Slut för idag, tack och adjö för idag

Nu har jag seriöst pluggat sedan 8 i morse! Visst hade jag paus vid lunch och när jag var påväg hem... fast nej, då satt jag med Eleanor i luren och pratade om anatomi. Det var bara vid lunch jag var ledig. Men nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa, har lite sovmorgon imorgon, så jag får läsa en stund idag, ÄNTLIGEN!




31-01-13, T O R S D A G

Asså, januarimånad har bara sprungit iväg! Med allt dett plugg som varit har jag inte haft någon som helst tid att njuta fullt ut. Jo - på spaet, men annars inte. Idag blir ingen vila heller. Slutade tidigare än väntat, vilket betyder att jag hade hunnit gå och träna med Fiia, men jag är ändå "glad" att jag sa nej, behöver få gjort så himla mycket idag! Etta på prioriteringslistan är kaffe!!
 

29-01-13, T I S D A G

Nej nu får det allt ta och bli vår! Det är så hemskt mörkt på morgonen att det är rena plågan att gå upp ju. Jag röstar på våren! Haha, sitter dessutom och funderar på om jag ska ta på mig nya jackan eller om jag ska hålla mig till höst jackan? Skinn jackan är ju ändå lite "fodrad" och har luva... Hmm, har 15 minutera att bestämma mig i alla fall. :P Haha
 

Jag döööör!

Haha! Jag verkligen dör! Ja, jag är med på en dejtingsida, hittar inget vettigt där, men det är kul att prata med folk. Dock dör jag lite lätt på patetiska killar som säger sig vara någon de inte är. xD




Lugnt idag

Tre timmar har nu gått, och lungt är bara förnamnet på hur det är. :) Så ja, blir till att fördriva tiden lite med "Ralphs party", bok som jag inte riktigt fått grepp om. :P




28-01-13, M Å N D A G

Kom i säng lite för sent igår, när jag hade pluggat klart ville jag varva ner, se på lite serier och så - i hopp om att inte plugget skulle influera mina drömmar. Men det gjorde det ändå... haha! Drömde om aortror, klaffar, aveoler, ben och muskler. Detta hade inte varit så farligt om det inte vore för färgbomben som sprängdes i drömmen. Allt var i olika starka färger och ja... jag funderar på om jag rökt på i sömen eller så. Och nej, jag är helt emot droger, men ibland undrar jag hur det kommer sig att jag drömmer så sjuka drömmar.
 
Men vilket fall som helst så försov jag mig lite idag. Skulle tagit tåget nu 06:32, men jag har inte fått i mig frukost än, så jag får låna bilen av mina snälla föräldrar!

Tråkigt att plugga?

Gör om det där om ni kan!! Haha, hade egentligen inte tänkt lägga upp något inlägg om plugg idag, men är så vansinnigt stolt över mina renskrivna anteckningar nu så jag bara måste. ;) Allt blir väldigt mycket roligare när det är färg och form med i bilden. :D Nu har jag ett anteckningstillfälle kvar att renskriva, men det gör jag faktiskt imorgon efter jobbet! :)
 

Nyhet till garderoben

Då har jag köpt årets första jacka. Igår kom min syster hem med en skitsnygg jacka och jag var bara tvungen att ha en likadan! Men i annan färg. :P Vissa kläder kan hon och jag dela på, men jackor går icke! Hon är mycket mer biff än jag. :P Haha! Men hon fick en brun jacka och jag en grå - så nu får det ta och bli lite varmare så jag kan börja använda den! :D
 

27-01-13, S Ö N D A G

Idag mår jag som jag förtjänar! Och lite bättre faktiskt. Huvudet dunkar och illamåandet har kommit och gått sedan jag vaknade, men jag kan stå på benen och efter kaffet så kände jag ändå att jag är tillräckligt kry att åka och köpa mig en pizza. Ska dessutom skjutsa min syster till sin match, så jag tar det på vägen. Måste ju vara en snäll syster när föräldrarna inte är hemma. ;)
 
Igår vart det i alla fall askul, kunde inte riktigt berätta vad vi skulle göra då det var en överraskningsfest för Fiias storebrors fästmö. Vet inte om hon läser min blogg, men det hade ju varit typiskt om hon gjort det just igår när jag i så fall skrev om det. Men kul vart det, hon blev glad och vi alla insåg att vi inte längtar tillbaka till tiden då man var 16-17-18 år. Stackars lilla vännen!
 

