen so att det börjar närma sig jul, and me like it! Har fått pyntat på rummer och det har börjat bakas julkakor här hemma. Underbart! Pyntet är som det varit de tidigare åren så det får bli samma bilder ;) Höhö Det blir inte så mycket i mitt rum, men det duger. Funderar på om jag ska införskaffa mig ett par julgardiner med. Tänker att det är lika bra att köpa medan man bor hemma liksom. :)



25-11-11, F R E D A G

Dett är den bästa yoghurten som finns i hela världen! (dock ska den vara naturell med socker på) och de har börjat sälja det här i Sverige! :D Jag är heeeelt extas! Mumma! Det fick bli min frukost idag! Hehe. (Man uttalar y:et som ett i)

Dag 13 - Den här veckan

Jag lovade ju två utmaningar idag eftersom det inte blev någon igår, så nu är det alltså den här veckan det handlar om.

Det har inte hänt jättemycket den här veckan. I måndags... kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde, tisdags körde jag massa, sov borta och igår var jag på ljusparty på kvällen. Idag har jag typ bara varit i kyrkan. Och sett på Prison Break också. :P

Hmmm... vad mer vill ni veta? Hehe xD

Dag 12 - I min handväska

Jah, gårdagens utmaning handlar ju om min handväska och jag har aldrig insett hur mycket grejer jag har i den förrän nu, när allt låg framför mig. Det är inte så konstigt att den väger så mycket som den faktiskt gör. Hahaha! Men jag tänker inte skriva vad allt är utan ni får kolla och är det någonting nu inte ser vad det är eller tänker "Men varför i hela friden har hon det i väskan" så får ni fråga helt enkelt. :)


24-11-11, T O R S D A G

En månad kvar till julafton. Jisses vad tiden går fort! Det var ju inte längesedan jag fyllde år. Men nu är det i alla fall snart jul och det betyder julklappar! Har kommit på två av fem julklappar och har en avklarad, så det betyder att jag har en julklapp kvar att komma på vad det ska vara för någonting. Jag älskar att köpa presenter till folk - när jag vet vad sjutton jag ska köpa. Haha.

Har änna börjat drömma mer nu, eller jag kommer ihåg drömmarna, och de är inte roliga om man säger så. Men det ger sig väl snart. Håller på att gör i ordning för kommande uppgift för utmaningen samtidigt som jag kollar på Prison Break. Så det går lite långsamt, men snart så ;)

23-11-11, O N S D A G

Idag har det inte blivit mycket blogg, varför? Jo för jag har inte varit hemma. Så det blir inte någonting med utmaningen idag för det har med min handväska att göra och det blir roligare med bilder och grejer. Det får bli två utmaningsuppgifter imorgon isätllet. Och jag tror inte ni har någonting emot detta. :) Nu ska jag dricka lite te, och mysa till kvällens missade Grey's anatomy sedan blir det sängen. :)

Dag 11 - Mina syskon

Idag ska jag alltså berätta om mina syskon enligt utamningen. Vad ska man säga?

Jag har två yngre syskon, Markus på 18 år och Jenný på 16. Jenný och jag står nog varandra närmast tror jag. Det kan bero på att vi båda är tjejer jag vet inte, men så har det inte alltid varit. När vi var yngre var det ofta jag och Markus som gick ihop och gick emot Jenný, jätteelakt (stavas det så? :S) jag vet, men vi var små och visste inte bättre. Nu för tiden bråkar vi tack och lov väldigt sällan. Men när det väl händer så går det över ganska fort.

Jenný plugga samhäll betendevetenskap på Porthälla och Markus läser svetsämnen på Mimers hus. Vad vill man veta om dem mer? Hmm...

Jag älskar dem massor! :D


22-11-11, T I S D A G

Sov väldigt oroligt i natt. Och jag vaknade helt på egen hand vid 7:30- tiden. Jag måste ha slagit i huvudet eller något. :O Idag blir det till att övningsköra, får se hur mycket jag hinner då mamma ska i väg senare. Men ja det återstår att se.

Såg ett tips om grooveshark som ett alternativ till Spotify, någon som har någon erfarenhet av det och vet hur det funkar och hur bar det är? Jag har registrerat mig, men jag har itne fått någon uppfattning än. Så vad säger ni?

