B I L D B O M B

Här kommer lite bilder från Cabaretn (Utalas Kabarén) i torsdags. Där blev det god mat, bra underhållning, trevligt sällskap och massa ögongodis. ;)
Fisksoppa till förrätt, mums!
Till varmrätt blev det oxfilé för de andra och fisk till mig
långa (el. longa) blev det.
Jordgubbar var efterrättens tema, någon mousse med kräm
på, en vit chokladstång. Till Annie som är glutenalergiker
blev det jordgubbssorbert.

Naglar

Fick mina naglar gjorda i måndags och eftersom jag haft så mycket den här veckan har jag pinsamt nog inte hunnit visa dem. Men så här ser de ut i alla fall. :)


Snart påsk

Jag kan inte riktigt fatta att det är påsk om en vecka. Det var ju inte längesedan det var jul! Men nu går det åt ljusare tider och det är snart sommar och min födelsedag!

På Island har de för övrigt mycket godare påskägg av vad det är här! Där är nämligen ägget gjort i choklad och sedan fyllt med godis. Jag och min syssling pratade om påsken för några veckor sedan och bestämde sedan att byta ägg. Hon lär ju bli smått besviken när hon ser det jädra pappersägget. Men ändå. Såhär ser mitt ägg ut. :D Set ska egentligen sitta en liten kyckling på toppen, men den gick sönder på vägen.


31-03-12, L Ö R D A G

Idag ska det ta mig fan bli en lugn dag! Ska städa rummet (som ser ut som om det aldrig blivit städat), duscha och basta, se på mina serier och bara ta det lugnt! Har varit väldigt mycket de senaste helgerna, och hade jag inte blivit bjuden så pass mycket som jag ändå blivit hade det inte gått. Tack ska ni ha! :) <3

Har fått massa saker denna vecka med. Veckorevyn kom, glossybox kom, påskägget kom. Bilder på detta kommer dyka upp. Men såhär såg i alla fall glossybox ut, i naturens tecken. Fick värmeskydd, ögonkräm, godis, body lotion, shower gel och ett nagellack. :)


30-03-12, F R E D A G

Igår tänkte jag att jag skulle hinna blogga massor eftersom ändå skulle vara hemma under dagen. Men icke! Inte ett enda inlägg. Insåg 2 timmar innan jag skulle ha tagit bussen att jag inte ens klätt mig. Jisses alltså! Men nu ska jag försöka få till lite mer, har massa saker att visa. Var ju på Cabaret Lorensberg igår och där fick jag lite bilder. Så jag får försöka blogga snart igen! Haha!

Vad i hela...

Det känns som att jag gått i i en vägg. Är helt slut, kroppen gör ont, magen bubblar av illamående. Vad hände? Shit asså! Jag kommer inte orka blogga mer idag, Måste iväg till affären och köpa godis för att lägga i påskägget till min syssling som måste skickas. Jisses alltså...

28-03-12, O N S D A G

Gud vad lite blogg dcet blivit de senaste dagarna. Det har varit så mycket att jag varken hunnit eller orkat. Men i eftermiddag ska jag försöka bli bättre. Har lite grejer att fota och visa upp så det ska jag nog kunna fixa. :)

Idag på medborgarskolan ska vi kolla runt lite bland företag för att se vad de vet om nystartsjobb. Jag visste inte ens det igår när vi började prata om det, så det kan bli spännande att se hur många som vet vad det är och då vilken information de har om det.

26-03-12,M Å N D A G

Ja, då sitter man på medborgarskolan igen. Dock inne i stora staden Göteborg. Vi ska börja vara här nu för det har kommit fler människor till projektet som bor i Göteborg så det blir lättare att åka hit. Det har jag inte någonting emot alls måste jag säga. det blir lättare och går fortare att ta sig till och från. Istället för att vänta på 402 en halv evighet.

Snart blir det förhoppningsvis lunch. Jag är sugen på sushi, men jag vet inte om någon annan är det. Får väl se vad resturangvärlden har att bjuda på. :)


25-03-12, S Ö N D A G

Varför utsätter man sig för något så fruktansvärt som baksmällor? Screw detta med vit helg, så blev det icke! Det blev inte heller en osminkad helg, det var inte lugn eller fylld med serier som planerat. Igår när jag nästan städat klart fick jag ett telefonsamtal där jag fick förfrågan om att haka med på grillkväll. "Varför inte" tänkte jag och hakade på. Dricka blev det, sent blev det och idag får jag betala för det. Kom hem runt 11 i förmiddags och har legat i sängen sedan dess. ;)


24-03-12, L Ö R D A G

Vad skönt jag sov inatt, det var helt sinnes! Drömde att jag skulle på någon bal och grejer men det är skit samma. jag sov asgött inatt! Jag är utvilad och på gott humör!