26-01-13, L Ö R D A G

Min blogg måste vara väldigt tråkig att läsa just nu va? Känner inte att jag kan ge er någonting jätteintressant för tillfället tyvärr. Mitt liv går ut på plugg just nu. Kom till och med upp vid 9 förut för att jag skulle plugga. Tanken var först att jag skulle träna nu på morgonen med Fiia, men igår kväll fick jag inte gjort så mycket jag tänkt - så det blev ingen träning. Och eftersom jag ska iväg ikväll kan det vara skönt att få så mycket som möjligt gjort, istället får jag träna järnet på måndag!

25-01-13, F R E D A G

Det blev en lite tidigare eftermiddag idag än vad det varit tidigare i veckan. Det är ju ändå fredag. Men detta stoppar inte mig från att fortsätta att plugga nu när jag är hemma. Har tre power point- anteckningar att skriva rent och fixa bilder till och så. Visst har jag hela helgen och måndag på mig - men vill ändå kunna vara lite ledig utan att känna mig stressad. :)
 
Så om typ en timme ska jag och syster åka och handla mat inför middagen idag, hon ska även kolla på en present och jag måste köpa sminkborttagning. :) Så det blir en produktiv fredag idag - hoppas jag. ;)
 

23-01-13, O N S D A G

Fy vad jag känner mig associal och borta från bloggvärlden! Har inte ens hunnit läsa de bloggar jag förljer den här veckan och det lär inte bli jättemycket läsande ikväll heller. Satt kvar efter skolan idag och gick igenom dagens föreläsning som jag inte kände var jättekrånglig. Det handlade om celler och jag kommer ändå ihåg relativt mycket från gymnasiet. Konstigt - naturkunskapen som jag tyckte minst om kommer jag ihåg mer från än psykologin som jag älskade. Haha. Men det kommer i alla fall bli mer plugg nu, eller ja - jag ska skriva rent anteckningarna.
 
Följde med två tjejer in på Stadium förut, den ene skulle köpa en ryggsäckoch den andre ett par vantar. Varpå jag totalfaller för en asfin hood-tröja. Självklart kunde jag inte stå emot. Och den kostade bara 200 kr, inte så mycket för en hoodie. :)
 

22-01-13, T I S D A G

Det känns som att det kommer att bli en ganska torr bloggperiod nu framöver. Får se vad jag har tid med liksom. Men nu är jag trött! Skulle ha gått och tränat, men jag känner att jag behöver läsa på lite tills imorgon och dessutom skriva rent mina anteckningar. Det var ett väldigt bra sätt att ta in det på måste jag säga! Det fastnade en helt del flexion, extension adduktion och abduktion igår. ;) Haha Så nu blir det kaffe och lite plugg!

21-01-13, M Å N D A G

Har många långa dagar framför mig. Och den första började och slutade bra! Började ju den nya kursen idag, har börjat tvåan - jippie! ;) Haha, Men den här kursen känns riktigt bra - än så länge! Även om det är en helt ny terminologi, mycket saker att ta in och tre oerhört intensiva veckor, så ser jag fram emot det och ja - det är ändå bara tre veckor. :)
 
Eftersom vi slutade en halvtimme tidigare än vad som stod på schemat hann jag även ta mig till gymmet. Blev core, och det känns verkligen att det är ett nytt pass! :D Måste verkligen koncentrera sig för att få till övningarna. Så himla kul! :D Nu ska jag skriva rent all terminologi från första föreläsningen, känner att det kan vara bra att ha en liten lathund att plugga på. :) Vi får se om det blir fler inlägg idag. Hehe, dagen är ju snart över. ;P

Nytt och behövligt

Blev faktiskt en ny hårborste idag. Den jag har nu har börjat gå sönder lite här och var, så varför inte passa på att skaffa sig en ny då. ^^,
 
Behövde inte ens redigera bling-blinget

En underbar dag!

