Två prenumerationer startade

Nu har jag startat två st prenumerationer, glossybox och Veckorevyn. Så nu har jag två saker att se fram emot varje månad. Och båda grejerna kommer någon gång i vecka 13, så det är inte allt för jättelång tid kvar. ;)


29-02-12, O N S D A G

Sista februari. Visst har månaden gått väldigt fort? Eller är det bara jag? Det var ju itne längesedan det var nyår och grejer. Men men, det ger sig. Snart är nog mars över också tyvärr. Eller ja - det betyder ju att det närmar sig sommaren ännu mer men ja, ni fattar. ;)

Mars ja, det betyder att man ska börja söka till högskolor och universitet. Har fått hem två kataloger, en från Lunds universitet och en från högskolan i Jönköping. Funderar massor på hur gärna jag vill flytta hemifrån och huruvida jag vill komma bort från Göteborg ett tag eller inte. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Och egentligen har jag ingenting som håller mig kvar här i Göteborg. Ta det inte fel nu, jag har mina vänner - men att jag har dem här och bor till exempel i Lund betyder inte att jag inte har dem som vänner längre. Det hade varit svårare att lämna staden om jag haft en pojkvän här som inte ville följa med. Hum, hum, hum! Vad ska det bli av mig?


Mätt och belåten

Har precis ätit middag, det var faktiskt gott - trots att det bjöds på korv! Ugnstekt korv med goja på och ost. Ja det var gott. :) Första gången jag äter korv på jag vet inte hur länge. :P Men, men. Ska göra äppelpaj nu, så hörs av sen! ;)

Gottegris

Efter den långa städningen känner jag av i stortån att foten inte vill vara med längre. Förbannade nageltrång! Så nu blir det fotbad, veckorevyn och lite gottigt. Sånt får man göra när man är tjej och lider av veckan...

Mitt rena rum!

Det tog sin lilla tid, men nu är det rent! Vad mycket trevligare det är att vara i ett rent rum, inte sant?


Kärlek som tar slut

Det känns lite som att jag borde vara expert på det. Kärlek som tar slu när man minst anar det. 3 av 4 förhållanden jag haft har jag blivit så har jag blivit lämnad. Och det har gjort lika ont (men på olika sätt) varje gång. Men det senaste var nog svårast att accaptera i det att kärleken egentligen inte tog slut utan omständigheterna förändrades.

Fick igår veta att ett av de förhållanden som jag haft som förebild tagit slut. Det kom som en chock. Och nu när jag tänker på det och skriver om det sipprar tårarna ner för kinderna på mig. En väldigt nära släkting har separerat med sin respektive och jag kan inte riktigt fatta att det är sant! Visst - det kommer kanske en positiv konsekvens med det. För mig är det positivt, men för honom/henne är det inte bara positivt. Kan inte gå in i detalj på vad som gäller och jag känner att jag inte borde det. Men är det inte lustigt hur det bara kan ta slut så? Efter så många år tillsammans så bara det rinner ut i sanden. Det är också sånt som gör mig rädd.


28-02-12, T I S D A G

Just nu känner jag mig ungefär som jordens mest ofräscha brud! sovit sämre än på länge två nätter i rad, håret bli smutsigt för minsta lilla, huden gör mig mörkrädd... the list goes on and on. Men nu ska jag i alla fall få tummen ur att få rummet städat! Och jag tänker verkligen få det gjort - grundligt!


Anna i ett nötskal

Haha - skrev ju förut att jag skulle städa mitt rum. Som vanligt blev det ju inte så. Blev mest att jag suttit här hemma och kollat på Skilda världar. xD Sedan åkte jag till kyrkan och var med och gjorde tacopaj. Och nu sitter jag här igen. Kommer nog att bli så att jag städar under kvällen. :P Sen har jag funderingar på att bege mig upp på vinden och rensa lite. Det kommer inte hända ikväll, men kanske imorgon. :) Får se hur det blir med den saken. :P


27-02-12, M Å N D A G

Vilken helg! Efter spakvällen med syster och hennes vän vart jag helt utslagen! Somnade innan 12. Kors i taket! Sedan på lördagen hade jag fullt upp med att göra mig iordning, hinna äta och allt möjligt sådant innan jag skulle iväg. Men kvällen blev asbra!