Med mitt goda humör hade jag tänkt städa rummet!Och beroende på hur lång tid det tar kanske jag lägger mig på altanen en stund sedan! Det är ju hur fint väder som helst liksom, men mitt rum måste komma i ordning först!

Och appropå det fina vädret - idag är det min första shortsdag! Eller jag har ju burit shorts hela vindern - men idag är det utan leggins under! Lär ju få en kommentar om att jag bländar mamma. Men någonstans måste jag ju börja, eller hur?! :D Dessutom ska jag ta det lugnt med min hy denna helg. Inget smink, skrubba den lite och maska den. Så kommer den vara så gott som ny till nästa vecka hoppas jag! :)


Trevlig kväll, trevligt sällskap

Blev inte en seriekväll för min del idag. Men inte klagar jag för det! Efter Medborgarskolan drog vi hem till en kille och satt och fikade på hans balkong, sedan blev det lite hem till midgård, Doken och massa tjöt! Är, trots det goa sällskapen och lugna kvällen lagom mör i kolan. ;)

Så nu ska jag sminka av mig, starta lite serier (börjar med gårdagens bb), bläddra i tidningar sedan blir det sängen! Imorgon måste jag dock städa rummet! Pratade med Mathias idag om att han kanske skulle komma hit. Så då kanske det får se lite okej ut. :P Haha!

Vit helg

Denna helg ska bli helt vit. Okej kanske inte helt helt, men till stor del. Inget supa den här helgen inte! Men kanske köper jag mig något vin eller så.

Ikväll ska jag kolla på mina serier. Har kommit fram till att jag ska lägga alla mina serier på fredagskvällen, men har redan nu sett några så det blir inte så många just ikväll. Men onsdagens Grey's, Ringer, BB och lite annat blir det sen! :D


Fika

Oj, nu var det nästan en timme sedan jag bestämde mig för att blogga, men det blev visst inte förrän nu. Lite fredagsfika är ju alltid mysigt! Blev bjuden på lite annan daimtårta förut, och eftersom det är fredag så fick jag mig coooola :D


20 minuter

Nu sitter jag och Fredrik i datorsalen och väntar på att dagen ska börja. Egentligen börjar vi inte förrän om 15 minuter, men eftersom bussarna går som de går så är jag snäll nog att ta en tidigare buss än jag egentligen behöver och göra honom sällskap här. ;)

Har köpt mig frukost och en cola, det är fredag idag så det är heeeelt okej att jag dricker det. ;) Haha!


23-03-12, F R E D A G



Någon som kommer ihåg den reklamen? Haha! Älskade den när jag var yngre. xD Men äntligen är det fredag i alla fall! Det ser änna lite ruggigt ut ute, men det kan också bara vara så att det är dimmig och kommer spricka upp mer senare idag. Men idag blir det mjukisar! Tror det bara skulle vara tid framför datorn ändå.

Har dessutom tagit med mig tidningar så det blir till att klippa ut lite grejer till tavlan och så. :)

Annas vårtecken

Hur ser man att det är vår hos mig? Jo - Det ligger skor över allt! ;)


Bohus studion

Svar till "Hemlig läsare :)": Ja, jag kände att det kunde vara bra att ha någonting att sikta mot om man säger så. Visst kan jag försöka lägga in lite tips om hälsa och välmående. Är ingen expert på området, men jag kan ju alltid berätta vad jag gör! :)

Eller är det i ett ord? Aja skit samma, vi var där i idag i alla fall, en av de första storsatsningarna på studios om jag inte minns helt fel. Det var väldigt intressant faktiskt även om det inte alls var mitt område. Dock var det lite seg mot slutet när han började prata om program och grejer och jag inte hängde med alls. Men det var nog givande för några av oss. Idag fick jag till och med lite bilder ;)


22-03-12, T O R S D A G

Idag har vi haft "Eget arbete" på medborgarskolan. Känns lite som attvara tillbaka i grundskolan eller så. Men men, vi måste ta vårt egna ansvar vi med! Har suttit och börjat pilla lite med min insperationstavla. Typ kollar igenom gamla SOLO- tidningar och så, sedan tänkte jag även kolla lite bilder på någonting som har med arbetsterapeuter att göra. Så det kan nog bli riktigt bra!