Idag har det varit så fantastiskt skönt! God mat, varmt vatten och jag känner mig praktiskt taget som en ny människa. Jag är redo för termin 2's hinder! ;)
 

20-01-13, S Ö N D A G

Gud vad det är skönt med helg nu! Somnade typ vid 22 eller något igår, snacka om att jag var trött. Och idag blir det lite spa med mor ochy syster. Helt klart ett bra sätt att avsluta första och inviga andra terminen på. Det betyder att till sommaren har jag gjort en tredjedel av utbildningen, sedan kommer jag vara arbetsterapeut. Hur underbart är inte det? :D Så himla skönt.
 
Vid den här tiden på lärarprogrammet tvekade jag som bara den. Visst skulle det bli kul att läsa svenska, men lärare... var det min grej? Nej det var det absolut inte, och nu känner jag inget som helst tvivel på att jag valt rätt väg! Gäller bara att hitta de andra sakerna i mitt liv som jag vill ha. Hehe :P

Lite för tidigt

Att jag aldrig lär mig! Hur sugen jag än är på godis eller chips eller popcorn så räcker det med ett par tuggor och jag mår illa. Idag var inget undantag! Borde börja med små blandpåsar istället, typ Ahlgrens bilar eller något. Haha.

Men vad som nästan är värst är att jag avlider av trötthet. Klockan är bara 8 och jag vill sova. Dock känns det waaay för tidigt för det! :P




Nu är jag återhämtad

Nu, efter några timmar hemma, har jag äntligen återhämtat mig från veckans plugg och dagens tenta. Eller jag känner mig mänsklig i alla fall. Det totala återhämtningen blir imorgon då det blir spa. ;) Men jag känner mig... likgiltig vad gäller tentan. Var en fråga som jag verkligen bara ordbajsade på för jag hade ingen aning om vad det handlade om. Så jag improviserade och skrev vad som kunde vara logiskt. Får väl se hur det går. Hade viljat hitta på någonting idag, men jag orkar verkligen inte ta mig någonstans, så jag håller mig hemma med chips, dipp och film. Det är jag värd idag! :)

Veckans ord

Man vill ha kärlek med får bara kuk.
- Mia Skäringer
 

19-01-12, L Ö R D A G

Today is the day we've all been waiting for! Haha, nej men. Det är tenta dag idag, Jag vaknade  f*ing  30 minuter innan klockan ringde. Hmm, men än så lägnge känner jag mig inte ås vansinnigt nervös. Tror jag. Försökte att låta bli att tänka på tentan innan jag somnade, och det gick nog ganska bra, dock tror jag att jag drömde om det, eller jag drömde i alla fall om mina förberedelser och sprang runt på ica eller något.
 
Men, men, ja, ja - nu är det dags att klä på sig. Önska mig lycka till!

I väntan på syster

Min syster ska ju hjälpa mig plugga idag, och efter morgonens träning är jag helt slut! För min del blev det en timmes kindition och en halvtimme styrka. Så tills syster kommer hem, ska jag sitta i soffan och se på tv! Hihi




18-01-13, F R E D A G

Time to work out! Har inte tränat särskillt mycket sedan nyår. Dels för att det har börjat tränga sig på lite ångest när jag tänker på det, dels för att det är så hemskt mycket folk där nu (förbannade nyårslöften) och dels för att jag inte är jättenöjd med hur passen ligger jämfört med hur jag gått i skolan. Men detta är inga ursäkter, det är förklaringar och jag tänker inte låta det fortskrida. Jag vet ju hur bra jag mår av att träna så jag kommer att göra det nu även om det skapar ångest och så vidare.
 
Men den här morgonen bjuder det på core, ska alldeles strax bege mig mot Fiia tillsammans med mamma. Soling och kondition blir det innan. Fy vad skönt det ska bli att röra på sig för att sedan låsa in sig på rummet och plugga... :P Haha
 

Helt klar

Nu är jag helt klar för idag! Blev bara en timme i kyrkan, sedan återvände jag hem för att plugga. Men nu är jag färdig för idag! Tänker inte tänka mer på det utan får låta det vara tills imorgon. Lillasyster har lovat att hjälpa mig imorgon med, i utbyte mot B&J's. Så det kan jag väl avvara för henne och mig efter en eftermiddag med plugg. ;)
 
 

