Vilket väder

Hur underbart är inte dagens väder? Hur underbart är inte veckans väder? Helt jäkla fantastiskt! Ska om en stund bege mig ut på promenad med käraste Fiia, så kanske jag spenderar min kväll tillsammans med henne. Vi får se, man kan ju alltid hoppas på det bästa! ;)

Lektonerna idag var... ganska ovärda. Första lektionen var lite (väldigt) speciell då den hölls på danska och handlade om tvåspråkighet. Andra lektionen skulle vi ha redovisning om hälsningsuppgiften. Helt ovärd. Men skit sak samma - Nu är det helg! :D

Imorgon blir det Party, för det första är det ju valborg och för det andra ska vi fira Fiias pojkvän. Och på söndag är det Stockholm som gäller! Hämtade ut biljetterna idag. ^^

29-04-11, F R E D A G

Idag är det sista dagen för den här delkursen. Detta känns som en kurs de bara slängt in för att vi hade tre veckor med för lite att göra... Men, men - det finns säkert en anledning till varför vi fått läsa den här kursen.

Strax ska jag gå och borsta tänderna, och hoppas på att jag slipper stressa till bussen. Vaknade 20 minuter innan klockan ringde, så jag gick upp. Så tandborstning, sedan bussen. :P

27-04-11, O N S D A G

Sista dagen på VFU'n för den hrä gången. Otroligt värt att komma bara två dagar. . . Men men. Det kommer vara en lugn dag då eleverna ska ha redovisningar. Det var det igår också, och dessa var väldigt intressanta!

Ska alldeles strax bege mig till bussen, ska bara borsta tänderna så drar jag mig typ. :)

Nygaddad

Nu har jag fått det gjort! Det tog en timme och 40 minuter tills det var klart. Och det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra. För det första gör det mer ont när Daniel klämmer äckelgrejer på ryggen och för det andra så gör det mer ont nu. Hehe!

Så här ser det ut nu :D

Sitter på bussen från VFU'n, på väg till s...

Sitter på bussen från VFU'n, på väg till studion. Nu börjar jag allt bli nervös. Haha, mamma ringde nyligen för att peppa mig, Hihi. Söt hon är! Önska mig lycka till. ;)


26-04-11, T I S D A G

VFU idag då. Känns oerhört löjligt att bara komma i två dagar, och det kommer kännas ännu löjligare vid ett senare tillfälle då vi ska sätta in två dagar till på våra lediga dagar - som aldrig är två dagar i rad... Men, men. Det finns säkert en bra anledning till varför det så löjligt lagts upp såhär.

Idag är dagen jag väntat på i så många år. Jag ska tatuera mig idag! :D Min första gadd! Hoppas verkligen inte jag blir sentimental under tiden jag gör den. Jag började till och med gråta igår när Daniel pratade med sin mormor. Har blivit otroligt lipig och känslig det senaste. Wierd...

Men nu måste jag bege mig till bussen så jag inte kommer för sent! ^^

25-04-11, M Å N D A G

Vad konstigt det känns att skriva måndag "i slutet av helgen". Men men, det är väl så det är.

Nu har Daniel åkt. Det var jobbigare än förra veckan, nu vet jag inte när jag får träffa honom nästa gång. Någon gång blir det ju. Får väl se när jag kommer dit. Saknar honom redan! Men som vi kom fram till förut - vi har haft en otroligt mysig och underbar långhelg tillsammans.

Idag ahr det inte hänt speciellt mycket, har mest tagit det lugnt. Sitter just nu med en kall xide i handen inför tentaskrivandet. Ska försöka bli klar med tentan, eller vfu-uppgiften (låter inte lika blodigt) inatt. Har ju som sagt bara diskussionen kvar.

Nästa helg ska bli rolig! Ska åka till Stockholm (för första gången) tillsammans med lillasyster, hennes kompis och Fiia. Min lillasyster sålde Unicef-nålar och vann en resa till Stockholm och humorgalan. Hon var till och med med i tidningen. ;) Gissa om hon har en stolt syster, sedan att jag får åka med på priset är ju bara en bonus. ^^

Bilder från sjöpromenaden

Här kommer några av bilderna från lördagens promenad. Pallade inte att redigera dem, så det får bli orginalbilderna! :)



Första bilden på mig...