Annars är det jättefint väder även idag. Solen skiner som bara den och det var rena döden att stå och göra sig i ordning vid fönstret idag. Men vad gör man inte för lite sol?


Insperation

Insperation är någonting jag tror vi alla behöver. Om så för att orka upp på morgonen eller nå sitt mål i livet eller vad det än är. Insperation behövs och vi tar in det på olika sätt. Därför har jag bestämt mig för att göra en insperationstavla! Jag har en anslagstavla här hemma som jag en gång i tiden hade massa viktiga papper, men nu mera har jag inga papper jag hänger upp där som är jätteviktiga, så därför ska jag göra om den till min insperationstavla. Hänga upp grejer som har med mina mål att göra, saker jag vill göra, saker jag vill ha, personer som gör mig glad och lycklig. En bra tavla helt enkelt!


Lillördag

Idag är det lillördag. Det vet väl alla? ;) Haha, var med Fiia förut idag, helmysigt, mycket prat, sedan komTilda en sväng, ännu mer prat, varsitt glas vin och myspys! Pratade om att gå ut och ta en någon drink eller ett glas öl/cider nästa onsdag, dock jobbar Fiia och jag kan inte dra ut redan på tisdag. Så vi få se hur det blir. Hur som helst var det jättetrevligt att träffa töserna igen. Det behövdes!

Draw Something

Jag vet att det inte bara är jag som har blivit helt beroende av spelaet Draw something. Haha! Gjorde denna fina Yoda till Josefine för ett tag sedan. :P

21-03-12, O N S D A G

Idag har det ju varit jättefint väder! Lite blåsigt, men massa fint! Så jag valde att inviga jeanskjolen. Har inte användt den sedan i somras typ. Men idag så! Dessutom la jag lite extra krut på ögonen och drog till med en vårig grön sminkning. Underbar färg! Dock fick jag himlans ont i magen under lunchen förut, så nu när jag strax ska hem till Fiia och umgås med henne under kvällen så får det bli mjukiskläder. Dessutom blir det lite varmare än kjol på vägen hem sen. ;)


Sminkborttagning

Har sedan någon vecka tillbaka använt make-up remover. Det var himlans längeedan jag använde det för jag har inte sett någon anledning när det går att få bort med vatten, men detta är nog de bästa 60 kr jag spenderat (näst efter penngarna jag lagt på skor)

Nivea doubble effect, asbra verkligen! Jag håller det på ögat i ungefär tio sekunder, sedan försiktigt drar jag (utan att trycka) ner det och all mascara är borta.

 


Liknande yrken

Ännu några timmar framför en dator. Det är inte ofta det händer, men detta är... tredje gången. Haha! Nu ska jag kolla efter yrken som liknar arbetsterapeutyrket. Det jag får fram som liknar det är: psykolog, sjukgymnast, logoped, dietist och kurator.

När jag läser om dessa och av vad jag hört från min kära faster så är det inte alls likadant. Eller jah, de är väldigt olika varandra. Hon själv ville bli sjukgymnast från början, men kom in som arbetsterapeut och insåg snabbt att det var två helt olika yrken. Visst, som arbetsterapeut kan man jobba tillsammans med sjukgymnaster och de andra nämnda yrkena, men det är inte så mycket likt mer än att man har med människor att göra. Hmmm...

20-03-12, T I S D A G

Idag var det en tung morgon. Nästan så att jag misstänker att jag sovit mig enda fram till torsdag. Men datumet säger annat. Jag kommer inte ihåg vad jag drömde, men det måste nästan vara helt crazy med tanke på hur trött jag är. Hmmm...

Det sägs ju att man ska ta på sig ljusa kläder och sminka sig ljust när man är trött. Men med dagens väder känner jag - neeeej! Vill ha mjuka varma kläder! Och det har jag inga ljusa av. Och jag orkar inte ha mer än mascara nu heller. Inte lätt att vara trött. ;)

Men nu ska jag gå till bussen. Jag tänker inte stressa idag! ;)


Tar död?

