30-11-12, F R E D A G

November har nu lidit mot sitt slut och december står och väntar. 24 dagar kvar till jul och man ser hela tiden statusuppdateringar på facebook om att de köpt julklappar, pyntat, bakat och haft sig. Själv känner jag inte alls någon julkänsla. Kanske kommer det imorgon när julkalenderna börjar. Men nu... jul vad är det?
 
Är så vansinnigt trött just nu. Var i skolan hela dagen och skrev på hemtentan. Man blir ju dum i huvudet av all psykologi! Men det är ändå skönt att vi fortsätter med det i nästa kurs så det inte blir ett jättehopp till nästa gång. Nu ska jag vila lite och se på lite Johan Falk. Blev änna sugen på att se dem allihop nu när jag såg några av de nya filmerna, och det är enda filmerna som jag kan förstå att folk tycker Kinnaman ser bra ut. :P

29-11-12, T O R S D A G

I eftermiddag kommer hemtentan ut, så då ska jag passa på att åka iväg med memma innan dess. Blir lite julklappsletande, ska kolla ett par bra skor åt mig, tavelhyllor och lite annant smått och gott. Så jag skriver mer i eftermiddag. :)

Till rummet

Såå, då är en text beställd till mitt rum, imorgon ska jag och mamma åka och köpa tavelhyllor och snart börjar det arta sig inne på mitt rum. :D Underbart! Dock vet jag inte om jag vill ha vita eller svarta hyllor. ;D
 

Hemma en sväng

Är hemma en sväng nu innan jag ska iväg mot stan igen. FIka med en kompis idag också. Många som vill träffa mig. ;) Haha
 
Imorse var det inte roligt att stiga upp. Som jag berättat tidigare är jag ett riktigt monster på monarna, och det blir inte bättre när halva familjen är uppe och skramlar och har sig. Men jag lyckades hålla humöret i schack. Så nu blir det lite mat i magen, lite Sex and the City innan jag tar bussen in till stan igen. :)

28-11-12, O N S D A G


Följ mig på instagram


New Shoes

Fick köpt mig ett par nya skor igår med! Har suktat efter dem sedan i början av oktober, så nu har jag äntligen fått dem! :D 400 riksdaler på Din sko, helt överkomligt! ;)
 

27-11-12, T I S D A G

Vaknade med huvudvärk idag, men det var bara att kliva upp och möta den och till slut var den över. Helt underbart! Haha! Jag är klar med frågorna, kroppen värker från Coren igår, så idag blir det heeellugnt! Började se på Star Wars i söndags kväll, så det blev Episode I och II i söndags III igår så idag blir det IV. Jag insåg att jag också vill ha ett lila lasersvärd som Master Windu, men det tvivlar jag ganska starkt på att jag kommer att få. ;)
 

Och så 15 år senare...

... eller 14 år, återförenas de igen. Det var så himla roligt att träffa henne igen! Och det bästa av allt var att det kändes precis som att det var igår vi träffades. Visst jag hade ingen aning om vilka människor hon pratade om och hon visste inte vilka jag pratade om, men det var inte alls sån pinsam, spänd tystnad som kan uppstå när man inte träffat en person på länge. Underbart! :D
 
 

En fråga kvar!

Idag har jag varit produktiv! :D Har nu bara en fråga kvar så nu pausar jag och åker och träffar mina kära vän! :D
 

26-11-12, M Å N D A G

Igår kväll vart jag väldigt emotionell. Dök upp en del saker jag inte var redo att hantera, men personligen tycker jag att jag skötte mig bra. :)
 
Idag blir det plugg någon timme, sedan ska jag in till stan och träffa en gammal klasskamrat. En tjej som jag gick i samma klass om i förskolan, alltså inte på dagis, utan när vi var 6 år, när det fortfarande hette förskola. Detta ska självklart bli jätteroligt, har inte träffat henne sedan jag var 7, 14 hela år sedan. Det är sjuk! :P

Emo- Anna


Den där du vet...

Ligger med en burk Ben&Jerry's, en varm vetepåse på magen och ser på Sex and the city II. Har så vansinnigt ont i magen. Ligger och... bara plågas. Ni vet den där veckan som vi alla älskar så innerligt, den underbara gåvan till mänskligheten... jisses. Så ligger jag oc tänker på hur skönt det hade varit att ha Han med stort H här, som kan hålla om mig och bara gossa. Men, men, han dyker upp någon gång. Känner mig bara väldigt emotionell och myssugen. Så ja... :P
 

25-11-12, S Ö N D A G

Är de tinte det ena så är det det andra... idag blir det till att jobba några timmar. Känner mig dock inte helt kry. Fattar itne varför det inte kan bryta ut ordentligt så jag kan bli bra! Trodde att det var bra efter förra helgen, men jag kkänner mig fortfarande halvkrasslig. Måste vara mörkret och bristen på D-vitamin! Men jobb i alla fall, sitter just nu och ska plugga, men kommer ingenstans. Vill hellre ligga kvar i sängen och dra täcker över huvudet. Men det går icke!
 