Första sjöbilden


Visst ser det skönt ut?!


Bara för att Daniel tycker om den här bilden


Avslutade dagen med en kall god cider.

Helt underbart!

Svar till Josefine: Haha, ja - vem hade kunnat tro detta! ;D

Det var verkligen skönt att vara ute i skogen förut. Har aldrig varit en skogsmänniska egentligen, är väl en "stadstjej i en liten håla", Haha! Men sedan jag träffade Daniel så har det blivit mer skog, mer utomhus, mer fisketurer och ja... det har blivit mer av det i alla fall. Kanske har jag en liten skogmulle inombords i alla fall?

En del bilder blev det också, men jag har inte lagt in dem på datorn än och de behövs redigeras lite och framför allt expoteras över till JPG-filer. Just nu är de i RAW. Dessutom planerar jag att ta fler bilder medan Daniel ännu är här och det är så otroligt fint väder. Kanske kan jag få någon nyare på oss tillsammans. :)

Oboi, vilket vackert väder!

Det är verkligen ett helt otroligt väder ute idag. Går runt i shorts och en skjorta utan att frysa det minsta. Nu är det verklgien påsk! :)

Om en liten stund ska jag och Daniel bege oss hem till svärmor. Vi ska hälsa lite på katterna och sedan ta en promenad runt sjön där uppe. Varpå jag tänka förbättre mina fotografskills. Haha, får låna pappas kamera så det blir förhoppningsvis några bra bilder. Annars har jag ju en egen fotograf med mig. ^^,

23-04-11, L Ö R D A G

Påskafton idag. Någon som har någonting planerat? Jag vet inte riktigt hu min dag kommer att se ut, men den kommer nog bli slapp! Var många år sedan man var ute och påskade nu, men Gud så roligt man hade då!

Min älskade kom igår, helt underbart att får träffa honom igen även om det var mindre än en vecka sedan sist. Just nu är han ute och promenderar med lillebror, men snart kommer de nog hem. :)


Glad Påsk på er alla!

22-04-11, F R E D A G

Den här dagen började tidigt. Vaknade av ett mess från Fiia vid 20 över 10 så det var bara att hoppa upp ur sägnen, ta på sig bikini och bege sig ut på altanen. :) Sedan blev det en sväng till stan för att byta en topp Fiia köpt. Smakade på den nya Twister. Ingen jag rekomanderar faktiskt.

Om någon månad kommer ett nytt sims ut. :D The Sims 3 Leva livet! (eller generations på engelska). Vet inte riktigt vad det innebär mer än att det finns fler aktiviteter för simarna att göra. Så det spelet ska jag ha! :D


Natteplugg

Kanske borde jag fortsätta att plugga på nätterna? Har fått massa gjort nu! Har lite av bakgrunden kvar sedan ska jag skriva diskussionen. Vilket jag tänker inte borde ta speciellt lång tid. Diskussionen kommer jag nog inte börja med inatt, känner att jag behöver sova lite i alla fall. Men bakgrunden kan jag nog få klart! Har en sida kvar att skriva. Ska vara 3-4 sidor text. ^^


Ingen bussresa

Det blir ingen bussresa imorgon, men jag är lika glad för det! För min älskade har fått sin bil fixad och kommer denna helg! Underbart! Har inte blivit jättemycket plugg idag då jag umgåts en del med mamma, men jag är inte det minsta trött så det kommer nog bli en del plugg nu i natt.

Har en del kvar att göra på uppgiften, men det ska nog inte vara så svårt att komma på något!

New music

Har hittat ett nytt band som jag diggar ganska hårt! Tack Spotify, hur ska det gå när ni börjar ta betalt? Self Deception hete de för övrigt. Lyssna gärna på låtarna nedanför och säg vad ni tycker! :) Angel-like är min favorit, den som är precis udner videon.




