Vuxenpoäng?

Waa, det är läskigt när man tänker efter och inser att man börjar bli vuxen. Visst är det väl typ superbra, men jag vill nog vara liten ett litet tag till. Vad var det då som fick mig att tänka på detta? Jo dels för att några av mina närmaste vänner har eller snart kommer ta några av de största kliven ut i vuxenvärlden. Den ena har nyligen fått barn (och har sedan ett år tillbaka bott själv) och den andra kommer, tillsammans med sin pojkvän, att flytta till eget.
 
Jag har alltid varit helt tokig i socker, haft socker till allt och mycket sådant dessutom. Nu när jag drack mitt te hade jag en halv tsk socker. Så lite har jag aldrig haft tidigare. Aja, nu ska jag bege mig iväg. :)
 



30-08-12, T O R S D A G

Idag blir det städning av rummet! Allt annat än oacceptabelt! :P Haha Jag måste få rent mitt rum och det nu! Det ser för jävligt ut rent ut sagt!Men ja, städning på schemat, sedan i eftermiddag ska jag åka och handla med mamma och bror, ska kolla byxor till broren min, sedan till någon annan affär och kolla färg till mitt bord, hänggrejer till det nya badrummet (som snart är färdigt!! :D ) och sedan lite livsmedel. Haha. Massor att göra idag, och någongång ska jag hinna läsa lite med var ju tanken. xD
 
 


Efter träning

Finns det någonting godare än ett glas mjölk efter träning? Jag tror inte det. :P Haha. Har den senaste tiden börjat dricka så mycket mjölk att det är helt sinnes. Hade en lång period där jag inte kunde dricka mjölk för jag tyckte det smakade så hemskt, men nu.... mumma! :D
 
Det bjöds på indoor walking idag. Waaaa, jag är helt död! Benen och rumpan är typ... mos. :P Men det är gött, för det betyder bara att det gått bra. :D Det blir dock till att be mamma dra mig upp ur sängen imorgon, men det blir hennes problem. ;)
 
Nu ska jag bara äta upp, sedan blir det till att duscha och efter det - sammanställa min dokumenterade dag. Haha
 
 

Koll jag har

Haha, det blev inte så mycket städ här hemma ändå. Vid 12 förut fick jag ett sms från en kompis "Hej hej! (: Skulle du ptara om entreprenörskursen idag?" Jippi! Ja det skulle jag, och jag skulle vara på plats 13:00. Jag gick fortfarande osminkad i pyjamas, hade inte ens tagit på mig deo. Haha, det var bara att kasta på sig kläder, lite smink och deo (!) och cykla iväg. Haha, men då har det i alla fall hänt lite mer än bara dator till min dokumentation.
 
Så får vi se om gårdagens planer funkar bättre ikväll. Inget jag kommer avslöja vad de handlar om, men jag hoppas det blir av innan det blir allt för kallt ute så får jag bara hoppas att det uppskattas  av mitt "offer". ;) Haha.
 
Men innan det blir någonting av det så blir det träning ikväll med. Antingen blir det indoor walking eller box. Anleningen till att jag inte vet än är för att jag bara har "prova-på" den här veckan och kan inte boka några pass, så jag kör på drop-in passen den här vecka. I värsta fall så får Fiia och jag ta lite på  maskinerna så jag får lära mig dem med. Haha. Känns så himla skönt att komma igång med träning igen, även om jag inte kan vara helt stolt förrän jag har mig ett gymkort, så är detta bättre än ingenting. :)

29-08-12, O N S D A G

God morgon mina fina läsare! Idag ska ni veta att jag känner att jag lever! Fy vad det känns i kroppen, främst i ryggen. Haha! Men det är så det ska vara, då vet man att man gjort rätt. Jag har precis ätit frukost och ska strax börja plocka ur diskmaskinen. Det är en del att göra för min del idag, måste få rent på rummet (ingen kan vara förvånad), ska plocka lite här hemma, läsa kurslitteratur och det roligaste av allt - dokumentera hela min dag!
 