24-11-12, L Ö R D A G

Idag ska min lilla favoritpojke döpas, och jag är färdig och redo för att åka. Så om ungefär 50 minuter ska jag bege mig till bussen. :)
 

23-11-12, F R E D AG

Sitter och pluggar. Någon gång måste jag ju börja göra det, speciellt med tanke på att jag har examination på det i nästa vecka. Så nu har jag börjat svara på en fråga. Haha, det lär ju vara det jag hinner innan Julia kommer hit. ;)
 

Veckans ord


Lugnt resten

Det blev inte presentshopping idag, viloket passar mig helt i smaken känner jag nu. Föreläsningen idag var himlans tråkig och jag känner mig inte alls på shoppinghumör idag. Så det får bli till på fredag istället. :) Jag fick solat, vilket kändes som att det behövdes - känner mig som en helt ny människa nu, och färg får jag ju med. Men eftersom jag redan är så pass ljus i hyn så går det långsamt fram, och randen syns inte på bild än. Haha, vilka problem. ;)
 
Nu blir det avsminkning, mat och... någon film eller så! :)

21-11-12, O N S D A G

Usch, det känns väldigt ruggigt ut idag. Fryser bara jag ser ut ungefär. Men, men, det är en kort dag idag, så jag får överleva det ändå. Eventuellt ska jag kanske träffa Tilda och Fiia i eftermiddag i stan för att kolla doppresent inför helgen, men det vart lite osäkert ifall vi skulle göra det idag eller om det blir på fredag. Det återstår att se helt enkelt. Ska försöka få solat idag i alla fall, behövs nu när det är så vansinnigt kallt. :P Haha

20-11-12, T I S D A G

Ännu en dag har nu gått, och blogginläggen flödar... inte riktigt kanske, men de kommer när jag har någonting (höll på att säga vettigt) att skriva. Träffade Julia en stund förut idag, fick hämtat papper så jag kan läsa på för min delegation för medicinering och tränat. Dessutom har jag ätit årets första clementin. Mumma!
 

Min mage värker

Fan vet om det är träningsvärken som sätter igång redan, men jag har så ömma magmuskler nu va. Herre jävlar. xD Hela magen typ pulserar, så jag tror det är ett bra tecken. Och jag ser även resultat på av min träning, även om det kanske inte är mycket för världen, och jag varken är den största eller minska människan på jorden så betyder det mycket för mig och min självkänsla. :)
 
Min biff-mage ;)
 

19-11-12, M Å N D A G

Ännu en måndag, ny vecka, nya äventyr. Och dagen samt veckan har börjat bra! Det var längesedan jag mådde så här bra på en måndag. Vet inte vad det är men bra har jag mått och mår fortfarande bra trots tröttheten. Och eftersom det är måndag betyder det coreträning! Funderar på om jag ska sola lite också, men vi får se sen. :)
 

18-11-12, S Ö N D A G

Gårdagens vila gjorde susen! Pigg som en mört känner jag mig idag och redo för nästa äventyr! Det som står på dagens schema är släktkalas. Min lilla kusin har fyllt 18, vilket innebär att han inte är så liten längre. Woaw var tar tiden vägen?
 

Syster och jag i sjuksoffan

Sitter och ser på SATC med syster och hennec Mac xD
 

17-11-12, L Ö R D A G

Låg jättekrasslig i sängen hela kvällen igår, somnade ett par timmar och kände mig hur pigg och kry som helst, tog en dusch och sen ... BAM! Vart jag en zombie. Och det speglar även dagen idag. Hade lite planer men så blir det icke. Tyvärr. :( Såg verkligen fram emot detta. Men det är inte mycket att göra I guess.
 
Myste med papcorn, choklad och Johan Falk igår i alla fall. :)
 

16-11-12, F R E D A G

Blev inte riktigt som planerat idag, men det gör ingenting. Jag får chans att ligga hemma och vila upp mig inför morgondagen istället. Hade tänkt lägga mig i soffan och se på Sex an the City - får liksom passa på när TV:en och soffan är lediga. Klart jag kan se det på datorn, men man måste starta varje avsnitt för sig, det finns ingen "play all"- knapp, och att gå upp ur sängen var 20:de minut känns inte så lockande. :P
 

15-11-12, T O R S D A G

Äntligen kan jag använda min lilla rosa! Lyckades tappa bort min laddare så den har varit ur bruk i tre veckor, men jag tror ändå jag måste omformatera den. Den är lite seg och så, så en omformatering vore på sin plats. :P
 
Har haft fullt upp nu i två dagar, kom hem igår och åkte och handlade med mamma med en gång, kom hem igen och var helt slut. Idag känner jag mig ännu mer slut. Stressade upp i morse för att jag försov mig, så kaffet hanns inte med, vilket i sin tur lett till huvudvärk hela dagen lång och nu börjar den ängligen släppa. Men det betyder ändå att sängen kallar. Så det blir att mysa till det i sängen, starta en film och sova. :)

Veckans ord

Would you keep the key to my heart?
 