Angel-Like


Over the Threshold


Wanting More

21-04-11, T O R S D AG

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle ha mer nytt förrän jag hittat klänningen jag ska ha när jag fyller 20... Men när mamma köper detta åt mig så kan jag ju inte gärna tacka nej. ^^ Var och handlade idag inför påsken, så gick vi in snabbt på Lindex för hon skulle leta efter ett par shorts. istället blev det en skjorta och en topp till mig. Inget mig emot. Tihihihi...

Dessa kan jag ju inte tacka nej till!
(usäkta att det är så suddigt)

No traveling

Det blir ingen bussresa imorgon, vi får väl se hur det blir på fredag eller resten av helgen. Kanske kommer Daniel, kanske inte. Hade jag sagt att det inte var hela världen hade jag ljugt, hårt! Men blir det inte av finns det inte så mycket mer att göra än att se fram emot nästa gång vi träffas. Vilket jag gör, så inerligt!

Nu ska jag väl gå och lägga mig. Vi får väl se om och nrä jag somnar, har börjat sova dåligt igen. Men sånt är livet, skulle jag inte sova ikväll så kommer jag säkert kunna sova någon annan kväll. ^^

Nu får det vara nog!

Usch, och fy, och f*n vad jag är trött nu! Har suttit med VFU-uppgiften sedan jag kom hem från stan. Det värsta är att jag bara kommit upp i 650 ord. Det är en bra bit kvar. Men nu får det vara nog för idag! Får sitta med det imorgon med. Och har jag tur så kan jag göra det på en buss till andra sidan. Har inte pratat om det mer med Daniel än, men han brukar sluta jobba runt 7 så jag får ringa någon gång då.

Glömde nämna att jag köpte en svart tubtop och en typ... kroallfärgad cardigan, båda två för 50 kr st ^^

Skrew money!

Haha, Skrew money! Det blev nytt i alla fall! Och blir det att jag åker till Västervik så får det kosta vad det kosta vill. Jag ska träffa min pojkvän! Hehe! Men jag är långt ifrån missnöjd med köpet! Det blev två par nya skor. Jättefina om ni frågar mig (och mamma)... dah, annars hade jag ju inte köp dem. ;)

Ni får ursäkta att byxbenen är olika vikt ;)







20-04-11, O N S D A G

Är egentligen alldeles för trött för att vara uppe nu - men ska ju iväg. Är inte säkert att jag har pengar till nya skor nu idag egentligen. Men vi får väl se. Åker eventuellt till Västervik. Daniel ska komma till helgen, men det är inte alls säkert att han kan nu då hans bil gått sönder. Men vi får se vad som händer. Vilket fall som helst så kommer det lösa sig på ett eller annat sätt. :)

Nu ska jag klä mig - vad känner jag för idag? :P

Längre tid än väntat

Det tog lite längre tid än väntat idag... hehe. Satt från säg 10:30 till 15:02 idag och skrev. Att det kan ta sådan tid att skriva en sida haha!

Skulle gått ut och gått med Fiia, men mitt knä har totalpajat så jag kan knappt gå. Fattar inte vad som hänt. :S Hoppas i alla fall det blir bättre till imorgon för då ska jag till stora staden Göteborg och shoppa med lillasyster igen. Skopunkten har premiär i femmanhuset så vi ska dit och kolla om det finns någonting fint. Man kan aldrig få för mycket skor! ;)

19-04-11, T I S D A G

Idag börjar min helg! ska bli skönt att även jag får lite påsklov! Först ska jag dock träffa min basgrupp och vi ska börja på (och förhoppningsvis avsluta) vårt grupparbete. Det skulle vara välrdigt skönt att få det avklarat, men vi får väl se! :)

Jag blev verkligen jätterädd förut! Den klockan jag har på datorn i gadgeten just nu är digital och visar sekunderna med. Men dum som jag är tänker jag inte på det, så förut när jag såg att klockan var "08:27" höll jag på att stressa ihjäl då jag knappt hunnit gör mig i ordning, kaffet var kvar i muggen, sängen var inte bäddad... ja ni vet - den vanliga morgonrutinen var långt ifrån klar. Men så tittade jag en extra gång och såg att klockan hade visat 08:03:27. Bra jobbat Anna! ;)

Hemma igen!