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Tänkte att jag länkar till utmaningen så ni får se vad som komma skall. :)
Detta hade jag då alltså på mig idag. Det blir min andra "dagens-outfit-bild" i den här bloggen. Och kommer jag inte ihåg helt fel så kommer det fler gånger i utmaningen. Hehe Det är inte den bästa bilden och det är inget märkvärdigt med outfiten. Men men, jag ska ju bara övningsköra idag så det spelar ju ingen roll. ;)


21-11-11, M Å N D A G

Även idag skulle jag gå upp lite tidigare. Men jag hör ju inte den förbaskade klockan. Eller så är jag så seg när den ringer så jag inte uppfattar att jag stänger av den. Jag vet inte. Jobbigt är det i alla fall! Och speciellt när mamma kommer in och är irriterad över det...

Ska ta mig lite kaffe, klä mig och sedan ska jag iväg och köra bror min till bussen (av någon konstig anledning skrev jag duschen först?) och efter det övningsköra. Tänk vad skönt om jag - den dagen det sker - kan skriva i bloggen att jag tagit mitt körkort. Vilken underbar dag det kommer att vara!

Dag 9 - Min tro

Har varit dålig på att uppdatera, och även om jag sa att jag skulle skriva om utmaningen så har det inte blivit av. :P Men nu ska jag i alla fall berätta om min tro.

Jag tror på Gud. Det kommer kanske lite som en nyhet för vissa av er. Har börjat vara med aktiv i kyrkan det senaste, men under tiden jag haft den här bloggen har det inte varit mycket tid i kyrkan. Men nu är jag med i kyrkans ungdoms styrelse, julfestplanering och ska bli fadder för sommarkonfirmanderna och det känns riktigt bra! :)

20-11-11, S Ö N D A G

Vad sugen jag är på att spela sims alltså! Efter igår vill jag bara spela mest hela tiden! :D Och det tänker jag göra idag också. Ska självklart övningsköra med, men mamma och pappa är inte hemme så jag kan ju inte köra. ;) Hehe


Sista inlägget...

... för idag i alla fall. Hehe ;) Ska strax gå och lägga mig. Var ju med Tilda och Fiia idag. Lika mysigt som alltid! :) Började med att hjälpa Tilda med sin bloopis, så behöver ni lite nya grejer i garderoben så kika in på hennes blogg. Det mesta är oanvänt eller använt bara en gång. :) Sedan blev det fika och efter det blev det kebabtallrik. Jisses vad mätt man blev! Och det värsta var att när vi kom in på pizzerian satt det tre tjejer där, har aldrig sett på maken till löjligare personer, när vi kom in pratade de om oss, tittade och fnittrade (det är inte det löjliga). När vi sedan satt oss ner sitter jag och Fiia med ryggen mot dem men Tilda ser en av tjejerna hela tiden. Och den här stackars no-lifern sitter och härmar henne. Mista rörelse och hon gjorde likadant. När de äntligen beger sig, ställer de sig utanför fönstret vi satt vid och verkligen råglodde med världens smile. Ingen av oss har någonsin sett dem eller vet vilka de är, men ändå höll det på. Sista idioten är inte född än inte...

Men efter kebaben var Fiia tvungen att bege sig hemåt då hon jobbar imorgon, men jag och Tilda drog ut med hunden, sedan hjälpte jag henne att få igång sitt sims 3 och efter det gick vi hem till mig för att spela det. Det har alltså inte hänt jättemycket den här dagen, men det har ändå varit roligt och skönt! :)

Presenterna från Sofie


19-11-11, L Ö R D A G

Förlåt att jag inte skrivit någonting på ett par dagar, men jag har haft världens bästa anledning! Och det är att min kära vän Sofie har kommit hem från USA. Kan inte skriva så mycket just nu för jag ska springa iväg hem till Tilda för att vara med henne och Fiia. Men nu vet ni. Ska försöka lägga in ett inlägg på det jag fick av Sofie när vi var hos henne igår, men nu har jag lite bråttom. :)


16-11-11, O N S D A G

Idag kommer det inte bli så mycket blogginlägg. Är oerhört trött, men vaknade igen för ungefär 15 minuter sedan.