Igår, söndag, vart det konfirmandläsning större delen av dagen. Vaknade helt av mig själv strax efter 11 för att sedan sitta i kyrkan mellan 13-16, gå på gudstjänst och sedana avsluta med kevavpizza! Mumma! Har dock blivit himla luiten i maten det senaste halvåret, så jag kunde inte äta så himla mycket tyvärr. Men det ger sig.

Vad händer idag då? Skulle gått ut och gått med mamma, men i detta snöoväder och min fot med nageltrång känner jag att det inte är den bästa idéen. Så det  blir nog till att vara hemma och städa rummet tills ikväll så jag kanske drar på bakkväll i kyrkan. Är sugen på att träna ikväll med, det är core idag. Men men, ja vi får se hur det blir!

Detta är de två bilder som togs under helgen.

Spa night

Ikväll blir det lite spa här hemma tillsammans med syster och hennes kompis. Bastu, hårinpakning masker och skrubb. Känner att jag behöver det så det ska bli skönt! Och riktigt skönt blir det att börja helgen med detta! :D


24-02-12, F R E D A G

Helg! Tror jag sagt det tidigare, men trots att jag inte så ofta gör någontiing på dagarna så känns helgerna väldigt befriande. Haha! Ska om typ 30 min dra mig in till stora staden Göteborg och kolla föelsedagspresent till lilla Julia som jag ska till imorgon. Får väl se hur det går. Älskar att ge bort presenter - när jag kommit på någonting bra de ska få. Haha! Men vi får som sagt se hur det går. Är taggad för party imorgon i alla fall. :D


23-02-12, T O R S D A G

Som ni kanske märkt har jag inte bloggat mycket denna vecka, och det är helt enkelt för att jag inte vet vad jag ska skriva. Därför delar jag med mig av denna assofta tjej! Hon är ju så klockren! :D


22-02-12, O N S D A G

Håller på att försöka få till en snygg sminkning till på lördag (Har man inget liv så har man inget ;D), men det går inge bra. färgerna blir inte som jag vill, har skugga i halva ansiktet (känns det som) och det det inte bra ut. :P Tror jag måste införskaffa en bättre primer. :P Haha! Men men.

Är som vanligt nu för tiden godissugen. Så godissugen som jag är nu har jag nog aldrig varit! Funderar på om det är bieffekter frå p-staven som nu efter ett drygt år börjar sätta in. Någon som har varit med om samma? Uscha! Gillar inte sötsuget!


Bild tagen från rfsu

New nails

Funderar på om jag ska fixa en egen kategori  för skönhetsgrejer. :P Har blivit allt mer skönhetsrelaterade inlägg i bloggen. Men vi får se :P Skulle det uppskattas? Men skit samma, fixade mina naglar igår, och såhär blev dem. :)


Fettisdagen

Idag är det fettisdagen. Säger ni fet-tisdagen, fett-tisdagen eller fettis- dagen? Jag säger nog... fettis-dagen. Nu när jag funderar på detkommer jag inte fram till något, men det är det som känns mest naturligt. :P Men, men det ger sig - är det någon av er som käkat massa semlor idag? Jag gör det inte. Haha! Tycker inte om det, så jag fick wienerbröd (stavning?) istället! ;D


21-02-12, T I S D A G

Trots att jag igår somnade jättetidigt känner jag mig jättetrött idag. Vad beror det på? När jag säger jättetidigt menar jag inte typ klockn 20, utan jag la mig vi 22-23 tiden och kom upp nu för 30 minuter sedan. Jag är ta mig tusan trött hela tiden! :O

Om en stund ska jag på promenad i alla fall, starta dagen med en promenad kan ju inte vara helt fel. Fiia var och handlade när jag vaknade så hon skullehöra av sig när hon kom hem. Sedan får vi se vad dagen bjuder på. En Mathias skulle komma över på kaffe en stund sen, så det kan väl bli kul. Har inte träffat honom sedan innan jul. Haha!


20-02-12, M Å N D A G

Ännu en ny vecka. Vad bjuder denna på? Ska träffa lite folk titt som tätt i veckan, på lördag blir det fest, söndag konfaträff. Känns ändå lite som att nu är veckan fullsmockad, och sedan när det väl kommer till kritan blir det inte lika fullt. :P Haha! Wouldn't surprise me at all!

