31-07-14, T O R S D A G

Idag är hon trött! Har hunnit vakna, städa rummet, äta två gånger och träna idag. Vad som kommer att göra den här dagen fullbordad är väl att jag om ca 45 minnuter ska cykla till jobbet. Blev lite sent igår när vi firade Fiia, men det var det lätt värt! Blir nog en halvtimmes powernap nu innan jag ska cykla iväg.
 
Har de senaste veckorna komit i gång riktigt bra med träningen - för att vara mig. Det har blivit tre gånger i veckan och jag har sett lite resultat. Min bak har blivit 2 cm större! :D Wiie! Men det är typ bara där jag ser resultat alls. Hoppas på att det börjar synas på andra ställen med snart, och till hösten kanske jag till och med vågar mig till gymmet!
 
 

29-07-14, T I S D A G

Fick bara en väldig lust att blogga igen. Har väl egentligen ingenting att skriva, men det var alldeles för längesedan jag skrev någonting, once again blev det två månader sedan sist. Men så är det väl gissar jag. Fick skrivit en novell för några veckor sedan, det är första gången på flera år jag skrev någonting eget så och det kändes asbra!
 
Den här sommaren har varit väldigt blandad! Den började väldigt känslosam då mina båda syskon tog studenten plus att jag blev väldigt sårad. Sedan var jag väldigt peppad inför min födelsedag och sedan var det några veckor som jag saknade en person väldigt mycket. Samtidigt som mina känslor har gått upp och ner har jag jobbat. Och det mycket! Visst har jag bara ett schema på 80 %, men  det har varit många kortare pass många dagar. Nu är det tre veckor kvar, sedan är jag ledig en dryg vecka innan skolan börjar igen. Har verkligen varit en berg- och- dal- bana den här sommaren. Och det bästa av allt är att det inte är långt kvar tills min vän ska ha barn.
 
Var på en dejt för ungefär fyra månader sedan, där vi dansade till en låt. Jag fick lära mig grundstegen i bachata och jag kan inte sluta lyssna på den här låten just nu. Den gör mig glad, och jag blir så himlans glad när jag är med honom.
 
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0