Vad jag skulle skriva om främst idag är:

Jag är har klarat min teori! :D Visserligen är det andra gången. Men jag har 2 av 2 gånger klarat det, så det måste ju betyda att jag kan en del! :D

Det var längesedan jag hade sådan hjältklappning som jag hade idag när jag skulle avsluta provet!

Hemma igen

Nu är jag hemma och jag är jättetrött! Men jag tänkte att jag skulle plugga lite, sedan lägga mig och vila en stund och sedan plugga igen.

Såhär såg himlen ut när jag gick hem från bussen idag. Jättevackert och jättefint. Men ser ni felet med den? Eller vet ni vad felet är med himlen där? Jo, klockan är bara 14:15 när bilden är tagen! Klockan 14:15 ser det alltså ut som att klockan är jättemycket och att det är jättesent! Det är varför jag itne tycker om vintern - det är alldeles för mörkt!


15-11-11, T I S D A G

Arbetsförmedlingen och tandlärkarn. Det är det jag har inbokat idag. Ser fram emot en av dem - arbetsförmedlingen! :P Vår handläggare från utbildningen valde att sätta upp en träff för oss från utbildningen efter utbildningen, för att vi ska träffat och kunna stötta varandra i vårt arbetssökande och så vidare. :) Så det sla bli kul att träffa de perosner som kommer dit idag! :D Men det är typ iskalltute så jag vet inte riktigt vad för kläder jag ska ha på mig. Hmm..

Har börjat fundera över julen och så nu, förra året hade jag ju en kategori som hette "Nu är det jul igen" där jag la upp allt snack som hade med Jul att göra, jag visade grejer från min advetskalender och så vidare. Är det någonting som skulle vara intressant i år också? :)

Vad är det med blogg.se?

Kan fortfarande inte lägga upp några bilder, så det blir inga bilder varken på skorna, handlarna eller kalendern idag. Vilket jädra sätt!

Men men, nu är jag hemma en kort stund. Sedan bär det av på styrelsemöte. (Hade fått för mig att lillasyster hade match, mend et var inte förrän på onsdag). Har tänkt igenom min livsstil mycket det senaste och jag har kommit på att senaste jag mådde bra med mig själv (alltså utan att vara i ett förhållande) var när jag tillbringade mycket tid i kurkan. Så jag har bestämt mig för att bli mer aktiv där igen. :) Blev invald i KU's styrelse (kyrkans ungdom), så ja, jag ska ta mig dit sedan. :)

Dag 8 – Ett ögonblick

Jisses, Det var ett tag sedan jag började med den här utmaningen. Och jag är fortfarande itne klar. xD Tänkte ta upp den igen och nu när jag ändå inte verkar kunna ladda upp bilder så...

Ett ögonblick alltså... mitt bästa ögonblick är helt klart den stunden jag sprang ut genom dörrarna i Blå-Gula torget, upp på scen och skrek! Min student är helt klart bästa ögonblicket i mitt liv och jag reser ofta tillbaka till den dagen! :D

WTF?

Har i en halvtimme nu försökt lägga upp en bild - någon mer som har problem med bilder just nu?

Min kalender

Detta var inlägget jag kämpade med att få upp igår, men inte förrän idag ville bilden laddas upp! :O Så bild på skorna och handskarna jag fick igår kommer senare idag ^^

Hade tidigare en bild på mig och Daniel på min kalender. Men den ftog jag bort så framsidan var inte den roligaste, tills igår. Min kära lillebror tecknade lite grejer på framsidan och detta var resultatet!


14-11-11, M Å N D A G

SItter nu och dricker dagens första kopp kaffe. Är inte så farligt trött som jag trodde att jag skulle vara, men det här väl att göra med att jag ändå fick sovit 4 timmar. Kanske kommer jag kunna somna senare ikväll då! :D

Idag står det "köra pappa till flyget" på schemat. Han ska till Belgien för att jobba och då tyckte mamma att jag skulle övningsköra till Landvetter. Icg jag menar varför inte? Jag behöver köra så mycket som möjligt innan uppkörningen. Sedan blir det hem en snabb vända för att senare åka och hämta Jenný från skolan och bege sig till Lerum och kolla efter skor. Hoppas verkligen jag hittar någonting idag! Behöver verkligen vinterskor. Kommer dock itne köpa nåognting för behovet, hittar jag inte några, så hittar jag inte några.