Har en seminarieuppgift till på måndag Vardagens komplexitet eller någonting sådant kommer det handla om. Så då ska vi dokumentera vår vardag med tid, vad vi gjort, vad vi gjorde samtidigt, var vi gjorde det, med vem och för vem vi gjorde det vi gjorde. Läste lite i boken förut där det stod en fråga "Hur ska vi kunna veta vad andra gör om vi inte vet vad vi själva gör?". Och det är ju helt sant, mycket av det vi gör gör vi utan att tänka på och ja, detta är så sjukt intressant. :D
 
Det blev en bra frukost idag med, dock inte gröt, men det blev scrambled eggs och två knäckemackor med ost. Har lite känningar i magen nu, men det är nog bara för att jag är ovan vid frukost så tätt inpå vaknandet. Men nu måste jag börja med maskinen så jag hinner med allt annat med. :)
 



Bodypump

Ikväll blir det träning för hela slanten igen. Bodypump står på schemat. Det ska bli jävligt gött att känna sig lika mör i kroppen som jag gjorde förra veckan, det har inte riktigt börjat kännas någonting i kroppen från igår, är lite stel i axlarna, men annars känns det inte mycket, så då blir det förhoppningsvis lättare att träna sen. :)
 
Om en stund ska jag bort till Fiia, men innan dess måste jag äta och tänkte att jag kanske kunde smita till apoteket med. Får se om jag orkar och hinner. Nu får det bli käk! :)

28-08-12, T I S D A G

Asså fy, gröten typ växer i munnen på mig! Jätteäckligt är det verkligen! Men jag måste, jag måste äta något mättande och något som är nyttigt. Jag är helt seriös med det här nya, jag ska träna, jag ska äta vettigt och jag ska komma i form! Så länge jag inte kräks av gröten så ska jag fortsätta med detta. Haha.
 
Och det känns att vi är påväg mot mörkare och kallare tider. Det är jättemörkt ute och inte mer än 8 grader. Inte blir det sandaler idag som jag tänkte ta igår. Haha, får se vad jag ska ta på mig - har inte en blekaste aning. :P

27-08-12, M Å N D A G

Jag tänkte bloggat förut i skolan, men det fanns inte så mycket att anteckna, så jag kunde inte få det att se ut som att jag höll på med det tyvärr. Och när jag kom hem åkte jag direkt till biblioteket för att låna tre kursböcker. Så när jag väl kom hem var jag så trött att jag stendäckade i sängen en timme.
 
Nu har jag varit och tränat, började med 20 minuter på cykel och sedan drog vi ett boxpass. Känner redan nu hur ont jag kommer ha mellan skulderbladen imorgon. Jag måste verkligen träna min rygg mer! Är hur svag som helst! Dessutom gör det ju inget att hållningen blir bättre av stark rygg och bål. Nu blir det duschen, ska mäta kroppsdelar, och sedan blir det sängen. Upp bajstidigt imorgon så jag hinner äta innan jag åker.
 
 

26-08-12, S Ö N D A G

Nu är hon hemma igen. Trots att passet var väldigt lugnt, så är jag helt slut. Så det var bara att kasta sig in i duschen när jag kom hem och nu ska jag väl ta det lugnt tror jag. Fast jag är himla sugen på att börja fixa med mitt nya sängbord, så så snart pappa kommer upp ur sängen (inte lätt att bli gammal och börja sova middag ;)) så ska jag kolla med honom vad för grejer vi har. Dock misstänker jag att vi inte har rätt färg, så kanske behöver jag vänta till i veckan. Mend et återstår att se! :D
 
 

25-08-12, L Ö R D A G

Hmm, jag försöker komma på vad jag gjort de två senaste dagarna som gör att jag inte har bloggat något typ. Kan dock inte komma på vad som hände i..... nej jag skoja bara jag är helt med på alla noter. Vet precis varför bloggen blev lidande igår och i torsdags. Haha! Dumma mig! Och tyvärr kommer detta vara försa och sista inlägget på 24 timmar. Ska åka och jobba om en dryg timme och slutar inte förrän klockan 12 imorgon.
 