Usch, det var inte roligt att vara jag på centralen idag! Nej, nej! Fick ett ordentligt blodsockerfall så jag höll på att svimma. Usch, det var riktigt otäckt faktiskt. Hade någon reagerat om jag faktiskt svimmade av? Men som tur var låg pressbyrån inom 30 sekunders avstånd så det fick bli en chokladbit och en cola. Usch. Det var inte roligt! Men jag hämtade mig så fort jag fick i mig lite socker.

Nu sitter jag och ska örja på VFU- uppgiften - på riktigt! Haha! Fick aldrig fart på den förra veckan, men nu är det nya tag som gäller. Känner att jag fått lite mer kött på benen efter dagens seminarium, så nu ska jag bara få ihop cirka 3000 ord som är någonting att ha. Haha!


18-04-11, M Å N D A G

Vilken härlig måndag! Solen skiner, bebisen skriker och jag är på gott humör. Haha! Det är seriöst helt underbart väder - så underbart att jag valde att invida mina nya skor som jag köpte i fredags. Har för övrigt inte updaterat om mina nyinköp. :O

Det blev ett läppglans från H&M, ett guldaktikt. Har länge velat ha ett, men har inte blivit av att jag köpt, så hade de det på H&M. ^^

Nio par örhängen. Tre par bling-bling och sex par pärlor. Tre par av dessa var i "guld", Alltså inte äkta guld obviously och tre par som ser ut som vilka pärlor som helst. Också dessa på H&M.

Sist men inte minst ett par nya skor! :D Har suktat efter ett par nya skor sedan... dagen efter jag köpte ett par nya sist gång. xD Dessa på Din sko! Eftersom jag har så små fötter så kan jag ibland köpa skor från barnavdelningen, vilket det blev denna gång. :P






Det var den helgen

Inlägget kommer inte vara så negativt som rubriken låter, visst är det jobbigt att Daniel nu åkt hem. Men vi ses snart igen! :)

Det blev ingen lek med kameran förut, men det gör inget - har fått  några najsiga bilder på min älskade i alla fall. Inget speciellt så egentligen. Bara några bilder på honom. Får se till att vara mer paparazzi nästa gång vi ses! Tihihi.

Fick ett sms från Josefine förut där hon fårgade om vi kunde ses. Självklart vill jag det! Får dock se när maten blir klar. Har inte orkat äta än så jag känner att det kan vara bra att få det gjort innan man går någonstans.

17-04-11, S Ö N D A G

Jag tycker inte om söndagar, och jag tycker definitivt inte om den här söndagen! Daniel åker hem idag. :( Helgen har gått så otroligt fort. Det var ju inte längesedan han kom. Men, men. Han måste hem och jobba, och jag måste... plugga. -.- Det har i alla fall varit en helt underbar helg!

Och nu ska jag leka med kameran! :D

15-04-11, F R E D A G

Exakt en månad sedan jag träffade D nu. Det har verkligen varit en lån månad, men nu kommer han ju i kväll så det går jämnt ut. ^^

Innan dess ska det ju hände en del saker dock. Ska in till stan med min syster efter att hon slutat skolan. Exakt vad vi ska göra vet jag inte - men jag orkade stanna hemma hela dagen och bara vänta. Hehe.

Sedan ska jag försöka få skrivit lite, men känner jag mig själv tillräckligt väl så vet jag att det inte kommer att hända. xD

Fy bubblan!

Har inte fått börjat med uppgiften än, vilket egentligen inte är hela världen, speciellt med tanke på att ja gbörjade med "Det röda häftet" istället. Fick för en tid sedan ett rött häfte med lite repeditioner inför grammatikskursen. Får ångest bara av att se på det. Även om jag var ganska säker på den"vanliga gramatiken" Så känns det att jag tappat mycket. Och det värsta är ju då att det är så himla mycket mer - fattar inte ett skit. :O

14-04-11, T O R S D A G

Det underbara vädret är tillbaka och jag har helg! Wonderful!