Mitt rum

Nu har jag städat, fixat och donat på mitt rum över en vecka. Men till slut är jag nöjd. Har fixat en temporär lösning till att förvara mina nagellack, tills jag hittar ett förvaingssätt jag tycker om. Jag har placerat ut mina skor så jag alltid ser dem (i alla fall deras lådor), soffan står så det är mer plats... Ja, ni får se bilderna! :D Dock är rummet fortfarande lie ostädat. Hehe...


Dagens kock!

Idag var det jag som tog hand om middagen! Och jag var himla sugen på gryta. Men med tanke på att jag inet är någon bra fotograf tog jag ingen bild på det då det inte hade gett maten någon rättvisa. Det blev kycklinggryta med smak av apelsin och chili. Receptet kommer nedan :

Tll fem pers:
4 kycklingfiléer
6 dl matlagningsgrädde
En burk med paprik/chili crem fraiche
2 apelsiner (både skal och saft)
lite torkade tratisar
spenat efter smak.

Ser ut att vara en himla blanding. Och det var det. Mend et var en himla god blandnind och även min bror vågade smaka på det innan han hällde på massa chilisås. :P Detta serverades med ris då jag tycker att ris är godast till grytor!

Suck, stonk och stön!

Finns det någonting tråkigare än körkortsteori? Har, trot elelr ej, suttit och pluggat hela dagen. Heltråkigt, men det måste göras! Vill få det avklarat med en gång och jag vill gå mitt körkort! Och jag har lovat min syster att vi ska ha en partytur i bilen samma dag som jag klarar det. Haha! Undra om jag kan få henne att bjuda mig på mat... Hmm.. :P

Nu blev jag glad!

Jag brukar hata anonyma kommentarer, för jag tycker det är löjligt att skriva någonting och inte "våga stå för det" För oftast är det ju faktiskt elaka kommentarer som sägs anonyma. Men nu fick jag en kommentar i förra inlägger som gjorde mig helt varm. Tack så mycket! Det behövde jag nu. Dömer dig inte för att du ville vara anonym, just sånt kanske man inte vill att hela världen ska få veta. Tack! <3

13-11-11, S Ö N D A G

Vill egentligen inte skriva om detta,för jag vet hur många det finns där ute som bara tycker att jag är löjlig och barnslig, trots att jag egentligen fakiskt inte är det. Men skriver jag inte av det så kommer jag gå och grubbla över det hela dagen och det kommer inte få mig att må bättre.

Jag drömde om Daniel i natt. Har drömt om honom många nätter nu, allt från att detta in hänt, till att han kommer och vill ha en andra chans... i natt var det en andra chans han ville ha. Och för första gången (i drömmarna då) sa jag nej.  Kan det vara så att mitt hjärta börjar ge med sig? Efter bara två veckor? Jag vet inte om Daniel läser min blogg längre, men i så fall så hoppas jag att han inser att detta var hans val och inte mitt. Jag kan inte gå och vänta på honom, efter att han gjort slut,  hur mycket jag än älskar honom. Ja, jag sa till honom att han fick ta den tid han behövde när han pratade om att åka utomlands under obestämd tid. Men då var vi fortfarande ett par. Jag kommer inte må bra om jag ska vänta på honom nu och sedan när ha är tillbaka - då är det inte ens säkert att det kommer vara som tidigare.

Mitt huvud har sagt nej ett tag nu och mitt hjärta börjar ge med sig.

12-11-11, L Ö R D A G

Tack och lov så somnade jag igen i natt! Visserligen var inte klockan 6 förrän jag somnade. Men det är bättre än ingenting! :) Och jag kom upp då jag skulle vilket än ännu bättre! :D

Idag står det handboll och släktkalas på schemat. Lillasyster har match i Allingsås så då ska jag köra dit! Sedan blir det troligen släktkalas hyfsat med en gång efter. Men jag hoppas på att vi hinner hem lite snabbt i mellan.