Just nu funderar jag på om jag kommer ta död på mig, är jag själmordsbenägen? Haha, nej men... det är väl egentligen ingenting man ska skämta om men. :P Känner just nu att jag inte orkar träna. Har dock bestämt mig att komma i gång ordentligt! Sedan ska jag även prata med pappa och se i fall han och mamma kan hjälpa mig med ett medlemsskap på Sportlife här hemma så jag kan fortsätta träna över sommaren och även de dagar när inte Friskis har några pass som jag vill gå på. Åker hemifrån om 15-20 minuter typ. Kanske någonting sånt. Har i alla fall bytt om. xD

Ser för jävligt ut, men jag ska ju bara träna. ;D

19-03-12, M Å N D A G

Hade lite bråttom i morse. Visste vilka skor jag skulle ha (sneakers såklart) men vad fan skulle jag ha på mig? Haha, stog i säkert 20 minuter och velade - utan att ens ha sminkat mig. När jag sedan kommer fram till dagens klädsel hittade jag inte skorna. Damn it! Haha! Tack och lov hade jag ingen buss jag behövde stressa till. Hade bilen idag för att jag skulle till min kommande praktikplats och få pappren ifyllda och så. Detta kommer nog bli asbra!

Känns lite tungt att sitta inne när man ser hur fint vädret är ute - men när man går ut blåser det kallt uav bara *piiiiiiip*. Vinden är ju askall! Klagar inte! Älskar solen, verkligen. Men det kunde gått vara vidstilla. (a) Och hur vacker var inte himlen igår. Fick två tuffa bilder innan träningen. :D Den nedre bilden är dock itne jättefin då stället är värsta ombyggnadsområdet nu men ändå. ;) Nu blir det kaffe på detta! :D


Skönt att vara tillbaka

Idag var det min tur att värda. På söndagar har vi rullande värdschema och de var två söndagar som behövde värd och jag tyckte "ja men varför inte". Så idag var jag värd på cirkelfysen. Kände mig som hemma i de röda tighta träningskläderna. Hahah! Men det var skönt att träna även idag. Och jag känner de nedre bukmusklerna - de värker redan. xD


18-03-12, S Ö N D A G

What a night! Så jävla kul! Dansade natten lång. Typ i alla fall. men tillräckligt mycket för att jag skulle ha träningsvärk och fortfarande vara trött. Vaknade vid 14 typ. Jisses alltså - så ska man träna ikväll, cirkelfys. Hur tusan ska det gå? xD

My Outfit

Så här blir det ikväll: mittbena medhåret uppsatt åt sidorna och plattat hår (får se hur länge det förblir platt)en guldig/svart sotning och klänningen jag hade på nyår. :) Bilderna blir inte helt jättebra men ja :P


17-03-12, L Ö R D A G

What a night! Drömde jättekonstigt i natt. Drömde att jag skulle på läger, och blev jagad av massa fyllegubbar, sedan helt plötsligt låg jag och skulle ha sex med en killkompis, men precis innan han skulle få in den sa han "Nej, jag vill inte vara din kompis med extra lång arm". Wtf? Jag fattar ingenting! :P

Men, men det ger sig! Nu ska jag ut på promenad med min kära mamma. Ledsen att säga det, men egentligen orkar jag inte. Dock lovade jag henne igår så jag får ju faktiskt ta och göra det. Efter det får jag få tummen ur och plocka lite på mitt rum, annars kommer det se ännu värre ut i natt när jag kommer hem. Icke bra!

Vad ska ni göra idag då? :)

Tack och lov så är i alla fall snön borta!

Bastutajm!

Svar: Nej du E. Falk! Ikväll blir det till att stanna hemma. Men tack ändå! Kommer kanske en annan kväll. :)

Då börjar bastun blir varm (nu när jag skriver är den väl uppe i 60°). Tar med mig mobilen för att lyssna på musik (dock inte in i bastun) och en bok att läsa så kommer jag kunna stanna där en stund. :) Lite face scrub, någon mask och värme så kommer jag vara ren som en oskuld! Haha! ;)


Hela min kropp är slut

Hela min kropp är helt slut efter denna dag. Till och med öronen är trötta. Det första jag gjorde när jag satta igång musiken var att sänka volymen. Så himla ovanligt mig! :P

Dagen var ändå helt okej, besöket på operan var otroligt häftigt. Längtade tillbaka till teatern när man fick se scenen och sidoscenerna - även om det på operan var mer än mycket större än på pelarn. Hehe.

