Helt grötig

Om jag har någonting annat i mitt huvud än gröt blir jag förvånad. Det känns som att huvudet väger dubbelt så mycket som det brukar. Inte bra, inte bra!

Skulle ha träffat Fiia för att ta en promenad idag, men det blev inte så. Vilket nu i efterhand känns bra. Hade jag gjort det hade jag inte hunnit göra allt jag gjort hittills. Hehe. Ska steka mig mer bacon inför lunchen imorgon. Ska luncha med Josefine och jag ska ha pasta carbonara med mig. Då måste man ju ha mycket bacon! :D

Kommentarer
Postat av: My Beauty Secrets

tack så jätte mycket, vad glad jag blir :) jag som utbildad inom ämnet vet på ett ungefär vilka produkter som är bra och dåliga för ens hår, det kan man med lite övning och kunnande lära sig att se skillnad på genom att titta och känna på produkternas innehåll. Men för ett ovant öga är int detta så enkelt och då brukar jag ge det som tips att titta på priset på prodyukterna. en produkt som exempelvis sunsilk som kostar 20kr per flaska är en "dålig produkt". Självklart finns dt vissa som gillar dessa produkter men dessa produkter är så billiga endast för att de är utspädda med massor av vatten !



Sen kan man jämföra med en produkt som exempelvis Lanza där produkterna ligger på kring 120 - 200kr per flaska (för en ganska liten flaska.) detta är en otroligt bra produkt då den inte är utspädd alls med vatten.



Sen kan vi ta TREsemme som är en ganska dyr produkt där flaskorna ligger på kring 100kr. Dock har TREsemme väldigt stora förpackningar så man får mycket för pengarna. Men detta skulle jag kalla för någon slags "mellanprodukt", den är inte lika utspädd som Sunsilk men heller inte lika koncenrerad som en ännu dyrare produkt.



Men jag använder själv TREsemme till mitt hår och jag gillar deras produkter, så jag tycker de är helt okej :) sålänge man håller sig borta från de allra billigaste grejorna tycker jag det är bra.

2010-11-04 @ 21:59:24
URL: http://mybeautysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0