Nu ska jag göra mig i ordning. Ta hand om er under dagen ^^,

Bra Anna!

Somnade rum 9-tiden förut men vaknade vid 12 av att jag behövde gå på toa. Tror ni jag lyckats somna om sedan dess? Klart jag inte har (annars hade jag ju inte skrivit här ;D). Låg och försökte somna om fram till typ halv 2 sedan orkade jag inte. Så jag har nog fått den här nattes sömn nu. :P

Skallar tangentbordet

Igår vid den här tiden var jag lika trött som jag är nu. Småsomnar typ mest hela tiden. Jättejobbigt ju! Får hoppas jag kan somna i tid ikväll då! :)

Jag är så himla sugen på att hitta på någonting, typ dra ihop ett gäng och dra ut och dansa natten lång. Men jag orkar inte nu. Och jag har inte pengar till det heller. Jäkla skit! Dansa får jag göra vid ett annat tillfälle. Så ikväll ska jag ha en romantisk dejt med min dator, lite onyttiga smaskigheter till en bra film. Vet inte riktigt vad det ska bli än, men det lutar åt X-men first class. ^^, Har inte sett den än. :O

Vad ska ni göra för trevligt denna fredag?

11-11-11, F R E D A G

Jisses vilket tjöt det är om dagens datum på facebook. Tror ni det var lika mycket såhej 1911, jag menar då var det ju 11-11-11 med? Det var det säkerligen...

Tack och lov så vaknade jag inte fullt lika sent som de senaste två dagarna. Men jag vo ändå längre än vad jag borde. Haha, jag kommer verkligen inte upp om jag inte har någonting jag måste göra. Som idag. Ska om en stund åka till Partille och möta upp syster. Dessutom måste jag införskaffa mig vinterskor. Det är både med glädje och sorg jag säger detta. Jag vill ju ha nya skor, inget snack om saken. Men mina förra vinderskor har gått sönder. :( Dragkedjan är paj och gick sönder igår. Det jobbigaste nu då är att av vad jag sett på nätet så har jag inte hittat någonting jag verkligen fallit för i vinterväg. Skopunkten har ett par skor jag vill ha. Men de är inte är inga bra vinterskor. 8 cm klack och ofodrar, nja... de må vara snygga men de är inte det minsta praktiska i iskyla och blixthalka!

Dead by April ♥

Har fått dille på Dead by April igen! Dom är så himla bra! :D Tycker dock bättre om dom under det första albumet. Men jah, alla utvecklas vi! Här är senaste videon i alla fall. :D


Idag är en bra dag

Trots det sena vaknadet och trots huvud och mage så har jag en bra dag. Kan för första gången på två veckor säga helt ärligt att jag mår bra och att jag är glad! Jag hoppas verkligen ingen kommer och förstör det för mig.

jag har nu fått skrivit ett av de två personliga breven jag skulle skriva. Men jag ska vänta med att skriva det andra tills jag fått feedback på det jag skickat. Kanske är det så att jag ska hålla mig till ett arbetsområde framöver - alltså personlig assistent. Vi får se. Hoppas bara på att jag ska klara körkortet nu när jag har rteori och uppkörning snart. Hade underlättat med jobb och grejer. Men den här gången ska jag inte gräva ner mig om jag inte klarar det. :)

Till hösten ska jag plugga

Jag har tänkt jättemycket fram och tillbaka på vad jag vill göra när jag "blir stor". Och alla vet att jag vill bli författare, men det är ju ingenting man bara blir så. Men nu när jag sitter och skriver mitt personliga brev har jag kommit fram till att arbetsterapeut nog faktiskt är det jag ska göra. Läste lite mer om det och såg en video och då kände jag hur en värme började stiga inom mig. Jag tror att det är min väg - jag vet att det är min väg! (Funkar inte videon klicka här!)



10-11-11, T O R S D A G

Även idag vaknade jag senare än vad jag borde. Dock bara två timmat och jag har ingenting speciellt att passa, heja oss arbetslös... sökande. Haah Jisses alltså! Idag har jag dock en bra anledning. Jag mår bajs!  Mitt huvud dunkar och min mage är ut-och- in. Inte kul, inte kul!