Syskon är bra att ha

Så därför utnyttjar jag mina till max. ;) Haha - på ett bra sätt. Lagom till att jag var klar med att svara på alla frågor kom min syster hem. Så det blev en liten promenad till affären för att köpa lite "plugg-bränsle", sedan var hon snäll och förhörde mig. Det känns som att lite av det faktiskt har lossat och jag börjar kunna det, men vi får se hur det blir senare och imorgon, och framför allt under själva tentan. Det är nog tyvärr många begrepp som man springer förbi lite för att men inte tänker på dem. Men ja... vi får se. Nu blir det en liten paus, sen ska jag fjäska med pappa och se i fall han kan förhöra mig. Kan han inte det så drar jag nog till kyrkan ikväll. Behöver lite social kontakt. :)
 

17-01-13, T O R S D A G

Två dagar kvar. Sedan smäller det. Och mina nerver sitter typ utanpå huden. Men det kommer säkert gå bra... kanske. Folk runt omkring mig som inte läst det vi ska kunna tror i alla fall på mig. :P
 
Idag ska jag fokusera på... neuropsykologin. Exakt hur jag ska göra vet jag inte, men det ger sig nog. Jag lyckas med det mesta. Haha!
 

New stuff

Blev ju en tripp till Allum förut idag, trots att jag kanske inte skulle gjort det - men jag ångrar inte mina köp! Köpte ju en litegul/grön/skrikande bh på mellandagsrean, och idag hittade jag ett par matchande trosor till. Visst är det roligare med matchande underkläder?!  Trots att ingen ska se dem, så känner man sig mycket sexigare när de matchar. :) Dessutom fick jag köpt mig ett par svarta stuprörsjeans. Har letat efter det ganska länge, men inte hittat några som går över vaderna, passar i midjan och jag får över rumpan. Vilka problem! Men idag så! Jag har dessutom minskat massor. :) Nere i storlek 34 i detta byxor, vad som dock är irriterande är att storlekar skiljer sig så vansinnigt från affär till affär, trosorna är nämligen i storlek 40 och känns ändå försmå... :S
 
 
Hittade dessutom ett par uggs-liknande skor som jag inte kunde låta bli att köpa. :å Dels för att de är så  vansinnigt varma och goa och dels för att de "uggsen" jag har redan är alldeles för stor och lite slitna i sulan. :)
 
 
Lite "övrigt" hittade jag med. :) Dels sminkpenslar och ett puder och dels en... heter det pärm? Eller vad heter det? Haha, en grej att ha papper i, tänker att det kan vara bra att ha lite ordning på viktiga papper från skolan till respektive kurs och så vidare. :)
 

One Direction - Taken

 
 
 
 
Now that you can't have me
You suddenly want me
Now that i'm with somebody else
You tell me you love me
I slept on your doorstep
Begging for one chance
Now that I finally moved on
You say that you've missed me all along

Who do you think you are
Who do you think I am
You only loved to see me breaking
You only want me cause I'm taken
You don't really want my heart
No, you just like to know you can
Still be the one who gets it breaking
You only want me when i'm taken

You're messing with my head
Girl that's what you do best
Saying there's nothing you won't do
To get me to say yes
You're impossible to resist
But I wouldn't bet your heart on it
It's like i'm finally awake
And you're just a beautiful mistake


Who do you think you are
Who do you think I am
You only loved to see me breaking
You only want me cause I'm taken
You don't really want my heart
No, you just like to know you can
Still be the one who gets it breaking
You only want me when i'm taken

Thank you for showing me
Who you are underneath
No, thank you, I don't need
Another heartless misery
You think i'm doing this to make you jealous
And I know that you hate to hear this
But this is not about you anymore

Who do you think you are
Who do you think I am
You only loved to see me breaking
You only want me cause I'm taken
You don't really want my heart
No, you just like to know you can
Still be the one who gets it breaking
You only want me when i'm taken

Now that you can't have me
You suddenly want me
 
 
 

Pauser behövs också

Detta trots att de är lite väl många... såg nu att jag hade fått ett "lycka till" från Tilda. Det hade jag nog behövt höra tidigare. :P Mamma kom in förut och frågade om jag villa med till Allum. Efter tredje gången kunde jag inte säga nej mer, så jag följde med! Hon skulle först till ostiopaten, sedan åkte vi till Allum.... Så jag ska inte ta några fler längre pauser idag, och imorgon är det hårdfokusering! En promenad på sin höjd! Men jag fick köpt lite välbehövligheter så som ett par byxor, hårinpackning, underkläder och lite annat smått och gott. Sedan bjöd mamma på lunch med. :) Var änna längesedan bara hon och jag gjorde någonting. På söndag ska hon, jag och syster på spa, vilket kommer behövas! Hihi!
 