Nu bjuds det på affären med mamma. Ska åka och handla, sedan vetta tusan vad som händer förrän ikväll, då jag ska på bandageringsutbildning med Friskis. :) Nu ska jag dra! ;)

Ge mig sommar nu!

Veckans ord

"Det viktigaste är inte vartifrån man kommer, utan vart man är på väg."

- Bernie Rhodes


Outdoor walking

Nu vet jag inte om det sitter ihop eller är två ord på engelska, men träningspasser "indoor walking" kan köra upp någonting när man har en vän att gå ut och gå med! :D Blev en timmes promenad tillsammans med Fiia med mycket prat och rensanden av hjärnor. Det är mycket man går runt och grubblar och och när man får chansen att prata spyr man bara ut allt. :P När jag sedan kom hem blev det baguette-kvällsmat. Familjen var så snäll och lät bli att spara någon mat till mig från middagen (läs med sarkasm), så jag var lite bitter förut. Men nu med mat i magen, te i muggen och bilder att redigera är jag glad igen.  :D


Pictures and a walk!

På vägen hem från min fototur fick jag ett mess från Fiia som undrade om vi kunade gå på promenad. Det finns bara ett svar på den frågan - Självklart! :D Haha!

Så det blir till att byta om och sedan vända. Sedan när jag kommer hem blir det till att kolla på bilderna och redigera dem! :)

19-02-12, S Ö N D A G

Haha, den här helgen har varit en vanlig blogghelg för mig del - nada med andra ord! Haha! Men idag kommer det lite i alla fall. Tänker göra slag i saken och gå ut och fota! Har klätt på mig, ska sminka mig lite grann och sedan beger jag mig ut. Får väl se hur det går. :P

Unga mödrar

Nu ska jag sätta mig och se på dagens avsnitt av Unga mödrar Danmark. Det är cokså ett sådant program som är beroendeframkallande! Haha! Så blir man så frustrerad när man ser hur de röker under graviditeten, förundras över att de faktiskt går upp i vikt när de är på smällen. Men det är ändå himlans kul att se. Plus att barnen är ju så söta ^^,

Nej, jag är inte gravid, men kan se gravid ut ;)

17-02-12, F R E D A G

Sitter här, nyduschad och inte alls klar, håller på att smörja in mig. Eller ja - är insmord överallt utom ryggen. Nu skulle man haft pojkvän! ;) Vaknade på tok för sent och borde dygna för att komma i en ordentlig sömnrytm. :P Men vi får se. Tack och lov har jag ingenting vilktigt att göra förrän ikväll,då ska jag hem till Fiia och umgås med henne. Var alldeles för länge sedan vi umgicks på tu man hand.

Tills dess hade jag funderingar på om jag skulle ut och fota, men nu har jag börjat se en nytt avsnitt av Real Houswives of Beverly Hills. :P Haha! Tilda och jag såg ett avsnitt i måndags när jag var hos henne, och efter det blev jag fast! Hahaha!


Sjoklad!

(Uttaka bokstav efter bokstav)

Min absoluta favoritdryck (efter cola) är helt klart mochalatte! Kan äta och dricka choklad i mängder utan större problem. För snart två år sedan tog jag studenten och då fick jag en så klockren mugg så ja... Tror inte att de jag fick den av tänkte så långt egentligen, men den var klockren! :D Och jag älskar både den och mibn latte jag dricker ur den ;)


16-02-12, T O R S D A G

Vad är det med mig egentligen? :P Haha! Jag går runt som om jag vore full, vinglar, snubblar och ramlar. Har varit vaken i typ en timme (inte bra att vakna så sent...) och jag har redan ramlat eller varit nära på att ramla si sådär en 5-6 gånger. I don't get it?

Men inatt har varit ännu en vild natt. Har varit gravid hela natten, förökt föda ungen och haft värkar i flera dagar medan det gick på 10 minuter för kompisen som också var gravid. Kommer dock inte ihåg vem det var. Helknas!


Wtf?