Så idag ska jag ta det lugnt! Ska hämta lite att dricka snart, sedan ska jag ta mgi tusan få klart det förbannade peronliga brevet!

Min stolthet ♥


Stök och städ

Jisses som mitt rum ser ut... och det blir inte bättre av att jag slänger ut alla mina kläder och ommöblerar i garderoben. xD Får hoppas det blir ordning på grejerna snart!


09-11-11, O N S D A G

Haha, när jag skrev onsdag i rubriken tänkte jag "Är det verkligen onsdag idag... är det inte tisdag?" Haha, det märks att man är arbetslös och inte har några rutiner under dagarna. Skulle dessutom ha gått upp vid 9:30 för att övningsköra med mamma idag, men jag rörde mig inte en centimeter när hon kom in och försökte väcka mig.

Jag åkte aldrig upp till skogen igår, hon var alldeles för trött så vi sa att vi skulle ta det idag istället. :) Så innan dess ska jag möblera på rummet, eller nja, jag har fått in en byrå som jag ska ställa iordning, plugga teori och få skrivet det förbannade personliga brevet. Nej jag har inte fått gjort det för jag har suttit helt fast. Men idag ska det gå! Hehe

Fullspäckad dag nu med

Idag är det lika fullspäckat som hela förra veckan! Hehe, men det är skönt att faktiskt ha någonting att göra. ^^,

Nu ska jag ut och köra med mamma en stund, kan väl inte gå annat än bra känner jag nu. :) Så vi får väl se hur länge jag är ute, för sedan någon gång efter 14 ska jag hem till Emelie. Har verkligen fastnat för den här tjejen (har jag nämt hennes namn tidigare?), och jag trivs jättebra med henne! :D

Sedan ikväll ska jag hem till Daniels mamma. Ska hämta hem mina grejer och lämna hans. För ska jag kunna gå vidare måste jag ga ett helt rent blad att utgå ifrån. Får se hur jag löser det med min musmatta bara. Haha! Hade tråkigt en dag/kväll, hade en svart spritpenna och min musmatta är i tyg. Det står en hel del grejer på den nu kna jag ju tala om. Haha xD

08-11-11, T I S D A G

Jag förstår mig verkligen inte på mig själv. Det endasom spelats i mina högtalare sedan en vecka tillbaka har varit Jusitn Bieber. Josefine sa någonting om att det kan bero på att jag relaterar till hans texter just nu. Men det gör jag nog inte. Jag menar - han sjunger om hur bra han behandlar tjejer och hur kär han är i dem osv. Ja ni har säkerligen hört någonting. Men men, That's life och jag trivs med honom just nu - vad än någon annan säger! :D Justin Bieber är just nu min pojkvän! ;) Hahahahah!

Me, myself and I - peppinlägg

Mer än någonsin längtar jag efter mitt eget ställe och det är först nu som jag känner att jag inte är rädd för att bo själv. När jag var tillsammans med Daniel (känns fortfarande konstigt att säga/skriva så) visste jag att jag skulle bo med honom (eller tja, jag trodde jag visste) och kände att det var så det skulle vara. Men igår låg jag och funderade en del och jag skulle nog inte ha någonting emot att bo själv i en egen lägenhet. Visst hade jag så ofta jag kunnat bjudit hem folk speiellt på middag, men tillsammans med en liten söt kisse hade jag klarat mig utmärkt.

Sen kommer visserligen den stora frågan var jag kan tänka mig att bo - men det är ett problem man får ta tag i när det kommer. Och jag har kommit på nästa års nyårslöfta. Hade samma i år, men har verkligen inte tagit till mig det och hållt det. Men 2012, det är mitt år!

Personligt brev

Hur sjutton börjar man ett personligt brev på ett bra sätt? Jag tror jag kan få ihop själv innehållet men början? hur bär jag mig åt? :O "Hej jag heter Anna och kan xyz". Nej, så kan man inte börja för det är inte intresseväckande. Vilket det ska vara. Fiction kan jag börja hur spännande som helst, men inte en formell ansökning så.