Jag har med mig en pizza Ristorande (heter det så) och en liter juice till middag, lite gottigt måste jag ju ändå ha när jag jobbar lördagkväll! :D
 

Ny förvaring

Äntligen har jag införskaffat mig lite förvaring! Rullådor att ha under sängen. Awsome! :D Haha. Vad skönt det var att få undan skiten jag hade på rummet som har legat i soffan. Har tömt min soffa nu eftersom jag snart (om en dryg månad dock) blir av med den. Måste visserligen tvätta överkasten och så innan jag lämnar ifrån mig den. :)
 
Så snart har jag mitt rum så som jag vill ha det. Dessutom ska mamma och pappa göra sig av med sina sängbord, så jag ska ta över ett, måla om och få det lite (mycket) snyggare. ;) Men det blir till ett eget inlägg senare när det är i min ägo. :)
 

23-08-12, T O R S D A G

Såååå, varför har inte Anna bloggat idag då? Jo, hon har inte varit hemma på drygt 24 timmar. :P haha, Blev att jag sov borta, gick till uppropet, stannade i stan, käkade gött, snackade massa skit (inte som i att prata illa om folk) och såg Veronica Maggio (stavar hon så?).
 
Informationsflödet var så kraftigt att jag inte ens kommer ihåg vad vår kursledare heter. Mycket bra, mycket bra! Sedan stressade jag och två andra tjejer till spårvagnen för att hinna först till studentbokhandeln, på väg till vagnen både ramlar jag och trampar snett (att trampa snett i högklackat är inget jag rekomenderar), blir jättevarm och ja, eftermiddagen kändes som att det sög! :P Men jag fick i alla fall tag i första boken som ska användas nästa vecka.
 
Sedan träffade jag Fiia och två arbetskamrater till henne för att först äta lite gott på Chez Amis och sedan dra till Liseberg för at se på Maggio. Maten var god, vinet var gott, men Maggio var ganska tråkig att se på faktiskt. Hata mig inte ni som gillar henne, hon var duktig. Men hon såg så in i helvete plågad ut hela spelningen (eller så länge vi stannade) och fick inte igång publiken alls. Men, men, det har varit trevligt i alla fall. Imorgon ska jag sova ut! Ordentligt, då det blir jobb i helgen med, hela helgen!
 

Jag har bestämt mig...

...tror jag i alla fall! Läste igenom mina gamla inlägg och tänkte föra över några till mondoblog.se, för det var den portalen jag bestämde mig för. Men då kände jag - nej! Jag har haft den här bloggen i två år och jag är inte klar! Visst har jag börjat ett helt nytt kapitel i mitt liv, men det betyder inte att jag behöver en ny blogg för det. Dessutom hade jag inte ens hälften så mycket makt över designen där som här och trots att jag inte är jättehaj på html och så så vill jag ändå ha det på mitt sätt.
 
Så jag blir kvar på blogg.se ett tag till. Vet att jag har en vän där ute som kommer blir lite besviken på mig. ;) Men hon kommer förlåta mig, det vet jag. :D
 

Krångel

Vad teknik ska krångla! Håller på att leta efter nybloggportal för fulla muggar, och nu ligger bollen hos två stället, improveme.se och mondoblog.se. Massa grejer att tänka på. Vi får se vart det slutar helt enkelt. :P Bjuder på den här tills vidare så märker vi var vi hamnar. ;)
 
 

Imorgon blir det travers!

Vad det ömmar i min kropp! Det var skitlängesedan jag hade så här ont i kroppen, men det är härligt för då vet jag att jag gjort vad jag skulle! ;D Nästa vecka blir det att träna järnet tillsammans med Fiia också. I kurriren hade de ett erbjudande där man fick testträna en vecka gratis på valfri Sportlife. Vilket jag självklart ska nyttja tills jag fått mitt mecenat-kort. ;D Imorgon kommer jag behöva en travers för att komma upp ur sängen. Haha, till och med magen värker. Tredje dagen på min "nya livsstil" och det känns bra, åt tdubbla portionen havregrynsgröt idag jämfört med igår. Haha

22-08-12, O N S D A G

Nu ska jag verkligen försöka damma av hela bloggen och väcka den till liv igen. Har lite funderingar på att byta bloggportal med. blogg.se krånglar ju bara mest hela tiden! Men jag har ingen koll på  vad det finns för andra portaler, jag villl ju ändå ha min egen design och mina egna färger och så - så det är ett måste. Har ni några tips på bra bloggportaler?
 