Jag vet inte om jag kanske överreagerar, men jag blir helt ställd när folk tror att jag är så vansinnigt mycket yngre än vad jag är. Det var en snubbe förut som trodde jag var 15 bast. Och därför skulle det inte gå att ha ett seriöst förhållande än mig (han var 24). Visst jag var inte ute efter att bli tillsammans med honom, men det var det jag skyllde på  för att han skulle sluta tjata om att jag skulle komma över och ligga med honom. Han, på 24 bast, kunde alltså ha mig över på en "åktur" som han sa, när jag antogs vara 15 år. Vet inte vilket som är mest skrämmande egenltigen, men jag blir helt paff...

Ser jag verkligen ut som 15 bast här?

Kärlekens dag

När jag kom hem igår gick de tinte att sova, så jag hängde vid facebook en stund. :P "Forever alone", "Hatar denna dag(en)", "Valentines sucks". Gissa vilken sorts förhållande dess perosner som skrivit detta har? Just det - de är singlar.

Har inte folk kompisar eller? Bara för att man är singel går inte jorden under på alla hjärtans dag. Och Är det så att man inte känner för att fira skiten -låt bli! Shit asså, vad mycket bitterfittor det finns där ute. :P Haha! Och jag tänker inte ljuga och säga att jag inte velat fira det med en pojkvän. Det hade varit jättemysigt. Men jag värdesätter i så fall våran årsdag7månadsdag högre än 14 februari. Så vansinnitg mainstream är det! Jag hade en jättetrevlig kväll igår med mina tjejkompisar, vi var fem st och två av oss var singlar. Jag tror inte att de med pojkvän inte velat vara med honom, men allt handlar inte om killar. (Shit, hade jag hört mig själv säga detta för 2,5 år sedan hade jag svimmat)


Gårdagens outfit

Haha bilderna blev inte jättebra såg jag nu när jag gick igenom dem. Men de får duga! Haha


15-02-12, O N S D A G

Jag tror inte jag får ha kul just nu. :P I lördags hade jag trevligt på en spontan filmkväll tillsammans med några från kyrkan, i söndags blev jag värre! Igår hade jag en jättetrevlig kväll tillsammans med tjejerna (!) och idag mår jag som jag vet inte vad. Haha! Inte okej! ;) Fick inte jätte mycket bilder från igår, men några. Så dessa och gårdagens klädsen kommer upp om en stund. ;D


Nu beger jag mig

Hinner tyvärr itne lägga upp bilder på mhur jag ser ut idag. Har tagit dem, men de behöver klippas till innan jag vill lägga upp dem så de kommer imorgon! :) Men det fick bli ett snabbt inlägg innan jag går. Ska möta upp Fiia om 10 min så jag får nästan springa. ;) Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! Det kommer i alla fall jag ha! Puss och massa kärlek på er! :-* ♥

Dagens klädsel

Detta är i alla fall vad jag ska ha på mig. Blir nästan samma som när Fiia fyllde 20 - största skillnaden är att jag idag inte har någon svartsjuk pojkvän som tycker jag ser slampig ut. ;) Haha! Men idag längtar jag ännu mer till våren, för det hade varit så snyggt att ha ett par pumps till itsället för vinderskor. Men det ger sig! :P


ALLA ♥- DAG

Det är väl ingen som har missat att det idag är alla hjärtans dag? Jag hade lite svårt att missa det, på facebook var det ömsoms alla-hjärtans-dag-hälsningar och ömsom kärleksförklaringar till sin partner, när jag öppnade mejlen var det typ 20 spam mejl med "skämm bort din älskade för alla hjärtans dag", "gör dig extra fin inför din alla hjärtans dag", flera utac bloggarna jag följer har rubriker med alla hjärtans dag. Jag kunde inte vara sämre. ;)

Dagen och kvällen bjuder på lite mysigheter trots att man är singel. :) (Jag tycker dock inte detta är en dag "endast" för par) Det blir som jag berättade igår middag hemma hos Louise tillsammans med tjejerna. Ska bli mlöjsigt! Tilda ska ta med sig sin kamera, och fota under kvällen, jag funderar på att göra det samma, vill ju ändå ha bilder på mina nära och kära. Får se hur det blir!

Senare kommer en bild på hur jag ska se ut ikväll, eller om jag bara fotar idag och visar imorgon - inte bestämt än. Men det kommer! :)

Inte på dagens latte, men visst blev hjärtat fint?