Har fått en mall från min jobbcoach och det börjar med "många tycker att det är svårt att skriva ansökningsbrev" - om det är! Någonstans hör jag en röst som säger "CV är en lista på vad du kan och har gjort och ett personligt brev är förklaringar av det". Vet itne var jag fått det från men jag har för mig att jag hört det. Jisses - jag behöver hjälp alltså..

07-11-11, M Å N D A G

Två dagar kvar, sedan börjar jag få ersättning. Jisses vad jobbigt det är att vara så fattig! Har nog inte haft såhär dåligt med pengar sedan jag var 15. Och då har jag aldriog haft riktigt dåligt med pengar ändå. Hhaa, vilken snobb jag låter som. xD Men men

Ska snart bege mig till Fiia, hon ska hjälpa mig att plugga lite teori så blir det nog säkerligen te och en prommenad. Får se om jag hinner skriva någonting mer senare!

-Take care !

06-11-11, S Ö N D A G

Detta är vad jag lyssnat på hela den här veckan! Kalla mig tönt, men han är faktiskt duktig! :D



Dagens smink

Idag fick jag äran att sminka en vän till ett halloweenparty. Han skulle vara en död millitär och såhär blev resultatet. Är ganska nöjd faktiskt, men bilden suger. Haha!

I'm ready!

Ja, jag sa ju att jag skulle berätta vad som hänt när jag känner mig redo. Och jag tror det är nu. Har inte gråtit på en vecka snart så då borde det väl vara bra tror jag?

Men jah, jag kommer bara skriva det. ingen förklaring bara fakta.

Daniel och jag har gjort slut. För vissa av er kanske det inte är en big deal. Men det är det för mig. Och jag skulle uppskatta om jag slapp kommentarer som "aja, men du har i alla fall blivit älskad och haft någon" bla bla bla... Ja, jag har älskat och blivit älskad, men det gör det inte lätt att gå vidare för det. Nu vet ni. Jag måste försöka gå vidare.

05-11-11, L Ö R D A G

Gårdagen var riktigt lyckad! Hade svinkul och ja - jag vart inte så bakis idag som jag trodde att jag skulle vara. :P

Men nu kanske ni vill veta vad jag var... Jag var Barbie! :D Folk fattade dock inte det men i alla fall. :P


04-11-11, F R E D A G

Ikväll är det maskeraad! :D Är hur taggad som helst! :D Lyssnar just nu på en partylista på spotify, brukar inte lyssna på det så ofta sedan de började ta betalt för allt över 10 men idag strumtar jag i det! :D Jag ska festa ikväll. xD

Ska förbereda lite för senare. Får börja göra mig i ordning tidigt OM något skulle bli fel. Gud förbjude men man vet ju aldrig.

Mina bullar

Bakade bullar med mamma i söndags, eller jag bakade och hon höll sällskap. :) Så vad säger ni om dessa? ;)


03-11-11, T O R S D A G

Det har hänt mycket den senaste veckan. Som jag skrev igår, fullspäckat med aktiviteter och folk att träffa! Idag ska jag ut och övningsköra tillsammans med mamma ut till Lerum för att hon ska till en ortiopat (Så heter det va?). Sedan ska jag träffa en underbaring från utbildningen. Ska även hinna med att hämta en ögonskugga jag ska låna imorgon, sedan var min tanke att bege mig till kyrkan ikväll. Så även denna dag är helt full! Men det är skönt att ha någonting att göra i alla fall. :)


02-11-11, O N S D A G

Jag är tillbaka. Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna skriva, den här veckan är fullspäckad med aktiviteter och folk att träffa men jag är tillbaka och på bättringsväg. Sitter och avväger huruvida jag ska berätta nu vad som hänt, om jag vill ha det skriviet i ord redan. Men vi får se. Det som hänt kommer att påverka bloggen så ni kommer att få veta det. Jag vet bara inte om jag är redo.

En av de saker jag ser mest fram emot den här veckan är fredagens maskerad! Jag har verkligen den perfekta utklädnanden och är jätteglad för mitt påfund! Ni kommer få en liiiiten sneak-peak! Så varför inte ha en gissningslek? :D


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0