Nu ska jag dra på mjukiskläder, så ikväll ska jag basta och gotta mig med en lugn fredag, för imorgon bär det av ut för att dansa! ^^,


16-03-12, F R E D A G

Fredag - finns det någon härligare dag än fredag? Man vaknar tidigt, trött som ett as och sedan tänker man "Det är ingen fara, imorgon får jag sova." Helt underbart! Idag ska vi befinna oss i stora staden Göteborg hela dagen. Först till Medborgarskolan inne i stan, sedan ska vi på studiebesök på Göteborgs Operan. Kommer bli jättekul! :D Funderar på att ta med mig kameran, är dock inte jätteroligt väder ute men ja. Kanske håller jag mig till mobilkameran. :P Men nu måste jag kila!


Då var det gjort

Nu är det bara till att vänta!


Projekt: På G

Kom på att jag inte förklarat vad tusan jag gör på dagarna. xD

Men detta projekt jag håller på med då heter På G, och jag tillsammans med nio andra (än så länge är vi sex stycken) ska planera och lägga grunden för ett "schema" för andra arbetssökande ungdomar. Detta så de ska ha någonting att göra på dagarna och se att det finns en mening att gå upp på morgonen. Men under tiden vi brainstormar om vad andra ska göra får vi hjälp i vårat jobbsökande och så vidare. Jättebra grejer detta! :D

Vi sitter fortfarande vid datorerna och ska leta grejer och utöka våra kontaktnät. Alldeles strax ska vi bege oss till ett annat rum och se på en film om någon bränd brandman. :P Haha


15-03-12, T O R S D A G

Idag gäller det. Idag ska jag skicka in ansökan om att börja på lite olika universitet. Sitter just nu på Medborgarskolan och kollar utbildningar, jobb och praktikplatser. Har visserligen en praktikplats nu (tack och lov) men det kan vara kul att se lite annat än bara vad som finns i vår lilla kommun. Dessutom finns det en hemsida som gör visitkort - gratis. Gratis är gott heter det ju. ;)


14-03-12, O N S D A G

Jag förstår inte vad det är som gör att jag blir så vansinnigt trött. Trots att jag hade sällskap på bussen hem höll jag på att somna. Icke okej, icke okej. :P Vet dock inte riktigt vad jag ska skriva nu, imorgon börjar ansökningtiden inför högskolorna osv. Hjälp säger jag bara! Har lite smått ångest inför det.

Ska nog göra så att jag ska basta och så ikväll. Innan Grey's anatomy. Kanske att jag åker och tränar... ska kolla med mor min om hon behöver bilen. :P Hehe. Så nu ska jag dra mig, pösshaj ;)

Fika

Träffade Mathias efter Medborgarskolan idag. Var ett tag sedan jag träffade honom, men trevligt var det. Började med en fika, sedan blev det en stund nere vid hamnen. Göteborg är verkligen en vacker stad - även om man bara kollade ut över industrierna. :)


13-03-12, T I S D A G

Jag är helt slut va?! Hade ett sånt stort bråk i natt! I alla fall i drömmen. Bråkade som bara fan med en kompis, ett bråk som jag tror på ett sätt behövs men jag fruktar inför den dagen det kommer. Usch, och jag var så himla arg på hennes mamma med, var arg när jag vaknade och det tog ungefär tio minuter innan jag insåg att det bara varit en dröm. Uscha!

Ska alldeles strax börja bege mig till bussen. Är så gott som klar, så jag behöver inte stressa något (säger jag nu, blir säkert stress ändå). Vi skulle ha lite datortid idag, för att fila på cv och så, kanske blir det att jag slänger in ett blogg inlägg under dagen med. Vi får se! Take care :-*

Så ser det ut nu


Solen skiner...