Friends with benefits

Nu har jag kommit hem från Tilda. Har haft det jättetrevligt idag, men mycket prat, promenad (detta trots det städniga snöandet) te, och så blev det film. Friends with Benefits, en askulfilm! Rekomenderar det verkligen!

Dock ska jag skynda mig in i duschen nu, för imorgon bär det av hem till Lollo på alla hjärtans dag- middag med tjejerna. Mysigt värre! :)


När man var liten då var man skiten...

...det vet jag! Eller ja. Lite grann kanske. Haha!

Men jag satt och funderade på det förut när jag skrev förra inläggetom vad jag och Tilda skulle göra idag. Tänk vad mycket lättare det var när man var liten egentligen? Då var en pinne ett svärd och träfet var draken man skulle slåss mot, några stolar kunde bli en bil och dockor var små barn som ma skyddade med sitt liv.

Idag dricker man kaffe och pratar.

Visstm,, jag förstår ju att vi mognar och tycker inte det är lika kul att leka med pinnar längre (eller... ;D), men det är så lite alternativ när man blir äldre. Enda som jag känner lite är att man kan "leka" det är när man ska ut och festa. Det är vår lek. Då får man vara hur barnslig som helst utan att det är några problem. Men aldrig att man sätter sig och leker med dockor.

När jag berättar för folk att jag fortfarande spelar sims, får jag ofta reaktioner som för att visa att jag är barnslig, jag brukar alltid säga "hur hade du reagerat om jag då fortfarande lekte med barbie?". Och vad är det som är så farligt med att ha kvar barnasinnet? Jag är så himlans sugen på att dra fram alla mina gamla babriedockor och se vad det var jag tyckte var så roligt för alla år sedan. Haha, det hade väl varit något?

Eller som på denna bild. Myggnätet jag hade på huvudet var mitt långa hår.


13-02-12, M Å N D A G

Håller på att klä på mig. Eller jag har klätt mig, nu ska jag bara sminka mig lite grann. ^^, Orkar inte riktigt klä upp mig, men känner inte för mjukisbrallor heller. Så leggins, linne och tjocktröja blir det idag. :) Känns som att min förkylning är på bättringsväg i alla fall. Eller ja, nu när jag varit vaken en liten stund känns det inte som att jag är helt död.  

Idag blir det till att dra hem till Tilda. Ska bli kul att träffa denna unga dam igen. :) Blir väl till det vanliga, sitta och tjöta, dricka lite te, gå ut med hunden och sedan samma runda igen. Är dock redigt sugen på sushi - om man ska kolla med henne... eller nej det har jag inte pengar till just nu. :P


Kära gamla bilddagboken

Haha, kollar igenom min gamla bilddagbok nu, Eller daviews som det heter nu. :p Vad mycket skit man lagt upp där. xD Detta bland annat:

tio saker jag gör varje dag; - går på toa. - Äter. - lyssnar på musik. - Andas? - Tänker. - Pratar i telefonen. - Pratar - Borstar tänderna. - Sjunger - Kollar mig i spegeln.
nio saker jag ser fram emot;
- Resa till Norge - Julafton - Nyårst fest. - Nästa gång GC kommer itll Sverige - Sova - Mysa med Tilda och Fia<3 - Loov. - JULKLAPPAR - Färga håret blont igen
åtta saker jag har på mig dagligen;
- Bh. - Trosor. - Linne eller någon tröja. - Byxor/kjol. - Halsband. - strumpor. - armband. - Matfläckar? xD
sju saker som irriterar mig;
- När folk smaskar när dom äter. - När människor inte fortsätter berätta saker dom berättar. - När mamma och pappa är tröga. - När vissa grejer inte går som jag trott/vill. - När jag gråter för ingenting. - När jag berättar nått så helt plötsligt vet ja inte vrf jag berättar det. - När ja vaknar av att Jenný o Markus bråkar
sex saker som jag rör varje dag;
- Mitt hår. - Min mobil. - Min tandborste. - Dörrhandtag. - Mina kläder. - En bok.
fem dvd jag kan se om och om igen;
- Just my luck. - Sagan om ringen triologin - En riddares historia - Queen of the damned - The grudge.
fyra personer jag vill spendera mer tid med; - Mina föräldrar - Mina syskon. - Mina vänner - Mormor - men de går tyvärr inte :(
tre låtar jag lyssnar på just nu; - Bullet for my Valentine - Tears don't fall - McFLY - No worries - Good Charlotte - Broken herts parade
två band jag har sett live;
- Neverstore - Hello Goodbye
en person jag kommer att spendera resten av mitt liv med;
Aj, den va svår. Kan inte välja!