16-01-13, O N S D A G

Plugg idag då! Måste verkligen få in skiten vi ska kunna idag, och imorgon ska jag och några tjejer träffas för att "quiza" varandra. :) Så då kan det vara skönt att inte vara den enda som inte kan någonting. Eller vad säger ni? ;) Dock har inte min hjärna vaknat än, och även om träningsvärk är bra, så känns det inte som att den hjälper uppvaknandet idag. :P Haha, men jag ska ge mig fan på att fixa det!
 
En sak som slog mig igår var att sedan jag blev singel, så har jag börjat lyssna mycket mer på de här "pojksöta" banden och artisterna så som Justin Biber, Danny Saucedo och One Direction. Haha, Don't know why, men så är det. Så istället för en bild nu så bjuder jag på Onde Directions senare video som jag tycker är så himla söt! ^^, Hihi
 
 

Bed time

Nu blir det sängen. Eller snart i alla fall, väntar på en skypedejt, vill ju i alla fall få säga god natt. :)

Passet var rena döden förut!! Trots att spinningen bara var 30 minuter så var jag helt genomsvett och utpumpad när jag var klar! Men nu blir det god natt till er! :) ♥




Snart börjar det

Fick mina anatomiböcker idag, jag höll på att ramla baklänges när jag såg paketet, shit vad stort det var bara för två par böcker. Men, men, de behövs ju! Så nu är jag litterärt redo för nästa kurs! Dock har jag ju tentan kvar att göra innan jag kan ställa mig in på den kursen! Hade tänkt att jag skulle skriva rent och försöka få pluggat lite idag nu när jag kom hem. Men jag känner att jag vill fokusera lite på mig själv, så jag ska förbereda mig för kvällens träning (äntligen) och typ ta det lugnt. :) Vad ska ni göra resten av kvällen? :)
 

15-01-13, T I S D A G

Wow! 13 timmar! 13 timmar sov jag i natt och jag är uppe nu! Jag somnade någon gång strax inna 20-tiden igår och var verkligen helt utslagen! När jag kom innanför dörren och ropade hej till mamma sa hon bara "Jisses, du låter riktigt trött", så fick hon se mig "och du ser ännu tröttare ut". För det var jag verkligen! Gick runt som en zombie här hemma. Till och med så att mamma fick plåstra om min tå (ibland är det skönt att bli omhändertagen av mamma).
 
Så vad är det som har hänt med min tå då? Jo, smarta trötta Anna skulle gå upp på toaletten under söndagsnatten, och gissa vad hon gör? Jo hon slår i tån. Inte så farligt tills dess att hon ser ner på den - hela nageln är av! Okej, inte riktigt hela, men väldigt mycket av den, så det blödde lite, jag fick leta upp sjukvårdstejp, kompress och plåstra om. Vilket mamma gjorde åt mig igår efter att hon kollat hur det såg ut. Snälla underbara mamma. ♥
 

Sängen skriker!

Nu börjar verkligen nattens sömnbrist visa sitt sanna jag. Höll på att somna hållplatsen innan min förut på tåget, och även om jag bara åkt en hållplats till så hade det ändå varit irriterande!

Så nu ligger jag i sängen, lär ju somna när som helst, och ser på filmrn Frankenwinnie. Orkar varken stå eller sitta nu! Men jag säger bara en sak: Tack och lov för smink!!




Fattar ingenting

Sitter i lunchrummet med tre tjejer och pluggar, men jag fattar typ ingenting. Ta bort typet, jag fattar verkligen ingenting.




Lång natt

Av flertalet anledningar blev natten väääääldigt lång! Har fått typ 2-2,5 timmars sömn i natt, börjar bra denna tentavecka! Men jag får sova tidigt ikväll.
 