Dock har jag två dagar nu som jag vill försöka få klart min VFU-uppgift, eller i alla fall börja på den så jag kan kolla ännu mer efter påsk. Den här VFU-uppgiften handlar om hälsningar... vi ska observera hur det hälsas i skolan. Det kan vara elev-elev, lärare-lärare eller elev-lärare. Jippi... lite konstig uppgift tycker jag, me det är bara att göra det man ska! Ska läsa lite Einarsson, Språksociologi,  ute i solen så får vi se vad som händer sen. Ciao!

Teater för hela slanten!

Teatertvåorna på min VFU- plats hade idag föreställning. En helt underbar föreställning. Hade gåshud från start till slut! Vet inte hur öppen jag bör och får vara med vad jag får övslöja med tanke på sekretessen och att folk kan lista  ut var jag är och vilka eleverna är om jag berättar för mycket.

Men detta fick mig i alla fall att sakna teatern otroligt mycket! Även om jag bara var aktiv under två år, så betydde de två teateråren mycket för mig! Saknar det! :)

The Sims 3

Äntligen har jag fått sims installerat på datorn! Har längtat ihjäl mig efter det nu bara för att jag inte kunnat spela. Så nu reser jag runt, jobbar järnet och har en felfri familj. Haha!

Håller nu på och laddar ner lite saker till sims, så som hår, smink, kläder och så vidare från TSR. Som för övrigt är en jättebra sida för er som vill ha ner lite nytt till spelet. Är det föresten någon mer än jag som spelar sims (av er läsare då alltså)? Känner mig ganska barnslig ibland för att jag spelar - men jag är som jag är (för att jag inte blev som jag skulle) och jag älskar sims! Men släng gärna en kommentar om ni också spelar det! ;)

13-04-11, O N S D A G

Hahahaha! Jag blir så trött på mig själv alltså! I morse gick jag upp en halvtimme tidigare - för att slippa stressa. En kvar innan jag måste gå inser jag att jag varken sminkat mig, borstat tänderna eller ätit upp. Bra jobbat Anna! Så det var bara att släna i sig maten, på med sminket borsta tänderna och springa ut till cykeln. Väl vid cykeln när jag ska sätta på musiken på mobilen vad händer då? Jo, hörlurarna är konstiga så jag hör bara instrumenten och inte sången. Jippi! Springen tillbaka in till mamma och lånar ett par hörlurar av henne, springer ut och iväg. Två typiska saker händer.

1. Bussen är en kvar sen. Alltså - jag hade inte behövt slänga i/på mig allt och stressa till bussen.
2. När jag kommer hem och ska kolla närmare på hörlurarna ser jag att "noise  cancelling"- knappen är halvvägs, det var alltså det som gjorde att jag inte hörde någon sång.

Mycket bra jobbat! Haha!

Men tack och lov har inte det förändrat mitt humör för det! Jag är fortfarande jätteglad och inte så himla trött faktiskt. Vilket känns underbart!

12-11-04, T I S D A G

I dag, i morgon, sedan helg! Vilken vecka. Haha! Har absolut ingenting emot den - men det är kort. Helt mig i smaken, dock blir man så fruktansvärt van vid att ha korta veckor, så när det väl är en vanlig vecka känns den helt otroligt lång.

I dag är det inte speciellt fint väder ute, så länge det inte regnar när jag är ute så gör det faktiskt inte jättemycket. Om det inte är svinkallt ute då förstås. Men hoppas på att det inte är allt för jäkligt! Nu ska jag bädda sängen och sedan ta mig någonting att käka!

11-04-11, M Å N D A G

Har varit jätteglad och jättepigg hela dagen, men så kom jag hem - vet egentligen inte vad som hände. Men jag blev både trött och på dåligt humör. Vill inte beklaga mig för mycket här. Men i alla fall.

Håller just nu på och pillar med min dator igen. Det krånglade... varför är jag inte förvånad? Men nu ska den i alla fall vara bra! Annars kommer jag seriöst ta död på någon eller något! Skämt å sido. Vill få sims installerat så jag har någonting att lugna ner mig med.

Nu ska jag... göra någonting annat. Take care!