Veckans ord

Första  inlägget i den nya kategorin. Veckans ord. Känner att jag ibland behöver lite fina ordspråk och peppande ord för att klara av vissa dagar, och behöver jag det finns det ingenting som säger att ingen annan behöver det. :) Sedan tänkte jag att mitt växande fotointresse kommer väl till pass här. Har ingen bra bild till veckans ord idag, men det ska jag försöka få till i fortsättningen! :)


Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet.

Ny kategori

Idag kom jag fram till att jag skulle ha en ny kategori, Med glimten i ögat. Det är fortfarande hemligt vad som kommer finnas där, men jag tror att ni kommer förstå sen. Ska skriva det första inlägget lite senare idag! :)


Ut och fota

Vet inte om jag har skrivit om det här, men jag gör det nu i så fall. ;) Är lite sugen på att börja lära mig fota. Jag är ju hyfsat duktig på att regigera bilder, men att få tag i motiven är jag inte jätteduktig på. Så jag vill börja lära mig det! Dessutom har pappa börjat prata om att införskaffa sig en ny kamera - och jag anmälde mig frivillig om att ta över hans. ;) Haha! Får väl se hur det blir. Idag är det väldigt fint väder, så jag funderar på om jag ska ut och fota lite. Kanske, kanske inte vi får se! :)


12-02-12, S Ö N D A G

Den här natten har varit helt katastrofal! Vill inte skylla allt på den föredetta, men jag tror det är han som spökat de senaste nätterna. Imorgon är det nämligen, eller hade varit vår 2-årsdag med förlovning på det. Jag hoppas på att det är där problemet ligger, för jag orkar inte sova så oroligt som jag gör. Fördelen är dock att jag faktiskt sover. En gång denna vecka har jag varit uppe längre än till 2, och då beroede det inte på att jag inte kunde sova. :)

Så kanske börjar min sömn bli bättre. Let's hope! :D

Vad tror ni, har jag vart vild i natt ;)

Är detta jag?

Strax efter jul fick jag massa kläder av Emelie, var av denna tröja var ett av plaggen. Har varit lite kluven på huruvida det är min stil eller inte. Och trots att jag nu haft på mig den en hel dag är jag inte säker. Känner mig lite som en stor rosa elefant och nu när jag ser på bilderna ser jag hur osmickrande den gör figuren. Vad tycker ni? Är detta Anna?


"Inte intresserad"

Nu blir jag lite bitter, eller redan igår blev jag lite bitter och nu känner jag att jag utan problem kan skriva om det. Haha!

Har under en liten tid "träffat" en kille. Vi har bara träffats en gång, men pratat länge på msn/facebook och med jämna mellanrum blir han väldigt off, men sedan säger han saker som jag inte tycker man säger till någon man inte är intresserad av.

Nu har det gått typ tre vekor sedan vi pratade senast (kände att om han vill prata med mig är det hans tur att ta kontakt), och igår fick jag veta, i ett evenemang att han bytt nummer. Inte så konstigt att sms:en jag skickade inte kom fram. Är det verkligen så svårt att säga att man inte är intresserad? Jag behöver egentligen inte ens veta varför, det hade bara gjort livet lite enklare om man får veta att han inte är intresserad.

Saken är den att jag hade inte brytt mig om vi bara pratat väldigt ytligt och det inte gått bra när vi träffades. Men jag tyckte i alla fall att vi klickade med en gång, han har sagt massa saker som jag vissa gånger tyckt var för tidigt att säga, men har tagit det som att han vill någonting, men icke.