Träning

Första "riktigta" träningspasset på.... läääänge! Och fy tusan vad gött det var! Visst var det jobbigt som bara den, men det är så himla skönt att träna och det är så skönt att jag inte får ångest av att tänka på träning längre. Nu gör jag det för min skull, för att jag ska må bra och för att jag ska komma i den form jag vill och inte för någon annan! Nu väntar jag bara på att få min lön, hämta ut studieintyg (eller få mitt mecenatkort) så jag kan köpa mig ett gymkort på Sportlife. Awsome!
 
Nu blir det sängen, hoppas jag inte drömmer något konstigt i natt, behöver verkligen få sova ordentligt. God natt på er!
Nej jag är inte så himla dum i huvudet... eller? ;)

Börjar bra

Det börjar bra med mitt nya matliv. Haha! Det gör det väl egentligen inte, men man kan inte göra allt perfekt från början. :P När jag kom hem nu blev det kyckling till middag. Mycket gott måste jag säga. Och det blev faktiskt mindre ris, en rellativt nyttig sås och inte så farligt ändå. De hade gjort ugnstekt kycklingfilé med ris, knaperstekt bacon och brocollisås. Såsen var verkligen asgod!
 

21-08-12, T I S D A G

Har bestämt mig att jag den här terminen ska börja träna ordentligt. Ska skaffa kort på Sportlife här hemma och till en början gå på pass där, och senare kanske till och med kunna träna på egen hand med maskinerna. Måste komma i form känner jag. Inte det att jag på något sätt behöver gå ner i vikt eller liknande, utan jag vill bara komma i form. I kväll ska jag följa med Fiia och prova ett pass, kommer dock inte ihåg om det skulle bli bodycombat eller bodypump. Men det märker vi. :)
 
Dessutom ska jag börja äta nyttigare. hur nu detta ska gå. Frukost är en bra början i alla fall. Nu mår jag lite illa för att jag aldrig ätit så mycket som idag. Men jag kommer nog kunna vänja mig. :P Hoppas jag i alla fall! Var lite nyttigare idag än jag brukar vara - havregrynsgröt med (ytterst lite) socker, tre knäckemackor, kaffe (går inte en morgon utan kaffet!) och lite proviva. Magen har faktiskt blivit bättre nu när jag druckit proviva varje dag. :)
 

Har förresten blivit...

...blond! Väldigt blond faktiskt. Trodde inte det skulle vara så blont, men jag är hyfsat nöjd ändå. Kommer dock i fortsättningen att slinga det så uväxten inte blir så tydlig. Men för att få hela håret blont fick jag färga hela nu. :)
 
Ni får ursäkta den dåliga bilden. Orkade inte krångla med systemkameran.

20-08-12, M Å N D A G

Det har varit fullt upp idag, och jag har inte haft tillgång till ngåon dator, därav bristen av bloggande. Och igår vart jag alldeles för trött för att blogga efter jobbet. Plus att jag då inte hade någonting att blogga om.
 
Men annat är det idag! Idag var första nollningsdagen idag.Blir fullt upp hela veckan med att lära känna kursare, universitetsområdet, ha det kul och fiska kurslitteratur. Det har inte gått så bra med att hitta någon tyvärr. :P Haha Men det ger sig. Får låna på biblioteket och sitta där och läsa. Vi verkar bara vara brudar i klassen, men de tjejerna som var på plats idag verkade ändå trevliga så det ska nog inte bli några promblem. Detta kommer bli awsome! Säger jag i alla fall nu, innan tenastressen kommer. ;P
 
Fattar inte varför mina bilder laddas upp snett! :O

Min mage

Jag tror jag nämnt det tidigare, eller så är det på fb jag skrivit det. Aja skit samma, min mage har i alla fall börjat krångla igen, förra helgen åt jag väl typ... två mackor och en halv skål nudlar på hela helgen. Varför åt jag inte mer då? Jo för jag mådde illa så fort jag stoppade i mig något. vätska i alla dess former fungerade, men mat ville inte ner. Under veckan har det blivit bättre, insåg att jag slarvat med provivan, så jag misstänkte att det hade med det att göra. Men idag har det börjat igen. Blev två mackor till frukost och en halv bulle förut. Jag hoppas verkligen det blir bättre till middagen sen!