Ska på föreläsning nu, fram till 12, sedan blir det plugg i skolan, oppas min stackars lilla trötta hjärna klarar av det.  Vi får väl se hur det går för mig, och hur länge jag kan hålla mig vaken....

14-01-13, M Å N D A G


Utcheckning!

Nu är det dags för mig att checka ut från pluggandet. Vet inte riktigt vad jag ska göra istället, men pluggandet får vila tills imorgon. Funderar på om man ska ta en promenad, eller kanske hoppa in i bastun istället? Vi får se vad kvällen bjuder på. Ska tänka på allt annat än psykologi i alla fall. ;)

Det tar sig...

Idag har det gått mycket bättre att plugga än vad det gjorde igår, kanske för att det känns mer okej att plugga på en söndag än på en lördag? Haha, men klart det är lite tröttsamt. Imorgon ska jag sitta kvar i skolan med några (jag tror vi blir fler än två i alla fall) och plugga, så man får lite andra infallsvinklar på det vi gör och så. :)
 

13-01-13, S Ö N D A G

Asså detta velet mellan plus- och minusgrader tar kol på mina läppar! Skiftandet och de olika luftfuktigheterna i luften gör dem jättetrorra. Känns sådär lagom kul att gå runt med torra läppar. "/
 
Men även på dagens schema blir det plugga, en stund i alla fall, så får vi se i fall någon kanske har lust att hitta på någonting senare idag. Känner att jag måste komma på en bättre studieteknik till nästa salstenta. Anatomin är väl en sak - där är det bara att nöta - men fysiologin måste jag få bättre teknik på än det här. Jisses alltså!

Trött tjej

Detta med tillämpad psykologi känns väldigt avlägset just nu. Det jag läser går in och ut och det känns inte som att någonting går att tillämpa. Nu är det ju säkert inte så att det är helt omöjligt. Men kanske är det dags att stänga boken för idag och... göra någonting annat? Jag tror det faktiskt...
 

12-01-13, L Ö R D A G

Vad rot det gick på jobbet igår alltså! Tiden bara sprang iväg och det trots att det inte fanns jättemycket att göra. Men jag klagar inte, för den här dagen och den kommande veckan kommer att bli värre. Och nu ska jag sätta mig för att plugga. Det ta emot en del att plugga på en lördag, men, nu inför tentan så får jag faktiskt ta och göra det! Och jag tänker inte bara säga att jag ska göra det, utan faktiskt göra det. Haha Rummet är städat, jag har inget tvätt, ingen träning eller andra planer -  så jag kan inte komma undan idag. ;)
 

På väg till jobbet




11-01-13, F R E D A G

Tentastressen börjar ta karraktär nu. Två nätter i rad har jag änna sovit välrdigt dåligt. Och trots att jag somnade strax innan 10 så vaknade jag flertalet gånger och har drömt, minst sagt konstigt. Dock slår det inte gårdagens dröm, men konstigt är det vilket fall som...
 
Och vad gäller idag... skola mellan 09-12 sedan jobb från 14-22. Det blir en lång dag helt enkelt.
 
Snygg på jobbet i den nya snön.

10-01-13, T O R S D A G

Na, ja, ah, ha! Torsdag, en dryg vecka kvar till tentan. Asså, lite ångestlddat är det allt. Känner mig ganska nervös, så det är bara att göra det bästa av situationen och göra det jag ska - plugga! Satt med några tjejer i klassen igår och svarade på gamla tentafrågor, så dessa ska jag väl skriva rent nu och sedan svara på de andra frågorna. :)
 
Study mood?

Plugg!

Den här och nästa vecka kommer jag verkligen försöka göra allt för att få in alla begrepp, alla förklaringar och det "logiska" tänkandet inför den här oerhört "roliga" tentan som kommer. Är ganska orolig för att det kommer gå åt skogen, men samtidigt så är jag ganska inställd på att jag kommer kugga så jag ska göra så mycket jag kan så behöver jag förhoppningsvis inte kompletera så mycket sen!
 
Och vad ledsen jag blev innan jag skulle in i duschen förut va, har haft håret i en inbakad fläta sedan igår kväll och i vanliga fall brukar mitt hår bara bli burrigt och katastrofalt när jag har det, men den här gången blev det faktiskt jättefint - så var jag tvungen att duscha "/ Inte okej!
 

