Paketet från e.l.f - eyes lips face

Som jag nämde i förra inlägget så har jag fått mitt paket från elf, som står för eyes lips face. Det är ´smink till en mycket (!) billigare pris med ändå av bra kvalité. Mitt första intryck av det var positivt. Jag har visserligen hört mycket bra om det så jag har haft en god inställning till sminket och än så länge är jag nöjd. Jag beställde paketet för en vecka sedan och ordern skickade iväg redan dagen efter. Så det har alltså tagit dem fyra arbetsdagar att skicka hit från Storbritanien. Frakten ligger på ca 40 kr (tror det är 40,32 kr), vilket då betyder att det egentligen är som vilken frakt som helst här i Sverige. Nedanför kommer jag lägga upp en bild på det jag köpt, liten förklaring och vad mitt intryck är av produkten. Jag kommer avrunda priserna uppåt då det mesta kostar (15,32 kr, men det är lättare att skriva 16)

De produkter som är i svart förpackning kommer från elf's studio line och är lite dyrare medan de andra produkterna är från deras vanliga och där av är till hälften så billigt som studio- produkterna. Men det är fortfarande väldigt billiga produkter!

Ungefär så här såg paketet ut när jag öppnat det. Jag har självklart lagt upp det så att ni ska se tydligare vad jag beställt.


Natural Radiance Blusher, 2301 Shy 16 kr
Nu yns färgen väldigt dåligt på bilden, men det är en ljus, fin rosa färg som jag länge velat ha på mina kinder. Blev överaskat glad när den var lite mörkare än vad det var på hemsidan. Vilket betyder att bilden på nätet har en väldigt missvisande färg, men det gör inte mig någonting. Jag ville ha en inte allt för ljus rouge. Dock kommer det inte mycket färg utan det skimrar mest. Men det gör verkligen ingenting, för den var bra för ljusa upp min vanliga rouge och få den att se lite mer party ut. Det enda negativa jag hittade med den var hur den öppnades. Den varväldigt svår och trög att få upp så det tog mig kanske 10 minuter att få upp den. Kanske är det jag inte är svar i nyporna, men nu har jag kommit på hur jag ska göra för att få upp den. (Den ska skjutas upp och inte öppnas som på många andra)



Brightening eyeliner, 1001 coffe, 16 kr
Den hade jag inte någon förväntning alls på, vare sig att den skulle var abra eller dålig, det var mer att jag ville testa att använda brun kajal så jag bara haft svart tidigare (räknar inte med de bruna kajalpennorna man en gång fick med i någon FRIDA- tidning eller så). Den känns helt okej när jag testar den mot handen och är lätt att sudda ut om man vill ha en lite sotigare linje. Tänker att det kan vara fint att ha istället för en hårt målad svart linje vid någon naturlig brun sminkning.



Mineral infused face primer, 83401 clear, 62 kr
En primer att ha i botten av sminkningen. Den jämnar ut huden och gör att sminkningen håller längre. Det var int för så jättelängesedan jag hörde talas om primers över huvud taget. Först var det ögonprimer för att få skuggorna att sitta och synas bättre. Sedan var det någon som använde face primer och sa att det funkade bra i fall man tyckte att sin fundation "fäste" dåligt. Vilket jag tycker! Visserligen har jag bara H&Ms foundation, men efter att jag idag testat den så satt det mycket bättre! Sminkade mig strax innan 11.30 och tvättade inte av mig sminket förrän när jag nu kom hem vid 18-tiden. Till och med min skugga satt bra trot att jag glömde ögonprimer! Den känns otroligt dryg och luktar ingenting märkvärdigt. Så första intrycket var riktigt bra!



Cream eyeliner, 81160 black, 36 kr
Jag har aldrig använt den här sortens eyeliner förut, det jag har är i penna och i flaska men jag har varit sugen på att testa och jag har hört att det ska vara lättare att använda cream än till exempel en flaska (hoppas ni förstår att jag menar den vanliga eyelinern som de flesta någon gång använt). Man fick med en liten borste som man kan använda, men jag tyckte den var jobbig då den var väldigt kort. Det måste vara att jag är ovan vid det "konceptet" men jag tyckte inte det var så mycket lättare att använda denna. Visst, det är en vanesak och när jag använder en av mina vanliga borstar kanske det blir lättare jag vet inte. Men vi får se. Har ju bara testat den en gång.


Lip primer & plumper, 82101 clear/neutral, 36 kr
Som sagt, primer har för mig varit någonting jag inte ens vetat om länge, så jag vet inte hur en läppprimer ska vara. Men jag kände att den här kändes lite, hur ska man säga... ? Har jag bara den och läppglans på mig så ska jag sluta klaga på fjortisarna som överanvänder idominsalva. Det är så primern som är neutral i färgen. Men jag tycker den var väldigt gulaktig och kändes som att jag hade alldeles för mycket concealer på mig. Kanske blir det bättre när man ska ha exempel starkt röda läppar så man behöver en bas och man fått smeta ut den bättre jag vet inte. Det återstår att exprementera.
Plumpingdelen har jag inte testat än. Den luktar jättegott, luktar någon julkrydda, men jag kan inte komma på vilken. Och jaghar aldrig använt plumping innan så jag vet inte om det funkar. Jag vet hur det funkar, men sånt kan ju också vara olika från person till person.



Hypershinelipgloss, 9019 bubblegum, 16 kr
Jag köpte äl egentligen den här för att jag vill utvidga mitt läppglans/stift urval. Mitt absolut första intryck var "Oh nej, vilken fin färg", men var inte riktigt lika nöjd när det satt på. Det var inte riktigt den rosa färgen jag ville ha så jag kommer nog inte använda den så jättemycket. Kanske ändrar jag mig eller lycka få ihop det snyggt med något stift. Det återstår att se. Vad jag tyckte om med läppglanset var doften! Den luktade helt underbart. Jag tyckte den påminde om plumpingdoften, någonting julaktik, men mamma tyckte att det lukdade hallon/blåbär. Skit sak samma egentligen, gott luktade det!



Nailpolish, 00812 party purple, 16 kr
Nagellacket jag väntat på! Som många av er vet (eller i alla fall kanske listat ut) älskar jag lila! Mitt rum är lila, mi blogg är lila, får jag bestämma kommer mitt bröllop gå i lila. ;) Lila är helt enkelt den färgen som alltid går hem hos mig. Lacket har en väldigt mörk, djup ton i sig och jag vill ha lite mer glitterfärger och gitter ser man - i alla fall i flaskan. Tänkte strycka på det på naglarna sen, men kanske väntar jag till imorgon. Vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0