... himlen är blå, vad det är skönt att leva då! (läs i melodi)

Nu är jag hemkommen, blev lite missförstond så jag och två till åkte hem tidigare än vad vi egentligen skulle. Och när det är sådant här väder som det är idag gör ju inte det så himla mycket! Ska sätta mig på altanen med mamma och en kopp kaffe och njuta av solen innan jag ikväll ska på "styrelsemöte" med ungdomsgruppen. Får väl se vad som händer där. ;)

12-03-12, M Å N D A G

Otroligt nog så var det himlans lätt att komma upp idag. behövde knappt ligga kvar och vakna till liv innan jag skulle ställa mig. Dock känner jag mig själv så pass bra att jag vet att det inte är långvarigt. :P Haha! Kommer ta till helgen sedan kommer jag vara ovan vid att gå upp tidigt igen. ;)

Ska strax göra i ordning kaffet ajg ska ha med mig på vägen till medborgarskolan, dock kommer jag inte alls ihåg vad som står på schemat idag mer än idéverkstad. :P Så vi får se. Har även funderingar på att ta med mig min dator så kanske jag kan få något skriver. Dock är det ganska tveksamt, men vi får se.


11-03-12, S Ö N D A G

Gårdagen var jättelyckad! Det var god mat hos faster, mycket prat och så vidare. Sedan när jag och syster drog hem till polarn som fyllde år. Och även det var jättelyckad. Blev inte speciellt berusad, dansade hur mycket som helst och vaknade helt utvilad och inte det minsta bakis. Det är så skönt att inte känna av festen dagen efter!

Men jag är väldans söndagsseg i alla fall, ni vet så som alla söndagar känns - sista dagen på helgen, man vet att man ska upp dagen efer. Så nu ligger jag bara i sängen och kollar på Private Practice.

Ligger dessutom och funderar på vad jag ska börja skriva på. Har fått önskemål om att dagligen ha något inlägg på 2000 tecken. Men vi får se... hmmm :P


10-03-12, L Ö R D A G

Verkar som att jag kommit in i en bloggsvacka igen. Inte bra! Ska försöka bli bättre, men har lite skrivkramp och vet inte riktigt vad jag ska skriva om. :P

Idag bjuder det på ännu ett släktkalas sedan även party för en kompis som fyller år. Därför har jag under dagen gjort mig i ordning. Vaknade lite senare än jag tänkt, så jag har bara gjort mig i ordning. Har den nya svarta klänningen på mig och en grön/svart sminkning. :) Vet inte om det blir stövlar eller om det blir de nya skorna. Det återstår att se när jag går ut ;)




My new purse


Ännu mer jag i ett nötskal

Varför ska det vara så svårt att hålla rummet rent? städade som ni vet i söndags, men idag ser det för jävligt ut igen. I don't get it! :P Så istället för kvällens träning ska jag städa rummet. Vem vet - kanske få man oväntat besök liksom?! Nej men xD Haha!!

07-03-12, O N S D A G

Fatta vad skönt det är att sova?! Att somna innan 12 och vakna tidigt. Visst det tidiga vaknandet är lite plågsamt, men det är skönt att ha någonting att göra på dagarna. Idag ska vi in till stan på studiebesök på medborgarskolan någonstans i stan, och i eftermiddag ska vi till något ställa där det utbildas massörer, fotterapeuter och hälsocoacher typ (tror jag), där vi ska få fotbehandling. Uuuurskönt! :D

Nej nu ska jag gå och klä på mig. Får förklara vad detta projekt innebär senare. Insåg nyss att jag inte gjort det än. ;) Haha!


06-03-12, T I S D A G

Vilket oflyt! Var i tid till bussen, utan problem, satt där i lugn och ro och väntar så tänker jag "Kan vara bra att ta upp busskortet". Tror ni jag har det med då? Nej klart jag inte har! :O Ringer bror och ber honom komma med det, men tro fan att han är så seg att jag missar bussen. Dessutom hinner jag inte till nästa. Visst jag förstår honom - jag ringde och väckte honom. Så egentligen kan jag itne vara bitter på honom, men hela situationen blev bara jobbig. Men tack och lov finns det en underbar mamma som var snäll nog och valde att köra mig. Så nu är det inte lika bråttom. Men vad snopet att glömma det förbannade kortet!


Mjukisbyxor ♥

Nu är jag hemma och jättetrött! Blev inte många timmars sömn i natt inte, var och hämtade Tilda mitt i natten från stan för hon kunde inte ta sig hem efter att hon jobbat (Få inte dåligt samvete - hade ändå inte sovit vid den tiden). Men ikväll hoppas jag på mer sömn.