Blir bara lite bitter, säg till om du inte är intresserad istället, ljug ihop någonting om att du inte är redo för att gå in i någonting eller vad fan som helst. Sluta inte bara hör av dig! xD


11-02-12, L Ö R D A G

Ny sitter jag nyduschad och insmord och funderar över vad som händer denna dag. Mitt huvud är astaggad på att hitta på någoting medan kroppen skriker nej. Så jag får göra som kroppen säger - låta bli. Fick dessutom aldrig klart rummet igår heller. Att det ska ta sådan tid att få städat mitt rum fattar jag inte. Eller problemet ligger ju i att jag sitter och göra annat.. Men jaja...

För att det inte ska bli allt för tråkigt idag trots att jag är hemma så ahde jag tänkt fixa håret lite grann, vet inte hur - det återstår att se. Sedan ska jag verkligen försöka att blogga mer denna helg eftersom jag ändå bara kommer att vara hemma! Önska mig lycka till! ;)


10-02-12, F R E D A G

What a night! Det var inte mycket sömn i natt inte, låg och vred och vände och hade mig, inte okej! Blev destom mer sömn nu under dagen istället, vaknade för 40 minuter sedan. Ännu mer inte okej! Men det ger sig. Någon gång kan jag väl sova som en normal människa.

Känner mig lite piggare idag. Så jag funderar på om jag ska fixa garderoben. Den är seriöst för liten, men det är inte mycket att göra. Fixa garderoben och typ börja städa rummet. Jag förstår inte hur jag med en gång kan få det så vansinnigt stökigt som jag har det. :P Haha!


Marabou Black

Köpte mig en chokladkaka idag, Marabou Black. Dock var den ingen höjdare. Blev två rader, sedan ska jag ge bort resten. :P Trodde den skulle vara god då kombon lakrits och choklad brukar vara det, men icke! Rekomenderar inte denna! :P


09-02-12, T O R S D A G

Idag är ingen bra dag. Idag är ingen bra dag alls. Känner mig hängig och sjuk. Somnade igår med ont i halsen och snuva. Kändes bara som att en vanlig förkylning var på g, inget mer med det. Men vad jag vaknade i natt. Kunde inte andas, hade ont i huvudet, ont i kroppen. Inte kul alls, så förut när jag vaknade för dagen så att säga, höll mitt huvud på att sprängas och jag hade feber. Inte okej! Visst det är bättre att jag blir sjuk nu innan jag får praktik (som för övrigt verkar ta år och dagar att få i gång), men jag orkar verkligen inte med mig själv när jag är det. Då får jag se till att bli ordentligt sjuk nu så det går över!

Vad som dock är bra är att mina keso-mackor är tillbaka! :D Vi har keso hemma och mamma bakar så mycket bröd att det glöder om henne. Vilket gör att idag blev det hembakat rågbröd med någon korv (wow, jag äter korv), gurka, keso och paprika. Mumma!


Känn dig hängd

Här ska det organiseras i garderoben! Fick en några (nej, väldigt många) galgar som ändå skulle ha slängts. Så nu lär det inte bli galgbrist i min garderob inte. Eller i alla fall inte än. Dock får vi se när jag orkar fixa det. Haha!


Jag ser fyrkantigt

När jag satt mig vid datorn nu kände jag hur all energi bara pös ur mig och bara försvann. Som jag sa igår blev det en lång dag i dag med, men idag var det lugnare. Fick klart så gott som hela lägenheten, enda som är kvar är att Emalie ska moppa golvet imorgon innan lägenheten ska besiktigas. Puh! jag ser u fyrkanter - lådorna var fyrkantiga, rummen var fyrkantiga, till och med golvmoppen var fyrkantig. ;) Haha! Men nu är lägenheten tom och jag har idag gått 16 030 steg, och med min steglängd är det ungefär 1,3 mil. Det är en ganska bra bit. Så nu tänker jag inte röra på mig mer än absolut növändigt. ;)


Bed Head

Har i någon vecka funderat på om jag ska testa lite hårvårdsprodukter från TIGI's serie Bed Head, men har varit lite osäker på det med tanke på att priserna på dessa produkter är ganska höga (i alla fall för mig som inte har någon fast eller hög inkomst), så jag har tvekat en del. Men idag fick jag en halvfull burk med inpackning, Treat me right.