17-08-12, F R E D A G

Det är någonting med augustimånad - varje år har augusti varit en riktigt bloggtorka för min del. Och i år har inte varit mycket bättre, right? Igår var det varit fullt upp -  först upp, åka med lillasyster för hon skulle köpa kläder, hem fixa med datorn (som nu lever) söka icastudent, kolla kurslitteratur, köra bror till bussen, fortsätta kolla kurslitteratur, måste äta, och sedan åka till jobbet. Det var verkligen full rulle! Men det var i alla fall ett bra avslut! :) Får la se om jag har lika tur idag. ;D
 
Ska åka och jobba 13:30, eller då börjar jag snarare, så jobbar jag till 18. Gött att jobba nu när det är så gött väder. Men men, vad ska man göra. ;) Har insett att jag får en hel del pengar den här månaden, och det är tack vare att jag jobbat, så det blir till att lägga undan, betala tillbaka till mor och far, sedan måste jag ju unna mig någonting. :)
 
Är det någon vänlig själ som har någon av dess böcker och vill sälja dem till mig? :)

14-08-12, T I S D A G

Uff, det verkar som att min stationära datoor har krashat sönder. Inte okej. :( Jag som änvänder den jämt! Men det är inte mycket att göra, pappa får kolla på den ikväll eller något. Så ska jag snart duscha, eller jag vet inte om ja ska göra det nu på förmiddagen eller senare i eftermiddag, blir kanske en promenad med Fiia idag, då kan det vara skönt att duscha efter det.
 
Dessutom blir det party idag - ja på en tisdag (lillfredag) - då min kära lille son ska flytta till Halmstad och plugga. Vilket då innebär att detta är en avskedsfest. Kommer ju vara massa gråtig. :P Men, men det är för en fin sak. :P Haha
 
Och så är arkivet inaktiverat så jag kan inte
lägga upp någon bild på honom då
de jag har ligger på den krashade datorn...

13-08-12, M Å N D A G

Woaw, det har inte blivit så mycket bloggade i helgen alls. Det har varit fullt upp, I lördags blev det en väldigt lång lång promenad. Asgött verkligen! :D
 
Så idag ska jag träffa Fiia, blir väl som vanligt lite gött skitsnack, kanske någon kopp te och bara gotta sig i solen.
 

10-08-12, F R E D A G

Det blev inte många timmars sömn inatt, av olika anledningar, men inga som jag tänker dela här. :P Haha, Men med lite kaffe och concealer så ser ju ut som ny - nästan i alla fall.
 
Är inte jättesugen på att gå utanför dörren idag inte, det är grått, mulet och skitkallt. Blir till att ha ett fönster stängt från och med nu, annars kommer jag ju helt klart bli sjuk. Men jag måste åka och jobba och i kväll blir det lite god mat och vin tillsammans med en kompis, så får vi se hur länge jag stannar där eller om jag får skjuts hem. :) Den som lever får se.
 
Nu ska jag dra fram en tjocktröja, klunka mitt sista kaffe och sedan dö ett par minuter innan jag åker. ;D

Hem och ut

Nu har jag varit hemma en liten stund, men ska snart iväg igen då jag ska jobba nu ikväll igen. Nu blir det som avlösare.
 
Försov mig ju i morse, vilket ledde till att mamma var så snäll och skjutsade mig, detta var asbra - tills jag skulle hem! Hade svarta jeans och en trekvartsärmad topp. Tro fan att jag höll på att dö av värmeslag när jag var på väg hem. Nu är det dock inte jättemycket bättre, har mjukibyxor på mig Men jag känner inte att jag orkar ha jeans på mig, och shorts blir för kallt när jag ska hem sen. Men nu ska jag ju bara cykla till bussen typ, så det går. Får se hur många timmar vi har ikväll. Blir nog inge mer inlägg idag dock. Men vi får se.
 
-Take care
 Lite skev idag kanske?

09-08-12, O N S D A G

Ursäkta för dålig uppdatering! Har inte riktigt varit i bloggmood nu, och igår jobbade jag hela dagen så jag var ganska trött när jag kom hem. Men idag ska jag allt hinna något.
 