Förklarar senare vad detta projekt jag är med i innebär. För nu ska jag slänga på mig mjukiskläder, hämta kaffe och se gårdagens bb! :D


05-03-12, M Å N D A G

Måste springa till bussen strax! Ska åka till Medborgarskolan och påbörja min aktivitet för aktivitetsstödet. Fattar inte riktigt vad detta projekt som de kallar det innebär. Men det återstår att se sen. Hade hellre haft praktik. Som min faster för övrigt skulle hjälpa mig och se om hon kunde fixa någonting hos henne i Kungsbacka. Blir en bit att åka - med med tanke på att jag ska spendera tre år i en utbildning om det känns bra så överlever jag nog max tre månaders pendlande till Kungsbacka. ;) Men nu måste jag springa! Får se när jag kommer hem i eftermiddag!


Ringer

Har börjat se en aaasbra serie! Den börjar gå på 4an eller elvan 12 mars, kommer dock inte ihåg vilken av dem det var. Men skit samma! Ringer heter serien och är helt awsome! Tack och lov för streamade serier. :D


Lunch time!

Hungern rev så fruktansvärt i migså jag gjorde mig en smarrig sallad. Bacon och pasta! Mumma! :D Strax ska jag plocka undan lite kläder och förflytta mina klänningar in i klädkammaren, min garderob är lite för kort för klänningarna så de blir änna lite skrynkliga. Men dt ska fixas! :D


04-03-12, S Ö N D A G

Idag jäklar! Idag ska jag träna! Och nu struntar jag i min tå. Jag måste börja träna igen! Haha! När jag var i provrummet och testade klänningen jag la upp igår syntes det att jag gått upp i vikt. Visst - nu kanske någon tänker att jag kan behöva det eller så. Men så länge inte jag är nöjd med mig själv så bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker. Jag brukar pendla på 10kg (fattar inte hur det kan vara sådan skillnad) och brukar vara på den nedre delen oftare och den lite övre typ när jag har mens och grejer, men då har jag väl börjar vara på den övre delen lite mer kontinuerligt.

Tro inte att jag ska börja banta eller så! Det kommer jag inte. Ska bara se till att komma till Friskispassen och dra ner på mitt coladrickade! Så kommer jag nog vara nöjd snart igen. ^^, Jag vet ju att jag har en ganska fin kropp - eller det är vad jag fått höra i alla fall. :P


Missade ett år

Haha, Vad pinsamt! Missade med ett år - min kära lilla kusin fyller 9 imorgon. Inte 8. Haha! Bra koll Anna! ;)

Jenny Dress

Detta är det senaste inköpet av klänningar, eller detta är ju bara en klänning. Men ja.. :P

Gina Tricot, 199 kr

03-03-12, L Ö R D A G

Blir alltid lika glad över kommentarer - speciellt när det är snälla sådana! :D Tack så mycket Falk! ;) :D

Idag bjuds det på släktkalas, nere i Varberg. Så det blir nog jättekul! Småkusinerna börjar bli stora och imorgon är det minstingen som fyller år. Tror han blir 8, har för mig det. Gud vad pinsamt om jag skulle gissa fel. :P Men hur som helst så har han blivit stor!

Så nu kommer det stora frågan - vad tusan ska jag ha på mig? :O Jag vet att jag ska ha de nya skorna med snörning. Men till det då? Hmm... Får se - har någon timme på mig att bestämma mig. Och innan dess ska jag ha badat fötterna, bloggat mer och sett på gårdagens Big Brother. Trodde aldrig jag skulle följa det programmet. xD

New shoes

Jag vet att jag inte bloggat någonting idag, men har helt enkelt inte orkat förrän nu. Har i alla fall införskaffat mig nya skor, två par nya för att vara exakt. ;)Ursäkta mina oerhört obruna ben ;P


Skopunkten, strl. 36, 349 kr


Din sko, strl. 36, 299 kr



TACK för att det finns vissa 36:or som passar!

01-03-12, T O R S D A G

Sitter med fötterna i ett bad nu innan jag ska bort och träffa Fiia och Sofie. Möjs, möjs. Detta blir väldigt kort för jag måste dra mig. Skulle ha lagt upp en bild här med, men jag vet inte vad blogg.se inte gillar med mozilla firefox för jag kan inte lägga upp bilder. Hmmm

Ledsen Johan men jag får göra ett inlägg till dig någon dag när jag har mer tid ;)

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0