Hade tänkt att låta lillördagarna (onsdagarna) få bli min kväll då jag packar in håret och skrubbar ansikte och kropp och så vidare eftersom jag ska börja gå regelbundet på Friskispassen som är då! Visst hade jag behövt duscha redan idag, men jag får hålla ut tills imorgon. :P


07-02-12, T I S D A G

Klockan är nu 8 (Eller den lär vara det när jag skrivit klart detta) och jag är uppe. Helt förbaskat slut är jag! :P Två nätter i rad nu har jag sovit hemskt och jag har mina misstankar på varför. Dock är det ingenting jag planerar på att dela med mig av här i bloggen, även om det hade varit skönt att bara skriva av sig allt som går runt i huvudet nu. Men det är säkrast att låta bli. Vet inte vem som läser. :)

Idag är första av två dagar där jag ska hjälpa Emelie att flyttstäda, så det kommer inte bli någon blogg förrän någon gång i eftermiddag/kväll. Ska försöka komma på någonting roligt att skriva om då, och ta någon passande bild. :)


06-02-12, M Å N D A G

Jag har insett att helgen inte är en bra bloggtid för min del. Det är inte många helger som det blir några inlägg alls, och så var denna med. :p De senaste veckorna har jag kunnat skylla på att det varit lite mycket att göra, så som ut och träffa folk, städa rum osv. Men den här helgen vet jag inte varför det inte blivit av.

Idag har jag i alla fall varit med Tilda, hennes bror har nyligen flyttat hemifrån, så hon skulle ta över hans rum, och jag fick hjälpa till att bära kläder. ^^, alltid kul att kunna hjälpa till. :) Sedan vart det möte i kyrkan och nu är jag hemma. Tycker det är så skönt att komma hem när man haft en fullspäckad dag. :) Så nu ska jag softa! :D

03-02-12, F R E D A G

Den här veckan har det inte blivit något jobb alls. Känns dock ändå bra nu i efterhand när jag märkt hur dåligt jag sovit. Det hade varit en ren mardröm att jobba med massa skrikande ungar med den sömnbristen. Men men, det ger sig!

Idag hade det varit kul att hitta på någonting, men jag känner att jag inte orkar åka in till stan, och de jag pratat med har varit upptagna så det får bli en lugn dag och kväll.

Mitt hår

Vet inte hur efterlängtat det har varit, hehe, men här är i alla fall bilder på mitt hår före och efter färgning och klippning! :D


02-02-12, T O R S D A G

Har sovit riktigt oroligt i natt. Förstår inte riktigt varför, men jag vände och vred, drömde konstigt, vaknade och somnade... Har väl sammanlagt sovit 3 timmar trots att jag somnade strax efter 00:30 och vaknade 12:45 idag (alldeles för sent dessutom). Men men, det är inte mycket att göra. Ska strax ta mig någonting att äta, men innan dess ska jag få tummen ur attfota håret. Kamera stativet står uppe och jag har fått tvättat håret. Så i nästa inlägg ska det komma bilder både på klippningen och den nya färgen. ;)

Minste lilla

Vet inte vad det är med mig nu för tiden, måste vara för att det är vinter och grejer, men jag är trött mest hela tiden känns det som. Och blir trött för minsta lilla. Var och klippte mig idag, (lovar att jag ska försöka få fixat bilder) för att sedan träffa Josefine en sväng. nu när jag satte mig i stolen känner jag hur all energi bara försvann. Då ska jag dessutom vara social och trevlig på Team Sportia ikväll där det är medlemskväll för Friskis. Är inte jättetaggad nu om jag ska vara ärlig. Men det ger sig väl.

Dagens lunch/middag

01-02-12, O N S D A G

Mina ben är helt blå efter helgens utgång - eller nu håller de nog mer på att vandra åt lila och gult. Det är inte mycket jag inte kommer ihåg från den kvällen och natten, så jag har inte en blekaste aning om vad tusan jag gjort. Haha! Men det ger sig.

Nu håller jag på att försöka få tummen ur att få på mig lite kläder. Vet vad jag ska ha på mig och så, men det är steget att ta av sig pyjamasen som stoppar. Det är ju så himla kallt den lilla korta stund man inte har någonting på sig. I-landsproblem jag vet! Men är det ngåon annan som känner likadant här i kalla Sverige? ;)

Detta är det närmaste nakenbild ni får på mig ;)

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0