09-01-13, O N S D A G

Sitter här med mitt kaffe och försöker komma på vad jag ska ha på mig... Jag typ fryser ihjäl vad jag än har. :/ Mej vill ha sommar! Och kanske kan jag komma upp lite lättare på morgonen när det är ljust? :P Skulle gå upp klockan 9, men eftersom vädret är typ.... döäckligt med regn och grejer, så kändes det alldeles för mörkt, så jag sov en timme till. Men det är fortfarande varmt och jag har ingen lust att gå utanför dörren egentligen. Men, men, det är dags att ta tag i pluggandet och få börjat med det så man kanske itne kuggar helt och hållet nästa vecka! Vi är flera i  klassen som tycker den här kursen är väldigt spretig och väldigt många tror att de kommer att kugga någon del, och jag känner precis likadant!

07-01-07, M Å N D A G

Då är det dags att bege sig till verkligeheten och dess krav igen. Skolan börjar idag igen, så det är bara att ställa om hjärnan på att göra kontrakterade aktiviteter. Haha nej skoja bara, i alla fall med de två sista orden, det är lite arbetsterapi ord. :P Känner att det snart är dags att börja plugga på riktigt. :O Och köpa hem böckerna till nästa kurs. Hmmm..
 
Men nu är det som sagt slut på ledigheten, det betyder att allt vad heter "krasslig och sjuk" måste försvinna, jag måste lägga energi på skolan, jobbet och träningen. Och det börjar med skola och träning idag.
 

Jan. 07, 2013




Läggdags

Vilken otroligt lugn och skön dag det var på jobbet idag! Ingenting mig emot. (a) Men jag är ändå helt slut, så jag ska bara packa väskan till imorgon, sedan blir det bums i säng!
 

06-01-13, S Ö N D A G

Jag borde inte vara ledig längre perioder! Min sömn blir verkligen helknas!! Är vaken halva nätterna och sover till mitt på dagen. Även om jag älskar att sova så hade det varit skönt om jag kunde somnat tidigare och vaknat, utvilad, någorlunda i tid på dagaran. Kom upp vid 11 idag, men det kändes som att klockan var 6 eller någonting, var så vansinnigt trött! Och då blev det inte så väldigt sent för min del. Tror det blev 22:50-tåget hem.
Men det blir lite mjukstart såhär i början av del två i termin ett. Börjar 13:00 imorgon, så jag behöver inte gå upp mitt i natten i alla fall. :P Hehe Och idag är det jobb. Har kvällspasset så jag slutar vid 22. Så detta blir nog en helt okej söndag. :) Vad ska ni göra för kul?

Ready to party

Nu är jag klar, ska bara måla naglarna så är jag helt redo ^^,
 

05-01-13, L Ö R D A G

Igår hade jag verklien ingen ork alls att blogga. Första nattpasset var verkligen en pasch! Jag kom hem vid typ... 7:30 igår, la med mig en gång och vaknade igen vid 14-tiden. Heeeelt slut var jag! Och idag sov jag inte så lite heller, vaknade typ halv ett idag med.
 
Nu blir det dusch, ska börja göra mig i ordning inför ikväll då det blir party hos en gamal kompis, dock blir det nyktert för mig då jag jobbar imorgon med.

03-01-13, T O R S D A G

Det här välbehövliga lovet börjar ta slut, och jag har inte ens gjort hälften av det jag behöver. Eller snarare, jag har inte pluggat så mycket som jag behöver. Men vad jag har gjort är att jag skrivit rent antecklningarna från föreläsningarna om neuropsykologi.
 
Jag skulle egentligen har jobbat imorgon, men de ringde (och väckte mig) från flexpoolen och bad mig jobba inatt istället. Så klockan 22 börjar jag ikväll och vi får se vad som står på dagens schema. Eventullt ska jag in till stan en sväng. Men har inte fått veta om det blir av än så det återstår att se.
 

01-01-13, T I S D A G

Då har 2013 börjat. 2012 avslutades bra, så jag är nöjd, men 2013 började inte som jag hade hoppaps. Men men, skit sak samma. Bara för att 1 januari inte blir bra så betyder inte det att resten av året inte skulle bli det!
 

A. K. Jensdottir bloglovin
RSS 2.0