Färgning

Idag blev det färgning för hela slanten! Äntligen slipper jag utväxten och jag kommer vara fin på fredag (inte för att D tycker det spelar någon roll men)! Har till och med fått målat naglarna för omväxlings skull. :)

Funderar just nu på om jag ska ta en promenad i vårsolen innan det mulnar till ordentligt. Har varit någon timme nu som inte solen varit framme. Jo, men det ska jag nog slå till med! Så får vi hoppas på att solen är framme imorgon med så det blir en promenad i slottskogen med kära Josefine! :) Det gillar vi!

10-04-11, S Ö N D A G

Iiiiiiiih, fyra dagar kvar tills jag får träffa min älskade! Att tiden kan gå så långsamt när man väntar. Hehe, så är det bara 16 dagar kvar tills gadden. Helt toppen!

Jag tror verkligen jag fått sova ut den här helgen. Idag kunde jag vakna av klockan, så jag kom upp vid 11. Det är väldigt skönt att inte sova bort hela dagen.

Blev inget hårfärgande igår, mamma mådde inge vidare, både hon och mina syskon har åkt på magsjuka så det är väl bara att vänta på att jag får det... -.- Har inte tid att vara sjuk! Men kanske kan man få till färgen idag i alla fall, HoppasHoppasHoppas!

Håller just nu och för över en ljudbok på telefonen. Läste ju Guldkompassen till skolan. Det är ingen bok jag tänkt läsa förrän jag gjorde det till just skolan, men nu är jag helt fast. Boken var ju underbar! Så nu är jag innte på andra boken av triologin Den skarpa eggen, men för att jag ska kunna ha med mig boken när jag är ute och går tänkte jag lägga in den på telefonen så jag kan lyssna. :) Sedan ska jag lyssna/läsa den tredje boken, Bärnstenskikaren.

  


Skönt med lite sol

Kan man vara på dåligt humör när det är såhär fint väder ute? Klart man kan, men just nu är det helt underbart! Har legat ute i solen och solat sedan förra blogginlägget. Började slipa på ena sängbordet men det blev ingen skillnad och pappa tror inte det blir bra om man målar det. Men skit samma! Det är gött väder - så gött att jag har shorts på mig, utomhus! Det händer sällan, men i solen är det typ 20° varmt så då kan man ha shorts. :P Hehe

Som jag nämnt tidigare blir det inte något Västervik för min del nästa vecka, tyvärr! Men det gör itne så jättemycket faktiskt, för min älskade fästman kommer hit istället! Det var en hel månad sen vi träffades sist och det har varit en lång månad. Men äntligen får jag hålla om honom, pussa på honom och vara allmänt klängig. ;)

Det firar vi med en bild tycker jag! ^^


Bara för att det är vår och jag har en så otroligt sexig pojkvän, som
förövrigt säger sig ha blivit mer biff sedan vi sågs, raawr! ;)


09-01-11, L Ö R D A G

Vad är det med mig egetnligen? Skulle upp klockan 11 idag för att jag har lite grejer jag måste fixa. Men kommer jag upp tror ni? Nej klart jag inte gör. Jag hörde inte ens klockan. Haha, jag i ett nötskal! Så nu har jag knappt varit uppe i en timme. Jisses alltså!

Men till dagens happenings! Ska fixa till mina sängbord lite. Är inte 100 på hur än, men jag vet att jag inte vill ha dem så som de är nu. Passar inte riktigt in i mitt rum, plus att det är fula märken på dem som inte vill bort. Fick dem nämligen av farmor och farfar för ett tag sedan. De skulle ändå eldat upp dem om jag inte tog dem. Hehe.

Sedan ska jag väl försöka få fixat min cykel, eller om jag tar det imorgon, det är någonting med mitt framhjul som gör att däcket alltid blir pafft efter typ två dagar. Fett störande!

Sis men inte minst ska det färgas hår! Både mitt och mammas. Färgade hennes för inte så länge sedan men av någon anledning så missade jag en stor fläck av hårbotten både i mitten och vid örat. Fattar inte hur det kan ha gått till eftersom hon har så kort hår. Jag har inte ens missat så mycket när jag färgat min systers hår när det var långt. Hum... Men så ska mitt hår färgas med. Så jag får bort utväxten. Ska bli så gött! :D

Vad gör man inte...