Försov mig idag. Inte kul! Så därför blir det bara kort, kort idag så skriver jag när jag kommer hem. Ha det!

JAG KOM IN!!!!

Fatta vad chockad jag blev när jag hade fått ett mejl från antagningen.se där det stod att jag fått antagningsbeskeden. Blev livrädd för att logga in och kolla, men när jag väl tog mod till mig loggade jag in och ser "antagen" skrivet med stora, gröna, lysande bokstäver - efter Göteborgs Universitet! :D Underbart! Det var det jag ville, det jag hade bestämt mig för och ja - jag är lyckligast i världen just nu! :D GU - here I come!
 

Kalasfin

Det blev ju lite födelsedagsfirande i fredags, med klädkod långklänning. Och jag måste säga att jag trivdes oväntat bra i långklänning, så det blir till att införskaffa mig en egen. Den här fick jag låna av käraste Fiia. :)
 
 
 
 
 

Samsung Galaxy SIII

Och i torsdags fick jag min fina telefon, och sim-kortet, och skalet jag köpt. Det var ju nästan bättre än julafton! Det är så himla skönt att ha en fungerande telefon och där det faktiskt får plats med appar och grejer. Så jag är helt överlycklig. Sedan blir det ju inte precis sämre av att jag har spotify premium i ett år framöver.
 
Det var så roligt i torsdags när jag aktiverade spotify. Så tänkte jag: Fan vad gött, nu kan jag lyssna på vilken musik jag vill utan problem. Det tog ungefär 1,5 sekund sedan tänkte jag: Och vad fan är det jag vill lyssna på då? Haha. Ännu ett bright moment för Anna.
 

05-08-12, S Ö N D A G

Nej, de senaste dagarna har det inte blivit mycket bloggande. Har haft fullt upp och sedan inte riktigt käns mig som mig själv. Igår kände jag mig dessutom helt febrig och jättenere av någon underlig anledning. Tack och lov att det gick över!
 
Idag ska jag jobba. Ovant det är att jobba helg, detta blir min första helg som jag jobbar. Hoppas det blir fler, speciellt söndagar - för de brukar vara sega ändå. :P Så jag ska jobba från 9:30 till 18:00 idag, en heldag helt enkelt. :)
 

02-08-12, T O R S D A G

Det kännsänna som att jag sovit alldeles för lite för att orka med den här dagen. :P Fördelen med att jobba såhär en gång i veckan är att jag alltid blir på hugget och kommer igång, idag steg jag upp fem minuter innan klockan tingde till exempel. Men det hade ju varit skönt med något mer pass, till och med ett eget.
 
Men ja, eftersom vädret är skittråkigt idag, så kommer jag inte ha någonting avancerat på mig - en skjorta och leggins. Skönt, snyggt och ändå ledigt. Ska till och med vänta med att sminka mig tills jag kommer till jobbet tror jag. Kanske. Om jag inte orkar än. Haha!

En lugn dag

Idag, liksom förra veckan, var det en lugn dag. Gjorde inte jättemycket, med det känns skönt med tanke på att morgondagen består av full rulle.
 
Igår blev det att jag beställde telefonen ändå - visst jag har sagt att jag ska vänta, men som pappa sa, ä det ett bra erbjudande så kan de dra in på det snart om många nappar. Så jag beställde den. Tjejen jag som tog emot beställningen sa att både sim-kortet och telefonen kommer i nästa vecka, men precis när jag satte mig på bussen till jobbet får jag ett sms om att jag har ett paket väntandes från Telia. Hmmm, undra vad det kan vara. :D Ska hämta det imorgon påvägen hem från jobbet. Hoppas det både är telefon och sim-kort! :D
 

01-08-12, O N S D A G

Time for work! Den här månaden får jag alltså minst 12 timmars jobb med. Förhoppningsvis får jag lite mer än så, men de timmar jag får nu gör mig absolut ingenting. ^^,
 
Och fördelen med att börja 12 är att jag utan problem kan gå upp en timme tidigare för att duscha och till och med äta frukost. Kom på mig själv med att längta till frukosten igårkväll. Vilket aldrig har hänt! Men det blev en himlans smarrig scrambled eggs med ostmacka och bacon. ;D
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0