 

13-11-12, T I S D A G

När jag igår satt mig och skulle blogga blev jag ständigt avbruten, först skulle jag möta en kompis, sn var jag prompt tvungen att fixa någoting och sedan var det dags att bege sig till träningen. När jag sedan kom hem vart jag alldeles för trött för att komma ihåg vad jag skulle skriva.
 
Men igår var det min "lördag". Hela helgen bestod av jobb, så i söndags, vilket var min fredag, kom Julia "en stund", det slutade med att hon åkte hem 20 över 12, haha, pratade om fredagens händelser och massa annat. Sedan igår kom Amanda hit för att klippa mig och jag skulle fixa hennes naglar. Jag blev mycket mer nöjd med hennes än de jag gjorde på mig. :) Så det vart ju toppen. ^^,
 
Idag då? I have no idea! Blir nog att bara softa och ta det lugnt, känns som att det kan behövas innan skolan imorgon. Haha

11-11-12, S Ö N D A G

Woooow, vilket förbaskat morgonmonster jag är! Stiger jag upp innan 10 så är jag allt annat än rolig att ha att göra med har jag märkt. Den nya kursen jag börjat läsa börjar ungefär en timme senare än den tidigare kursen, vilket innebär att stackars lilla mamma är vaken när jag går upp. Jag är ju allt annat än trevlig. Likaså både igår och idag. Börjar jobba 9:30, vilket innebär att jag går upp 8 för att cykla iväg strax efter 9. Usch, stackars mamma som jag blev irriterad förut. Men tack och lov börjar min helg nu! Är (än så länge) helt ledig måndag och tisdag, så då kanske jag blir bättre på att blogga och så. :)

07-11-12, O N S D A G

Halva veckan har gått, och jag har ingenting att göra i skolan förrän på fredag. Ganska soft måste jag säga. :) Men idag ska jag till läkarn. Får se om jag beättar mer när jag kommit hem eller inte. Men ja det ger sig. :)
 
Har börjat kolla på en en ny serie nu med, Hellcats. Asbra! Haha, Handlar typ om cherleaders på universitetet. Tänk om man hade varit "smart" nog att börja med någonting sånt för en himlans massa år sedan, vad fit man hade varit då! ;P
 

Pump för hela slanten

Idag är jag värd en klapp på axeln. Har verkligen kämpat på pumpen idag och detta trots att jag inte kände mig helt 100. Nu känns det jättebra och det avslutades med två knäckemackor med ägg och makrill på. Mumma!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det film eller serier, har inte bestämt mig än. :P
 

06-11-12, T I S D A G

Min kropp är så himla öm just nu. :P Jag har verkligen onte från topp till tå. Men det är mödan värd! :) Är verkligen jättenöjd med rummet och ja, underbart med omväxling! Får skriva upp en inköpslista på saker jag ska ha här inne så att det verkligen blir som jag vill. Hah allr ju glömma allt när jag väl är i affären.
 
Ska snart bege mig till skolan med. Första seminariet på den nya psykologikursen. Skulle ha läst tre kapitel till idag, men det verkar som att jag har fått fel bok - eller den ser inte alls ut som någon av böckerna som de förklarade igår. Fattar ingenting, men får kolla det idag. :P Haha

05-11-12, M Å N D A G

Nej, det har varit dåligt med bloggande den här helgen. Och det beror på mitt rum. Har grejat och grejat och nu är det så färdigt det kan bli tills dess att jag har lite mer grejer. :) Nu kommer det före- och efterbilder. ;)
 
Före, dessutom väldigt stökigt.
 
Ser ni hur det står - kom inte åt min dator
 
Det nästan klara resultatet
Nu ska jag bara få upp värmen i rummet! Har varit mellan 12 och 15 grader här inne när jag jobbat - nu ligger det på 18.3. :O

03-11-12, L Ö R D A G

Vad mycket härligare det är att åka och jobba när man vet från början att man ska jobba. Blir inte alls lika hektiskt. Även om det lär sluta med att jag stressar i väg till bussen ändå, men ja... Haha
 
I eftermiddag när jag kommit hem ska jag börja på rummet ordentligt, pappa ska bara införskaffa sig spacel så jag kan spackla över några småhål, sedan typ - en timme senare kan jag börja måla! :D Så nu kommer jag att ha äggskalsvita väggar. Underbart! ;) Men nu måste jag kasta i mig kaffet och sedan gå, hörs i eftermiddag! ;D

02-11-12, F R E D A G

Jag har lite svårt att tro att det är fredag idag. Det har varit full rulle dagen i enda. Hade förväntat mig en lugn dag där jag skulle få pilla med rummet, men icke. Fick ett samtal 13:00 om att jag skulle gå på ett arbetspass 13:30. Wiie! Och nu kan jag inte lugna mig ändå, ska iväg till Josefine så att min syster kan se på soffan hon kanske ska köpa av dem. Ingen vila och ingen ro. Ska dessutom upp och jobba klockan 7 imorgon med. Underbart. ;)
 
Fick mitt tangenbord och den nya datormusen idag. Asssgoa att använda. Så det var ett bra köp och jag kände att jag behövde lite shopping den här veckan. :)
 


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0