Vad gör man inte för att hålla sig vaken? Skulle haft en lugn fredag, men det blev att jag storstädade rummet. Har fått vädrat ut, vädrat täcke, kuddar och bäddmadrass, bytt på sängen. Dammat av fönsterbräden, ovanpå garderoben... till och med min taklampa fick sig en sväng-om. Haha! Men nu blir det lugna puckar. Väntar på att bakpotatisen ska bli klar om typ 20 minuter så blir det middag. Sen ikväll blir det nog popcorn och ett slag av Tim Burtons Alice i underlandet.


Trötteli trött trött

Jag har nog inte insett det förrän idag - men jag är helt slut! satt och läste några av de bloggar jag följer och jag höll seriöst på att somna. Vaknade inte ens av klockan imorse när det ringde klockan 11. Vilket ledde till att mamma kom in och väckte mig vid två-tiden. Kan ni tänka er det - klockan två! Visst, jag kan sova länge och så, men jag försöker ändå komma upp. Hehe

Men ikväll blir det riktig fredagsmat! Någon form av kött, vette tusan vad för kött, men i alla fall. Till detta blir det bakpotatis med skagenröra. Ohh, mums! Det vattnas i munnen på mig bara av tanken! Mumma!

08-04-11, F R E D A G

Usch, hade jag inte vetat att jag haft mycket att göra hade jag haft dåligt samvete för mitt bristande bloggengagemang. Men veckan har bestått av plugg, oerhört mycket plugg. Men nu är det över, fram till måndag i alla fall. Hehe, och egentligen har jag grejer att göra i helgen med - läsa ett kapitel ur Språksociologi men det får vänta!

Har fått köpt mig en vårjacka. Är jättenöjd med den och den kostade bara 299 på cubus! Wonderbart! :D Fick ingen jättebra bild på när jag har på mig den eftersom jag inte har någon bra kamera med stativ och min spegel är inte jätterolig att ta helkroppsbilder i, så ni får se den både såhär och när den är på.




06-04-11, O N S D AG

Plugg, massa, massa plugg! Det är så min vecka kommer att se ut. Känner mig inte jättepepp på det med tanke på att nästa veckas resa inte blir som det först var tänkt. Men det är inte mycket att göra. Många av de tankar som farit runt i mitt huvud de senaste två veckorna är nu bekräftade för att bara förbli tankar.

SKa ju som sagt göra en jämförsanalys mellan Alice i underlandet och Guldkompassen. Har typ 40 sidor kvar på Guldkompassen, så snart kan jag börja skriva, vad jag nu ska skriva. Haha! Men det löser sig, har till 24:00 på fredag på mig.

05-04-11, T I S D AG

Tänkte inte alls på bloggen igår, många tankar föll på mormor eftersom hon skulle ha fyllt 65 igår. Och det är en av anledningarna till att jag ska tatuera mig om tre veckor, till minne av henne.

Just nu sitter jag och lyssnar på Guldkompassen, har fått den nya tentan där vi ska göra en jämförelseanalys mellan två böcker vi läst. Jag valde Alice i underlandet och Guldkompassen. Men har inte läst ut den sistnämnda riktigt än. Har lite mer än hälften kvar, så jag ömsom lyssnar ömsom läser så jag kan göra annat under tiden.

Be my Escape - Relient K

Har verkligen, verkligen fastnat för den här låten! Kan inte sluta lyssna på den!


Penselrengöring

Idag blev det lite penselrengöring, vilket efteråt syntes att det behövdes! Trots att jag bara har fyra penslar blev vattnet väldigt äckligt. :P




Vardagsdrickande

För en tids sedan läste jag en krönika på aftonbladet om vardagsdrickande, där krönikören kritiserade Sex and the City-filmerna väldigt angående drickandet i filmerna. Hittade inte krönikan nu när jag letade efter den, men i alla fall. Har börjat kolla på Skilda Världar (lite nostalgi) och där dricker de minst lika mycket som de gör i Sex and the City. Så fort någonting bra händer så dricks det och det ska firas. Haha, tycler det är så roligt bara att det inte togs upp då, men nu, i den här krönikan, var det som värsta dödssynden. xD

03-04-11, S Ö N D A G

Tror verkligen att stressen från skolan  börjar sätta sina spår. Även om jag inte behöver prestera någonting så, så finns det alltid en stress som snabbt dyker upp när jag minst anar. Undra om det inte är så att jag har spänningshuvudvärk? Vaknar alltid med huvudvärk nu för tiden i alla fall. Och inatt somnade jag inte förrän typ halv 5 och mådde otroligt illa både då och nu när jag vaknat. Så jag var tyvärr tvungen att lämna återbud hos Emma.

Så idag får det bli lugnt! Ska som sagt bara fixa lite med det sista på tentan, sedan blir det lugna puckar fö rhela slanten. Funderar på om man kanske ska installera sims? Men vi får se. :P

Done for tonight!

Nu är jag ta mig fan klar för ikväll (eller jag har varit det sedan en timme tillbaka)! Har lite småjusteringar kvar. Ska typ skriva vart en viss person skrev om en grej jag refererade till, men jag vet inte hur jag ska formulera det för det är taget ur en antalogi (tror jag man kan kalla det). Sedan ska jag nog skriva lite mer o hur man kan använda medierna i skolan, men det får bli morgondagens problem.

Imorgon förmiddag ska jag antaligen träffa Emma i Slottskogen, hon skulle ta lite bilder och så, så vi får hoppas på fint väder! :) Sedan ska jag försöka hinna med att se när lillasyster spelar handbollsmatch. Det är den nästsista för den här säsongen tror jag. :)

Produktiv!

För en gångs skull har jag varit riktigt prodoktuv! :D Så här ser det ut nu på sida två!


Plugg

Plugg, plugg, plugg! tack och lov är inte det lilla stycket bara första sidan utan snarare tredje. Men det är fan inte roligt att skriva om någonting som är så här tråkigt! Tentan handlar om medier i skolan, vilket är ett intressant ämne, men tentan är inte roligt utformad alls, snarare jobbigt formulerad, vilket syns på pappret. Vet inte hur många gånger jag har knycklat ihop det! Haha!


02-04-11, L Ö R D A G

Insåg precis hur mycket klockan var. Jisses! Vaknade alldeles för sent egentligen, kommer inte ihåg nu vad klockan var, men sent var det i alla fall. Så kom jag inte igång med pluggandet med en gång för jag pratade med D, men det gör ingenting alls! Har inte pratat med honom speciellt mycket den här veckan och jag sitter med plugget nu så det gör absolut ingenting! :D

Middag på Bamboo

Mamma fyllde ju år idag. Eller idag och idag... nu är det ju ändå lördag igen. :P Men i alla fall, och vi skulle ut och äta. Tänker inte avslöja huruvida det var det stället jag ville till eller inte. Men det var mysigt i alla fall, och det var längesedan hela familjen var samlad någonstans så som en familj och att alla var glada (utom jag då, men jag försökte hålla skenet uppe för mammas skull). Och vad som var mest oväntat egentligen var att vi träffade svärmor och hennes man där. Alltid trevligt att träffa folk man inte är beredd på - så länge det är folk man tycker om då! Så nu var det ju inga prolem alls! :)

01-04-11, F R E D A G

Första april. Önskar just nu att hela min omgivnig var ett skämt. Att de människor som befinner sig i min närhet länge och noggrant har planerat ihop detta för att sedan ikväll brista ut i ett "April, april, din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill". Känner mig just nu lurad, väldigt lurad. Kommer inte att gå in mer på vad som gör att jag känner så. Men det bara är så.

Idag fyller min kära mamma år. Får itne avslöja hur mycket (detta med ålder allstå) men hon fyller i alla fall år. Så ikväll blir det resturang. Vet inte riktigt var vi ska äta, men det står mellan Bamboo och Kinesiska muren tror jag det heter. Jag vet vad jag hoppas på i alla fall.


Grattis älskade mamma <3


A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0